/ 3 oldal
Hozzászólások
Hát, én lennék hab a tortádon! wink
Lejárt az újabb tiltásom. smile Megint szaladt valaki az adminokhoz a fájó igazság miatt. smile
Én élőben élveznék rá! Gyönyörű popsija van!
Szerintem én emlékszem arra az estére. De a reggelre bizonyosan! wink Akkor nem volt később! vigyor2 vigyor2 vigyor2
Én nem olyan régen Debrecenben voltam egy gyünyörű lánynál gangbang bulin. A lány és hét pasi. Egy pasi amikor elkezdődött a játék, felöltözött és elköszönt, hogy ez nem megy neki. Hatan három órán keresztül szexeltünk a csinos lánnyal és 4 vagy 5 alkalom is volt vele, hol kettesben, hol többesben. Mindenki nagyon élvezte! Remélem csinál még ilyen bulit a szépség!
A lány egyedül volt, a pasi meg ugyanolyan idegen volt mint én. Ha a párjával szexelt volna gumi nélkül, az nem lett volna gond. De az hogy bárkivel, az már igen!
Ez valóban autós, szabdban szex. nyes
Mint ahogyan lentebb írtam, az utolsó péntek estém volt ilyen. Adódott a lehetőség, én pedig éltem vele. Ezt csak azért írtam le, mert szerettem volna érzékeltetni, hogy ha nem 5 évig toporog egy helyben valaki, hanem tesz is a vágyai megvalósításáért, akkor ilyen esték is sikerülhetnek. Egyébként meg ízlések és pofonok. Van aki után nekem sem kell egy nő, legyen az bármilyen bombázó. Sőt! Volt olyan, hogy gangbangben engem még orálisan kényeztettek, amikor valaki óvszer nélkül elkezdte a szexet a lánnyal, ő meg nem tiltakozott. Azonnal otthagytam, mert az ilyen potenciális veszélyforrás!
Nem magatokból kellene kiindulni. smile Egyébként van amikor egy nővel voltam egy este, de a múlt pénteken az előzőekben leírt jött össze. De volt már olyan is, amikor semmi sem volt. Vagy én nem jöttem be vagy nekem nem jött be aki lehetett volna. Azért akivel már voltam egyszer, azokhoz legközelebb is csatlakozhatok. A tapasztalat azt mutatja. wink Szóval Szombathelyről biztosan felvilágosultabb vagy hogy mi történik Pesten. Az álmaimat meg hetente többször is meg szoktam élni. smile Ha valakinek segíteni kellene eligazodni a swinger világában, akkor keressen nyugodtan. smile
Ti már ötödik éve keresgéltek, tervezitek, hogy elmentek swingerbe. Kicsit megmosolyogtató a dolog. De vannak akik megmaradnak az álmodozásnál és vannak akik megélik a vágyaikat. Nincs ezzel semmi gond. Én csak pénteken 4 nővel szexeltem a swingerben az éjszaka folyamán. Kivel hármasban a párjával, kivel többesben. El fog jönni az az idő, amikor majd bánni fogjátok, hogy nem tettetek azért, hogy a vágyaitokat megéljétek. Nekem kellemes élmények, barátságok fűződnek a swingerhez. Is. Meg a goldengate-hez is. A döntés a tiétek mindig.
Sziasztok!
Kecskemét körzetében hol van szexmozi?
Nem kötekedésképpen kérdezem, de éppen most ti írtatok be minden topicba ugyanazzal a szöveggel.
Miért nem lehet a topic címének megfelelően beírni? Így valóban teljesen felesleges a sok topic, elég lenne egy vagy kettő.
Aha! És melyik a közös adatlapotok? Mert akik hozzászóltak, azoknak a férfi tagja kicsit más adatokkal rendelkeznek, mint ez a biszex férfi adatlap. smile De semmi baj, ez csak egy apró figyelmetlenség. nyes
Mint már írták, most is van páros nap Budaörsön. Van amelyik pár igényli a szóló férfiakat, van amelyik nem. Szerintem ezzel nincs probléma, mert nyugodtan nemet lehet mondani bárkinek, bármikor. Budaörsön egyébként segítenek azzal, hogy a recepción lehet kérni piros karszalagot, ami jelzi, hogy nem kérnek férfi közeledést. És nem az elmaradó bevételt kell megfizetni, hanem azt, hogy csak párok vannak a klubban. A látásmód letükrözi az embert. Mint a fél pohár víz. smile
Drusza!
Nem tudhatod, hogy nickek mögött ki számít fekwte öves swingeresnek! smile
Azok nem kérnek segítséget. smile
Én jókat szoktam mosolyogni a reakciókon, bár tudom hogy téged a segítő szándék vezérel.
Este ütközünk a nem törzshelyemen?
Attól még a viber működik! Tatabányáról meg 66 évesen teljesen mindegy hogy ki szexel Egerben. smile
Te el is szoktad olvasni, hogy mire jelentkezel vagy mindenre is jelentkezel? Ott van telefonszám megadva, akkor szerinted neked fognak írni? A másiik hirdetésnél meg ha az adatlapot megnézed, akkor láthatod hogy helyileg hová keresnek. Én biztosan nem keresnélek téged a párok helyében, ha ennyi "figyelem" van benned. smile
Annyira anonim vagy, hogy az sem derül ki rólad hogy fiú vagy vagy lány! smile A korod emellett már lényegtelen. smile
Köszönjük szépen a kellemes délutáni matinét!
Nagyon csinos a hölgy és nagyon kellemes!
Remélem hogy még összefutunk valahol az erotika világában!
Azt azért hozzáfűzném, hogy a két szituáció egészen más!

