Holnap délelőtt Solt-Érd között valaki?
Oda pasik mindig mennek tudjátok! )))
(Ez egy válasz Sexy_nyuszi üzenetére (tegnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptérre jön ki pár vagy pasik?
Sziasztok
Pár vagy högy tervez feljönni a Szépvölgyire?
29F
Pár vagy högy tervez feljönni a Szépvölgyire?
29F
Most értem ki a reptérre,párok,hölgy valahol esetleg?
Most a buziknak miért kell elzavarni innen a nőket? Miért nem a buzi topikban nyivákolnak? Annyira jók vagytok, akkor nyugodtan rendezzétek le egymást, de minket hagyjatok már békén a nyomorotokkal! Nektek ezért nincs családotok!
Sziasztok
Reptéren pár sárga kocsival innen van?
Reptéren pár sárga kocsival innen van?
Reptérnél??
Neked nincs családod, hogy ennyire ráérsz???
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (tegnap 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:31

és ezt ezennel lezártam, gondolom a modik majd megint adnak nektek egy jó kis tiltást, mert személyeskedtek
ezután meg ne sírjatok hogy kb. nincs nő, ilyen viselkedés mellett akinek nincs ehhez ereje, hogy akkor is maradjon, fél perc alatt törli magát a pitsába
ezután meg ne sírjatok hogy kb. nincs nő, ilyen viselkedés mellett akinek nincs ehhez ereje, hogy akkor is maradjon, fél perc alatt törli magát a pitsába
és ezt ezennel lezártam, gondolom a modik majd megint adnak nektek egy jó kis tiltást, mert személyeskedtek
Sziasztok! Ma estetol szombat délelőttig szelidi tónál vagyunk haverokkal 26-27 24 evesek holgyek jelentkezeset varjuk akar kulon-kulon akar egyutt
szerintem van kint elég videóm ahhoz, hogy ne legyek kamu, baromira unom, hogy a megdugnálak!!! 2 IQ-jú pasik kamunak kiáltanak azért mert nem kellenek nekem, és ezzel elrontják azt hogy a fórumon találjak embert, mert itt fröcsögnek
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (tegnap 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:22

Befejeznéd végre az egész délutáni fröcsögést? Erre itt senki nem kíváncsi! Azért mert nem bírod elviselni hogy igaza van a srácnak??? Rendkívül tenyérbemászó a viselkedésed!! Dugulj már el!!! Hisztis pi@a!
Sziasztok. Esetleg pár, hölgy akik találkoznának?
örülnék, ha nem szólnál bele
várjál, megnézem, puncim van
neki meg fáj hogy annyi érdeme van hogy nagy a pöcse (Ez egy válasz Márk88 üzenetére (tegnap 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:22
várjál, megnézem, puncim van
neki meg fáj hogy annyi érdeme van hogy nagy a pöcse (Ez egy válasz Márk88 üzenetére (tegnap 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Befejeznéd végre az egész délutáni fröcsögést? Erre itt senki nem kíváncsi! Azért mert nem bírod elviselni hogy igaza van a srácnak??? Rendkívül tenyérbemászó a viselkedésed!! Dugulj már el!!! Hisztis pi@a!
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (tegnap 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:06

amúgy meg nem tudom milyen tali előtti eltűnésről beszélsz, veled SOHA nem akartam találkozni
Szia, szívesen benne vagyok.
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (tegnap 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
kondorosi holnap fél 4?
a mai nap sikeres volt
a mai nap sikeres volt

amúgy meg nem tudom milyen tali előtti eltűnésről beszélsz, veled SOHA nem akartam találkozni
(Ez egy válasz Tádé91 üzenetére (tegnap 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Most valaki lightos kaland?
Penteken délután Pestről megyek le Balatonra akinek fuvar kell írjon privit fizetés természetben