ma délelött valaki veszprémbe?szopnék egy jot.a belvárosba leszek ugy 8-10-között.mackos ,diszkrét vagyok.helyem nincs.
Hajdúszoboszló Debrecen vonalon cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Sziasztok ! Mira vagyok ,46 éves , hobby - crossdresser .Csongrád megyében élek , szegedi vagyok . Szeretek csajos ruhákat ,harisnyát felvenni , és lánynak öltözni . Az ágyban is passziv , odaadó és csajos vagyok .Aktív férfivel ismerkednék Szegedről ! .Adatlapom szerint keresek !
Ma estére keresnék közös farokveréshez egy normális,ápolt srácot max 40 éves korig. Hely megoldhato. Pest megyében leszek
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Aktív most? Hely ok. Bp.
PM
PM
Hetero kapcsolatban élő férfi keresi partnerét
aktív férfi személyében,diszkrét,rendszeres kapcsolatra.Mobilis vagyok,de hellyel nem rendelkezem.
aktív férfi személyében,diszkrét,rendszeres kapcsolatra.Mobilis vagyok,de hellyel nem rendelkezem.
Sziasztok. Aktív domináns pasit keresek, állítólag jóképű 193, magas hetero pasi vagyok
Ma éjszaka, erre járó autóst, kocsijában leszopnék! Meg is baszhatsz, ha akarsz! 22h-04h között ráérek talizni. NAGYKŐRÖS
!!
(Ez egy válasz Matahari2057 üzenetére (tegnap 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:11
Holnap estére( péntek 13) keresünk adatlapunknak megfelelő vagány ,jókedvű,àpolt , sportos,nem szőrös biszex pàrt, bi pasit vagy bi hölgyet.
Kérjük,hogy figyelmesen olvassàtok el
az adatlapunkat!
Viberünk,helyünk van!
Kösziii ☺️
Kérjük,hogy figyelmesen olvassàtok el
az adatlapunkat!
Viberünk,helyünk van!
Kösziii ☺️
Békés-csongrád megye diszkrét, intenzív kaland? 30/uni
Szivesen leszoplak, többszőr is......
(Ez egy válasz autostali üzenetére (tegnap 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopnék, stb. ma este, hely van...... Érd-Bp. Adatlapom nézzétek meg előtte.....
Most valaki vecsésen? Jó lenne ha valaki leszopna!
Most valaki vecsésen? Jó lenne ha valaki leszopna!
Fejér megyén belül keresek aktív 48+ os férfit, akár Érd környékéről is, rendszeres tartós szexkapcsolatra. Én egy fiatal sub, passzív srác vagyok. 171 magas, 68kg. Utazni tudok helyem nincsen.
Ma este keresek
Aktív pasit. Hely ok Zugló!
PM
Aktív pasit. Hely ok Zugló!
PM
Szombaton bi tanárt keresek nyitot vagyok mindenre.

buldyka