/ 5 oldal
Hozzászólások
W Csaba75-nek , volt a válasz, félre ment
Sziasztok! A kerekdombombi annyival jobb hogy napközben van szombat vasárnap ( 2 hetente strand idöszakon kívül és ott nincsen mozi minden textilmentes 1 jakuzzi meg 1 gyógyvizes medence használható) Strand idöszakban ott is esti éjszakai van , mint Ráckevén. Ráckevén több medencét használhatsz több szauna stb. is van az annyival jobb, hátrány, ha mozi van a kinti medencék textilesek és esti éjszakai.
Sziasztok! A textilmentes részen jakuzzi van, medencék fürdöruhás részen vannak. Van egy zárt kinti része ahol lehet napozni is pucéran, a fedett részen belül is vannak nagy pihenő terek nyugágyakkal. Van több szauna vannak szauna programok is ezek is textilmentesek.
Sziasztok! Hogy melyiket választjátok abban inkább az a döntő mikor értek rá, pl. Kerekdombon , ma meg holnap lesz ilyen nap, Szentesen meg jövő héten van, ha vasárnap értek rá vasárnap csak Kerekdombon van. Amennyiben Ráckevén a fedett fürdőt részesítettétek előnyben és azt használtátok jobban akkor ahhoz Szentes áll közelebb, ha a kinti medencéket akkor ahhoz Kerekdomb . Szentesen van gőz, Kerekdombon nincsen ilyen részletek amik inkább döntenek hogy melyiket válaszátok elsőre. wink
Sziasztok! Február 17-én ( 2 hetente van szombaton ) , facen fent vannak hogy melyik napokon lesznek , vagy ebből kiszámoljátok mikor lesznek megint wave .
Itt a fórumon ha vissza nézitek többen is írtak róluk, mi is innét vettük az ötletett hogy ki próbáljuk ezeket a helyeket. wave
Szia! Ez 1 naturista rendezvény zártkörű , ami azt jelenti előre be kell jelentkezni és ott Szentes szombati napon délelöttől estig van, Kerekdomb szombat vasárnap van, nem úgy mint Ráckevén hogy esténként pár óra. Hasonló mint a navke rendezvény Balószögön. Bövebben a honlapukon és a facen találsz infót róla ( bejelentkezés stb. ) Bp. vonzás körzetéhez Ráckeve közelebb van viszont az csak esti program ( textilmentes) addig ezekre igaz hogy messzebb vannak , de egész napos programot rá lehet szervezni.
Szia! Eddig alkalomszerűen volt vasárnap, mi a mozizás végett kezdtünk el péntek helyett vasárnap járni, így akkor már csak a szerda lesz textilmentes este, ha minden vasárnap is mozis lesz. Így érdemesebb lesz akár Kerekdomb akár Szentes , igaz messzebb van Bp-hez de ott legálább szombaton ( 2 hetente) egész napos.
Sziasztok! Sikerült mozis hétvégét kifognotok elöző héten se volt és ezen a héten se lesz mozi, így akkor textilmentes a kinti is. Érdemes elötte megnézni a neten a programot volt már máskor is hogy vasárnap is mozi volt akkor textiles a kinti.
A fedettben az élmény medence az, ott vannak élmény elemek a gombbal elvileg müködnek wink , de van mikor a termál medencében mennek az elemek akkor nem mindig megy, de jártunk már úgy is hidegebb volt az élmény medence mint az úszó. A kinti Caralla medencében is van egy része ami jaccuziként működik, ha elinditod a gombokkal.. A pénteket mi pont a mozi miatt hanyagoljuk, aki jobban szereti a relax szaunázást annak a vasárnap jobb , akkor annyi rossz hogy a fedett és a kinti csak 20 órától textilmentes.
Sziasztok! BpOttonak írtátok a választ a kibővitést nekik szántam csak így tünt értelmesebbnek , ha a ti válaszotokhoz füzöm wave
Kerekdombon vagy részt veszel a szuana szeánszon ( ami ott is zenés ) vagy nem szaunázol , ott ilyenkor csak a fatüzelésű nagy szauna megy az is addig mig a szeánsz van, a kis szauna takarékossági szempontból nem szokott üzemelni és a infra is talán óránként megy csak. A kinti fedett nagy jaccuzzi van hozzá és a gyógymedence ami szintén kinti. Amennyiben így megfelel érdemes részt venni rajta a hely nem rossz. wave
Sziasztok! Ráckevével az a gond hogy csak a 2 nagy szauna textilmentes ( lepedőben vagy szauna ruhában) más minden fürdöruhás szombaton. Pénteken ( este ami show jellegűbb ) vagy vasárnap ( este ami relaxációs ) van textilmentes Ráckevén hétvégén.
