/ 2 oldal
Hozzászólások
perverz baranyaival leveleznék..
Az enyém az egy "kukkolás " féle perverzió, de:kicsit tágabb dolog, mint " csak" kukkolni..
minden hihetetlenül izgat, ha hézköznapi emberek, ismerősök, legfőképp nők intim dolgairól megtudhatok valamit..gyerekkorban a bugyikkal való játszadozással kezdődött, leskelődéssel..stb..manapság, ha hallom egy pár szeeretkezésének hangjait, vagy esetleg látok belőle valamit, ha valamilyen szituban meglátok egy nőből egy intim részletet, vagy meglátom milyen fehérneműket hord..ha megnyílik és kibeszéli a legmocskosabb vágyait, élményeit..szóval így nagyjából minden, ami a négy fal között szexuális értelemben zajlik, és elvileg nem rám tartozna..ez nagyon tud izgatni.. smile
Pécs környékéről keresek olyan párt, akik esetleg egyenlőre nem szeretnének többet, mint hogy nézzék őket. Kultúrált, normális pasinak tartom magam, hihetelen izgalmasnak tartanám, ha végig nézhetném egy pár intim együttlétét. Azt is nagyon izgalmasnak tartanám, ha egy sötét szobában csak hallanám őket..
Pécs környékéről keresek olyan párt, akik esetleg egyenlőre nem szeretnének többet, mint hogy nézzék őket. Kultúrált, normális pasinak tartom magam, hihetelen izgalmasnak tartanám, ha végig nézhetném egy pár intim együttlétét. Azt is nagyon izgalmasnak tartanám, ha egy sötét szobában csak hallanám őket..
Baranyából keresnék olyan pasit, akivel kölcsönösen kukkolhatnánk egymás párját...
Nekem is eléggé fel tud menni a pulzusom egy- egy szexi ismerős bugyijának láttán..
nagyon szeretnék olyankor:beleszippantani, vagy a spermámat ráspriccelni..
múltkor haveroméknál kezetmosni mentem és a földön a mosógép előtt hevert egy adag mosnivaló..barátom feleségének jópár bugyija volt közte..hát nem bírtam ki, hogy az amúgy is áhított hölgy bugyiját neg ne szaglásszam..aztán a:farkam köré tekertem és úgy volt a gatyámban egész délután..akkor is mikor a tulajdonosával beszélgettem..
pécs környéki biszex hajlamú férjjel, sráccal ismerkednék.
Sziasztok !
Van egy szexpartnerem ( hölgy ), akivel itt nem vagyunk párként fent, de ettől még létezik smile .
Szóval érdekelné pár perverz dolog.
Ehhez keresek a környékünkről intelligens embereket. ( pár vagy hölgy lenne a legjobb )
A többit privátban.
Sokszor élveztem gyerekkoromban női bugyikba ha,ismerősöknél totkban megtehettem, hihetetlenül izgatott..aztán már úgy voltam veke felnőttként, nem érné meg lebukni, nem csinálom inkább..
egyszer egy kerti partin ismerősöknél mégsem bírtam ki..
bementem a fürdőjükbe kezet mosni..a zuhanyzó mellett a sarokban feküdt a házigazda feleség bugyija és melltartója a földön ...valószínű a vendégek érkezése előtt gyorsan lezuhanyzott és ott hagyta, vagy felejtette..
volt már bennem egy két finom barack pálinka..nem bírtam ki..szinte hívott a bugyi..pedig megfogadtam, már nem csinálok ilyesmit.. smile
muszáj volt lehajolnom érte..remegő kézzel az izgalomtól nyomtam az orromhoz, hogy érezzem a csinos háziasszony puncijának illatát....gyorsan kellett kigomboljam a nadrágom, mert éreztem, hogy spontán fogok elélvezni..épp előhúztam a farkam és már spricceltem is..szóvam amúgy nem vagyok idő előtt elsülő típus, de ez az a fétis, ami ennyire felizgat..utána a farkam köré tekertem a bugyit, és ott maradt egész kerti parti alatt..jó volt így beszélgetni a tulajdonosával..
