Sziasztok! Szombat este vagy vasárnap szívesen látnék vendégül párt vagy hölgyet Pilisvörösváron.
Sziasztok! Valaki ma este éjszaka? Házibarát? Kecskeméten vagyunk. Ha érdekel írj, elérhetőséggel!
Sziasztok vannak e erre fele olyan pasik akit izgatna ha elotte hasznaljak dugjak a nejeet vagy baratnojet! Hely kelelne utazni tudnek!
Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk kb. 07.29-30.-ig, ma estére vagy holnapra párt / párokat, hölgyeket és férfiakat keresünk akik szeretik az ilyen nagyon jó kis összejöveteleket.
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Nem független domináns férfiként ismerkednék párokkal szeged és vonzáskörzetében.
Intelligens pár hölgy tagját kényeztető masszázsban részesíteném igényei szerint !!!!
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok mi egy par vagyunk pasit keresunk a holgy örömére ma este Dunakeszin
Budapesti párhoz csatlakoznék
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Ma estére keresek egy hölgyet vagy párt akivel jól érezhetjük magunkat egy kötetlen este Budapesten.
30 éves férfi vagyok.
30 éves férfi vagyok.
Nőt vagy párt keresünk ma estére
18 éves csajszi vagyok
"Haverom" 32 éves és 22cm neki, sőt van még egy srác,,ha izgi úgy nektek.
18 éves csajszi vagyok
"Haverom" 32 éves és 22cm neki, sőt van még egy srác,,ha izgi úgy nektek.
Igènyes,tapasztalt fèrfi vagyok! Imàdok nyalni, ès nagyon potens vagyok! Keresek veszprèmből, vagy a megyéből èrett nőket, anyukàkat, igènyes nagy mamàkat! Ha èrdekel , írj privàtot!!!
Sziasztok!
Az adatlapon szerint keresek partnert.
Az adatlapon szerint keresek partnert.
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra Miskolcon és környékén. Kisebb távolság vállalható.
Sziasztok! Balatonbogláron vagyunk kb. 07.29-30.-ig, ma estére vagy holnapra párt / párokat, hölgyeket és férfiakat keresünk akik szeretik az ilyen nagyon jó kis összejöveteleket.
sziasztok par most budapesten?
Sziasztok.Ő. I 50 éves nem független pasi vagyok, keresek BP. I párt, hölgyet egy jó kis kalandra.
Sziasztok. Ma késő délután vagy este párhoz csatlakoznék.
30 éves egyedülálló srác vagyok.
30 éves egyedülálló srác vagyok.

tarloka

Chelsea