Na az szuper legalább volt értelme ott lenni kimenni! Kevés a normàlis ember akikkel lehet ott kommunikálni és együttlenni! ))
(Ez egy válasz Többesbenjobb 7664 üzenetére (tegnap 05:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Mai napon Kiskunhalas és környéke pár nő?
Igen,jól sikerült
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 05. 31. vasárnap 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak férfiak?
Reptérnél orál?
Reptérnél?
Reptér vagy Budapest és M0 környékén?
Fót környékén hölgy vagy pár most este?
Reptérnél kocsikazó pàrok vannak.Csak nézelődnek.Járkálnak,Válogatnak S a végén hazamennek..Kivétel a Povi ék .A jó szőke Nő... Nagyon jó
Ma akkor senki reptér?
Reptérhez tervez valaki kinézni?
Reptérnél pár?
Reptérnél valaki?
Sziasztok. És sikerült ismerkednetek? )
(Ez egy válasz Többesbenjobb 7664 üzenetére (2026. 05. 31. vasárnap 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptérnél kaland?
Sziasztok!
Héten napközben kalandoznék igényes értelmes diszkrét párral !
Diszkréció adott és elvárt! Ha jönnétek napközben van helyem ! De szívesen utazok is , ésszerű távolságon belül!
Héten napközben kalandoznék igényes értelmes diszkrét párral !
Diszkréció adott és elvárt! Ha jönnétek napközben van helyem ! De szívesen utazok is , ésszerű távolságon belül!
Csak az igazat írtam
(Ez egy válasz Kittibaby üzenetére (2026. 05. 31. vasárnap 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Kittibaby üzenetére (2026. 05. 31. vasárnap 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem veletek még nem találkoztam ott de ami késik nem múlik
Amúgy én azzal a párral sem találkoztam meg szerintem de ha arrol a párról beszéltek akik fehér kombival járnak fel szivni es inni akor igen (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2026. 05. 31. vasárnap 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 31. vasárnap 21:00
Amúgy én azzal a párral sem találkoztam meg szerintem de ha arrol a párról beszéltek akik fehér kombival járnak fel szivni es inni akor igen (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2026. 05. 31. vasárnap 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is sokat nosztalgiázunk a régi szépvölgyiröl...de sajna nagyon szétb.....ták...többek között van itt a beszélgetésbe olyan pár,akik ha megjelennek valahol,ott érdekes módon mindig vita van...n.tudnak viselkedni és itt a fórumon is mindig beleállnak abba aki elmondja a véleményét vagy ilyesmi. Persze vannak pasik,akik töketlenek,és ingyen punciért rendszeresen ágyon dicsérik,de mi többek között miattuk sokkal ritkábban járunk ezekre a helyekre...most persze jön majd a számonkérés,de előre mondom,nem fogok ebbe magyarázkodni,akinek nem inge......
Mostmár nincs hideg!!! De mi nappal még világosban megyünk ki!
Pontosan Kitty-ékkel fagytunk már meg a reptéren! (Ez egy válasz Koch 1981 üzenetére (2026. 05. 31. vasárnap 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 31. vasárnap 20:40
Pontosan Kitty-ékkel fagytunk már meg a reptéren! (Ez egy válasz Koch 1981 üzenetére (2026. 05. 31. vasárnap 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Áaaácsi mi pár vagyunk !!!! Veletek is egyeztettünk mi kint voltunk de ti nem azt mondtátok hideg van !!! El mondom még egyszer mi pár vagyunk !!@

nyulipaar

páratlanpáros