Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok!
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Hello. Csak swinger klub Paradise, Tik-Tak, Dreamland, Swingervfor you, Labirintus. Itt vannak jakuzzik is.
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (ma 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 16:52
Hová érdemes este 11 körül elmenni,ahol jó eséllyel tudunk akciózni? Gondolok szórakozóhelyekre vagy magán helyekre ahol van jakuzzi ilyesmi... természetesen a szokásos helyekkel ne gyertek,mint glory,sexmozi,reptér,szépvölgyi stb.
Sziasztok! Június 20.-i mini gang bang party (2 pár) 5 fiú, keresünk beszállókat 23-43 év közötti sportos fiúkat. Jelentkezni privát üzenetben.
Hová érdemes este 11 körül elmenni,ahol jó eséllyel tudunk akciózni? Gondolok szórakozóhelyekre vagy magán helyekre ahol van jakuzzi ilyesmi... természetesen a szokásos helyekkel ne gyertek,mint glory,sexmozi,reptér,szépvölgyi stb.
Miskolcon fiatal párral ismerkednék, akár több alkalomról is lehet szó. Középkorú férfi vagyok
A hétvégén huncutkodok. Villanytelep. Profilom.
Sziasztok!
Ma este fogadnék egy fiatalos párt, igényes budapesti lakásomban
Ma este fogadnék egy fiatalos párt, igényes budapesti lakásomban
Sziasztok!
Sportos intelligens kommunikatív pasit keresünk kellemes élvezetekre
Sportos intelligens kommunikatív pasit keresünk kellemes élvezetekre
Sziasztok!
Győrben 3as?
Szívesen csatlakoznék párhoz Győrben!
Igényes, izmos pasi vagyok! Kopasz, nagyobb intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztaltom van!
Írjatok ha megfelelek!
Üdv
Győrben 3as?
Szívesen csatlakoznék párhoz Győrben!
Igényes, izmos pasi vagyok! Kopasz, nagyobb intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztaltom van!
Írjatok ha megfelelek!
Üdv
Sziasztok… párhoz csatlakoznék,szép és nagy intimmel. Pest megye lenne aktuális,de szívesen utazom. Viber előny.
Privát üzeneteket preferálnék.
Szép napot
Privát üzeneteket preferálnék.
Szép napot
Sziasztok.
Ma estére (06.13) keresünk egy normál vagy vékony testalkatú pasit nagy intimmel. Fotót és viber vagy telefonos elérhetőséget kérni fogunk. Intelligens és ápolt pasi jelentkezését várjuk.
Ma estére (06.13) keresünk egy normál vagy vékony testalkatú pasit nagy intimmel. Fotót és viber vagy telefonos elérhetőséget kérni fogunk. Intelligens és ápolt pasi jelentkezését várjuk.
Sziasztok!
Van itt Szabolcs megyéből pár vagy hölgy aki partnert keres?
30 éves Szabolcsi srác vagyok.
Van itt Szabolcs megyéből pár vagy hölgy aki partnert keres?
30 éves Szabolcsi srác vagyok.
Sziasztok! Nőket és párok hölgy tagját Masszíroznám!
Sziasztok. Hosszú távra keresek Párt! Utazni tudok!! Előre köszönöm ha írsz!!
Sziasztok!
Ma este párhoz csatlakoznék.Veszprém mellett van helyem.Érezzük jól magunkat!
Írjatok
Ma este párhoz csatlakoznék.Veszprém mellett van helyem.Érezzük jól magunkat!
Írjatok
Sziasztok! Ápolt,, intelligens pasiként ismerkednék párral vagy hölgyekkel! Többesben tapasztalt, méretes pasi vagyok! Masszázst vállalok!
Ma (szombaton) Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !

tarloka

Audrey Hollander