Mi az ami a legjobban meglepett a pároddal kapcsolatban?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

... 9 10 11 12 13 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#201   2018. 03. 15. csütörtök 14:44
X Törölt felhasználó (3568232)
Mikor az exemet rábeszéltem az análra. Igaz be volt rúgva de akkor is meglapő volt. Szerintem akkor az egész lépcsőház azt hallotta hogy kapja rendesen most valakii
#202   2018. 03. 18. vasárnap 00:13
X Törölt felhasználó (867924)
Végignéztem ahogy a barátunk állva megdugta a feleségem. Csak ámultam, mennyire élvezte a drágám. A fiú vállára borulva szinte zokogva tört fel belőle a kéj, nagyokat sóhajtozott, hogy mennyire finom. Az aktus után elmondta, még soha nem esett neki ilyen jól a behatolás és még életében nem kefélték meg ennyire. Ezek után még két alkalommal közösültek, de kijelentette a nejem, bármikor lefeküdne neki, mert jobb a szex vele mint velem.
#203   2018. 03. 18. vasárnap 17:06
F_Jimmy F_Jimmy
Két évig párhuzamos kapcsolatot folytatott és ez idő alatt alkalomadtán bejött neki még .... nem kevés „mellékes” is. És egyszer összejött neki, hogy egy nap hárman húzták meg … és nem gruppenben.
#204   2018. 03. 20. kedd 15:36
Még a kapcsolatunk elején megkérdeztem a páromtól, hány fiú dugta meg? Egyet kénytelen volt bevallani, mert köztudott volt, hogy 17-20 éves koráig egy fiúval volt együtt. Azután jöttem én. Állította a szüzességét is ő vette el és a partnerének is ezt mondta. Pletyka szinten hallottam az egyik havertól, egy ismerőse állítja, már korábban kezdte a nemi életet. Neki szegeztem a kérdést még egyszer a drágámnak és kijelentettem, ne hazudozzon, mert akkor nem fog a kapcsolatunk tovább működni. Beismerő vallomást tett, gyorsan közölte, volt még kettő. Az első 16 éves korában, de nem volt jó, kudarcként élte meg, ezért hallgatott róla. A másodikkal az akkori fiúját csalta és jobbnak látta, ha ezt nem közli. Ekkor esett le az állam, úgy tudtam, vele csak barátok voltak és így is mutatta be egyszer.
#205   2018. 03. 20. kedd 21:17
Zsoltkó Zsoltkó
Engem azzal lepett meg az előző párom, hogy rávett egy kis szopásra. Én beszéltem rá, a hármasra, és 2-3 alkalommal volt velünk egy fickó. De nem nagyon ment neki a szex. Azután elárulta a páromnak, hogy inkább rám hajtana. Következő alkalommal a nejem szopta, és az én fejemet is odahúzta. Éreztem, ahogy a számban duzzad a fasza. Nekem kicsit meglepő volt, de nem mondom rossz élménynek. Rövid idő múlva visszavette az asszony a cerkát, és mivel akkor már állt, mint a cövek, magára húzta a fiút. Ezen az estén végre hatalmasat élveztek együtt, ketten.
#206   2018. 03. 23. péntek 21:41
Igencsak meglepődtem az asszonykámon, mikor először voltunk nudista strandon. Útközben még tele volt aggodalommal, félelemmel, de amint ledobtuk a ruháinkat totál felszabadult volt. Láthatóan jól érezte magát, sőt még másokkal is leállt dumcsizni. Csodálkozásomra csak a vállát vonogatta, ő sem érti, de minden gátlás elszállt belőle. Ezek után hacsak tehetjük mindig a nudi részt választjuk.
#207   2018. 04. 16. hétfő 00:14
X Törölt felhasználó (3715492)
Mikor bejelentette, hogy talalt partnert harmas szexre. Regota probaltam a fantaziajat csiklandozni vele, de nem volt ra vevo tulzottan. Szex kozben nem utasitotta el de nagyon lazba sem hozta. Azutan egy nap azzal allt elo, hogy o akarja kivalasztani a partnert. Boldogan belementem. Letargyalta a sraccal es belevagtunk. A sracot puncijaval es szajaval kenyeztette. Szajaba hagyta is, hogy beleelvezzen. En a fenekebe elveztem szendvicsben.
#208   2018. 04. 21. szombat 03:51
X Törölt felhasználó (3746862)
Szia. A két férfi és 1 nő felállást nagyon szívesen kiprobálnám
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 17. vasárnap 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (932889)
2017. 09. 17. vasárnap 12:54
Állítólag nem akar mással szexelni, se úgy hogy ott vagyok se kettesben. Volt azóta megint egy nagyon félreérthető dolog a munkahelyi kollégájával. De úgy hogy a kollégájának volt barátnője. Azóta azok szakítottak és már más barátnője van. Akkor is szakítani akartam vele de egyszerűen nem akart, megesküdött mindenre hogy nem töürtént semmi, de a képe benne volt a telefonjába meg stb.

