/ 1 oldal
Hozzászólások
Hát igen, hatalmas nagy a vágyakozás a hatalmas farokra, aztán mikor ott van, akkor meg sziszegés van, mert fáj, hiába imádja és kellemes a felizgulás után, a hosszabb menet során nehezebben tud síkos maradni ha nagyon vastag, másnap is tök érzékeny utána a puncijuk...stb.

Van, aki bírja és aki tényleg szereti, de sok nő csak fantáziál róla, aztán inkább egy normáltól picit nagyobbat keres
Egyedül lankadt hossznak hihető, ha nagyon vérpénisze van. Minden más dimenzióban értelmezhetetlen a 6-7.
A magyar nép a genetikája és a történelme alapján Ázsiában és Európában töltött sok időt, illetve ázsiai, és európai népek hágták nőinket a történelem során, akikkel keveredtünk, de nekünk az ÖNBEVALLÁSOS statisztikákban akkora a faszunk, mintha minden magyar nő afrikai négerrel lépett volna félre az elmúlt 500 évben itt.
A
#4474 2022. 11. 01. kedd 14:31
Hozzászólásomban megtalálod a részletes leírást a valóságról, nem kell sokat visszalapozni hozzá.
Nekem "csak" 5 centi az átmérője, nem 5.1 vagy ilyesmi, hanem "csak" 5.0, a kerülete alapján (15.1 cm) 69-es óvszer javasolt, ami a skála tetején van. Alig van 1-2 brand aki egyáltalán gyárt ilyen nagy méretben, gyakorlatilag csak szexshopban szerezhető be. A durex nemrég vonta ki a 67-es méretét, mert alig vették.

De tuti, hogy itt 5 centi a minimum.
Amint leírja valaki, hogy 5 centinél kezdődik a vastag, már lehet tudni, hogy nem csak neki nincs ekkora, de nem is látott még ekkorát, mert még realitásérzéke sincs. Nem is érti, hogy mit jelent az, amikor azt mondja, hogy 5 centis.

Maximum akkor mérhet ennyit, ha rányomja a vonalzót és addig lapítja a farkát, ameddig szét nem terül eléggé, hogy meglehessen az 5 centis kamumérés.
A mennyi az átlag topicban már egyszer leírtam részletesen, hogy miért és mekkora kamu a méret, amit itt sokan írnak. Hogy amit bekamuznak az mennyire lehetetlen.

https://www.goldengate.hu/forum/tema/8-Penisz-mennyi-az-atlag
#4474 2022. 11. 01. kedd 14:31

Én 64-es vagy 69-es mysize óvszert hordok, a sima boltiból még az xxl (általában 57mm névleges) is olyan kicsi, hogy nem érzek benne semmit, le is konyul, nagyon szorít. Évekig azt hittem, hogy nem tudok óvszerben szexelni, pedig csak nagyon alábecsültem a méretemet.

Na, most nekem 15 centi a kerülete a farkamnak, ezért hordok 64-69 méretet. Ez vastagabb, mint a párom csuklója, kb az én csuklómmal azonos kerület (ilyen ~190/95 méretű férfi vagyok).

Ezekkel az adottságokkal ha átmérőt mérek (aminek semmi értelme), akkor az simán "csak" 5 centi. Ha egy 6 centis átmérőnek az enyémhez hasonló aránya van, akkor a kerülete alapján MINIMUM 70-es óvszer kellene rá.

Érted, nekem 5 centis átmérőm van (15.1 cm a kerülete), és a kalkulátor szerint 69-es óvszer való rá, de sokak szerint itt kezdődik csak a nagy. ahha, persze.

Legalább egy kósza gondolat erejéig gondoljátok már át, hogy mit is írtok le...
Átmérőnél egy fél centi hozzáhazudása az kettővel magasabb liga és akkor itt rögtön 1 centit hazudunk rá a legnagyobb EXTRA óvszerméretre pluszban nyes
A legtöbb ember nem lát eleget ahhoz, hogy maga meg tudja határozni az átlagos méretet.
A többség még rendesen mérni sem tud, és még hozzá is hazudik valamennyit.

