Sziasztok! Tud valaki olyan szállodát ahol nem csak szaunázni lehet meztelen hanem fürödni is?
Sziasztok!
A pápai fürdő szauna részlegéről van mostanában valakinek tapasztalata? Fürdőruha mentes? Már rég voltunk ott,azóta elvileg felújították.
A pápai fürdő szauna részlegéről van mostanában valakinek tapasztalata? Fürdőruha mentes? Már rég voltunk ott,azóta elvileg felújították.
Úgy fürdőruhamentes, hogy az emberek/nők döntő része a fürdőruhás teste köré tekeri a törölközőt, és akkor így "törölközőben vannak". De sok pasi volt fürdőgatyában. Megveszik a kombinált jegyet, átjönnek ebbe a részlegbe és senki nem szól rájuk, hogy vetkőzni kellene.
Folyamatos a mászkálás, jövés-menés, hangzavar van, még úgy is, hogy igazán nincsenek sokan.
Nem lehetsz meztelenül.
Illetve ki tudja; a személyzet láthatólag totálisan leszarta még azt is, hogy nem egy ember úgy ment be a merülőmedencébe, hogy körülötte volt a törölköző, szóval ez alapján lehet azért sem szólnának, ha meztelen vagy
. Mi kb. 3x voltunk, minden alkalommal ez volt. Vicc az egész.
Az Oriental Spa-ban meg mindig kevesen vannak, egy "sötét lyuk" az egész, kihalt, nyomasztó a hangulat eléggé. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 19. kedd 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 19. kedd 08:35
Folyamatos a mászkálás, jövés-menés, hangzavar van, még úgy is, hogy igazán nincsenek sokan.
Nem lehetsz meztelenül.
Illetve ki tudja; a személyzet láthatólag totálisan leszarta még azt is, hogy nem egy ember úgy ment be a merülőmedencébe, hogy körülötte volt a törölköző, szóval ez alapján lehet azért sem szólnának, ha meztelen vagy

Az Oriental Spa-ban meg mindig kevesen vannak, egy "sötét lyuk" az egész, kihalt, nyomasztó a hangulat eléggé. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 19. kedd 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4720438)

Sziasztok!
Az Oriental Spa naturista részlegébe járok, de ott elég kevesen szoktak lenni, amikor én tudok menni.
Olvastam, hogy a Aquaworld részlegben is van szauna, és szerda-csütörtök-péntek 10 órától furdőruhamentes, de az intim részeket takarni kell.
Valaki járt már ott, le tudja nekem irni, hogy mi a helyzet ott?
Mindenki törölközőbe csavarva ül, vagy lehet bátran meztelenül is lenni?
Köszi!
Az Oriental Spa naturista részlegébe járok, de ott elég kevesen szoktak lenni, amikor én tudok menni.
Olvastam, hogy a Aquaworld részlegben is van szauna, és szerda-csütörtök-péntek 10 órától furdőruhamentes, de az intim részeket takarni kell.
Köszi!
Sziasztok!
Köszi!
Köszi!
Nagyon szuper csak ajánlani tudom.
(Ez egy válasz kezdoparbs üzenetére (2023. 09. 12. kedd 05:55), amit ide kattintva olvashatsz)
A hétvégén ez már összesen három, nem nagy méretű, rendesen kivilágított medencét fog jelenteni.
(Ez egy válasz vipboy üzenetére (2023. 09. 12. kedd 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 12. kedd 12:25

Nagyon jó,ki kell próbálni! A kinti medencék is használhatóak meztelenül.
Nagyon jó,ki kell próbálni! A kinti medencék is használhatóak meztelenül.
(Ez egy válasz kezdoparbs üzenetére (2023. 09. 12. kedd 05:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Kacérkodunk a gondolattal, hogy meglátogatjuk a Magnum Szaunát olyan napon, amikor hetero párok (nő+férfi) is bemehetnek.
Van itt olyan pár, akik már voltak ott párként?
Van itt olyan pár, akik már voltak ott párként?
Sziasztok, nekem van. Én voltam már ott párszor és még tervezek is menni. Kulturált, rendezett környezet, színvonalas szauna programok és jó hangulat. Ha gondoljátok privátban bővebb infót is tudok adni.
Sziasztok! A kerekdombi szaunáról valakinek van infója?
Hello !
Nagyon igényes nagyon korrekt !
Gyönyörű nagy szaunapark ....
Wellness nagyon korrekt mint ahogy az ellátás vacsora stb....
Csakis ajánljuk ! (Ez egy válasz HARMASBAN88 üzenetére (2023. 09. 03. vasárnap 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 03. vasárnap 22:15
Nagyon igényes nagyon korrekt !
Gyönyörű nagy szaunapark ....
Wellness nagyon korrekt mint ahogy az ellátás vacsora stb....
Csakis ajánljuk ! (Ez egy válasz HARMASBAN88 üzenetére (2023. 09. 03. vasárnap 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Esetleg valakinek tapasztalata a körmendi Mjuse? Érdekesség kedvéből rákerestem és épp pont ezt találtam az oldalon "SZEPTEMBER 15-16-17: HÉTVÉGE CSAK FELNŐTTEKNEK
Tájékoztatjuk Önöket, hogy szeptember 15-16-17-én Resortunk csak felnőttek részére lesz fenntartva. Emiatt minden szolgáltatás csak 16 éven felüli vendégeink részére elérhető. Használja ki az első felnőttbarát hétvégét és élvezze különleges ajánlatainkat!"
Tájékoztatjuk Önöket, hogy szeptember 15-16-17-én Resortunk csak felnőttek részére lesz fenntartva. Emiatt minden szolgáltatás csak 16 éven felüli vendégeink részére elérhető. Használja ki az első felnőttbarát hétvégét és élvezze különleges ajánlatainkat!"
sziasztok! magnum xplore nightról valakinek van tapasztalata?
Elmegyek kiprobálom,többen írtak privatban is hogy inkább oda menjek… most már nagyon kivancsiá tettetek..
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2023. 09. 03. vasárnap 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 03. vasárnap 16:30

