Sziasztok
(Ez egy válasz harmadikatkeresunk20 üzenetére (tegnap 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:03
Sziasztok! Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Sziasztok!
Igényes megjelenésű 32 éves kreol bőrű pasi vagyok szívesen ismerkednék és csatlakoznék diszkréten! Ha felkeltettem valaki érdeklődését szívesen várom megkeresést.
Üdv.
Igényes megjelenésű 32 éves kreol bőrű pasi vagyok szívesen ismerkednék és csatlakoznék diszkréten! Ha felkeltettem valaki érdeklődését szívesen várom megkeresést.
Üdv.
Üdv! Jászberényi hetero férfiként keresek partnert ésszerű távolságon belül.
Fiatal srác keresi partnereit
Igényes, egészséges pár társaságát keresem hetero alapon. A feleség kényeztetése szakszerű masszázzsal adott, illetve wellnessben is szívesen vendégül látlak Titeket! Privatban írjatok!!!
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
sziasztok olyan nyitott parral ismerkednek ahol a ferjet izgatna ha elotte hasznaljak a nejet esetkeg kesobb o is beszallna! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok!
Balatonberény környékén ismerkednék ma és holnap, masszázst adnék kedves hölgynek, pár hölgy tagjának. Privátban várom üzenetedet. Köszönöm.
Balatonberény környékén ismerkednék ma és holnap, masszázst adnék kedves hölgynek, pár hölgy tagjának. Privátban várom üzenetedet. Köszönöm.
Nagy méretű pasi csatlakozna párhoz!
Privátban egyeztessünk!
Privátban egyeztessünk!
Balatonfüred és környéken, ma este pasi harmadikanak?
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Pécsi párhoz csatlakoznék hetero alapon a hölgy örömére vagy hölgyet kényeztetnék!
Írjatok privátbsan! Köszönöm szépen!
Írjatok privátbsan! Köszönöm szépen!
Sziasztok!
Ma este Eger környékén keresek nőket párokat
Ápolt igényes férfi vagyok
Ma este Eger környékén keresek nőket párokat
Ápolt igényes férfi vagyok
Ma este 7 körül 35 éves korig sportos / normal alkatú srácok keresünk a 9 kerületbe harmadik beszállonak! Viber / whatsup elérhetőséget küldj!
Sziasztok!
Egyedülálló 41 éves Budapesti férfiként ismerkednék, párokhoz csatlakoznél cuckold, hármas szexre a hölgy örömére hetero alapon.
Egyedülálló 41 éves Budapesti férfiként ismerkednék, párokhoz csatlakoznél cuckold, hármas szexre a hölgy örömére hetero alapon.
Sziasztok! Ma délután kamionos kaland Cece, Székesfehérvár, Mór, Győr vonalon? Nők és Párok üzenetére válaszolok csak!! Szép napot mindenkinek!
Ha egy pasinál kettő méginkább megmozgatja a fantáziátokat : )
Két jó megjelenésű, 42 és 44 éves, normál testalkatú, domináns pasi ismerkedne nyitott lánnyal vagy párral. Mindketten domináns, határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre.
Szeretjük a kölcsönös vonzalmon alapuló, nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában.
Írjatok, és ismerkedjünk
Két jó megjelenésű, 42 és 44 éves, normál testalkatú, domináns pasi ismerkedne nyitott lánnyal vagy párral. Mindketten domináns, határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre.
Szeretjük a kölcsönös vonzalmon alapuló, nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában.
Írjatok, és ismerkedjünk
Sziasztok! Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is....
Sopron környékén keres valaki ma estére férfit harmadiknak hetero alapon ?

tarloka

zoli.b