/ 2 oldal
Hozzászólások
Sziasztok, mi a véleményetek az Aquaworld szaunavilágáról mióta kettéválasztották, és van állandó naturista rész? Régebben sok volt a fürdőruhás és a bunkó, javult valamit a helyzet? Érdemes menni? Szoktak lenni érzékibb pillanatok? Félre lehet ott vonulni?
Sziasztok! Van tapasztalatotok az Aquaworld szaunavilágáról, mióta kettéválasztották? Én még azelőtt jártam oda sokszor, és tudom, hogy nagyon sokan használták fürdőruhában a mentes napokon is, illetve rengeteg volt a hangoskodó bunkó. Most mi a helyzet? Lehet nyugodtan meztelenül lenni? Délelőtt vagy délután érdemes oda menni? Mi Esztergomba szoktunk néha eljárni, azzal összevetve, melyik jobb? Köszi!
Sziasztok! Van valami tapasztalatotok az Aquaworld szaunarészlegéről, mióta új rendszer van, és külön natúr és fürdőruhás rész van, nem pedig külön napok? Gondolom felöntések környékén ugyanúgy sok a hangos "szaunaparaszt", de egyébként milyen így a hely hangulata?
Sziasztok! Van valami tapasztalatotok az Aquaword szaunarészlegéről, mióta új rendszer van, és külön natúr és fürdőruhás rész van, nem pedig külön napok? Gondolom felöntések környékén ugyanúgy sok a hangos "szaunaparaszt", de egyébként milyen így a hely hangulata?
Sziasztok! Van valami tapasztalatotok az Aquaword szaunarészlegéről, mióta új rendszer van, és külön natúr és fürdőruhás rész van, nem pedig külön napok? Gondolom felöntések környékén ugyanúgy sok a hangos "szaunaparaszt", de egyébként milyen így a hely hangulata?
Esztergom, ma?
A párommal holnap a koradélutáni órákban ellátogatunk az esztergomi Aquasziget szaunavilágába, és úgy döntöttünk, valami félreeső helyen, ahol senkit nem zavarunk, mondjuk zuhanyzóban vagy öltözőben, szexelni fogunk. Szívesen vennénk párt, párokat, akik esetleg néznének, vagy ők is szexelnének mellettünk, velünk.
Valószínűleg igazad van, és azoknak is, akik hasonlókat írtak előtted. Csak azt nem értem, hogy miért egy pornóoldalon, annak is a "Szex" címszó alatt futtatott topicjában elmélkedtek erről?
Sziasztok! Egy kisebb társasággal szívesen vadkempingeznénk, de úgy, hogy ha csak lehet, meztelenül vagyunk. Tudtok esetleg olyan helyet, partszakaszt mondjuk a Dunán, főként a Dunakanyarban, ahol erre van mód vagy szokásban van?
Kedves vagy, köszi!
A gumiról meg annyit, hogy az átlag gumik tényleg kicsik. Évekig azt hittem, velem van a baj, alig bírtam magamra gurigatni, és annyira szoros volt, hogy vagy lelohadt vagy elélveztem benne rögtön. És nem is maradt fent.
Mondjátok, szerintetek az enyém nagy? Vagy rosszul mérem?