Szia!
Mikor mozizás is van akkor a kinti medence fürdőruhás ( a péntek ilyen) . Érdemes megnézni a honlapon a mert pl. van mikor vasárnap is van mozi akkor is a kinti fürdőruhás. Amikor mozi van akkor csak a vitál és a fedett fürdőruha mentes, de vasárnap a fedett csak 20 órától. ( 18-tól csak a vitál az )
Szia!
A kerekdombi fürdőben van, mint zártkörörű rendezvény ( a héten vasárnap lesz , naturista fürdözés és szaunázás) , elözetes bejelentkezést kérnek, A szaunaházabn van egy nagy fatüzelésű szauna ott vannak a felöntések óránként. A szaunaháznál van 1 kinti nagyobb jakuzzi azt lehet használni és kint van még 1 élmény medence és 1 gyógymedence ami használható szintén ( mindegyik medence meleg vizes ). A szaunaházban van fedett pihenő rész és kint is lehet pihenni , napozni vannak nyugágyak amiket lehet használni. Az étterem 12-15-ig van nyitva utána már csak a szaunaházban lévő büfé van nyitva. Az egész textilmentes a medencéket is mindenki pucéran használja. Nekünk tetszett, szerintünk érdemes kipróbálni. wave
Szia! Zalakaros jobb eleve 18 + -os ott nem néznek ki ha pucéran vagy és van kinti udvar része is wink
Szia! Nagy naturista dologra ne szàmíts már azért is kinéznek ha nem paravànàl veszed le a fürdőruhát. Mi pucéran hasznàltuk a jacuzzit, de mindenki más fürdőruhában , a székeken is vagy fürdöruha vagy lepedövel körbe csavarva. Nekünk nem jött ez be. A szauna része 14 éven felüli csak, mikor megjelennek a hotel vendégek a 14 körüli gyerekekkel akkor még a szaunát is használják fürdőruhában.


E
Az és a víz is nagyon jó vigyor2
Olyan szépen és jól hangzik hogy nem zavarna álló farokkal sétálgatnék... smile A valóságban meg azt tapasztaljuk hogy nem arról veszed észre hogy valaki kezdő hogy áll a farka, hanem látod rajta hogy zavarban van, szégyenlős félre húzodik hogy más inkább ne is lássa. Nem hívatalós nudi helyen meg sok esetben le se veszi a fürdöruhát vagy ha erőt gyűjt és este mikor már kevesebben vannak akkor mer levetközni. Görögországban és Horvátországban is azt tapasztaltuk hogy a hivatalós helyken se szólnak azért , ha fürdőruhában vannak egyre többen vannak úgy hogy le se vetik a fürdőruhát, sokszor láttuk azt hogy a nő/ lány pucéran van a pasi meg egész nap fürdőgatyában. Idén a Konobén az volt kissé nevetséges hogy a nudi strandon még mikor átöltöztek a fürdöruhát levették akkor is körbe csavarták magukat törölközövel és úgy öltöztek át.Textilmentesre vettük meg a belépöt elöttünk szóltak nekik hogy ez fürdöruha mentes a srácoknak kint nagy szájuk volt hogy menjeneke be , bent végig ott ültek a székeken fürdögatyában a lányok meg felszabadultan pucéran használták a medencéktől kezdve mindent....sok esteben ez az egész csak szájkarate a valóságban meg be se mernek menni. vigyor2
Igen wave
Mi , elötte is használtük Berénybe az éttermet föleg , ha nem a kempingbe voltunk csak strandolni mentünk be, hogy ne kelljen kimenni, de legközelebb már nem valószinű. Azért eddig 1 ebédet eltudtál ott fogyasztani, most meg se ettem az ételt mert ki hült. A szomszédos asztalnál vissza küldték az egyik ételt mert nem azt a köretett kapta amit kért , neki pár percre rá ki hozták tűzforróan, így ebből kiindulva inkáb vissza se küldtem ennyi várakozás után inkább otthagytam. Horvátországban is drágább lett minden mint tavaly volt, de a Balatonnál is , kint 1 kapucsinó 1 sör volt a tengerparton Baskaban a bárban 6 euró a Balatonnál ugyan ez mivel itt nem hoztak vizet ki a kapucsinóhoz az is lett véve kb. 7 euro, Kint a kajánk volt 21 euro a berényi étteremben volt 19 euro . A berényi után mikor kijöttünk még bementünk 1 gyorsétterembe így akkor összeségében ez volt a drágább nyes . Konobére ha kocsival bemész az +10 euro, de legalább nem kell sétállni. Baskabán amit soknak tartottunk nagyon az az hogy 2 nyugágy és 1 napernyő 30 euro ez azért nagyon durva ebben nagyon elszálltak. Konoben a nyugágyért napernyőért nem kértek + pénzt. A horvátországi nudi kempingekben jellemzően van bent konzum bolt ott megtudod venni italt ( még kaját is ) úgy olcsobbra jön ki. Évek óta járunk Berénybe meg Dél1-re is így látjuk mi is hogy igen csak vissza esett a forgalom mindkét helyen , régeben ilyen meleg napokon alig találtál helyet most meg ilyen gond nincsen. A horvát nudi kempingekben meg azt tapasztaltuk tavaly is meg idén is hogy 20-on éves fiatalok meg jelennek nudi strandon fürdeni, de fürdőruhásan.