Az óvszereket kerületre, tehát a vastagságra gyártják. Az óvszergyártók mindegyike a portfóliója nagyját az 52-56mm névleges mérettartományra csinálja, valamint a sima nem szexshopokban is szinte csak ezeket árulják. Még az xl és xxl óvszereik is 54 vagy 57mm méretűek, csak a nevükben extrák.

Az 52-56mm átlagóvszer az legalább 11.4 cm (52-es minimumfeszüléssel), és legfeljebb 13.4 cm (56-os maximális feszüléssel) kerületűhöz jó. Ennél nagyobbra már nem jó a sima bolti.

Tehát vagy az összes óvszergyártó hülye és direkt egy kisebbségnek készít óvszereket, vagy a fórumozók szoktak nagyot mondani.

Az átmérőt kicsit összenyomva, kicsit úgy hunyorítva, kicsit felkerekítve szokták megadni a legszélesebb pontján, befeszítve. A péniszek, nem teljesen körformák, hanem picit lapítottak, ezért a 3.14-gyel történő számítás az átmérőből hamisan magas eredményt ad.
Meg kell mérni a kerületet rendesen.

Olvasom itt, hogy a vastag az 5.5-nél kezdődik, meg hasonlókat sorozatban. Nos, nekem az átmérője 5.0, ha a felül mérem középtájon. A kerülete 15.2 ~ 6 inch, amihez MySize 64-69 óvszereket használok. A normál bolti óvszert nem lehet rá felhúzni normálisan, nem érzek semmit benne és le is konyul, mert annyira szoros.

Csak érzékeltetésnek:
vékony: 48-52mm (standard alatti méret)
standard: 52-56 ez 4 mm a teljes átlagos tartomány
vastag: 56-60, ez pont még ugyanakkora ugrás (durex XXL 57mm)
nagyon vastag: 60-64 teljes normál tartományugrás kétszer
legvastagabb valós: 64-69
extrém: 72mm a legnagyobb kapható óvszer, amihez a felső 1 ezrelékbe kell tartozni.

A calcSd statisztika szerint, még a legnagyobb átlagot mérő minta szerint is a felső 1.2%-ban vagyok, a világstatisztikában pedig a 0.3%-ban. Érdekes módon ezek a statisztikák egybeesnek az óvszergyártók által preferálttal.

De nézzük csak, a 152 mm kerületű péniszem pont 5 cm átmérőjű. Ez azt jelenti, hogy 3.04 a kerület és átmérő aránya (lévén picit lapított és nem pont kerek cső, ahogy senkinek). ha az én formámat, felskálázom 5.5 centis átmérőre, akkor 167mm kerület jön ki. A statisztika alapján 1000 férfi közül is a legvastagabb lenne, és MINIMUM 70mm-es óvszer kellene rá. Azt hiszem egy gyártónak (onesize) van 72mm-es óvszere, de erre a méretre még a direkt nagy méretre szakosodott gyártók közül sem készít mindenki.

De van, akinek itt kezdődik a vastag és még nem ejtettünk szót arról, hogy valakinek állítólag 6 centi az átmérő. Persze biztos tudnék nyerni pár mm-t, ha maximumizgalmon a megduzzadó makk peremét mérném, csak minek, a csalástól nem lesz nagyobb.

A nagyon nagy tapasztalattal rendelkező gyártók és kutatók szerint az átlagos kerület az 11.4-13.4 között van, ide esik az összes férfi 2/3-a, ez 4 centi körül lenne, ha feltétlenül átmérőre akarjuk átszámolni.
A dolog úgy néz ki, hogy az óvszerek méretét úgy adják meg, hogy az óvszer kerületének a fele. Tehát mondjuk a 69mm-es óvszer az 138mm kerületű.

Az óvszernek ideális esetben feszülnie kell, tehát a névleges (teljesen feszítetlen) méretnél nagyobb péniszre való. Az ideális feszülés az 10-20% között van.
10% alatt, túlságosan laza lesz, 20% felett pedig nagyon megnő a szakadás esélye, illetve kényelmetlen lesz, csökkenti az érzetet és konyulást is okozhat.