Az én farkam szerintem elég méretes, és nyilván tudom úgy mérni, hogy centikkel nagyobb szám jöjjön ki, de kit csapjak be? Szóval ha fent mérem szeméremdobtól, nulla trükkel, akkor a hossza 19 centi, a kerülete pedig 15,5-16 centi. Ezek szerint az átmérője 5 centi körüli. Nem tudom, hogy ez mennyire számít nagynak, de láthatjátok a (tuudom, nagyon rossz minőségű) képeinken vagy videón az arányokat, és azt is, hogy nem füllentek. Látjátok mekkora a feleségem kezében, szájában. Az oldalon levő képeken nem nagyon látok nagyobbakat, itt mégis sokan nagyobb számokat írnak. Élőben, szaunában szoktam néha petyhüdten nagyobbat látni, de kérdés, hogy az mennyit számít. Petyhüdten az enyém is rengetegféle tud lenni. És azt is írjátok, hogy mennyire óvatosan kell vele bánni, meg sok mindenkinek fáj. Nekem ezzel szinte soha nem volt problémám, egyetlen lány kivételével senki nem panaszkodott arra, hogy gond lenne a méretével. De ő is csak utólag, a szakítás után mondta azt, hogy kurva nagy a farkam, mikor meglátta, megijedt, hogy mi lesz. Azért együtt voltunk másfél évet, és nem kíméltem, adtam neki rendesen. Volt olyan lány, akit konkrétan jól megbasztam az első alkalommal, de nem volt vele problémája. Itt nagyon fiatal lányról beszélek, nem tapasztalt nőről! A feleségem pedig még nem volt 18 amikor összejöttünk, és több, majdnem 25 centivel alacsonyabb nálam, tehát bőven vannak méretbeli különbségek. Én vagyok neki az első minden tekintetben. Jó, nem volt egyből minden, szép lassan haladtunk. Először csak szopattam egy darabig. Én is csak nyaltam és ujjaztam. Az enyém volt az első fasz, amit leszopott. Oké, ha csak orál van, akkor kicsit elfárad mego fáj az állkapcsa, de szerintem ez mindenkinél így van. (És mélytorkozni nem szoktunk. Még ki sem próbáltuk, engem nem izgat.) Addig nem akartam elvenni a szüzességét, amíg nagykorú nem lett, de már nagyon akartam kefélni a gyönyörű popsiját, úgyhogy az első időkben párszor még az anált is kipróbáltuk. Mondjuk csak három-négy centit tettem be, de a makkom is elég nagy gomba, és nem volt gondja. Mikor 18 lett, betettem az iciri-piciri szűk puncijába, hát tény, hogy azt hittem, rögtön eldurranok. Felnyársaltam, onnantól dugunk rendesen. Nyilván úgy raktam be neki, hogy már annyira fel volt izgulva, hogy tocsogott, és még így is használtunk síkosítót, de soha semmi gond nem volt. Ha egy nő nincs teljesen felizgulva, akkor lentebb van a méhszáj, ez természetes, akkor nem tudom az egészet betenni, de ez bármilyen faroknál így van szerintem. Ha nagyon fel van izgulva, akkor szinte bárhogy betolhatom. Nektek mi a véleményetek?
Egyébként még egy érdekesség, ha már így írtam magunkról. Először a nászutunkon élveztem az arcára és a szájába, kapott anyagot rendesen. Az az élmény ott volt meg neki először a hotelban. Addig mindog csak a mellére, hasára, hátára élveztem el, vagy gumiban. Van is róla videó, egy jó kis baszással együtt, egyszer talán feltöltöm. Cuki, ahogy friss házasokként kéjelgünk. A gumiról meg annyit, h
Szerintem azért nem teljesen egyre gondolunk. Nem gondolom, hogy a szőrtől lesz valaki férfias.
Milyen romantikus.
Szerintem az fura egy férfinél, ha a háta, mellkasa, lába, esetleg segge amúgy szőrös, de a farka az teljesen csupasz. Hülyén néz ki. Akkor szőrtelenítsen, de mindenhol. Ha viszont nem akarod a teljes testedet gyantáztatni, akkor szerintem esztétikusabb, ha a herezacskó ugyan csupasz, de egyébként marad kb. fél-egy centi szőr. Annyi, hogy ne szúrja a puncit. És persze legyen kicsit fazonra igazítva, hogy még jobban nézzen ki. Én legalábbis így "hordom". Meg persze talán a segglyuk környékét szerencsés legyantáztatni, ha nagyon szőrös, de azt egészen más okból.
Sziasztok, megy közületek szerda délután pár vagy lány az esztergomi Aquasziget wellness részlegébe? Beszélgetés, szaunázás, együtt zuhanyzás, pancsolás a jakuzziban?
Sziasztok, megy közületek szerda délután pár vagy lány az esztergomi Aquasziget wellness részlegébe? Beszélgetés, szaunázás, együtt zuhanyzás, pancsolás a jakuzziban?