Horvátországból haza felé meg álltunk Berényben a natursita strandon, az idei évben ért is csalodás Berénybe. A strand stb. rendbe van, még a stégnél a bűfé is , de a konyha az valami nagyon színvonal aluli lett. Sajnálom a hölgyet aki egyedül próbál mindent megoldani míg 5-6 kollegája ott ül az asztalnál cigarettázik, telefonozik, így nem is csoda hogy elég sok időbe telik mire kihozzák az ételt, ami addigra épp hogy langyos. A horvát vendéglátáshoz képest ez ég és föld, de még Délegyházán Ági mikor egyedül van a Bermudán az is gyorsabb mint Berény és ott legalább nem hidegen kapjuk az ételt meg.
A balatoni árak a horváthoz képest, a belépö a strandra olcsóbb a Balatonnál Horvátországban 5 euró / fő a belépö a nudi kempingbe a strandra KRK szigeten , az ital és kaja árak szinte azonosak.
Amennyiben valaki kimegy 1 nudista strandra ahol többen vannak ott már más is látja őket (kukkolhatja), mível mindenki pucéran van és nem vakok. Szóló pasik is vannak hívatalós nudi strandokon is, annyi hogy hívatalóson van kiépitett mosdó , wc stb. és ha ott molasztálnak vagy nem úgy viselkednek veled szembe ott jelzed az üzemeltetőnek és fellépnek vele szembe ( akár rendört is hivhatnak rá ), nem hívatalósón max. te vagy ti szólhattok és vagy veszi vagy nem a lapot. Aki meg attól fél hogy más is láthatja annak keresni kell olyan helyet ahol rajta/tuk kívül nincsen más és akkor nem látják őket.
Sziasztok!
Milyen a víz ?
Sziasztok!
Ballószög Aranykor wellnes és termálfürdő, így megtaláljátok a neten, tudtok hozzá útvonalat nézni, stb. . A máj. 20. egész napos nudista fürdözés, szaunázás programja meg a navke honlapján megtalálható, ott le van írva róla minden milyen programok lesznek egész nap. Annyi hogy a szeánszokra előre lehetett regisztrálni, most már jobban arra akkor van esély a helyszinen ha valaki(k) nem jön el és vissza mondják és így marad jegy.
Ő meghalt már egy ideje, nem ő csinálja és máshol is van a klub is helyileg.
Szia!
Kicsit túl pörgettétek ezt a dolgot, azért ha bele gondolsz valahól a kérdés feltevése is érdekes. Abban igazad van hogy lehetet volna normálisan is válaszolni. viszont ha valami után érdeklödök akkor min. a neten utána nézek és az nem igaz hogy erről nincsen infó a sw klubok honlapján. Van olyan klub aminek még a galériában is van kép a zuhanyzókról, de mindegyiknél meg van adva 1 telefonszám is , ha bármi kérdésre van ott is válaszólnak. Vannak klubok amik szerveznek ruhás ismerkedő esteket a swingerrel meg a klubbal kapcsolatba , ingyensek csak el kell menni rá.
Azért 2023-ban egy ilyen kérdés hogy "swinger klubokban van-e tisztálkodási lehetőség?" az is hagy maga után kívetni valót.
