/ 3 oldal
Hozzászólások
Szuper.
Istennő smile Gyönyörű
Istennő vagy. Bármikor, szívesen, nagyon smile
A hölgy hangjától is elélveztem smile
A 12 - és kép fantasztikusan jó. Köszönjük smile
Nagyon klassz smile Nincs folytatása?
1.Nemed és korod? ff45
2.Szexuális beállítottságod? (1 homo/leszbikus….10 hetero)10
3.Milyen sűrűn maszturbálsz ha nincs párkapcsolatod/partnered?2-3 naponta
4.Milyen sűrűn maszturbálsz párkapcsolatban? Tud róla a partnered? 2-3 naponta. Nem tud
5.Mivel csinálod? (kézzel, segédeszközzel(milyennel?)) kézzel
6.Használsz valami síkosítót, kenőcsöt, bármi mást? Nem
7.Mire csinálod? (chat,-telefon,-camszex, pornó kép/film, egyéb(mi az?)) pornó filmek, fantázia
8.Ha pornó képre filmre, akkor milyen jellegűre? Amatőr, férj előtt szexel 1-2 férfi a feleséggel
9.Hol csinálod? (ágy/kanapé, fotel/szék, fürdőszoba/wc, egyéb) ágy
10.Mennyi ideig maszturbálsz? (legkevesebb-leghosszabb idő) 5-10 perc
11.Egymás után többször is maszturbáltál már, vagy csak az első orgazmusig? Csak egyszer
12.Hova élvezel? (pzs, fénykép/monitor, fürdőkád, egyéb) pzs
13.Nagyobbat vagy kisebbet élvezel maszturbálva mint szex közben? Ugyanakkorát
14.Buktál már le közben? Volt bármi következménye? Nem buktam le
15.Melyik napszakban csinálod legtöbbször? Este
16.Maszturbáltál már a partnereddel közösen, teljesen végig az orgazmusig? Igen
17.Egyéb vélemény a témában?
Fantasztikusan jó!
Ha az volt a cél, hogy kiverjem a fa...m a fotóid láttán, akkor teljes a siker smile
Profi. A farok Paganinije smile
Néhány napja olvastam arról, hogy aki elégedetlen a puncijával annak már azt is megműtik szépítészetileg. Namost ezt a puncit tanitani lehetne, olyan tökéletes. Egyszerűen szavakat nem találok, olyan szép.
Hihetetlenül csodálatos nő vagy. A férjedet pedig nem csak ezért irigylem, hanem a sok-sok cuckold miatt is. Imádnám, ha a helyében lehetnék smile
Engem azzal lepett meg az előző párom, hogy rávett egy kis szopásra. Én beszéltem rá, a hármasra, és 2-3 alkalommal volt velünk egy fickó. De nem nagyon ment neki a szex. Azután elárulta a páromnak, hogy inkább rám hajtana. Következő alkalommal a nejem szopta, és az én fejemet is odahúzta. Éreztem, ahogy a számban duzzad a fasza. Nekem kicsit meglepő volt, de nem mondom rossz élménynek. Rövid idő múlva visszavette az asszony a cerkát, és mivel akkor már állt, mint a cövek, magára húzta a fiút. Ezen az estén végre hatalmasat élveztek együtt, ketten.
Csodálatos!
Fantasztikusan jó nő.... smile
Én azt mondom, hogy a hölgy csak bosszúból mondta azt a férjének, hogy neki ez nem is volt jó. Nálunk is hasonló volt egy korábbi kapcsolatunkban a helyzet: a párom határtalanul élvezte, erre több jel is utalt, de ha kérdeztem, azt állította, hogy csak miattam teszi. Amikor meg külön mentünk, a fejemhez vágta...A nők közül sokam még maguk előtt is szégyellik, hogy élvezték a helyzetet. A Te szitudban mindenképpen különmentek volna egyszer. Akár van hármas, akár nincs. Szerintem.
Erről a nőről ordít, hogy imád dugni. smile
Nekem nagyon teszik. Baromi jó smile A cici és a popsi is. Rárántottam smile
Nehezen értem meg,hogy Te sem találsz partnert,mert egyszerűen csodálatos a farkad smile
Na most én már csak egyet nem értek. A társkeresős adatlapod szerint 23 éves vagy. Ha 10 évig keféltél félre valaki mellett, majd most 7 éve vagy hűséges egy másik cerkához, akkor a matematika jelenlegi szabályai szerint minimum 6 éves korodban dogtál először a később 10 évig megcsalt kedvessel. Nem semmi... smile
Gratulálok! Fantasztikus! A 12-esen gyönyörű a hölgy arcán látható büszkeség, amiért két faszt keményített meg, a férfiak szopása pedig egyenesen frenetikus. Irigyellek benneteket.
És most milyem? Szerintem Te most is imádod a faszt, sőt most eszed csak nagy kanállal! Jöhetnek a fotók.
Kár, hogy nincs hang. Kurva jó. Kézbe fettem a farkam és kivertem én is.
Tényleg szép farkad van!
Irigyellek smile
Szerintem jó lesz. Ne félj semmitől: ő élvezni fogja, és Te is, amikor elmeséli smile
Piszok jól nézel ki. Nagyon meg... smile
Fantasztikus! Nagyon meg... smile ))
Nagyon meg... smile Piszok jó nő!
Szerintem ez a nő órákig képes lenne élvezni smile
Ilyen gyönyörű pinát még nem láttam.
Miért? Nem szeretnél szeretőt tartani? Szerintem ez természetes dolog. Egyébként izgatna, ha azt mondanád: a 11 évünkből nem volt 1 hónap sem,hogy csak te lettél volna smile