Az a gond, hogy szertetem de nem tudom mit csináljak, ő teljesen úgy van vele hogy engem szeret puszilgat, tényleg látszik rajta, hogy velem gondolja tovább az életét, de semmi szex. Arra hivatkozik, hogy nem vagyok megborotválva,de ha megvagyok akkor más miatt.

Sajnos az egész sztori igaz, nem fiktív. Ezért vagyok itt gg-n is. Hátha megtudom valósítani a saját vágyam, egy hármast. Két férfi egy nő csak a nőt kényeztetve.
#209   2018. 04. 28. szombat 19:21
X Törölt felhasználó (910741)
Hogy volt egy alkalom 17éves korában, amikor egyszerre hárman kefélték meg. És még az is amikor bevallotta, hogy milyen sok pasival kefélt. Saját magamban pedig az, hogy ez engem mennyire felizgat!
#210   2018. 05. 30. szerda 11:06
Huhtamaki43 Huhtamaki43
Az hogy ennyire be vállalós. Tipikus alamuszi macska nagyot ugrik típus.
#211   2018. 06. 01. péntek 11:19
A nejem soha nem szerette az ujjazást, mint mondta régen nagyon durván ujjazták meg. Talán ezért is, meg úgy tartotta, ha van jobb akkor miért a rosszabbikat kell bedugni. Ha egy ujjamat dugtam be annak is nyafogott, sziszegett. Az első hármas kalandunknál a vendégünk egyből két ujját nyomta fel a páromnak. Megijedtem, rá akartam szólni, hogy egy is elég lesz. Azután meggondoltam, szóljon az akinek kellemetlen. Hiába vártam nem szólt rá, sőt még nagyon élvezte is. Később számonkértem rajta a történteket. Azt mondta, biztos eltalálta a G pontját, mert igencsak jól esett neki. Ezt közöltük a barátunkkal is, aki elismerte, nagy gyakorlata van benne. Ezután mindig ujjazással kezdte a szeretkezést és az együttlét folyamán többször is csinálta a kedvesem örömére.
#212   2018. 06. 03. vasárnap 14:51
X Törölt felhasználó (5314)
Nem volt köztünk téma az anál, de egyszer egyik menet közben megállított és annyit mondott,hogy menjek hozzak be valamilyen krémet a fürdőből, mert ki akarja próbálni. Utána kérdeztem tőle, hogy milyen volt és azt mondta, hogy nagyon izgalmas,de ciki neki...
#213   2018. 06. 06. szerda 08:15
X Törölt felhasználó (3588632)
engem az mikor egyszer ugy alakult, hogy egyik ismerősömmel szexeltünk a nejemmel és láttam mennyire élvezi a másik faszt,azóta sokszor megbasztuk és nagyon jó.
#214   2018. 06. 12. kedd 23:32
puncizsirt puncizsirt
Izgalmas! wink
Volt partnerem, aki szintén érkezett így haza!
(Ez egy válasz MoonMike üzenetére (2018. 03. 14. szerda 01:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 14. szerda 01:49
A feleségem megismerkedésünkkor egy másik férfi spermáját már a puncijában tudta, úgy feküdt le velem. Erre csak évekkel később derült fény.
#215   2018. 07. 06. péntek 14:17
pelikanapo79 pelikanapo79
sziasztok. nálam az okozott nagy meglepit a mostani párom popósexe nem volt elötte állitása szerint de tágul minden sikositó nélkül, imádja sosem ellnezi. spemát meg sosem köpte ki, mindet nyeli.
#216   2018. 07. 08. vasárnap 13:27
speedlink74 speedlink74
Amikor elmondta, hogy egy buliban, amíg bent táncoltam, a parkolóban leszopta a barátomat. Ebben az is durva, hogy engem a lakáson kívül soha nem vett a szájába....
#217   2018. 07. 08. vasárnap 15:45
X Törölt felhasználó (3235022)
Párosunk hölgytagját izgatja a pasis bi
#218   2018. 07. 10. kedd 10:14
X Törölt felhasználó (3136802)
Mikor külön éltünk 1evet, beválogatták hogy kiváncsi volt mikyen mikor egyszerre több pasi dugja! Először nem képet meg ez mondat! Csak mikor elárulta hogy 6 pasi volt és mindenki meg dugta és a végén mindenkit leszopot!
#219   2018. 07. 10. kedd 23:49
X Törölt felhasználó (848880)
Az exemnek rengeteg izgalmas kalandja volt csajokkal. A mostani párom azt mesélte ,hogy 18 éves volt mikor felszedett egy közel 50 éves pasit aki jól megdöngette . Autós kalandja is volt. Volt olyan alkalmi partnere aki imádta a kicsikém fenekét kefélni.. Totál beindulok mikor mesél.
#220   2018. 07. 16. hétfő 10:56
Falkner Falkner
3 evvel ezelött amikor elkezdünk jarni egy honap utan megengedte dugni a popsijat,bar nem volt szüz,azota is mar 3 eve rendszerese dugom

... 9 10 11 12 13 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2017. 04. 26. szerda
Üzenetek: 819db
Utolsó üzenet: 2024. 12. 30. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!