Asiass
Szerintem bármelyik csaj képes rá csak legfeljebb nem elsőre és azonnal.
Gyakorlással bármelyik csajba befér két vaskos darab is, anélkül, hogy közben fájdalmai lennének.
Csak persze, amikor rágörcsöl, izgul... akkor nem biztos, hogy fel tud izgulni rendesen.
Szerintem bármelyik csaj képes rá csak legfeljebb nem elsőre és azonnal.
Gyakorlással bármelyik csajba befér két vaskos darab is, anélkül, hogy közben fájdalmai lennének.
Csak persze, amikor rágörcsöl, izgul... akkor nem biztos, hogy fel tud izgulni rendesen.
A 17,5 is jó csak legyen kemény amúgy nem megy.Általában a keménységgel van a baj nem a puncival az dugható keményen.
(Ez egy válasz dpp_user üzenetére (2017. 10. 20. péntek 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 20. péntek 19:25

Azért a negyvenes 17,5+ mérettel már eléggé leszűkíti a kört szerintem.
Ilyen mérettel a férfiaknak csak a hét százaléka rendelkezik.
Nekem 16-16,5 a hossza és ~5,2 az átmérője, izgalmi állapottól függően, és már ez is átlag feletti elvileg.
Persze, ha az asszony az óriásokra indul be, akkor nincs mit tenni, azt kell keresni.
A korábbi sikeres alkalmaknál, miért nem lett egyik sem állandó harmadik?
Sosem volt olyan megfelelő, vagy a változatosság is szempont?
Nekem 16-16,5 a hossza és ~5,2 az átmérője, izgalmi állapottól függően, és már ez is átlag feletti elvileg.
Persze, ha az asszony az óriásokra indul be, akkor nincs mit tenni, azt kell keresni.
Sosem volt olyan megfelelő, vagy a változatosság is szempont?
Azért a negyvenes 17,5+ mérettel már eléggé leszűkíti a kört szerintem.
Sosem volt olyan megfelelő, vagy a változatosság is szempont? (Ez egy válasz nyíregyí pár üzenetére (2017. 10. 20. péntek 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 20. péntek 18:40
Sosem volt olyan megfelelő, vagy a változatosság is szempont? (Ez egy válasz nyíregyí pár üzenetére (2017. 10. 20. péntek 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Imádjuk a feleségnek két húszas simán befér sikerült már csak partner nagyon ritkán van hozzá sajna de nem adjuk fel várjuk akit érdekel

Imádjuk a feleségnek két húszas simán befér sikerült már csak partner nagyon ritkán van hozzá sajna de nem adjuk fel várjuk akit érdekel

Mi is a nejemmel párszor csináltuk.Kell hozzá nagyfoku ráhangolódás és tágulékonyság is.Némi sikosító sem árt.Frenetikus élmények voltak ezek.Nem vagyok bi,de számomra nagyon izgató volt,amikor éreztem,hogy a férfi társam elkezdett élvezni.Amikor éreztem a másik farok lüktetését,pulzálását és a nejem hüvelyének ritmikus összehuzódását és orgazmusát.
Nagyon kihalt ez a fórum :(
Nálunk egy elemes játékkal szokott ilyen lenni.
Sajnos az asszony elzárkózik a harmadik fél bevonásától, de szerintem csak fél tőle (szégyenlős, nehezen megnyíló típus). Pedig szívesen kipróbálnám egyszer úgy is.
Nálunk egy elemes játékkal szokott ilyen lenni.
Sajnos az asszony elzárkózik a harmadik fél bevonásától, de szerintem csak fél tőle (szégyenlős, nehezen megnyíló típus). Pedig szívesen kipróbálnám egyszer úgy is.
Nagy vágyam hogy én vagyok alul a nejem lovagol rajtam és valaki pedig berakja hátulról neki a méretes faszát és jól megkurja.Aztán teleélvezzük a pináját.
Mi szeretjük, főleg mikor a véghajrában egyszerre mennek el a fiúk. Hmmm.....

Régebben többször csináltuk és a hölgy elmondása szerint eszméletlen jó volt! Persze nekünk is!
Csak javasolni tudom hogy ha lehetőség adódik próbáljátok ki!
Csak javasolni tudom hogy ha lehetőség adódik próbáljátok ki!
Talán eddig nem találtad meg az ideális partnert !! Nem feltétlenül az itt állandóan magukat macsónak mondó hirdetők közül kellene választanod.
(Ez egy válasz agibeby28 üzenetére (2017. 02. 11. szombat 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 11. szombat 18:41

Sziasztok. Nekem nagyon be jön imádom. Csak sok a fa tökű pasi sajna.
Sziasztok. Már nekünknis volt részünk ilyen hármasban.
És mivel mi csak nagy méretet fogadunk így nagy hangsúlyt fektettünk a megfelelő izgatàsra. Az eredmény.. hihetetlen. Nagyon jó mikor a kisasszony lovagol.. mögéállsz és te is a pincijába tedzed a farkad.. azt érzed mintha egy szűz punciba lennél.... nem is lehet ezt sokàig bírni☺ igen hamar eldurrantunk mindketten. És a hölgy pokolian élvezte. Hölgyeim.. egyszer élünk.. ezt át kell élni..
És mivel mi csak nagy méretet fogadunk így nagy hangsúlyt fektettünk a megfelelő izgatàsra. Az eredmény.. hihetetlen. Nagyon jó mikor a kisasszony lovagol.. mögéállsz és te is a pincijába tedzed a farkad.. azt érzed mintha egy szűz punciba lennél.... nem is lehet ezt sokàig bírni☺ igen hamar eldurrantunk mindketten. És a hölgy pokolian élvezte. Hölgyeim.. egyszer élünk.. ezt át kell élni..
Mi meg csak szeretnénk nehéz meg felelő partnert találni hátha egyszer össze jön !

Én is szeretem!
(Ez egy válasz agibeby28 üzenetére (2017. 02. 11. szombat 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Én nekem furcsa volt először de a hölgy imádta .Talán a szendvicset jobban szeretem.

]Én egyszer próbáltam.A páromnak felvetettem,hogy milyen lenne 2 farok egy punciban,izgi lehet.Nem tettszett neki az ötlet( nem igazán kedveli az új vagy extrém dolgokat).Gondoltam hátha menet közben megjön az étvágy, van vibrink és gondoltam becserkészem az enyém mellé,ki akadt teljesen,úgy hogy azon az estén semmit ne kaptam.:(
csinos a hölgy a fotón
(Ez egy válasz moncsika71 üzenetére (2016. 10. 21. péntek 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekünk ma este is össze fog jönni megint