Sziasztok! Nyíregyházán, vagy környékén keresnék hölgyeket vagy párokat hétköznap nap közbeni találkozókra. Sokmindenben benne lennék, keressetek nyugodtan. Sok sikert mindenkinek!
Ujpest kornyeken kalandoznek, akár autossal is
Hali! Kb. fél óra múlva kinézek a XI. ker. Budafoki-Kondorosi sarkán a Duna-partra. Ha csak egy kíváncsi srác vagy, kipróbálnád, milyen egy csók egy pasival vagy közös hoki valakivel, aki nem nyomul és diszkrét, én ott leszek.
M5 Szeged. Fiús kaland?
M5 Szeged? Fiús kaland?
Sziasztok! Ma napközben autós kalandozna velem egy csinos, szexéhes, budapesti pár? Ha tetszem, privátban elértek. Magas, igényes, potens férfi vagyok.
Sziasztok. Budapesten napközbeni huncutkodásra keresek párt vagy hölgyet. Szívesen lennék akár házibarát is. En egy 33 eves, mindenre nyitott, ápolt, diszkrét, potens pasi vagyok.
Sziasztok, ma dèlelőtt Pápa környékén lenne aki szeretne szopni egyet? Privát megbeszéljük a részleteket.
Csepelen valaki?
Tatabánya és környékén esetleg lányt vagy párt keresünk szabadtéri kalandra. A mai napon.
Férfit csak nem !!!!
Férfit csak nem !!!!
Sziasztok!
Reptér ma délelőtt?..
Reptér ma délelőtt?..
Aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van egész héten délelőtt 14 óráig rá érek.
Aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van egész héten délelőtt 14 óráig rá érek.
Délelőtt kiverném valakinek a farkát Gödöllő-Hatvan között!
Ma délután Hévízen kanos pasikat szopnék élvezésig kocsiban vagy a szabadban!!!
Reptérhez tervez még kinézni valaki?
Reptérnél valaki?
Reptér környékén esetleg valaki innen?
Sziasztok! Holnap napközben autós kalandozna velem egy csinos, szexéhes, budapesti pár? Ha tetszem, privátban elértek.

nyulipaar