Hármas szex - férfi beszállóval (HETERO)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

3.nak férfiként heteró alapon ! Beszállnál? Kerestek? hajrá!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#23003   ma 05:53
Nejemelcsábitása Nejemelcsábitása
wave
#23002   ma 04:27
Steeve30 Steeve30
Sziasztok. Ápolt, diszkrét férfiként ismerkednék!
#23001   tegnap 23:05
Carp40 Carp40
Vitorlázás a Balatonon! Néhány óra napozás, egyéb program a kabinban... stb. A következő, május 4-én. A kaland, délelőtt 9-től kb 13-ig aktuális Alsóörsről indulással. Előre egyeztetés szükséges! Hölgyek párok! Kérlek szépen privátban beszéljük a részletekről.
#23000   tegnap 22:33
Tibor48 Tibor48
50 - es Férfiként idősebb Hölgyek vagy Párok ismertséget keresem.
#22999   tegnap 22:13
Atyka Atyka
Upszi, szerkesztői elírás történt: 18-24 éves kor között keresünk smile
(Ez egy válasz Atyka üzenetére (tegnap 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:35
Régi új vagyok itt. Leinformálható a hiteleségem! 24 éves lány partnerem nyitna lány/nő/idősebb hölgy felé, a többi egyeztetés kérdése a hármasban.

Fiút is keresünk esetleg heteroszexuális alapon: de 18-14 év között fiatalt csakis!

Külön is szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!

Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak a aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.

Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én / mi vagyok / vagyunk, és az egyes amatőr fotókon is vagyok mással. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük, ha találkozunk!

Diszkrécióm adott és elvárt is! Köszönöm!
#22998   tegnap 21:29
Martin1990 Martin1990
Úgy alakult hogy ma egyedül leszek otthon. Pár vagy hölgy? Budapesten
#22997   tegnap 21:29
csabi89 csabi89
Olyan párt keresek akit lehet nézni szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke
#22996   tegnap 17:50
zsámbék zsámbék
Párhoz csatlakoznék Budapest és környékén!
#22995   tegnap 17:43
magomat vetem magomat vetem
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
#22994   tegnap 15:13
Kelenfoldisrac Kelenfoldisrac
sziasztok! Hölgy vagy Pár érkezik Berettyóújfaluba herpályi csonka toronyhoz? 29éves magára igényes pasi vagyok
#22993   tegnap 12:58
Pczinege Pczinege
Sziasztok!

Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.

Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
#22992   tegnap 11:35
Atyka Atyka
Régi új vagyok itt. Leinformálható a hiteleségem! 24 éves lány partnerem nyitna lány/nő/idősebb hölgy felé, a többi egyeztetés kérdése a hármasban.

Fiút is keresünk esetleg heteroszexuális alapon: de 18-14 év között fiatalt csakis!

Külön is szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!

Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak a aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.

Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én / mi vagyok / vagyunk, és az egyes amatőr fotókon is vagyok mással. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük, ha találkozunk!

Diszkrécióm adott és elvárt is! Köszönöm!
#22991   tegnap 08:29
alex000007 alex000007
Sziasztok!

Keresek hölgyet, párt, aki napközbeni találkozásban benne lenne. Nem csak mai nap, máskor is jó. Sok minden benne vagyok.
#22990   tegnap 08:22
Marci1204 Marci1204
Sziasztok!

21 éves igényes ápolt pasiként fogadnék párt hetero alapon most delelott folyaman a Corvinnal, de utazni is tudok akár. Többit privátban
#22989   tegnap 05:23
Norbi párt keres Norbi párt keres
Nagyravágyó feleséget kényeztetnék.
#22988   tegnap 00:31
Mr002 Mr002
Sziasztok. Holnap vagy szerda napközbe pár vagy lány akivel lehet is találkozni Dunaújváros és környékén?
#22987   2025. 04. 28. hétfő 21:53
Fluffy Fluffy
Sziasztok
Fiatal férfi társaságot keresek akik kényeztetnék a páromat.
Fontos hogy sportos testalkatúak, és szőrtelenek legyetek. Solo pasikat nem keresünk.
#22986   2025. 04. 28. hétfő 19:57
freeszex3 freeszex3
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
#22985   2025. 04. 28. hétfő 19:24
Kovzol22 Kovzol22
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
#22984   2025. 04. 28. hétfő 18:23
Pete86 Pete86 VIP
Sziasztok! Külföldön élő pasi vagyok, frissen szingli egy hosszú kapcsolat után. Pár napig Magyarországon vagyok és programot keresek nagy mérettel. Pesten bérelek Airbnb-t, de utazni is tudok. Adatok és képek (egy részéhez ismerősnek kell lennünk itt) az adatlapomon. Szívesen találkoznék nővel vagy csatlakoznék párhoz. Privát üzenetben elérsz és Viber, Whatsapp is adott. Péter

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tarloka tarloka
Nyitás ideje: 2005. 11. 25. péntek
Üzenetek: 23003db
Utolsó üzenet: ma 05:53

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!