Sziasztok! Jár közületek valaki a Vác és Sződliget közötti Duna-part nudis részére?
Sziasztok! Jár közületek valaki a Vác és Sződliget közötti Duna-part nudis részére?
Szerintem nagyon izgató, ha szex közben hangosan, félhangosan, kélyesen nyög a nő. Ha túl hangos, az nekem inkább már frusztráló, vagy nem hihető. Viszont amikor férfiak Disney mesés, kisbuzisan magas tenor hangon röhejesen nyögdécselnek meg sóhajtoznak, az nevetséges. Van az oldalon ebből jópár. Nem is értem, hogy a párjuk hogy nem röhögi el magát rajtuk. A férfias, mély de halk morgás belefér, az lehet izgató. Persze tudom én, hogy nem áldott meg mindenkit szép hanggal a sors, de hát ismernünk kellene a korlátainkat.
Szia, az Oriental Spa sokkal kulturáltabb az Aquaworld szaunarészlegénél, csak jóval kisebb. Illetve a vendégek kulturáltabbak, mivel van külön textiles és nudi rész, ezért kevésbé jellemző, hogy fürdőruhában beülnek. Sajnos a hangosan pofázó építési vállalkozók itt is jellemzőek. A hétvégék és a délutánok sűrűk, de hétköznap délelőttönként és kora délutánonként sokkal nyugisabb, akkor akármi is lehet. Meg nyilván nyáron, kánikulában sem som elvetemlült szaunázik... Egyébként egy normál szauna, egy gőz és egy bioszauna van bent, meg zuhanyzók és merülőmedence. Pihenőtér sajnos csak a közös helyiségben van, ahol mindneki más is fekszik, ott el kell magad takarnod. Bár már láttam olyat, hogy egy srác konszolidáltan felhúzta a lábát, kivolt a méretes farka meg a csomagja a lepedő alól, a szemben fekvő két lány meg érdeklődve nézte, mire a srác elkezdte verni.
Sziasztok! Sződliget környékén a Duna-parton szoktak még nudizni?
Ha igen, miféle emberek járnak oda? Párok inkább vagy egyedülállók, fiatalok vagy idősebbek, csak napozni vagy esetleg belefér egy kis egymás előtti erotika is?
Sziasztok! Sződliget környékén a Duna-parton szoktak még nudizni?
Sziasztok, na leírom az én módszeremet. Én is sokáig küzdöttem ezzel a problémával, és ha sokáig nem szexelek, akkor most is jelentkezik. Kipróbáltam az eddig leírtakból már réges-régen mindent. Nekem a lidocain csak nagyon picit segített, de azzal meg az volt a baj, hogy ha keveset raktam a farkamra nem ért semmit, de ha meg többet, akkor nem állt fel, mert nem kapott elég ingert. Szóval szerintem nem túl jó megoldás. A maszturbálással gyakorlás sem segít, mert bárhogy vered is, az teljesen más, mint egy punci, ott egyedül vagy, te kontrollálsz, nincs egy másik élő, mozgó ember. Ami beválik, az a sok szex. Ha minden nap szexelek, akkor a harmadik nap már egészen jól bírom. Na most, ehhez jön még egy kis plusz! Én alapból nem vagyok az a típus, aki viszonylag rövid idő után újra képes szexelni. De! Itt jön képbe az El Torito nevű kapszula, ami nálam ajzószerként totálisan bevált. Az van ráírva, hogy gyógynövényekböl áll, de ez tuti, hogy nem teljesen igaz... Ha ezt szedem, akkor képes vagyok viszonylag rövid idő után újra szexelni, ráadasul a lelohadástól sem kell tartanom. Szóval a tuti módszerem mindezeknek a kombinálása: Mondjuk szexelsz két vagy három nap egymás után. A harmadik (vagy negyedik) nap is szexelsz, de ekkor helyette ki is verheted, ám akkor beveszed a kapszulát. Egyébkent az aznapi első menet (vagy a maszturbálás) után is beveheted. Vársz pár órát, vagy még annyit sem és egy kis stimulálásra kívánni fogod a szexet. És akkor szuper lesz. Nekem így olyan hosszú meneteim szoktak lenni, amilyet csak akarok. Van, hogy szinte el sem tudok menni, mert igazából áll a farkam, élvezem is, de az elélvezéshez óriási stimulació kell. Ilyenkor úgy döngetem a páromat, hogy beleremegnek a falak, és ő meg baromira élvezi, konkrétan kefélünk, csattogunk, keményen dugom a punciját, torkát, minden. A párom egyébként csendes típus, "sima" szexnél vagy amikor orgazmusa van akkor is csak halkan sóhajtozik, de ilyenkor aztán ő is elég hangosan nyög. Ennek csak az állóképesség szab határt, mert ez ilyenkor sport, minél edzetlenebb vagy, annál hamarabb lefáradsz. Ha nagyon elfáradok, és ömlik rólam a víz, akkor kicsit lelankadok, ám biztos lehetek benne, hogy ettől a kis szar kapszulától rövid idön belül újra feláll.