15 cm kerületű péniszre a következő módon tudod kiszámolni az ideális méretet.
150 mm / 1.2 = 125mm
150 mm / 1.1 = 136mm

A 136 mm-es 10%-ban, a 125 mm-es 20%-ban fog feszülni.
Ezután kettővel kell osztani, mert ez a neked való kerület, az óvszerméret viszont a kerület fele.

Végeredmény: 62,5-68 mm közötti óvszerek lesznek számodra ideálisak

Emiatt lógott rajtad a 72-es és ezért nem felelnek meg neked a sima normál bolti óvszerek, amik jellemzően 52-56 közöttiek (sima bolti xl is csak 57, nevetséges).

A MySize 64 jó lesz neked.
Sajnos a vastag méretre való óvszerek hosszúak, ezért a tövénél megmaradó rész elkerülhetetlen. azt hiszem egy márka van a netről rendelhetően, ahol minden körméret / hossz kombót lehet rendelni, de nekem macerásnak tűnt az internetről beszerezni külföldről postázva.

Nekem 15.2 a kerülete, töve picit több, méretre a MySize64, 69 az tökéletes. Szóval a 15-re neked a 64 tökéletes lesz.

Szép napot.
Én már régóta szeretnék egy párt, aki ilyenben benne lenne és csatlakozhatnék, de sajnos odáig sem jutok el, hogy valakire ráírjak. Aki tényleg komolynak tűnik és lenne rá esély, az általában a világ végén van. Budapesti vagyok, de minden komoly pár Nyíregyháza, Szombathely...

Leginkább olyat szeretnék, akikkel rendszeresen összejárnánk. Szerintem az összeszokás és az ismeretség sokat javít mindenen.

Budapesti vagyok, a méretem is a nagy kategóriába tartozik, főleg a vastagság, de nem találok párt. :(
Nekem vibrátorral vannak duplapuncis tapasztalataim, és ehhez olyan keménység kell, hogy egyáltalán ne tudjon hajolni.
De szerintem ez alap egy pénisznél erektált állapotban, de ugye én egy darab péniszről általánosítok, mert másról nem tudok.
Szerintem izgulnak, ezért gondolom, hogy egy rendszeres partnerrel, oldottabb lenne a légkör és sikerek sorozata lenne csalódások helyett.

Bár férfiként nem tudok nyilatkozni másokéról, de gondolom minden vagy legalábbis majdnem minden férfinak kemény, amikor feláll, ha mégis puha, akkor ott merevedési gond van.
Vagy én tudom rosszul és a keménység is erősen változik, ahogy a méret?
Van összefüggés a méret és a keménység között? Szóval a nagyobbak közt kevesebb a rendesen kemény?
Meg kéne kérdezni egy nőt, aki már sokat látott... nyes

Esetleg ebben nincsenek előnyben a fiatalabb partnerek?
Asiass

Szerintem bármelyik csaj képes rá csak legfeljebb nem elsőre és azonnal.
Gyakorlással bármelyik csajba befér két vaskos darab is, anélkül, hogy közben fájdalmai lennének.
Csak persze, amikor rágörcsöl, izgul... akkor nem biztos, hogy fel tud izgulni rendesen.
Azért a negyvenes 17,5+ mérettel már eléggé leszűkíti a kört szerintem.
Ilyen mérettel a férfiaknak csak a hét százaléka rendelkezik.

Nekem 16-16,5 a hossza és ~5,2 az átmérője, izgalmi állapottól függően, és már ez is átlag feletti elvileg.

Persze, ha az asszony az óriásokra indul be, akkor nincs mit tenni, azt kell keresni.

A korábbi sikeres alkalmaknál, miért nem lett egyik sem állandó harmadik?
Sosem volt olyan megfelelő, vagy a változatosság is szempont?
Nagyon kihalt ez a fórum :(

Nálunk egy elemes játékkal szokott ilyen lenni.
Sajnos az asszony elzárkózik a harmadik fél bevonásától, de szerintem csak fél tőle (szégyenlős, nehezen megnyíló típus). Pedig szívesen kipróbálnám egyszer úgy is.
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 14 hozzászólás, Listázva: 1-14

dpp_user

Regisztrálás ideje: 2016. március 13.

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!