Sziasztok!
Győrben ismerkedés, kaland? Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, eres, csupasz intim.
Többes tapasztalatom van, maximális diszkréció!
Hölgyek, párok?
Írjatok!
Győrben ismerkedés, kaland? Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, eres, csupasz intim.
Többes tapasztalatom van, maximális diszkréció!
Hölgyek, párok?
Írjatok!
Ma este Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, whatsapp, Google chat van.
Helyem van, utazni tudok. Viber, whatsapp, Google chat van.
sziasztok ma este valaki fejér megyében ?
Sziasztok sportos 40-es pasi extra mérettel jatszotarsat keres 12 ker környéke
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Sziasztok! Kiadó házibarát állást keresek, cuckold érdeklődés plusz pont Ápolt, képzett masszőr pasi vagyok!
Sziasztok!
Kedves, diszkrét partnert(éket) keresek a hétre az adatlapon szerint..
Kedves, diszkrét partnert(éket) keresek a hétre az adatlapon szerint..
Sziasztok. Kecskeméten?
Sziasztok! Ma és holnap Szigetszentmártonban szálunk meg, és arra gondoltunk, hogy feldobnánk egy kicsit a hangulatunkat. Az elképzelésünk az lenne, hogy a pár hölgy tagját szeretgeti egy vagy több férfi miközben a pár férfi tagja nézi hogy jól ellátják a baját..
Közben viszont, a pár férfi tagját is elkezdi orálisan kényeztetni valaki egy hölgy. Ilyen cuckold-többes szexre gondoltunk.. Ami mehet szerintünk, francia oda -vissza, szex gumiban, de a végén lehet testre élvezés, popsira, cicire, arcra.. stb.. Még kezdők vagyunk a többes szex terén, ezért kedves, inteligens, ápolt párokat, férfiakat keresünk.
Közben viszont, a pár férfi tagját is elkezdi orálisan kényeztetni valaki egy hölgy. Ilyen cuckold-többes szexre gondoltunk.. Ami mehet szerintünk, francia oda -vissza, szex gumiban, de a végén lehet testre élvezés, popsira, cicire, arcra.. stb.. Még kezdők vagyunk a többes szex terén, ezért kedves, inteligens, ápolt párokat, férfiakat keresünk.
Sziasztok!
fincsi puncit kenyeztetnek ma este .vagy péntek este
pesten es kornyeken, helyem van de utazni is tudkok
fincsi puncit kenyeztetnek ma este .vagy péntek este
pesten es kornyeken, helyem van de utazni is tudkok
Sziasztok, Misi vagyok 32 éves pasi, Hatvanban lakom. Szívesen látnák párt vagy hölgyet szerény otthonomban vendégül vagy szívesen utaznék. További információk privát üzenetben. Utóirat imádok nyalni és örömet okozni.
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 17/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a höly örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Sziasztok sportos 40-es pasi extra mérettel ismerkedne 12 ker környéke strapabíró figyelmes típus sportosabb párok ill hölgyek érdekelnek hetero alapon udv : P
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
.
Sziasztok.
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztalattal rendelkezem. Hely megoldható, kocsi van.
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztalattal rendelkezem. Hely megoldható, kocsi van.
Írj, írjatok!
Sziasztok!
Kedves, diszkrét pàrt fogadnék ma este, de a hét hàtralévő bàrmely napja jó.
Kedves, diszkrét pàrt fogadnék ma este, de a hét hàtralévő bàrmely napja jó.
Megyünk ma Tatabánya gyémánt fürdőbe..enyhén ismerkednénk ott
Sziasztok!Veszprém környékén ismerkednék párral, bi pasival.Teljesen hetero életet élek, de haverkodnék pasival, akivel el lehet ide oda menni, akár fesztiválra, akár csajozni és a titkos vágyainkat egymással megélni!
Írjatok
Írjatok

tarloka