Olyan pasit keresek aki bevezet az ilyen dolgokba. Illetve hosszú távon gondolkodik velem együtt. Francia S sex. Poposex re èhezve.
Kapcsolatban élő,de bi beállítottságú pasi vagyok és szívesen ismerkednék hasonló kalandot kereső pasival. Kölcsönös orál,közös maszti a fő kedvenceim. Szfvár és környéke.
Veszprém, Gulya dombi lehajtóval szemben ma 5-től kukkolni, masztizni lehet csatlakozni srácoknak. Szürke autóval leszek.
Budapesten a mai napon párokat hallgatnék, kukkolnék szex közben. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják. Írjatok bátran.
Sziasztok, Kecskeméten valaki szopatna?
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas hoki???
Szopatnek
Szopatnek
XIII. ker és környékén valakit leszopnék

Magnumba most valaki?
Fehervaron kalandra vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok! Mai napon gyöngyösön este 19:00-ig, szívesen találkoznék srácokkal.
Helyem van! Kulturált fiatal magyar srác vagyok.
Privátban várom az üzeneteket.
Helyem van! Kulturált fiatal magyar srác vagyok.
Privátban várom az üzeneteket.
Fiatal vékony bi pasi házaspárhoz délután?
Sziasztok pénteken délelőttre keresek SZÉKESFEHÉRVÁRON kölcsönös orálra, vagy ha van itt valaki aki szép farokkal van megáldva és csak szopatni akar egy jót, arra is van lehetőség.

Köcsöge szeretnék lenni valakinek vagy valakiknek. Helyem nincs Pesten élek 70-es bu.. vagyok
Megteszem
(Ez egy válasz fredyyy00 üzenetére (tegnap 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:49

olyat aki szeret és tud is torkon baszni ! az eseményt rögzítheted videózd ahogy szoplak !
Bicskw környékén szopatna ma valaki?
Komárom környékén szopatna ma valaki?
Sziasztok. Átlagos megjelenésű férfiként olyan partnert keresnék aki szeret hosszan szopni. Dunaharaszti és kke.
Harkányba vagyok kellemes szexet keresek akár azonnal ha valakit érdekel......
Sziasztok holnap az az Csutortok 28 dikan hajnal 4 es 7 ora kozt Budapestrol Miskolc iranyaba fogok utazni az auto pajan M0 /M3 /es a M30 ha Kanos vagy le szoplak valamelyik pihenobe kamionosok elonybe irj privire.
Újpesten valaki most?