Nagy vágyam hogy én vagyok alul a nejem lovagol rajtam és valaki pedig berakja hátulról neki a méretes faszát és jól megkurja.Aztán teleélvezzük a pináját.
Mi szeretjük, főleg mikor a véghajrában egyszerre mennek el a fiúk. Hmmm.....

Régebben többször csináltuk és a hölgy elmondása szerint eszméletlen jó volt! Persze nekünk is!
Csak javasolni tudom hogy ha lehetőség adódik próbáljátok ki!
Csak javasolni tudom hogy ha lehetőség adódik próbáljátok ki!
Talán eddig nem találtad meg az ideális partnert !! Nem feltétlenül az itt állandóan magukat macsónak mondó hirdetők közül kellene választanod.
(Ez egy válasz agibeby28 üzenetére (2017. 02. 11. szombat 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 11. szombat 18:41

Sziasztok. Nekem nagyon be jön imádom. Csak sok a fa tökű pasi sajna.
Sziasztok. Már nekünknis volt részünk ilyen hármasban.
És mivel mi csak nagy méretet fogadunk így nagy hangsúlyt fektettünk a megfelelő izgatàsra. Az eredmény.. hihetetlen. Nagyon jó mikor a kisasszony lovagol.. mögéállsz és te is a pincijába tedzed a farkad.. azt érzed mintha egy szűz punciba lennél.... nem is lehet ezt sokàig bírni☺ igen hamar eldurrantunk mindketten. És a hölgy pokolian élvezte. Hölgyeim.. egyszer élünk.. ezt át kell élni..
És mivel mi csak nagy méretet fogadunk így nagy hangsúlyt fektettünk a megfelelő izgatàsra. Az eredmény.. hihetetlen. Nagyon jó mikor a kisasszony lovagol.. mögéállsz és te is a pincijába tedzed a farkad.. azt érzed mintha egy szűz punciba lennél.... nem is lehet ezt sokàig bírni☺ igen hamar eldurrantunk mindketten. És a hölgy pokolian élvezte. Hölgyeim.. egyszer élünk.. ezt át kell élni..
Mi meg csak szeretnénk nehéz meg felelő partnert találni hátha egyszer össze jön !

Én is szeretem!
(Ez egy válasz agibeby28 üzenetére (2017. 02. 11. szombat 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Én nekem furcsa volt először de a hölgy imádta .Talán a szendvicset jobban szeretem.

]Én egyszer próbáltam.A páromnak felvetettem,hogy milyen lenne 2 farok egy punciban,izgi lehet.Nem tettszett neki az ötlet( nem igazán kedveli az új vagy extrém dolgokat).Gondoltam hátha menet közben megjön az étvágy, van vibrink és gondoltam becserkészem az enyém mellé,ki akadt teljesen,úgy hogy azon az estén semmit ne kaptam.:(
csinos a hölgy a fotón
(Ez egy válasz moncsika71 üzenetére (2016. 10. 21. péntek 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekünk ma este is össze fog jönni megint

Jól hangzik!!!
(Ez egy válasz Trió üzenetére (2016. 10. 21. péntek 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, én is Békés megyei vagyok. Én 1x csináltam már, bár nekem is a "társam egy vibrátor" volt. A partnerem akkorát élvezett, hogy majdnem elsírta magát. Nem azért mert én voltam hú de jó, hanem azért, mert teljesen ki volt töltve a hüvelye, és így jobb volt a hatás. Ha gondoljátok egyszer össze futhatunk, ha van helyetek.
(Ez egy válasz Békés üzenetére (2016. 10. 21. péntek 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 21. péntek 08:04

A feleségem régi vágya vibrátorral sokszor csináltuk de ő a igazira vágyik nagyon szerintem ájulásig élvezni !
Én ki nem hagynám , ha van két pasi az ágyban.
Nagyon nehéz találni egy jó partnert,aki mer is találkozni.
(Ez egy válasz nyíregyí pár üzenetére (2016. 10. 21. péntek 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
jó nektek hogy öszejön
(Ez egy válasz moncsika71 üzenetére (2016. 10. 21. péntek 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi benne vagyunk örülünk,hogy jól érezted magad!!!
(Ez egy válasz titkapcs üzenetére (2016. 10. 21. péntek 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 21. péntek 19:05

De még, hogy milyen jó volt. Nekem ez volt az első ilyen és nagyon-nagyon tetszett, és persze a "repeta" is nagyon fincsi volt.
Remélem hamarosan átélhetem veletek újra ezt a fantasztikus élményt!!

De még, hogy milyen jó volt. Nekem ez volt az első ilyen és nagyon-nagyon tetszett, és persze a "repeta" is nagyon fincsi volt.
(Ez egy válasz moncsika71 üzenetére (2016. 10. 20. csütörtök 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)