Sziasztok! Most valaki a következő 2 órában 11ker Kánai út körül egy autós szórakozásban benne lenne?
9. ker szabadkikötőnél lány egy gyors dugásra?
Mostantól 1 órán belül!
Mostantól 1 órán belül!
Bicskén valaki a napokban este valahol egy sötét eldugott helyen vagy akár az autódban is?
Holnap autós szabadban talizós párokat keresek Debrecenben.
ziasztok! Hölgy vagy Pár érkezik Berettyóújfaluba herpályi csonka toronyhoz? 29éves magára igényes pasi vagyok
Szép napot Győr és környéke?!
Este 7-8 körül lesz kint pár a kondorosinál?
Albertirsa közelében pasi?
Kocsid mellett verném.!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Most hölgy , pár a repteren?
Reptérnél hölgy aki meglesne maszti közben?
Sziasztok. Mikor szoktak lenni akciók a Szépvölgyin?
13:00 körül a reptérhez kiugrok egy hokira
Reptér környékén?
Ma este autós kalandot keresek a Szépvölgyin, vagy a Reptérnél kizárólag heteró alapon. 28 éves férfi vagyok.
Sziasztok újpesten, dunapláza közelében autós kalandra keresek partnert bármely nemből!
M3 útvonalon Gödöllőtől Debrecenig valaki egy kis kaland?
Sziasztok!
Reptér környékén pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Reptér környékén pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?