A Hegedűsben hetente, de lehet hogy havonta egyszer esik be ilyen csinos pár és célirányosak voltak, akciózni jöttek, nem beszélgetni.

Glory Café másabb, ott a párok beszélgetni is szeretnek és iszogatni. Ha nem mész oda kommunikálni velük, akkor nem biztos hogy lesz valami. Ha meghívod őket egy italra (nem vészesek az árak!), akkor sokjal jobb esélyekjel indulsz, hogy esetlegesen téged is beinvitáljanak a kabinba.

Szóval az egyik helyen nem kell a duma, a másikon viszont igen. smile Le kell beszélni a bugyit vagy tátott szájjal kell hogy hallgassak téged! smile
Kupár! Fantasztikus volt a fekete hajú lány és még csatlakozni is lehetett. Csak te nem voltál üzemképes, hiába ültél mellette!
Koedukált napon nincs textilmentesség. H-SZ-CS-P 13.30-ig, meg férfi nap van, akkor csak fférfiak vannak és csak fürdőkötényben. Kedd a női nap. Akkor nincs férfi. Ez a termál rész. A welness részen nincs textilmentesség.
Aki nem jár rendszeresen a Gloryba, az nem tudhatja hogy milyen nők vannak ott. smile Tény, hogy nincs mindig modell típusú lány, de eléggé gyakran lehet olyannal (is) találkozni. És ha nem vagy mulya, akkor jól is tudod érezni magad velük. wink
És igaza van Lucifernek, köszönet és hála ezeknek a nőknek, amiért kényeztetnek minket és hagyják hogy kényeztessük őket!
Már előttem is leírták ide azt, ami nagyon igaz. A mai világban ha nem találod meg magadtól a reptéri kifutó végét, akkor nincs is ott semmi keresnivalótok. smile
Szerda Szigetszentmiklós Paradise swingerclub. 11:00-17:00.
Akkor jó szórakozást kívánok a Hegedűsben a melegekkel. smile Kérdeztétek hogy melyik e érdemes menni, én a tapasztalataim alapján válaszoltam. Ha hetero férviakat keresek, akkor Glory. És hogy melyik az igényesebb? Glory! smile
Sziasztok! Ha normális szexmozit szeretnétek,akkor a Glory Cafét tudom ajánlani. 16 órakkor nyit, de 19-20 óra körül már több pasi van a kávézóban, ahol videokabinok vannak glory hole lyukakkal. És mást is lehet csinálni. Ha lwgalább ide kiírjátok hogy mentek, akkor több pasi fog várni titeket.
A hétvégi buli nagyon jó volt! Jó társaság jött össze! Decemberben találkozunk!
Szerintem egy kicsit álomvilágban élsz! smile Szállást keresel és még te fizetnél szexxel? smile Maximum meleg pasiknál tudnád így rendezni a szállást. smile
Ha mentek, akkor ajánlott előtte kiírni ide hogy mikor mentek. Akkor lesz hetero férfi is ott.
Szóló férfiként, aki szereti a hármast vagy többest, jókat nevettem az illető hozzászólásain és ugyanaz jutott az eszembe amit ti is írtatok.
Önbizalomhiányos, ezért állandóan versengeni, bizonyítani kell a külvilágnak és önmagának is.
Amit meg a férfiakról írt, abból süt az elfojtott homoszexualitás. Van egy Ilyen ismerősöm és ő szép feszes nadrágban jár, minden nőt meg kell hódítania és ő a legnagyobb bika. Én meg jókat nevetek rajta. Mint most is. És róla is kérdezgetik a háta mögött, hogy ez nem buzi? Valószínűleg itt is ez az illető környezetének reakciója, véleménye a háta mögött.
