Találkoznék most egy adatlapomon lévő ,kis akcióra egy ápolt,diszkrét partnerrel.
Szigetszentmiklóson keresek Hölgyet vagy Párt egy kis autós kalandra
Te tudsz bármit is csinálni kávé előtt?
(Ez egy válasz Kittibaby üzenetére (tegnap 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Kittibaby üzenetére (tegnap 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Szepvolgyi valaki?
Mi ketten
Mi ketten
Többek között az ilyen primitív idióták miatt lépek a GG-ről...
(Ez egy válasz man4couple üzenetére (tegnap 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:31
Ptyüüüü b.m. Világ vége …
Swingerbe sem úgy mész hogy Te ma tuti ba…
Töröld a reged, mind sírni fogunk …
Töröld a reged, mind sírni fogunk …
Reptéren van esetleg pár? Két ápolt potens pasi szívesen csatlakozna
Mi a helyzet a reptéren?Van kint pár?
Vasárnap reggel 7:00 kor zuhanyozás után megiszom a kávémat
Vasárnap reggel 7:00 körül M3 Bagi pihenőben Pestre tartó oldalon hokizok
Sziasztok!
Vá
, hellyel rendelkező hetero, de biszex felé kitekintő 40 es pasi vagyok. Hellyel rendelkezem. Keresek ápolt,diszkrét, szép farkú pasit,aki szopatna. Egyéb lehetőség nem érdekel. Ha jó rendszeres is lehet akár. Fénykép mindenképp szükséges,és ha megvan a szimpátia mehet a tali.
alf
rp alf
al alf
otai
Sziasztok!
Vasárnap estére keresek kalandvágyó hölgyet, párt. Budapest és környékén.
Vasárnap estére keresek kalandvágyó hölgyet, párt. Budapest és környékén.
Sziasztok, izgalmas estét. Akinek lenne kedve, vele, velük szívesen ismerkednék. Párral, hölggyel találkoznék.
Hallod menj le a Magnum-ba vagy a másikba a Liliom utcai-ba és ott tudod magad kezeltetni rendesen csávókkal akik ugy megraknak ott hogy meglátod törzshelyed lesz!
(Ez egy válasz Titkos Név üzenetére (tegnap 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:45
(Ez egy válasz Titkos Név üzenetére (tegnap 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szavatartó vagyok, nem úgy, mint pl. Az "utaztató"/egyéb kamusok. Szóval vasárnap este törlöm a regisztrációm. Egyébként nem igazán értem a "reptér" fanokat. X km-t vezetnek, majd akár órákig várják, hogy "lesz-e valami." Ahogy olvastam, nem én vagyok az egyedüli, aki következetesen, pontos helyszínt és időt megadva ír és azt is, hogy miben van benne. Költői kérdés: A biztos miért nem jó?" Nem fogom megfejteni. Viszont utolsó hozzászólásként felajánlom: Holnap (vasárnap) este fél hét után kimegyek a Fóti Auchan parkolóba. (A későbbiekben is néha, de nyilván már nem fogok írni, hogy mikor.) Szóval. Aki szeretné, hogy megfogjam/számba vegyem a farkát (akár bele is élvezhetsz a számba) , vagy meg szeretne dugni, akkor jöjjön. Az sem baj, ha egyszerre, vagy egymás után többször, többen, mivel ez úgymond "végjáték" a GG-n nekem. Pont ezért fekete tangában, női papucsban lábujj gyűrűvel, necc combfixben, rózsaszín szupermini szoknyában leszek.
.
.
Ptyüüüü b.m. Világ vége …
Töröld a reged, mind sírni fogunk … (Ez egy válasz Titkos Név üzenetére (tegnap 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:45
Töröld a reged, mind sírni fogunk … (Ez egy válasz Titkos Név üzenetére (tegnap 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szavatartó vagyok, nem úgy, mint pl. Az "utaztató"/egyéb kamusok. Szóval vasárnap este törlöm a regisztrációm. Egyébként nem igazán értem a "reptér" fanokat. X km-t vezetnek, majd akár órákig várják, hogy "lesz-e valami." Ahogy olvastam, nem én vagyok az egyedüli, aki következetesen, pontos helyszínt és időt megadva ír és azt is, hogy miben van benne. Költői kérdés: A biztos miért nem jó?" Nem fogom megfejteni. Viszont utolsó hozzászólásként felajánlom: Holnap (vasárnap) este fél hét után kimegyek a Fóti Auchan parkolóba. (A későbbiekben is néha, de nyilván már nem fogok írni, hogy mikor.) Szóval. Aki szeretné, hogy megfogjam/számba vegyem a farkát (akár bele is élvezhetsz a számba) , vagy meg szeretne dugni, akkor jöjjön. Az sem baj, ha egyszerre, vagy egymás után többször, többen, mivel ez úgymond "végjáték" a GG-n nekem. Pont ezért fekete tangában, női papucsban lábujj gyűrűvel, necc combfixben, rózsaszín szupermini szoknyában leszek.
.
.
SZiasztok!
GOndolom már elindultatok autókázni. SAjnálom, hogy későn olvastam. Ha mégis és megnéztek és rendben is találtok, írjatok.
Üdvözlettel: Péter
GOndolom már elindultatok autókázni. SAjnálom, hogy későn olvastam. Ha mégis és megnéztek és rendben is találtok, írjatok.
Üdvözlettel: Péter
Szia mindenki! Reptér-nél lesz izgalmas igényes normális szeximádó hetero pár akik potens pasit pasikat keresnek ott kalandra?
Ma este orál kaland a tatabányai Turulnál? 21:30-tól 23:00-ig leszünk fent, de azért ne az utolsó pillanatban ess oda. Légy ápolt, normális, határozott, és legfőképp potens! Olvass adatlapot. Villants az irányjelződdel és akkor tudjuk miért jöttél, de természetesen neked is lépned kell, nem fogunk kiszedni az autóból.
Mostanában reptérnél vagy pesten igazán méretes farkú (kb 20cm) aktív szopató van???? Aki úrítene????
irtam
(Ez egy válasz Kittibaby üzenetére (tegnap 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:26
Ma ismét autózunk.Üzenetben várjuk kedves,helyes potens pasik jelentkezését.
Csak fotóval jelentkezők közül választunk!Arc,farok.
A szerencsések válaszüzenetben kapnak hely,es időpontot!
Csak fotóval jelentkezők közül választunk!Arc,farok.
A szerencsések válaszüzenetben kapnak hely,es időpontot!

nyulipaar

Páross82