Sziasztok. Szolnoki pár van aki ismerkedne?
Péntek délutánra keresünk nagy intimmel rendelkező férfi beszállót harmadiknak. Adatlapunknak megfelelően 35 éves korig. Sok mindenre nyitottak vagyunk!
Győr környékén ma délután pár, aki pasit keres?
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Hello Kecskemét pár vagyunk
Pilisvörösvárrol keresek partnereket..párt..akivel szexszelhetnék..
Szeretnék ismerkedni tőlem idősebb hölgyel akár adatlapom szerint is.
Adatlapom ha szimpatikus akkor várom levélben a jelzést.
Köszönöm
Adatlapom ha szimpatikus akkor várom levélben a jelzést.
Köszönöm
Sziasztok.
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Intelligens pár hölgy tagját masszíroznám a hölgy igényeinek megfelelően!
Orálcentrikus masszőr vagyok!
Intelligens pár hölgy tagját masszíroznám a hölgy igényeinek megfelelően!
Sziasztok!
Egy jól, azaz alaposan és hosszan maszírozni szerető és tudó srácra lennénk nyitottak, akit hosszútávon is akár bevállalnánk.
Olyan írjon, aki szeret, tud hosszan és erősen maszíroni és ajándék számára az, hogy ezt egy fiatal, sportoló lány testén teheti meg és így élvezi ki minden pillanatát.
Szakirányú végzettség és tapasztalat helyzeti előny.
Május 1-én, estefelé ráérünk találkozni, helyünk is van ehhez. Komolyan gondoljuk. Várjuk a jelentkezéseket.
Egy jól, azaz alaposan és hosszan maszírozni szerető és tudó srácra lennénk nyitottak, akit hosszútávon is akár bevállalnánk.
Olyan írjon, aki szeret, tud hosszan és erősen maszíroni és ajándék számára az, hogy ezt egy fiatal, sportoló lány testén teheti meg és így élvezi ki minden pillanatát.
Szakirányú végzettség és tapasztalat helyzeti előny.
Május 1-én, estefelé ráérünk találkozni, helyünk is van ehhez. Komolyan gondoljuk. Várjuk a jelentkezéseket.
Sziasztok.
Megbízható heteró férfiként hasonló párral barátkoznék.
Megbízható heteró férfiként hasonló párral barátkoznék.
Sziasztok!
Budapesti, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Budapesti, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Sziasztok!Bisex fiatal pasit keresünk!Csak is normális és képpel rendelkezőt!
Nem unod még? Állandóan tele szarod ezzel a hírdetéssel az összes topikot.
Szerinted fog erre jelentkezni valaki?
(Ez egy válasz Kukika69 üzenetére (ma 04:01), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 04:01
Szerinted fog erre jelentkezni valaki?
(Ez egy válasz Kukika69 üzenetére (ma 04:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Házibarát lennék hosszútávra ? Mindenki -mindenkivel alapon ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex , swinger szex , spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb szex őrült vagyok amúgy / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!
Házibarát lennék hosszútávra ? Mindenki -mindenkivel alapon ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex , swinger szex , spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb szex őrült vagyok amúgy / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!
Sziasztok !
Holnap estére keresunk ferfit Budapesten !
40 eves korig ! Sportos izmos alkat szörtelen !
Csak olyan irjon kinek van feltoltve arcos ruhas foto !
Nem kell viberen kep addig meddig itt nem latunk rolad !!!
Holnap keresunk nem pentek es nem szombat !
Holnap estére keresunk ferfit Budapesten !
40 eves korig ! Sportos izmos alkat szörtelen !
Csak olyan irjon kinek van feltoltve arcos ruhas foto !
Nem kell viberen kep addig meddig itt nem latunk rolad !!!
Holnap keresunk nem pentek es nem szombat !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Sziasztok!
Budapesten és környékén párt kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Budapesten és környékén párt kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Budapest 20.ker. Profilom.

tarloka

Katerina P