Még aktuális !
Szopatnék egy jót , cserébe kiverem a farkad. Helyem van
Veszprém környékén szopatnék!
még mindig nincs egy jó farkú pasi?
Egy szép farok szopásra?
Aktív partner most? jó szexre.
Ha izgalmas egy sötét helységes kaland irj rám. Bejössz,, előveszed és kiverem a farkad. Ha szeretnéd te is az enyémet. . Van 1-2 izgalmas ötletem crazya . Csomád
cumiznék budapesten :P
Aktív biszex partner most?
Keresek egy bi fiút akivel kölcsönösen kivernénk a farkunkat . ! Hely megoldható
Valaki egy jó szexre? esetleg kölcsönös szopás... vagy akár egyoldalú is lehet.
Ha a közeledben laknék, én megtenném.
(Ez egy válasz Tomika25000 üzenetére (tegnap 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:26
Üdv. Nincs kedve valakinek segíteni abban, hogy ki legyen rángatva az egyszemű! Bács Kiskun megye
Pesten megszopatna valaki egy macis sràcot ?
Mostanság keresnék egy normális,jófej enyhe bi srácot közös hokihoz. Akár egyoldalúan is kiverem a farkad . Ha izgalmas egy sötét helységes kaland is lehet. Bejössz,, előveszed és …. Van 1-2 izgalmas ötletem
. Csomád
. Csomád
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Érezzük jól magunkat! Írjatok bátran!
Helyem van, utazni tudok. Érezzük jól magunkat! Írjatok bátran!
Szolnok es környékén ma éjszakára keresek aktív partnert. Hely van.
(Ez egy válasz Ggtalan üzenetére (tegnap 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Párom belement ,hogy egy számára szimpatikus bi fiúnak kiverje a farkát velem és természetesen a srác közbe nekem. Ehhez keresnék egy sportosabb srácot . Csomád. Adatlap és kép szükséges és bi legyél . Köszi
Keresnék most estére egy bi fiút akivel kölcsönösen kivernénk a farkunkat . Párom előtt. ! Hely megoldható.
Kecskeméti nagy faszt keresek aki dugna szopatna.
Párom belement ,hogy egy számára szimpatikus bi fiúnak kiverje a farkát velem és természetesen a srác közbe nekem. Ehhez keresnék egy sportosabb srácot . Csomád. Adatlap és kép szükséges és bi legyél . Köszi

kati