Én is benned lennék szívesen.
Jó lenne közösen megtölteni téged valakivel! Pl kisjankoval. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 04. csütörtök 03:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 04. csütörtök 03:23
Jó lenne közösen megtölteni téged valakivel! Pl kisjankoval. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 04. csütörtök 03:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2584052)

Nagyon izgatna, akár a puncimban, akár a popsimban, hogy milyen, ha duplán feszítenek...
Benned lennék én is, ajajjj, de nekem is csak egy van. Neked kell összehozni és megszervezni. Aztán fotókat s videót készíteni, hogy más is lássa, élvezze.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 04. csütörtök 03:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyon izgatna, akár a puncimban, akár a popsimban, hogy milyen, ha duplán feszítenek...
Azt azért szívesen látnám akár csak egy képen is ..
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 10. 04. csütörtök 03:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeretjük

Szívesen beszállnék harmadiknak punciba vagy popsiba!
Nagyon nehéz találni meg felelő partnert sajnos
Szerintem későn kezdtétek el ezt vagy a ti korosztályotokban nehéz erre találni,én eddig ezt három párral is csináltam,csinálhattam,,,,aki mer talizni azt izgatja ez is....Ja és az hülyeség ,hogy egyszerre élvezünk el pasik,ki hogy,szerintem az a pasi aki felül van 1 mert az jobban tud mozogni 2 a látvány is jobb neki.És 3 féle póz is van rá amit én ,mi csináltunk......Moletteknek nem ajànlott szerintem,vagy csak ha a pasiknak nagy a cerka...
(Ez egy válasz Rendes ember üzenetére (2018. 10. 07. vasárnap 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Megmondom őszintén, én is örömmel benne(d)lennék!

Engem a punci+popsis szendvics érdekel,nem volt még részem ilyenben.Szívesen fogadnék jó tanácsot,tapasztalatot ilyen témában,főleg női oldalról,hogy mit szeret benne,hogy csinálja a pasi stb..Úgy néz ki hogy lesz ilyen lehetőségem,és szeretném ha a hölgy partner öröme maximális lenne
Előre is köszi annak, aki szán nekem időt megosztani a tapasztalatát.

Nekünk volt bennee részünk....
A legjobb!
A legjobb!
Évekkel ezelőtt volt szerencsénk egy jó méretű bi úrhoz akivel nagyon élveztük! Szívesen átélnénk újra!
De jó lenne egy párhoz csatlakozni és ki próbálni ezt a fel állást!
Keresünk pasit mi is szeretkük
"Ha rovid a kardod, toldd meg egy lepessel" Bocs. Nem tudtam kihagyni :P
Sziasztok. Tud valaki valamit a 2pasi felhasználókról .
Nagyon fontos lenne!
Nagyon fontos lenne!
Mi is keresnenk kb 18-20 cm farkat 3diknak ?
Amikor jön a barátunk akkor mi rendszeresen csináljuk. De a jó méret és rutin elengedhetetlen. Imádjuk.
Mi is szeretjük,de ritkán jön össze!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 29. csütörtök 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 29. csütörtök 13:12
Törölt felhasználó (1241192)

Amikor jön a barátunk akkor mi rendszeresen csináljuk. De a jó méret és rutin elengedhetetlen. Imádjuk.
Ne lankadt farokkal csináljátok!!!
(Ez egy válasz moncsika71 üzenetére (2018. 11. 29. csütörtök 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)