Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Ma este 21 óra magasságában fogadnánk hetero pasit aki megmasszírozná párosunk hölgytagját ! Részletek privátban ! Csak privát üzenetre reagálunk !
botozást úgy értitek ahogy én?
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (ma 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Párokhoz csatlakoznék kecskemét környékén!

Párhoz csatlakoznek a nő örömére én 34 éves hetero pasi vagyok imádok hosszasan nyalni mint popsit és puncit is írj privátban Győr és környéke
Kamusok ne
Kamusok ne
Sziasztok!
Szívesen szereznék hármasban vagy többesben tapasztalatot, hetero alapon, és kényeztetnék szexi lányt.
Érdeklődő és törődő, odafigyelő kultúremberként, nyitottan az izgalmas kölcsönös örömszerző élményekre.
Budapesti vagyok, de tudok utazni.
Szívesen szereznék hármasban vagy többesben tapasztalatot, hetero alapon, és kényeztetnék szexi lányt.
Érdeklődő és törődő, odafigyelő kultúremberként, nyitottan az izgalmas kölcsönös örömszerző élményekre.
Budapesti vagyok, de tudok utazni.
"botozásra" keresünk nagyobb méretű pasit a nagyobb az 21+
Szia írok privatba
(Ez egy válasz Par3244 üzenetére (ma 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:10

Valóban nagy intim méretű, 3asban tapasztalt pasit keresünk nem azonnalra normál, átlagos vagy sportos, 28-45 éves, kedves, diszkrét, határozott pasit. Fogadni tudunk.
Szóba jöhet 2 pasi is, akik már ismerik egymást, viszont ez esetben ők oldják meg a helyet a környékünkön.
Keresünk még masszőrt a Dél -Dunantulon. Képzett masszőrt, normál és,vagy yoni masszázsra
Szóba jöhet 2 pasi is, akik már ismerik egymást, viszont ez esetben ők oldják meg a helyet a környékünkön.
Keresünk még masszőrt a Dél -Dunantulon. Képzett masszőrt, normál és,vagy yoni masszázsra
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Pénteken vagány , belevaló pasit keresünk aki nem fél kezdeményezni,csajozni
Valóban nagy intim méretű, 3asban tapasztalt pasit keresünk nem azonnalra normál, átlagos vagy sportos, 28-45 éves, kedves, diszkrét, határozott pasit. Fogadni tudunk.
Alapvetően Nekem azt tetszik, ha kikötöm négykézláb az asszonyt és jó alaposan meglátogatja valaki. Baranya megye a helyszín
Ezt szeretem, szeretném közelről nézni és természetesen diszkréten mindent videozni. Nekem ez a fétishem. Utána egy hatalmas adagot élvez a segglyukára. Előnyben részesítenék a 18(+) vagy a vastagabb szerszámot viselőket.
Nem tudom hogy ez neked bejönne? Meg hogy tudsz-e utazni? Akár Viber?
Ezt szeretem, szeretném közelről nézni és természetesen diszkréten mindent videozni. Nekem ez a fétishem. Utána egy hatalmas adagot élvez a segglyukára. Előnyben részesítenék a 18(+) vagy a vastagabb szerszámot viselőket.
Nem tudom hogy ez neked bejönne? Meg hogy tudsz-e utazni? Akár Viber?
Szabolcsból keresünk érett izgató bi hölgyet illetve párt ahol a hölgy bi affinitással rendelkezik!
Extra ha Roma az illető!
Extra ha Roma az illető!
Sziasztok! K.barcika környékén hetero párok, hölgy, kellemes sexhez? Akár autóskalandba is bennevagyok!☺️
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok!
Értelmes, intelligens, olvasni tudó fiúval ismerkednénk MAXIMUM 32 éves korig!!
Értelmes, intelligens, olvasni tudó fiúval ismerkednénk MAXIMUM 32 éves korig!!

Keresünk. Adatlap alapján

Párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyékén
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Péntek estére keresünk haverommal hetero alapon párt vagy csajszit.
Budapest és környékén főleg,
30éves srácok vagyunk, jófejek, lazák.
Budapest és környékén főleg,
30éves srácok vagyunk, jófejek, lazák.