Sziasztok! Elvileg a szaunákban a szeánszok textilmentesek már napközben is, de csak a szaunában, szaunán kívül már fürdöruhás. A hely nem rossz, nekünk a textiles napok nem jöttek be, a textilmentes esték annyiban jobbak Bükfürdőtől hogy szerdán , pénteken, vasárnap az egész vitál rész, 20 órától meg az egész fedett rész is textilmentes, szerdán és vasárnap a kinti is texttilmentes, pénteken a mozi miatt a kinti textiles, így mig Bükkön van a kinti medence a és a jakuzzi ( igaz ott egész nap ) , addig Ráckevén a textilmentes estén 4-5 medencét is lehet használni textilmentesen, köztük az úszó medencét is.
Sziasztok!!
Valamennyi mondernizáciot hajtottak végre az évek alatt viszont szerintünk nem lett több vendég inkább kevesebb. Maga Berénybe is ha nézed nem csak a nudin a fürdőruhás és a szabad strandokon is kevesebben vannak mint évekkel ez elött. Berénybe a nudin akarsz megszállni 2-3 fő és nem sátrazni annak az árából meg pl. idén Horvátországban egy natursita kempingben olcsobban kijöttél szállásra és attól azért még Berény messze van és a tengerben legalább van még víz smile . Berénybe is kicsit inkább az jön be hogy nem üzletileg történik a fejlesztés , ha nem inkább az jön be hogy pl ezért a járdáért világításért zuhanyzóért hány 100 millió vissza nem téritendő támogatást vettek fel wave
Sziasztok wave
A textilmentes részhez van kinti napozó, Bükfördő, Zalakaros, Egerszalok....
Sziasztok!
Amennyiben nem jön közbe semmi akkor mi ott leszünk wave
Dél1-n az idö ès a viz is jó wave
Kicsit más infó is Dél1-ről a beléptetésen kívül wink A sport bűfé helyén kialakítottak konyhát van ott most tűzhely, mosogató, vízforraló stb. , így aki ott kempingezik és nincsen áram vételi lehetősége stb. az is tud ott , ha akar főzni.
Nem érdemes ostoba megjegyzésekkel foglalkozni, ha ezekkel foglalkoztok akkor lénygébe nem mehetnétek sehova. Amennyiben külföldön is ha valaki megfordul nudista strandokon ott is ugyan az a felhozatal mint Magyarországon is. A strandra szórakozni, pihenni jól érezni magát jár ki az ember, amennyiben ebben nem zavarnak akkor mit érdekel hogy ki más van ott kint, ha meg valaki nem tettszik nem kell megnézni és ennyi.
eljen
Szia!
Egy kis pontosítás, Dél1-n 1 egyesület van a kemping, a strand az egyesülethez tartozik,az müködteti. Megvan az adatvédelmi szabályzatuk amibe le van írva mit kérnek a strand belépöhöz . Az adatvédelmi szabályzatuknak meg kell felelni a hatályós jogszabályoknak, mível őket is ellenörzik és ezért ha nem felel meg kemény bírságot lehet kapni, így gondolom meg felelnek a jogszabályoknak is. A szabályzatban is fel van tüntetve a lakcím, nem kérnek olyat ami nem szerepel a szabályzatba. Így akinek ez gondot okoz fordulhat az adatvédelmi biztóshoz és ha kiderül hogy ez szabálytalan akkor az kötelezi őket a váltózásra egyébként meg ha nem akkor így marad.
Berénybe meg Dél1-n is ha megszálltál a kempingbe eddig is kellett a lakcím, így akik már szálltak ott meg azoknak ez azért nem volt nagy kihívás wave . Nekünk azt mondták ezzel próbálják meg kiszürni, hogy akit egyszer elküldenek a viselkedése miatt ( kameráz, molesztál stb. ) az ne tudjon 1 következő alkalommal megint bejöni Ahogy eddig észre vettük a többségnek ez nem okozott akkora gondot, persze mindig van akinek ez így nem felel meg ( ahogy itt a fórumon látszik ) Kaptunk 1 kártyát amivel bemegyünk, rosszabb nem lett , eddig hátrányunk se lett belöle, így nem érezzük ezt akkora nagy gondnak.
Mi is ....
