Sziasztok. Ápolt, diszkrét férfiként ismerkednék!
Vitorlázás a Balatonon! Néhány óra napozás, egyéb program a kabinban... stb. A következő, május 4-én. A kaland, délelőtt 9-től kb 13-ig aktuális Alsóörsről indulással. Előre egyeztetés szükséges! Hölgyek párok! Kérlek szépen privátban beszéljük a részletekről.
50 - es Férfiként idősebb Hölgyek vagy Párok ismertséget keresem.
Upszi, szerkesztői elírás történt: 18-24 éves kor között keresünk
(Ez egy válasz Atyka üzenetére (tegnap 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:35

Régi új vagyok itt. Leinformálható a hiteleségem! 24 éves lány partnerem nyitna lány/nő/idősebb hölgy felé, a többi egyeztetés kérdése a hármasban.
Fiút is keresünk esetleg heteroszexuális alapon: de 18-14 év között fiatalt csakis!
Külön is szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak a aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én / mi vagyok / vagyunk, és az egyes amatőr fotókon is vagyok mással. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük, ha találkozunk!
Diszkrécióm adott és elvárt is! Köszönöm!
Fiút is keresünk esetleg heteroszexuális alapon: de 18-14 év között fiatalt csakis!
Külön is szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak a aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én / mi vagyok / vagyunk, és az egyes amatőr fotókon is vagyok mással. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük, ha találkozunk!
Úgy alakult hogy ma egyedül leszek otthon. Pár vagy hölgy? Budapesten
Olyan párt keresek akit lehet nézni szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke
Párhoz csatlakoznék Budapest és környékén!
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
sziasztok! Hölgy vagy Pár érkezik Berettyóújfaluba herpályi csonka toronyhoz? 29éves magára igényes pasi vagyok
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Régi új vagyok itt. Leinformálható a hiteleségem! 24 éves lány partnerem nyitna lány/nő/idősebb hölgy felé, a többi egyeztetés kérdése a hármasban.
Sziasztok!
Keresek hölgyet, párt, aki napközbeni találkozásban benne lenne. Nem csak mai nap, máskor is jó. Sok minden benne vagyok.
Keresek hölgyet, párt, aki napközbeni találkozásban benne lenne. Nem csak mai nap, máskor is jó. Sok minden benne vagyok.
Sziasztok!
21 éves igényes ápolt pasiként fogadnék párt hetero alapon most delelott folyaman a Corvinnal, de utazni is tudok akár. Többit privátban
21 éves igényes ápolt pasiként fogadnék párt hetero alapon most delelott folyaman a Corvinnal, de utazni is tudok akár. Többit privátban
Nagyravágyó feleséget kényeztetnék.
Sziasztok. Holnap vagy szerda napközbe pár vagy lány akivel lehet is találkozni Dunaújváros és környékén?
Sziasztok
Fiatal férfi társaságot keresek akik kényeztetnék a páromat.
Fontos hogy sportos testalkatúak, és szőrtelenek legyetek. Solo pasikat nem keresünk.
Fiatal férfi társaságot keresek akik kényeztetnék a páromat.
Fontos hogy sportos testalkatúak, és szőrtelenek legyetek. Solo pasikat nem keresünk.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok! Külföldön élő pasi vagyok, frissen szingli egy hosszú kapcsolat után. Pár napig Magyarországon vagyok és programot keresek nagy mérettel. Pesten bérelek Airbnb-t, de utazni is tudok. Adatok és képek (egy részéhez ismerősnek kell lennünk itt) az adatlapomon. Szívesen találkoznék nővel vagy csatlakoznék párhoz. Privát üzenetben elérsz és Viber, Whatsapp is adott. Péter