Én is úgy érzrm, hogy a szemvefély lényege a puncis bugyik után ott lehet, hogy olyan bugyik vonzzák az embert, aminek a tulajdonosát nem kaphatja meg. Nálam főleg gyerek korban volt nagyon erős a szenvedély.. Ha valahol ismerősöknél jártunk, remegő kézzel túrtam ki a csinos háziasszony bugyiját a szennyesből..és alig bírtam előrángatni a kis ágaskodó farkam, már élveztem is az izgalomtól a bugyira..
volt, hogy a vendéfség ideje alatt végig a fütyimre tekerve tartottam a gatyámban, és dörgölődzve 4-5 ször éltem át orgazmust..
Kevés dolog tudott olyan izgalmat kiváltani belőlem, mint egy csinos,ismerős nő titokban használt bugyija..
Sziasztok !
Nem átlagos vágyakkal, élményekkel bíró emberekkel leveleznék.
Én kukkoltam régebben anyósomat, átlag alkat..semmi különös, de a kukkolás miatt felajzva kpróbáltam volna..viszont sógorom és anyós viszonya régóta gyanús nekem.. smile
Nekem az angoltanárnőmmel volt némi dolgom..hozzáteszem, nem voltam már kiskorú..
leveleznék fétisekről, perverziókról olyan emberekkel, akik meg tudják fogalmazni a vágyaikat, élményeiket.
megbízható srácot keresek pécs környékéről aki szeret bugyikra élvezni..
Pécs környékén keresek nős pasit, akinek van kedve feleségeinkről beszélgetni.
Pécs környéki srácot keresnék, akivel kölcsönösen lehet egymás feleségéről, barátnőjéről fantáziálni...stb...
Én szerintem még a nézésnél is izgalmasabb, ha jelen lehetsz a pár hálószobájában azonban pl teljes a sötétség, és csak hallod a hangokat.
Teljesen igaz, és balu- 999 hozzászólása,is.
Minden bizonnyal van sok kamus, de ne nézzünk mindjárt valakit annak, azért mert mást tapasztalt az életből, és mert valamit nem úgy és akkor csinált vagy csinál, ahogy azt mi elképzeljük.
Csak egy apró élményem van, ami inkább illen a feleség testvére vagy akár anyósos rovatba, de nem akarom, hogy ott offoljanak, mivel inkább fiús dolog..
Ízgatott régebben, ha,megkukkolhattam anyósom, mikor nálunk alszik..a fürdőbe van lehetőségem belátni bizonyos helyen .
Szóval qnyósom, és sógorom is nálu k volt..este lett, kezdődött a lefekvés előtti fürdés..
elkészültem a leskelődéshez..vártam anyóst..de meglepetésemre nem ő jött, hanem sógor..mivel van bi hajlamom, maradtam nézni, bár sosem gondoltam rá, hogy őt ilyen szemmel nézzem..
szoval vetkőzött fürdéshez..nagyon meglepődtem, mikor lekerült a nadrág..szexi női tanga volt rajta..néztem nagyot..főleg, mert iszonyú jól feszült a farka benne..levette q,tangát is, és nagyon szép, húsos farka volt, nagygolyókkal..zuhanyzott, nagyon izgató volt, ahogy himbálózott a hús, és az is ahogy,utána törölte stb..azóta sokat gondolkodtam olyasmin, ami sosem jutott eszembe előtte..hogyan tudnám tapintatosan közölni vele, hogy tudom a kis titkát, és engem is izgat az ilyesmi..de félénk, gátlásos ember, nem lehet ilyennel elé állni..már csak azért sem, mert nem is beszéltünk soha még szexxel kapcsolatos dolgokról sem..
jahh , én ettől spontán élvezek, nem kell a farkamat izgatni közben..
én személy szerint nagyon nagyot tudok élvezni, ha érzékien nyalják a fenekem..számomra a legnagyobb gyönyör..sajnos a feleségem már nem nagyon csinálja..ha igen, akkor is inkább olyan immel- ámmal..
ő sem akarja, hogy csináljam neki, szerintem szégyenlős..pedig mikor nagyon be volt indulva, volt, hogy éreztem, nagyon élvezi..
Sziasztok! extrém szexben tapasztalt emberek élnényeit olvasnám, ha van kedved írni róla..nem minden érdekel, de megbeszélhetjük...mi legyen a téma
bocs, pécs akart lenni
Pévs közeli, hellyel rendelkező, intelligens srácot keresek szexhavernek.