Remélem, érthető voltam. Írjatok nyugodtan privátba, ha van még egyéb kérdésetek! Kérlek titeket, hogy azt is írjátok meg, hogy nálatok beválik-e a módszerem!
Hát, most hogy ennyit nyavajogtál ezen, már én is tényleg unom.
Sziasztok! Holnap mennyire van rá esély, hogy Nyéken legyen nudis élet? Hetero párok járnak ki, vagy mostanában még nem nagyon van kint senki?
Sziasztok! Szerintetek nudiznak már hétvégéken Nyéken? Holnap például esélyes, hogy lesz társaság? És nem szeretnék senkit megsérteni, de hetero párok is vannak, vagy főként meleg férfiak?
Sziasztok! MOST Esztergomba vagy az Aquaworldbe indulnánk a párommal. Melyikbe érdemes? Van éppen innen valaki valamelyikben?
Sziasztok, MOST Esztergomba vagy az Aquaworldbe indulunk a párommal. Hova érdemes? Van éppen ezeken a helyeken valaki innen?
Sziasztok, mik a tapasztalaitok a szombatokról az esztergomi nudi szaunában? Sokan vannak? El lehet azért férni? Milyen az összetétel? Betartják a fürdőruhamentességet?
Sziasztok, mik a tapasztalaitok a szombatokról az esztergomi nudi szaunában? Sokan vannak? El lehet azért férni? Milyen az összetétel? Betartják a fürdőruhamentességet?
Igazad lehet, bár talán megfér egymás mellett a két vélemény, sőt, a vita is belefér akkor, ha értelmezzük a szöveget, mielőtt reagálunk, aztán pedig nem kötekszünk feleslegesen.
Nem értem, miből gondolod, hogy ez nekem fura?
Szerintem mókásak a "nem a szex miatt megyünk" típusú hozzászólások egy pornóoldalon.
Bocs, az előző hsz-emet neked szántam válaszul.
Teljesen igazad van abban, hogy ezt nem szabad ráerőltetni másokra. De én nem is szeretném. Eszemben sincs bármit is mutatni olyan emberek előtt, akik erre nem vevők. Nyilván a délutáni vagy esti órákban, amikor már zsúfoltabb egy ilyen hely, akkor már csak a pihenés és relaxáció van - illetve lenne, ha nem zajonganának mások. Ám folyamatosan tapasztalom a kiéhezett, pajzán tekinteteket, látom, hogy vannak ám jópáran, akik vevők lennének valami többre. És szerintem a délelőtti lézengésbe igazán beleférhetne egy-egy fülledtebb pillanat. De még egyszer mondom, soha nem jutna eszembe ezzel bárkit is megbotránkoztatni vagy zavarni, és nem is értem, hogy az írásomból miként jutottál erre a sarkos következtetésre.
Aha. Köszi, most már akkor tudom!
Akkor tehát mégiscsak látod, hogy érdekel a szauna.
Köszi, de én alapból baromságnak tartom a szaunaszeánszt, akármilyen nívósnak és díjnyertesnek tartják mások. Nálam a szauna egyenlő csend és nyugalom. De ez csak az én véleményem, persze tudom, hogy sokan szeretik.
