Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...
Sziasztok.
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Masszőrt fogadnánk ma este lakásunkon ! Csak privát üzenetet várunk !
Szia,sziasztok!Tamás vagyok Hölgyekkel,párokkal hetero alapon szívesen ismerkednèk Pápán ès környékén!43éves normál testalkatú egyedül álló fèrfkènt találkoznèk szimpatikus emberekkel!
Szia,sziasztok!
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van, de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Budapesten hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok! Tartós házibarátja lennék házaspárnak. Masszíroznám, kényeztetném a feleséget férje előtt rendszeresen.. Gyöngyös +50 km..
Szép napot!Párral ismerkednék hármas együtlétekre heteró alapon.Infok adatalapomon. smile
Szívesen csatlakoznék párokhoz vagy csak nézném helyem van
De bi dolgok is érdekelnek
De bi dolgok is érdekelnek
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,VALÓS találkozni akaró párral ismerkedne..
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,VALÓS találkozni akaró párral ismerkedne..
Moto
Sziasztok!
Párnak különleges helyet biztosítanék ma napközben!BP.!
Párnak különleges helyet biztosítanék ma napközben!BP.!
Esztergom -Szentendre vonalon keresek egy kedves szexy párt hosszútávra!
Diszkrét megbízható férfi vagyok!
Írj üzenetet
Diszkrét megbízható férfi vagyok!
Írj üzenetet
Jogos az észrevétel.
Bezzeg én a héten kaptam letiltást, mert nem társkeresőbe írtam, úgy hogy pár hónapja ugyanezért már egyszer tiltottak...jót nevettem! (Ez egy válasz Joker007 üzenetére (tegnap 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Bezzeg én a héten kaptam letiltást, mert nem társkeresőbe írtam, úgy hogy pár hónapja ugyanezért már egyszer tiltottak...jót nevettem! (Ez egy válasz Joker007 üzenetére (tegnap 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy téged miért nem tiltanak már le, mai napig kérdés
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Fejérben párhoz ,tarsulnék ,hetero alapon..