Pécs közeli pasival leveleznék, holiznék párjainkról fantáziálva..
Pécs környéki nős pasikkal ismerkednék. Intelligencia alap. Részleteket levelezzük le.
Számomra a kukkolásból az az izgalmas érzés maradt meg, amit okoz..és ez miatt lenne jó valahogy átélni..
gyerekkoromban mikor nagyanyámat megkukkoltam, vagy a szomszéd lányt, vagy anyukám barátnőjét..stb..
és emlékszem, hogy hihetetlen izgalmat okozott ..
ezt próbáltam meg felnőttként újra átélni, mikor anyósomat kukkoltam meg..
Sziasztok !
Intelligens emberekkel ismerkednék. Hogy mire, az megbeszélés kérdése. De tudd megfogalmazni pár mondatban.
Sziasztok !
Pécs környéken keresek intelligens, diszkrét embert.
De legalább pár mondatot tudj magadról és a vágyaidról írni...
Én gyerekkoromban többször buktam le, de legtöbbször nem konkrétan maszti közben, hanem ( mivel imádtam bugyikra verni) megtalálták a szobámban a spermás bugyikat.
Nagyanyám a zsebemben találta meg a bugyiját mikor nála nyaraltam..mondjuk akkor ő 40- es nő volt, tehát nem volt öreg.. smile
Szóval sokszor így buktam le, nem bírtam ellenállni a bugyiknak addig rejtegettem, míg megtalálták .. smile
nálam úgy lett meg a vágy, hogy egyszer láttam sógorom farkát..másik topikban már írtam, hogy megkukkoltam anyósomat..na ebben az esetben is ez volt a terv, megkukkolom, ahogy fürdik..de nem anyós ment fürödni, han em a fia...
és ahogy zuhanyzott, mosta a jó husos farkát stb..beindult bennem valami..rájöttem, hogy tök izgató a látvány...sajnos az ő farkával nem lett dolgom, de kipróbáltam azóta a lightosabb fiús dolgokat, es azt kell mondjam kifejezetten kívánom a,punci mellett a,farkat is időnként..de ezzel úgy vagyok, mint a,különleges étellel..elég csak néha belőle

épp azért, hogy " különleges" maradjon..
Ha,van itt szexuálisan aktív , ilyen korú hölgy , úr, engem érdekelne, hogy működnek a dolgok ebben a,korban. Szívesen levelezek róla.
Azok a dolgok izgatnak fel igazán gyerekkorom óta, amikor a környezetemben élő általam kívanatosnak tartott nőkről olyasmi szexualis jellegű dolgot tudhatok meg, ami nem rám tartozik.
Tehát példaul kukkolás, vagy bugyijaval játszadozás..mondjuk ezeket is inkább fiatalabb koromban csinaltam, de mai napog felizgat a gondolata..
nagyon felizgatna, ha pl tudhatnám milyen jatékszerek lapulnak a hölgy hálószoba fiókjában, milyen szexi alsóneműk, stb..
nyilvan nem állok neki masoknál kutakodni, mert a jóviszony többet ér, de a fantaziámat nagyon izgatjak ezek a dolgok, hogy egyes ismerős hölgyek intimitása a négy fal magányában hogyan zajlik.. wink
smile ))
és még fizessen is érte...
Engem is izgat a kukkolás, és igen, szerintem is,ez a perverzió inkább a,pasikat izgatja, a hölgyekre ennek az ellenkezője jellemző, az exhibicionizmus.
Bár mindkettő szenvedélynek vannak az ellenkező nemből is hódolói. Én már leveleztem hölgyekkel, akik szeretnek kukkolni.
Hetero kapcsolatban élő pasi vagyok. Izgat a gondolat, hogy milyen lehetne elveszteni a szüzességem "úgy"..szívesen venném pasik, nők leveleit, akiknek van tapasztalatuk ,anális élményük, hogy lehet rá felkészülni, hogy pozitív élmény legyen..
"fejjel " természetesen pontos "j" smile ))
Én már írtam lentebb, hogy többször buktam le..szerintem köszönhető ez annak is, hogy ahogy most is, gyerekkoromban is túlfűtöttebb voltam az átlagnál..
De most így felnőtt fellyel visszagondolva, sok olyan szitu is lehetett, amikor azt gondoltam, hogy a felnőttek nem is sejtik mit csinálok, pedig dehogynem..