Isteni a hangod smile
Az előző páromnál attól indultam be, amikor elmesélte hogyan dugott félre. A szomszéd pasival, meg egy olyan sráccal, akivel hármasban lettünk volna, de a srác rábeszélte előtte egy "próbára". Persze erről nem tudtam. Ja: meg volt egy masszőr is, aki kézzel elégítette ki masszírozás közben. Mindig utólag mondta el, de jó részletesen, hogy mit csináltak. Nem bántam és őrülten izgatott. Ilyenkor nagyon megdugtam én is mesélés közben, amit rettenetesen élvezett.
Meseszép vagy. Nem bírtam ki: kézbe vettem és elmentem smile
Irigyellek. Kurva jó nő, és nagyon bátor a többes szexben. Látszik rajta,hogy nem csak a kedvedért csinálja, hanem élvezi is.
Ez olyan brutális, hogy már izgató. Dugnám, mint cigány a lopott biciklit.
Ez tipikus. Amíg el nem veszed, mindenre hajlandó, csak olyannak lásd, amilyennek szeretnéd. Ahogy "birtokon belül kerül", ő lesz a főnök smile Ezt élted meg.
Örült jó ez a nő! Végignéztem az összes képet és videót. Gratulálok, remek kis nő. Áll a farkam smile
A véleményem: kiverem, mert nem bírom tovább. Gyönyörű nő.
Mi az, hogy jók. Ez egy Istennő smile Már a kezemben is van a farkam (bár az övében lenne smile
Én ezt helyeslem és támogatom. Mennyivel egyszerűbb lenne ismerkedni.
Én csináltam olyat, hogy az asszony aludt, felébredtem és addig simogattam, hogy elment. Nem ébredt fel, de szép éjszakája volt smile
Nagyon jól nézel ki és gyönyörű a farkad.
Gyönyörű test, őrületes élvezet. Jó lehet veled lenni smile
Hány szexpartner volt a legtöbb, akivel egy alkalommal szeretkeztél?
Valaki azt kérte, hogy írjak még sztorit. Hát van néhány smile Anya úgy alakította most a "munkarendjét", hogy hétfőn felmegy Pestre, azután szerda este visszajön, szeretkezünk és péntek szombat megint "dolgozik". Kezdetben zavart, de már megszoktam. Amikor látta, hogy bosszantott kicsit, kárpótlásként felajánlotta, hogy ha felmegyek valamelyik este, akkor a barátnőjével és vele tölthetem az éjszakát. Na az lett belőle, hogy neki "vendége" lett éjszakára. Megcsókolt, elnézést kért, és mondta, hogy szabad a vásár nekem a barátnővel. Mi az egyik szobában dugtunk, anyát meg egy 120 kilós menedzser a másikban. Ott maradt az is egész éjszakára, de persze nem mehettünk át. Na azért nekem sem volt rossz. Közben mesélt Kati - ő a barátnő - arról, hogy Évát nagyon szeretik a vendégek. Nem csak férfiak, hanem házaspárok is járnak hozzá. Szó van arról is, hogy egy házaspár elviszi magával nyáron Görögországba, mire azt mondta Éva, hogy akkor én arra a hétre felköltözhetek Katihoz. Végül is nem lenne rossz smile
Úgy jártam, hogy a válság miatt többször szóba került köztem és az asszony között, hogy mi lenne, ha pénzt szerezne szexből. Eleinte szóba sem engedte hozni, azután egyre többször beszéltünk róla szex közben. Vidéki városban lakunk - Dunántúlon - és arról beszélgettünk, hogy van egy barátnője Pesten, akiről tudtuk, hogy kurva, lakást bérel Budán és vele társulna. Legnagyobb meglepetésemre egy nap azt mondta az asszony, hogy megpróbálja.
Én vittem fel kocsival, este meg érte mentem. Az első nap után azt mondta, hogy nem neki való - aznap három fickóval volt -, de azért jövő héten megint megpróbálja. Jelzem a három pasitól kapott pénzből egy hétig éltünk. Este elmesélt mindent, hogyan szopatták és baszták, amitől fantasztikusan beindultam és mi is jót dugtunk.
Egy hét múlva megint felvittem. Délután telefonált, hogy ne menjek érte, mert egy egy pasival tölti az éjszakát. Másnap megint hívott, hogy most két fiú viszi el, és csak harmadnap került elő. Sok pénzt hozott, megint elmesélt mindent és megint fantasztikusat szeretkeztünk. A legfurcsább, hogy ő is élvezte - élvezte, hogy pénzt kap a testéért és abból él, amit a legjobban szeret, a dugásból - nekem meg állt a farkam attól, ahogy elmondta, hogyan dugták meg. Na most már két hónapja így van: 2-3 napig Pesten dugják, utána hazajön, mindent elmond, fantasztikusat dugunk és közben mesél. Én és ő is élvezzük. Szerintetek ez normális?.
Egyszerűen fantasztikus. Nagyon meghúznám smile
A 12-es képtől felálltam smile )) Nagyon
/ 3 oldal
/ oldal   Összesen: 114 hozzászólás, Listázva: 1-50

Zsoltkó

Zsoltkó Nem: férfi

Beállítottság: biszexuális

Regisztrálás ideje: 2006. szeptember 30.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!