Szia! Zalakaros jobb eleve 18 + -os ott nem néznek ki ha pucéran vagy és van kinti udvar része is

Sziasztok! Esetleg valakinek tapasztalata a körmendi Mjuse? Érdekesség kedvéből rákerestem és épp pont ezt találtam az oldalon "SZEPTEMBER 15-16-17: HÉTVÉGE CSAK FELNŐTTEKNEK
Szia! Zalakaros jobb eleve 18 + -os ott nem néznek ki ha pucéran vagy és van kinti udvar része is
(Ez egy válasz fansauna1 üzenetére (2023. 09. 03. vasárnap 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 03. vasárnap 13:42

Tegnap voltam,kipróbáltam… vegyesek az érzéseim… tényleg nem nagy,szerencsére tegnap nem voltak sokan, a szauna szeánsz nagyon jó volt,ügyes volt a hölgy… viszont a jakuzzit tényleg fürdőruhában használták… kicsit számomra is érdekes volt…nem is mentem belemenni,nehogy rámszoljanak fürdőgatya nélkül… a közeljövőben megpróbálom Zalakarost többen is ajánlották privátban…
Péntek este jelenleg csak a szaunáknál lévő kis medence használható - meztelenül- . A belső medencéket felújítják, a kültéri medencét lehet használni, de moziest is van, így csak fürdőruhában. Vasárnap 20óráig van strand, addig van külső medence, de szintén fürdőruhás.
(Ez egy válasz Happypair1 üzenetére (2023. 09. 03. vasárnap 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 03. vasárnap 14:00

Sziasztok! Mit tudtok? Ráckevén a nudita esten tényleg nem lehet már a kinti medencét használni?
Sziasztok! Mit tudtok? Ráckevén a nudita esten tényleg nem lehet már a kinti medencét használni?
*mertem
Tegnap voltam,kipróbáltam… vegyesek az érzéseim… tényleg nem nagy,szerencsére tegnap nem voltak sokan, a szauna szeánsz nagyon jó volt,ügyes volt a hölgy… viszont a jakuzzit tényleg fürdőruhában használták… kicsit számomra is érdekes volt…nem is mentem belemenni,nehogy rámszoljanak fürdőgatya nélkül… a közeljövőben megpróbálom Zalakarost többen is ajánlották privátban…
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2023. 09. 02. szombat 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 02. szombat 21:06

Szia! Nagy naturista dologra ne szàmíts már azért is kinéznek ha nem paravànàl veszed le a fürdőruhát. Mi pucéran hasznàltuk a jacuzzit, de mindenki más fürdőruhában , a székeken is vagy fürdöruha vagy lepedövel körbe csavarva. Nekünk nem jött ez be. A szauna része 14 éven felüli csak, mikor megjelennek a hotel vendégek a 14 körüli gyerekekkel akkor még a szaunát is használják fürdőruhában.
E
E
Szia! Nagy naturista dologra ne szàmíts már azért is kinéznek ha nem paravànàl veszed le a fürdőruhát. Mi pucéran hasznàltuk a jacuzzit, de mindenki más fürdőruhában , a székeken is vagy fürdöruha vagy lepedövel körbe csavarva. Nekünk nem jött ez be. A szauna része 14 éven felüli csak, mikor megjelennek a hotel vendégek a 14 körüli gyerekekkel akkor még a szaunát is használják fürdőruhában.
E (Ez egy válasz fansauna1 üzenetére (2023. 08. 31. csütörtök 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 31. csütörtök 07:11
E (Ez egy válasz fansauna1 üzenetére (2023. 08. 31. csütörtök 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszönöm a válaszod! Nagyon vonalakban erre voltam kiváncsi… naturalista a szaunarészleg?