hello
régebb ota itt élő magas sportos igényes méretes potens hetero fekete pasi vagyok finom feleség barátnő extra meglepetése lennék bakancslistás hölggyel ismerkednék írjatok rám bátran
régebb ota itt élő magas sportos igényes méretes potens hetero fekete pasi vagyok finom feleség barátnő extra meglepetése lennék bakancslistás hölggyel ismerkednék írjatok rám bátran
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is !!! Perverz- Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap !!!! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális embereket keresek csak !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is!!/ NO HOMO !
Szombat este 20 óra magasságában adatlapunkon leírtak szerinti lehetőleg de nem feltétel 2 nagy és vastag farkú pasit keresünk aki felvenne bennünket a XI. kerületben egy megbeszélt helyszínen, és egy eldugott helyen vagy már út közben elcsábítaná, majd ketten kényeztetnék az autóban és mellett párosunk hölgytagját. Szeretné ha ha ketten ujjaznák, nyalnák, és a puncijára vernék ! Részleteket privátban, ne ide írj ! Fotó nélküli jelentkezővel nem tudunk mit kezdeni !
Sziasztok. Szép estét. Ma éjszaka pár aki pasit keres harmadiknak és ismerkedne, találkozna? Igényes, ápolt pasi vagyok. Mobilis, utazni tudok
Várom kedves leveleteket
Várom kedves leveleteket
Van olyan pár Fejérmegyébren aki el jönne hozzám ma egy kis kikapcsolódásra ?
Nagylókon vagyok
Helyem a kocsim
Méretem valós
Várlak
Nagylókon vagyok
Helyem a kocsim
Méretem valós
Várlak
Most a pár férfi tagjaként keresek csak párt vagy nőt! Péntek vagy szombat estére
Jófej pasi vagyok 22cm és jó vastag intimmel.
Budapest és környéke jöhet szóba.
Jófej pasi vagyok 22cm és jó vastag intimmel.
Budapest és környéke jöhet szóba.
55év feletti érett, teltebb házaspárhoz csatlakoznék, szimpátia lényeges szempont, ha van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék, barátkoznèk velük.
Sziasztok ma péntek este part vagy lányt keresek egy kis simogatasra ujjazas farokverés első talalkozásnal. Nógrádmegyébenes pestmegyeben. Autos kaland vagy utazni tudok de sajnosfogadni nem SalgótarjánBalassagyarmatvácbp korzeteben
Sziasztok.
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Sziasztok, győri és környékbeli párok!
Sziasztok,kedves párhoz csatlakoznék hármasra,kukkolásra,akár rendszeresen is!
Keresem azt a szimpatikus hölgyet vagy hetero párt, akikkel kölcsönös szimpátia, intelligens kommunikáció és diszkréció mellett megtaláljuk a közös hangot. Kizárólag hetero alapú kapcsolódás érdekel, ahol a tisztelet és az igényesség alapfeltétel mindkét fél részéről.
Sziasztok. 45 éves , diszkrét, egyedúlállo, magára ado férfiként keresek hölgyet, párt! Tudok masszirozni, imádok puncit nyalni, hölgy részére a szexben nincs tabu! Győr
sziasztok Ismerkednék
Párt, hölgyet keresek estére, éjre, nagy ágyamba. Bp III.ker vagy valamerre. Lenne ötlet? Hozzuk össze
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2026. 09. 10. csütörtök 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2026. 09. 10. csütörtök 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Fiatal kis farkú srácot keresünk, szeress nyalni és legyél ápolt, kitöltetlen adatlappal nincs amit kezdjünk.. írj ha magadra ismers.
Fiatal kis farkú srácot keresünk, szeress nyalni és legyél ápolt, kitöltetlen adatlappal nincs amit kezdjünk.. írj ha magadra ismers.
Fiút keresünk maestére,fogadnitudunk viberszam előny!!
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok!
Szívesen lennék beszàlló egy kedves, diszkrét pàrnàl.
Szívesen lennék beszàlló egy kedves, diszkrét pàrnàl.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni, akik házibarátot keresnek.
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni, akik házibarátot keresnek.

tarloka

hmmhmm