Sziasztok! Vasárnap délután Bábolnán leszünk szaunába illetve a pihenöben feleségem kényesztetésre vágyik,.
Kedves Párok
Igazi last minute most írni, Tudom. De miért is ne?! A spontán dolgok mindig nagyon jók. Lehet, hogy pont most ötlött fel bennetek, akár csak kettesben otthon, bulin,vagy buli után vagytok. Most van meg az a rezgés amire már sokszor vágytatok gondoltatok. Akkor miért is ne. Örömmel lennék részese egy ilyen spontán éjszakának.
András vagyok. 180/88 ápolt kedves tapasztalt sportos intelligens vidám pasi. Igen tudom, mindenki ezt mondja magáról. Győződjetek meg róla.
Egész este fent leszek. Ha rezonál veletek amit írtam akkor küldjetek egy privát üzenetet.
Szépe estét addig is
Igazi last minute most írni, Tudom. De miért is ne?! A spontán dolgok mindig nagyon jók. Lehet, hogy pont most ötlött fel bennetek, akár csak kettesben otthon, bulin,vagy buli után vagytok. Most van meg az a rezgés amire már sokszor vágytatok gondoltatok. Akkor miért is ne. Örömmel lennék részese egy ilyen spontán éjszakának.
András vagyok. 180/88 ápolt kedves tapasztalt sportos intelligens vidám pasi. Igen tudom, mindenki ezt mondja magáról. Győződjetek meg róla.
Egész este fent leszek. Ha rezonál veletek amit írtam akkor küldjetek egy privát üzenetet.
Szépe estét addig is
Sziasztok! Hosszú távra keresek Párrt!! Előre is köszönöm ha írsz!!
Sziasztok Nyiregyi férfi keres Házaspárt a hölgy örömére kényeztetésére akár kezdő párt is.
Jövő hét szombatra, dec 6-ra keresünk egy jó kiállású férfi vendéget, egy kis mikulásnapi hármas sexpartyra
Sziasztok!
Szentendre környékén csatlakoznék kezdőként.
Ffi 40
Szentendre környékén csatlakoznék kezdőként.
Ffi 40
Sziasztok!
Ma estére keresnék párt vagy nőt ,sportos testalkat és többesben szerzett tapasztalattal!
Ma estére keresnék párt vagy nőt ,sportos testalkat és többesben szerzett tapasztalattal!
Maestére fiút keresünk ,fogadnitudunk,viberszam előny
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok. 28 éves értelmiségi srác vagyok Budapestről. Az adatlapomon bővebben olvashattok, és a farkamról is láthattok videókat. Az ágyban maximálisan odaadó vagyok, garantált az orgazmus. Hölgyekkel, párokkal ismerkednék akár az érettebb korosztályból is. Vidék is érdekel. Üzenetben keressetek nyugodtan.
Haverommal keresünk ma estére párt vagy nőt !
heterok vagyunk, de imádjuk ha egy csajszi igazán megvan dugva, és látjuk rajta, hogy élvezi
Budapest és környékéről keresünk elsősorban, de utazunk is szívesen
30 éves jófej pasik vagyunk, magyarok, kékszeműek, barna hajúak.
heterok vagyunk, de imádjuk ha egy csajszi igazán megvan dugva, és látjuk rajta, hogy élvezi
Budapest és környékéről keresünk elsősorban, de utazunk is szívesen
30 éves jófej pasik vagyunk, magyarok, kékszeműek, barna hajúak.
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni....
Sziasztok! Ma este esetleg hölgy vagy pár Pesten vagy Pest megyében aki kalandozna egy normális férfival?
Sziasztok, ma este párhoz csatlakoznék Miskolc vonzáskörzetében.
Tapasztalatom van. 45 éves jóképű férfi vagyok.
Szép estét mindenkinek!
Tapasztalatom van. 45 éves jóképű férfi vagyok.
Szép estét mindenkinek!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Szívesen ismerkednek Budapest és környéken PM
szep napot kiprobalnek par izgalmas dolgot erre nyitott párok vannak e itt? Hely kellene utazni tudnek!
Idén már csak két swinger bulit tartunk!
Szóló férfiakat is szívesen fogadunk még, de csak 45 év alatti korosztályt, köszi
December 6-án egy olyan tematikát mutatunk be, amelyet gyakran Németországban szerveznek.
Limitless Hard Santa Claus Party – lesznek hagyományos swinger szobák, és lesz egy hard szoba is.
December 20-án pedig Youngest, kizárólag 45 év alatti korosztálynak. Fiatalok a fiatalokkal bulizhatnak.
Mindkét eseményünkre a dunakeszi swingerklubot, a Dolce Vitát béreljük ki.
A weboldalunkon megtaláljátok az események teljes leírását és a regisztrációs lehetőséget.
60–100 fő közötti létszám várható.
Ha még nem tetted, hallgass bele a swinger podcastadásainkba, amelyeket saját élményeink inspirálnak.
Üdv,
a Swinger Yours csapata
(weboldalunk: a nevünk.hu)
Merci és Peti, Timi és Csanád
Szóló férfiakat is szívesen fogadunk még, de csak 45 év alatti korosztályt, köszi
December 6-án egy olyan tematikát mutatunk be, amelyet gyakran Németországban szerveznek.
Limitless Hard Santa Claus Party – lesznek hagyományos swinger szobák, és lesz egy hard szoba is.
December 20-án pedig Youngest, kizárólag 45 év alatti korosztálynak. Fiatalok a fiatalokkal bulizhatnak.
Mindkét eseményünkre a dunakeszi swingerklubot, a Dolce Vitát béreljük ki.
A weboldalunkon megtaláljátok az események teljes leírását és a regisztrációs lehetőséget.
60–100 fő közötti létszám várható.
Ha még nem tetted, hallgass bele a swinger podcastadásainkba, amelyeket saját élményeink inspirálnak.
Üdv,
a Swinger Yours csapata
(weboldalunk: a nevünk.hu)
Merci és Peti, Timi és Csanád
Hello.
Van itt pár aki vasárnap napközbe benne lenne autòs kalandba Szabolcs megyében.?
Van itt pár aki vasárnap napközbe benne lenne autòs kalandba Szabolcs megyében.?
Sziasztok Ma du este párhoz csatlakoznák baranya Tolna megyében

tarloka

nudefan
Christina Jolie