Ahogy én is vettem már észre ismerős kislányoknál, hogy a combomon ülve dörzsölőzködnek..és nyilván nem szidtam le, csak tapintatosan átültettem magam mellé a kanapén, vagy ilyesmi..mert ezek természetes dolgok..nem szabad szerintem tudatni vele, hogy most rosszat csinált, mert anno hasonló szituban bár fiúként, nekem is roppant ciki lett volna, ha tudom, hogy lebuktam..
Szóval sok olyan eset lehetett, amikor jókat élvezkedhettem és azt hittem, nem buktam le, de felnőtt fellyel belegondolva nagyeséllyel tudták mit csinálok..
Amugy én is szerettem dörgölőzni és így kielégülni..
Szomszédlényhoz, aki 3 évvel volt idősebb, aztán egy rokon hölgyhöz, aki majdnem anyám korabeli..stb..mondjuk visszagondolva nem igaz, hogy nem érzték, hogy áll a fütykösöm..és azért sokszor vegig tudtam csinálni az akciót emlekeim szerint.. wink
Nekem anyósomat sikerült párszor megkukkolnom. Teljesen átlagos, semmi különös nincs benne, egyszerűen kivancsi voltam, milyen lehet a puncija..azt sem mondanám, hogy mwg akartam volna dugni..
ki tudtam már úgy lesni, hogy láttam mindenét és olyan izgalmas érzés volt, hogy azóta, mikor nálunk van, és olyan szitu alakul, muszáj meglesnem..pedig különösebben nem vonz, nem is szimpatizálok vele, szóval igazi anyós- veje a kapcsolat..
De aki kukkolt már és bejött neki a dolog, az ismeri ezt az izgalmas érzést..
Pécs környékit keresek, akit élőben nézhetek, hogy a páromra csinálja..
Sziasztok!
Sajnos a feleségem már nem csinálja, de mikor frissebb volt a kapcsolatunk, megesett többször, hogy kinyalta a fenekem..
Szamomra ez annyira erős inger és olyan gyönyör, hogy hamar elélvezek tőle úgy, hogy a farkamhoz hozzá sem kell nyúlni..
Van még aki el tud így élvezni?
Kb. 8- os lehettem..
Volt egy ágybetét a szobámban
szivacsból..azon vágtam lyukat és azt dugtam szorgalmasan, mikor hazaértem a suliból es még egyedül voltam otthon..a hugom váratlanul hazaért és benyitott köszönni..annyi időm volt, hogy a gatyámba visszadugtam a farkam, de épp orgazmusom volt, miközben beszéltünk pár szót egymással.. smile
De buktam le úgy is, hogy nagyanyámnál aludtam, franciaagya volt, mindig együtt aludtunk nála..elment fürödni..addig gyorsan akartam egyet hokizni..a fütyimre húztam egy zoknit, hogy abba élvezzek..és vertem..nagyanyam visszajött a hálóingjéért, ami a takaró alatt volt..mikor felemelte a takaróm, ott volt az ágaskodó fütyim, rajta a zoknival. smile
Engem miótakb 12 évesen kibuggyant az első csepp spermám izgat nagyon a dolog..
Azóta szeretem nézni filmekben másét..szeretek ide- oda spriccelni..stb..
Ha van olyan , akit szintén a sperma felizgat és vannak kalandjai, amikről levelezne..írjon..akár hölgy is.. wink
Én kb 11-12 voltam..mikor először elélveztem..nem tudatos volt, mindig is játszottam a fütyimmel.. smile
De ez még száraz orgazmus volt..utána már kis átlátszó folyadék, aztán mindig több..majd lassan fehérré vált..
Ha van olyan, aki hagyományos értrlemben szokott kukkolni, izgatja a dolog, írhatna..
Én mindig játszottam vele, de kb 11-12 lehettem, mikor játék közben valami iszonyú jó érzést éltem át..utána már mindig az orgazmusig folytattam, bár nem jött semmi a farkamból..majd egy pár csepp folyadék és utána egyre több..
Számomra azt, hogy egyszerűen izgat a látványa, illata stb..
/ 2 oldal
/ oldal   Összesen: 63 hozzászólás, Listázva: 1-50

deep79

Nem: férfi

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2015. július 13.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!