Tudod ezzel az a baj, hogy van sok meleg hely ismerkedni, de azokat nem használják, Viszont ha van egy hetero hely, akkor azt megrohanják. Ha szólsz miatta, akkor te vagy a kirekesztő és nekik jogaik vannak. Miközben magasan tesznek a te jogaidra, a heterók jogaira. A reptérre és a Szépvölgyire régen nem jártak melegek, csak párok. Az övék a Népliget volt. Anno a reptéri topicban, amikor ezeket szóvá tettem, én voltam az ördög. smile Az általad "rugalmasnak" nevezett pasik, akik valójában melegek, azonnal lerohantak, mint a mondás szerinti galambok. smile És csak igazam lett, elbaszták a repteret meg a Szépvölgyit. Már többen mondják azt, amit én mondtam 2-3 évvel ezelőtt.
Nem arról volt szó, hogy nem írhatnak mások, hanem arról, hogy azok szoktak írni, akiknek valamiért savanyú a szőlő és így akarnak "törleszteni" a vélt vagy valós sérelmeikért.
Google értékelést azok szoktak írni, akiknek valamiért savanyú a szőlő. Így legalább lehet látni mindenkinek, hogy kik a balfékek, kiket kell elkerülni. smile
Attika99!
Most nagyot nőttél a szememben! Ez egy nagyon korrekt, valós leírás a helyről! Ma is jó műsor volt, aki nem egy szerencsétlen bénaság, az megtalálta a számítását! Aki meg nem, az egy swingerben semennyire sem boldogult volna. Talán még a rosszlányokon sem. smile
Mondjuk ha egy darab nő nincs a kiserdőben, akkor nem igazán lesz biszex a buli. Csak buzi buli lesz. A tény az tény, bármit ís írjanak a pasik az adatlapjukra.
Ha folyamatosan kapnád a leveleket, akkor nem.kínlódnál itt a hülyeségeddel! smile
Az a baj, hogy hiábha írnak nektek sokan akár képpel is, alig válaszoltok valakinek. Pontosabban ha válaszoltok is valakinek, akkor az pont csaló. De aki annyira, de annyira szokott válogatni, az mindig beleválaszt. smile
Az megvan, hogy tegnapra kerestek? smile
Minden lényeges dolgot leírtatok. Csak azt nem.hogy hol kerestek és kinek.
Kivel ajánlod, amikor szóló pasi vagy? Vagy pasiszerelem volt?
Nem titkos. Ha visszaolvastál volna pár oldalt, akkor megtaláltad volna. De a Google is azonnal kidob több leírást ha rákeresel.
Az a baj, hogy adatlapotok sincs, nemhogy arcképes fotótok.
Belemehetnél, de sajnos a titokzatosságod meg az adatlapod össze-visszasága plusz régebbi hozzászólásaid azt sugallják, hogy inkább ne tedd, mert vesztes maradsz.
Megnézted hogy melyik topicba írtál vagy az neked teljesen mindegy?
Mennyi az annyi?
Szerintem te a rosszlányok.hu-t keresed vagy a Szemétégetőt.
Ti mindig kerestek, de sosem vagytok ott ahol mondjátok. Találkozott már veletek valaki egyáltalán? smile
Csinos hölgy vagy pár most egy kis kalandra? Érezzük jól egymást és szórakozzunk! Utazni tudok.
Kicsit nevetségesek vagytok! Egyből két hely "kilőve" nálatok. Lassan nem lesz hová mennetek "Krisztike". smile
A reg kimondottan egy klub lejáratására jött létre? smile
Már bocsánat, de milyen lehetőségre vársz? Borsodban nincs swinger club. Elutazol Budapestre és hirtelen találsz ott 3-4 klubot. Bejelentkezel és elnész. Mi ebben olyan bonyolult egy felnőtt embernek?
/ 3 oldal
/ oldal   Összesen: 144 hozzászólás, Listázva: 1-50

határozott40

Nem: férfi

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2016. december 31.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!