Szép az idő D1-n wave
Mi a kis strandon wave
Mi is wave
Szia! Amit írtál azért abban 1-2 dolog érdekes. Mikor megszerezte Lölö akkor az a hír volt hogy a motelt lebontják és lesz új modernebb, az nem lett meg. Viszont az óta lett több mobil, ház ( igaz ez miatt kevesebb lett a sátorhely) , a kempingbe a mosdónál kialakítottak baba és gyerek barát részt, le cserélték a régi NDK-s lakókocsikat újjabbakra, stéget felújították, van kajak sub bérlés lehetőség is, gyerek animátorok. Az elmúlt két éveben kevesebb volt a külföldi turísta , de ez a kovidnak is köszönhető, tavaly is a szezon eljén még kellett a kempingbe az oltási igazolvány. Ettől még bármi lehetséges....., de mióta meg szerezte azért volt több változás ami a kempingnek elönyére vált.
Szia! Szauna kiegészítő jeggyel tudsz be menni a textilmentes részre, van bent finn szauna, gőz, infra szauna,merülő medencék, beltéri 4 fős jakuzzi, beltéri pihenmők, kültéri pihenő napozó. A nagy finn szaunában vannak a szeánszok meghirdetett időben ahhoz külön jegyet kell venni.
Sziasztok! Bükfürdő Thermal Spa, fürdőben szerintünk ez a legjobb, nagy textilmentes része van. Van kinti ( kerti ) és tető napozó része , van fedett benti pihenő rész, több szauna, gőz stb. benti jakuzzi, kinti termál medence, az egész rész 18 éven felüli és textilmentes. Maga a település nem 1 bulis hely este fél 10 után nincsen élet smile a fürdőbe is este 7-ig van, hétvégén a textilmentes rész 1 órával tovább van nyítva, mint a többi rész. wave
Ahol a nyugágyak vannak 2 oldalt ott ajánlott bemenni inkább a tengerbe a hátsó fás bokros részen még uszócipőbe is elég rossz bemenni, elég könyen el tudsz ott esni, de ott is belehet menni ebben igazatok van wink
Ott lehet találni nyugisabb eldugott részeket wave , viszont arra figyelni kell a bokrok tűskések szúrósak, a tengerpart azon a részen nagyon sziklás ott nem jó bemenni a vízben és ott már vannak farok huzógatok is akik akár teljesen közel oda települnek hozzátok. Mikor mi ott voltunk elég sok szóló pasi volt azon a részen.
Szia!
Balatonberény naturista kempingbe szállást itt tudsz nézni:
Balatonberény naturista kemping
meg a naturexpertnek vannak még ott mobil házai:
Naturexpert balatonberény

A kemping felszereltsége stb. szerintünk jók és nagy elönye ha a nudi strandon akarsz strandolni, nem kell minden nap oda járnod a strandra mert ott van helyben wink
Szia! Budapesthez közel a Délegyházi naturista óázis van, oda tudsz menni hívatalós nudi strandra. Elég nagy területen fekszik el több strand része is van, kezdőként ha zavar hogy többen vannak lehet olyan part részeket találni ahol kevesen vannak. Hívatalós naturista strandon nem foglalkoznak azzal hogy te milyen szexuális beállítotságú vagy , melegek és bik is járhatnak oda és járnak is wink . Amennyiben azért akarsz oda menni hogy a strandon majd szexelő párokat látsz esetleg lehet hozzájuk csatlakozni.....akkor felesleges menni. Hívatalós strandokon ez tilós a strandon ezért elküldenek akár rendört is hívhatnak rád ( ugyan az van mint 1 fürdőruhás strandon ) A Balatonnál, most már csak egyedül Balatonberényben van hivatalós nudi strand és kemping, ha a Balatonhoz akarsz menni. . wave
Sziasztok!
Hering party nem volt....., de a tavalyihoz képest eddig míg volt a védettségi kártya kevesebben voltak a strandon még nem annyira , de a kempingben látványosabban. Most hogy eltörölték a védettségit majd elválik. Voltunk már Berényben mikor tele volt a kemping még sátor hely se volt akkor se volt hering party.
Most is hétközben tudtunk még hétvégére szállást foglalni a kempingbe....nem hiszem hogy hering party lesz wave
Szia! Mielött még magasabb röptű pszichológia következtetésekbe mennél , maradjunk annyiban minden meglehet magyarázni , ha nagyon akarod, attól még nem biztós hogy ez mindenkire igaz is. Ugyan ennyi erővel lehet azt mondani hogy sok férfi csak azért akar párcserét vagy feleség cserét mert csak így tud jutni másik nőhöz [ingyen wink ]. A párcserébe is láthatja közben más pasival a párját a "cuckold" is benne van.
/ 5 oldal
/ oldal   Összesen: 215 hozzászólás, Listázva: 1-50

bali36

bali36 Nem: pár

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2007. augusztus 18.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!