Sziasztok! A mai napon Pilisvörösvár környékén keresek hölgyet autós vagy szabadban történő kalandozáshoz. Eső esetén akár nálam is. Írj!
Ma délután 15-18 óra között Szada, Veresegyház környékén 50+-os nem macis alkatú partner aki szopatna? Akár természetben is?
Előny ha nem vagy borotvált.
Előny ha nem vagy borotvált.
Sziasztok!
Bi alapon keresem partnerem ma délután a te autódban, vagy szabadban Budán a 11.kerület környékén
Bi alapon keresem partnerem ma délután a te autódban, vagy szabadban Budán a 11.kerület környékén
16 óra körül jön pár vagy potens férfi a reptérre kukkolásra?
Sziasztok. 24 éves sportosabb srác, keresne hölgyet autós randira. Az autót én biztosítom. Helyileg pesten. Érezzük jól magunkat
Reptéren valaki?
Füred Lovas Alsóőrs útvonalon keresek hölgyet csak szexre.
Sziasztok! Holnap kora reggel megyek kocsival a XI. kerületben, szívesen szopatnék egy jót.
Ma Füred, zánka, Nagyvázsony vonalon férfias pasi max 45-ig?
Sziasztok!
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos, potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos, potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
M3-on valaki valamelyik pihenőben egy kis kaland? Most indultam Pestről Debrecen felé. Lehetőleg hölgy vagy pár
Sziasztok! Hölgy, pár társaságát keresem, laza kapcsolat
Sziasztok. Ma délelőtt valaki Pécsen egy kis kalandra?
Párommal Szigetszentmiklóson a dunaparton keresnénk kukkolót. Ami belefér elsőre hogy csak nézel minket és kivered. Hölgy részéröl ami belefér kézzel lábbal esetleg szájjal segít. A párom vágya hogy egyszerre két pasival úgy legyen hogy engem szop közben a másik pasi egy vibrivel izgatja hátulról. Jelentkezni privátban lehet. Ha van ötletetek vagy vágyatok azt is szívesen fogadjuk.
Sziasztok,jelentkezem...
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2026. 06. 01. hétfő 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 01. hétfő 20:05
Sziasztok,holnap délután sportos srácot keresünk, páromra ráverheted autóban.
Nem, az a páros nem is szokott GG-zni, és ott helyben sem szoktak kötekedni.
Alighanem poviékról írt kalandcsaj. (Ez egy válasz muffy20 üzenetére (2026. 05. 31. vasárnap 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 31. vasárnap 21:30
Alighanem poviékról írt kalandcsaj. (Ez egy válasz muffy20 üzenetére (2026. 05. 31. vasárnap 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem veletek még nem találkoztam ott de ami késik nem múlik
Amúgy én azzal a párral sem találkoztam meg szerintem de ha arrol a párról beszéltek akik fehér kombival járnak fel szivni es inni akor igen
Amúgy én azzal a párral sem találkoztam meg szerintem de ha arrol a párról beszéltek akik fehér kombival járnak fel szivni es inni akor igen
Sziasztok!
Igényes, normál kommunikációt is igénylő párral (nő+ffi) ismerkednék, közös kalandok kialakítása céljából.
Előszeretettel fordulok meg a reptér és a Szépvölgyi úti parkolókban, de nem csak erre korlátozódva!
Ha magatokra ismertek keressetek bizalommal akár egy jó beszélgetés érdekében.
Diszkréció adott és elvárt
Minden kellemest és izgalmasat kívánok az összes olvtársnak!
Igényes, normál kommunikációt is igénylő párral (nő+ffi) ismerkednék, közös kalandok kialakítása céljából.
Előszeretettel fordulok meg a reptér és a Szépvölgyi úti parkolókban, de nem csak erre korlátozódva!
Ha magatokra ismertek keressetek bizalommal akár egy jó beszélgetés érdekében.
Diszkréció adott és elvárt
Minden kellemest és izgalmasat kívánok az összes olvtársnak!
Sziasztok,holnap délután sportos srácot keresünk, páromra ráverheted autóban.
Repter mogott aktiv pasik?
Sziasztok,
Sajni a szaunakra nem nagyon volt jelentekezo
Sajni a szaunakra nem nagyon volt jelentekezo

nyulipaar

calandor