Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (04.25.) vagy holnap szombat estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni.
Sziasztok!
Ma este Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Írjatok bátran! Viber, Whatsapp, Google chat van! Utazni tudok!
Ma este Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Írjatok bátran! Viber, Whatsapp, Google chat van! Utazni tudok!
Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló.
Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló.
Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Kecskemét és környékén keresek hölgyet,párt a 40-65 korosztályból.Magas,intelligens,átlagos alkatú,megfelelő tapasztalattal rendelkező ffi vagyok.
Érdekel a szex chat is!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened.
Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned! Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Pisi szex jàtszi? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK!
Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened.
Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned! Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Pisi szex jàtszi? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK!
Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!!
Szigethalom-Dunavarsány környékén ismerkednék holnap napközben vagy este
Sziasztok, hölgyet, vagy part keresek szombat estére Miskolcon, vagy annak környékén. Dobjuk fel egymás estéjét!
Imádok hosszan kényeztetni.
Imádok hosszan kényeztetni.
Sziasztok Párok! Nyiregy környékéről ismerkednék veletek akár ha kezdők is vagytok.49 éves férfiként
Nagy méretű srác ismerkedne hetero alapon, cuckold tapasztalat van. Helyem van.
Sziasztok
HOLNAP délelőtt csatlakoznék VALÓS párhoz Budapesten…
Bővebben privátban…
Moto
HOLNAP délelőtt csatlakoznék VALÓS párhoz Budapesten…

Bővebben privátban…

Moto
Sziasztok! Magára igényes, többesben már tapasztalattal rendelkező srácként keresném párok társaságát, akár ma este is. Helyem van Budapesten.
Fiatal srácként csatlakoznék

Nagy méretü ffi ?

Ne várj választ, kamu az egész. Itt is és más oldalakon is nyomja folyamatosan változó neveken...
(Ez egy válasz Carp40 üzenetére (tegnap 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombat dèlelőtt-kora dèutànra keresünk autòval rendelkező ès utazni hajlandò szörtelen fiatal sràcot harmadiknak pàrom örömère , közös kènyeztetèsère hetero alapon Somogy megyèben, lehetōleg 30 èv alattit ( max 40 ). de mindenkèpp 90 kg alatt.
Kizàròlag privàt megkeresèsekre vàlaszolunk.
Kizàròlag privàt megkeresèsekre vàlaszolunk.
Sziasztok! Külföldön élő pasi vagyok, frissen szingli egy hosszú kapcsolat után. A héten pár napra Magyarországra utazom és programot keresek 26-29 között. 26 és 28-án Pesten bérelek Airbnb-t, de utazni is tudok. Adatok és képek (egy részéhez ismerősnke kell lennünk itt) az adatlapomon. Szívesen találkoznék nővel vagy csatlakoznék párhoz. Privát üzenetben elérsz és Viber, Whatsapp is adott. Péter
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Az előzőre írtam, semmi válasz. A nem is válasz!!!
(Ez egy válasz 80kezdőpáros üzenetére (tegnap 05:05), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 05:05

Sziasztok
Péntek késő délutánra keresnénk pasit,az alábbi feltételekkel
Sziasztok
Szóval amit szeretnénk,az valahogy így nézne ki......csak azért írjuk le,hogy ne fussunk felesleges köröket. Én a pasi,váltok itt pár szót a pasival,képcsere stb....aztán,ha megvan a szimpátia jöhet a tali,ami a következő képpen zajlana a párom kívánsága szerint!!
Megérkezel,párom bekísér egy lenge öltözetben,levetkőzöl meztelenre....bementek a szobába,ahol a párom rád tesz egy szemkötőt,majd magára is. Ez végig rajtatok lesz.....aztán te elkezded kényeztetni a hölgyet,majd ő is viszonozza. Ekkor bejövök én is a szobába,de csak mint néző.....ti folytatjátok a nyalakodást,orális kényeztetést,majd szép lassan több pózban nekiálltok sexelni. Majd az élvezés szigorúan gumiba testre,cicire mehet......kimegyünk a szobából,mqjd te leveszed a szemkötőt,felöltözől és egyedül távozol!! A következő kaland már minden nélkül lehetséges.....ezek a párom szabályai,vagy elfogadod vagy nem
Csak ennek tudatában írj
Köszi
Péntek késő délutánra keresnénk pasit,az alábbi feltételekkel
Sziasztok
Szóval amit szeretnénk,az valahogy így nézne ki......csak azért írjuk le,hogy ne fussunk felesleges köröket. Én a pasi,váltok itt pár szót a pasival,képcsere stb....aztán,ha megvan a szimpátia jöhet a tali,ami a következő képpen zajlana a párom kívánsága szerint!!
Megérkezel,párom bekísér egy lenge öltözetben,levetkőzöl meztelenre....bementek a szobába,ahol a párom rád tesz egy szemkötőt,majd magára is. Ez végig rajtatok lesz.....aztán te elkezded kényeztetni a hölgyet,majd ő is viszonozza. Ekkor bejövök én is a szobába,de csak mint néző.....ti folytatjátok a nyalakodást,orális kényeztetést,majd szép lassan több pózban nekiálltok sexelni. Majd az élvezés szigorúan gumiba testre,cicire mehet......kimegyünk a szobából,mqjd te leveszed a szemkötőt,felöltözől és egyedül távozol!! A következő kaland már minden nélkül lehetséges.....ezek a párom szabályai,vagy elfogadod vagy nem
Csak ennek tudatában írj
Köszi