Sziasztok Tatabányai férfiként ismerkednék párral vagy hölgyel én 45 éves 185 cm magas vagyok.
Sopronba van ilyen?
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok. Péntek reggel,kora délelőtre Szolnokon aktív,átlag feletti pasit fogadnánk a hölgy örömére. Priv.levelet várunk. Sziasztok
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Pesten keresek párt ma estére.Helyem van.
Sziasztok keresőnk a lány örömére srácot
Sziasztok! Péntek este hölgy aki ismerkedne Budapesten?
Sziasztok biszex pasival, vagy párral ismerkednék ,találkoznék ma délután. Kelet Pest,ès környéke.
Pasit keresünk ma estére
Párost vagy hölgyet keresek szombati napra M7es vonalon vagy akar Budapesten!
Igényes pasit keresünk szeretői pozicióra Baratnőm mellè.
150/55/24
Nyiregyházán
150/55/24
Nyiregyházán
Sziasztok,Bajai fiatalos, független pasi vagyok, szívesen csatlakoznék egy jó fej, igényes párhoz,ha lehet rendszeresen.
Sziasztok! Fiatal helyes, ápolt, nagyméretű pasi vagyok, állandó szex partnereimet keresem nő és pár személyében.
Helyem van, utazás nem gond normál kereteken belül. Privi ha érdekel!
Helyem van, utazás nem gond normál kereteken belül. Privi ha érdekel!

Sziasztok! Párod,barátnőd/ feleséged kényeztetném hosszútávon! ( közös programok vásárlás mozi,ebéd,vacsi stb),ami belefér! Privátban keress ha érdekel az elképzelés! CSAK KOMOLYAK jelentkezzenek!
sziasztok ma estére vagy holnap szerda estére keresek párt vagy lányt masszázsra, simogatásra közös masztira, ráélvezésre esetleg kukkolásra, szex nélküli tali lenne budapest- Vác-balassagyarmat útvonalon szabadban esetleg nálad vagy nálatok vagy panzió várom leveleiteket .üdv tomi
Pár hàzibaratja lennék diszkréten hosszú távon. Elhanyagolt férj vagyok. Mindkét fél örömére is ha kell. Házibaràt aki mindent megtesz mindig kéznél van. Számíthatok rá. Maszsàzs órákon át.
Sziasztok!
Estére keresek egy hölgyet akivel együttesen jól érezhetjük magunkat! Helyem van 11.kerben.
Üdv
Z
Estére keresek egy hölgyet akivel együttesen jól érezhetjük magunkat! Helyem van 11.kerben.
Üdv
Z