Ettől még elolvashatod, és akkor megérted, amit nem értesz!
Olvasd el újra, figyelmesen amit írtam! Akkor szerintem megérted!
Sziasztok! Első alkalommal voltam az esztergomi Aquasziget wellness részlegében, leírnám a tapasztalataimat, illetve kérdezném, hogy másoknak milyen benyomásuk van a hellyel kapcsolatban.
Hétköznap koradélután érkeztem, ennek megfelelően alig voltak, nagyon tetszett, hogy külön van a wellness részleg, nagybetűkkel ki van írva, hogy naturista szauna, és ugyan nem nagyon ellenőrzi senki, mindenki be is tartotta ezt, illetve aki bejött fürdőruhában, azzal a vendégek közölték, hogy fürdőruhamentes a hely, így vagy vetkőztek, vagy átmentek a fürdőruhás szaunába.
Viszonylag nagy hely, szuper pihenőrészekkel, és az is szuper, hogy van egy közepes méretű jakuzzi-szerű medence, ami szintén nudista, bár a vize lehetne kicsit melegebb. Izgató, hogy amikor pezseg és ráülök, kőkemény leszek tőle. A világítás nagyon erős, szerintem sokkal jobb lenne, ha meghittebb lenne, a jótékony félhomály a pihenést és az erotikát is jobban segítené, és kevésbé takargatná magát mindenki, ami picit zavaró, mert így én is azt érzem, hogy takargatnom kell. Nem igaz, hogy nincsenek egyedülálló nők, én több fiatal lánnyal is találkoztam, bár tény, hogy majdnem mind állig bebugyolálja magát. Mondjuk megértem, van pár nyálcsorgató öregember, akik előtt még én is kellemetlenül érzem magam. Eleinte szuper csend volt, le is döbbentem, hogy mennyivel jobb így az eddig tapasztaltakhoz képest. Aztán sajnos később megérkeztek a hangos emberek is, akiken látszik, hallatszik, hogy törzsvendégek, és a felszerelésükből ítelve ősszaunások. Nem is értem, miből gondolják, hogy mindenki a buta beszélgetésüket akarja hallgatni, hangosan pofáznak nem csak a csendespihenőben, hanem bent a szaunában is. Sajnos ez általános Magyarországon. Mintha kocsmában lennének, ez nagyon zavaró. Szerintem erre ott vannak a fürdő medencéi.
Rendszeresen vannak szaunaszeánszok, amiknek a létezését szintén nem tudom hova tenni, nem bírom felfogni, hogy miért jó az embereknek hangos zenében nyomorogni egy szaunában, míg egy szerencsétlen figura próbálja bénán eljátszani a showman szerepét. Ám ez csak annyiban zavaró, hogy a két finn szaunából az egyik szinte folyton le van zárva "szellőztetés" miatt.
Azt sajnálom, hogy nem bevállalósabbak az emberek. Nem létezik, hogy csak mi vágyunk erotikára, egymás előtti finom pettingre, esetleg szexre. Tudom, erre ott vannak a swinger klubok, de én elsősorban pihenni, szaunázni szeretnék, csak nekem a relaxációhoz a szex is hozzátartozik.
Esetleg hétvégékről vagy más időszakokról vannak tapasztalataitok? Talán délelőtt finomabb a hangulat? Szoktak lenni bevállalós emberek, párok? Vagy tudtok olyan helyet Pest környékén, ami kicsit szexisebb?
Sziasztok! Első alkalommal voltam az esztergomi Aquasziget wellness részlegében, leírnám a tapasztalataimat, illetve kérdezném, hogy másoknak milyen benyomásuk van a hellyel kapcsolatban.
Hétköznap koradélután érkeztem, ennek megfelelően alig voltak, nagyon tetszett, hogy külöm van a wellness részleg, nagybetűkkel ki van írva, hogy naturista szauna, és ugyan nem nagyon ellenőrzi senki, mindenki be is tartotta ezt, illetve aki bejött fürdőruhában, azzal a vendégek közölték, hogy fürdőruhamentes a hely, így vagy vetkőztek, vagy átmentek a fürdőruhás szaunába.
