Nem független férfiként keresek párokat szexkapcsolatra szegeden.
Sziasztok.
30 eves normal alkatu urkent part keresek ismerkedes celjabol hetero alapon.
40- es korosztaly leveleit is szivesen fogadom. Cicis , enyhen telt alkat lenne a legidalisabb holgy szamomra.
Helyileg Pest megye, Budapest, esetleg Komarom megye volna tavolsagugyileg a legmegfelelobb.
30 eves normal alkatu urkent part keresek ismerkedes celjabol hetero alapon.
40- es korosztaly leveleit is szivesen fogadom. Cicis , enyhen telt alkat lenne a legidalisabb holgy szamomra.
Helyileg Pest megye, Budapest, esetleg Komarom megye volna tavolsagugyileg a legmegfelelobb.
Sziasztok !
Szívesen csatlakoznék harmadiknak Szekszárdon nyitott valós középkorú vagy idősebb párhoz házaspárhoz tartós diszkrét kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt ha szívesen ismerkednétek írjatok privátba köszi !
Szívesen csatlakoznék harmadiknak Szekszárdon nyitott valós középkorú vagy idősebb párhoz házaspárhoz tartós diszkrét kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt ha szívesen ismerkednétek írjatok privátba köszi !
Sziasztok reggel delelott ra ernenk
Hellyunk nincs
Kizarolag nagy meretett keresunk!!
Hellyunk nincs
Kizarolag nagy meretett keresunk!!
Nem veszed észre magad?? Ez a Hármas szex - férfi
2026. 05. 31. vasárnap 11:47
be
(HETERO) alf
sz alf
ál alf
lóvalfó
te meg pasi létedre pasit akarsz szopni! Van erre megfelelő alf
ru alf
m alf
ésfó
ne ide írkálj már folyamatosan!
(Ez egy válasz elvezzaszamba28 üzenetére (2026. 05. 31. vasárnap 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
ru alf
m alf
szóval
Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán szopnék kíváncsi hetero pasit
Sziasztok.
Keszthely körül hölgyek, párok?
Szívesen ismerkednék, csatlakoznék harmadiknak.
Vastagabb mérettel rendelkezem.
Írjatok privátban.
Keszthely körül hölgyek, párok?
Szívesen ismerkednék, csatlakoznék harmadiknak.
Vastagabb mérettel rendelkezem.
Írjatok privátban.
Sziasztok!
Párt keresek akikkel megélhetnénk vágyainkat és élveznénk a hármas szex örömeit!
Párt keresek akikkel megélhetnénk vágyainkat és élveznénk a hármas szex örömeit!
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, whatsapp, Google chat szintén van!
Helyem van, utazni tudok. Viber, whatsapp, Google chat szintén van!
Adatlapom szerint párost keresek
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Téged vagy Titeket is vonz a nagyobb korkülönbség ?
54 éves Férfi fiatalabb vagy idősebb Hölgyek - Párok ismeretségèt keresi !
54 éves Férfi fiatalabb vagy idősebb Hölgyek - Párok ismeretségèt keresi !
Helló,
Ma késő du.-ra keresünk ápolt, igényes, jóképű 40 fölötti pasit.
Ma késő du.-ra keresünk ápolt, igényes, jóképű 40 fölötti pasit.
Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán szopnék kíváncsi hetero pasit
Olya párt keresek ahol a női tag szereti az orális jàtékokat
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok hétfőn egész délelőtt ráérek. Szívesen meglátogatnék valakit vagy valakiket.
Sziasztok!
Gödöllő - Vác vonalon szopna valaki autóban? Nagyon hálás lennék egy finom Női szájnak, esetleg csajos, nőies pasinak, vagy bi párnak.
Pilisvörösvári v. környékéről, párral, hölgyel ismerkednék..perverzió előny...

tarloka

umapati
Maria B.