Viszonylag nagy hely, szuper pihenőrészekkel, és az is szuper, hogy van egy közepes méretű jakuzzi-szerű medence, ami szintén nudista, bár a vize lehetne kicsit melegebb. Izgató, hogy amikor pezseg és ráülök, kőkemény leszek tőle. A világítás nagyon erős, szerintem sokkal jobb lenne, ha meghittebb lenne, a jótékony félhomály a pihenést és az erotikát is jobban segítené, és kevésbé takargatná magát mindenki, ami picit zavaró, mert így én is azt érzem, hogy takargatnom kell. Nem igaz, hogy nincsenek egyedülálló nők, én több fiatal lánnyal is találkoztam, bár tény, hogy majdnem mind állig bebugyolálja magát. Mondjuk megértem, van pár nyálcsorgató öregember, akik előtt még én is kellemetlenül érzem magam. Eleinte szuper csend volt, le is döbbentem, hogy mennyivel jobb így az eddig tapasztaltakhoz képest. Aztán sajnos később megérkeztek a hangos emberek is, akiken látszik, hallatszik, hogy törzsvendégek, és a felszerelésükből ítelve ősszaunások. Nem is értem, miből gondolják, hogy mindenki a buta beszélgetésüket akarja hallgatni, hangosan pofáznak nem csak a csendespihenőben, hanem bent a szaunában is. Sajnos ez általános Magyarországon. Mintha kocsmában lennének, ez nagyon zavaró. Szerintem erre ott vannak a fürdő medencéi.
Rendszeresen vannak szaunaszeánszok, amiknek a létezését szintén nem tudom hova tenni, nem bírom felfogni, hogy miért jó az embereknek hangos zenében nyomorogni egy szaunában, míg egy szerencsétlen figura próbálja bénán eljátszani a showman szerepét. Ám ez csak annyiban zavaró, hogy a két finn szaunából az egyik szinte folyton le van zárva "szellőztetés" miatt.
Azt sajnálom, hogy nem bevállalósabbak az emberek. Nem létezik, hogy csak mi vágyunk erotikára, egymás előtti finom pettingre, esetleg szexre. Tudom, erre ott vannak a swinger klubok, de én elsősorban pihenni, szaunázni szeretnék, csak nekem a relaxációhoz a szex is hozzátartozik.
Esetleg hétvégékről vagy más időszakokról vannak tapasztalataitok? Talán délelőtt finomabb a hangulat? Szoktak lenni bevállalós emberek, párok? Vagy tudtok olyan helyet Pest környékén, ami kicsit szexisebb?
Sziasztok! Első alkalommal voltam az esztergomi Aqusziget wellness részlegében, leírnám a tapasztalataimat, illetve kérdezném, hogy másoknak milyen benyomásuk van a hellyel kapcsolatban.
Hétköznap koradélután érkeztem, ennek megfelelően alig voltak, nagyon tetszett, hogy külöm van a wellness részleg, nagybetűkkel ki van írva, hogy naturista szauna, és ugyan nem nagyon ellenőrzi senki, mindenki be is tartotta ezt, illetve aki bejött fürdőruhában, azzal a vendégek közölték, hogy fürdőruhamentes a hely, így vagy vetkőztek, vagy átmentek a fürdőruhás szaunába.
Viszonylag nagy hely, szuper pihenőrészekkel, és az is szuper, hogy van egy közepes méretű jakuzzi-szerű medence, ami szintén nudista, bár a vize lehetne kicsit melegebb. Izgató, hogy amikor pezseg és ráülök, kőkemény leszek tőle. A világítás nagyon erős, szerintem sokkal jobb lenne, ha meghittebb lenne, a jótékony félhomály a pihenést és az erotikát is jobban segítené, és kevésbé takargatná magát mindenki, ami picit zavaró, mert így én is azt érzem, hogy takargatnom kell. Nem igaz, hogy nincsenek egyedülálló nők, én több fiatal lánnyal is találkoztam, bár tény, hogy majdnem mind állig bebugyolálja magát. Mondjuk megértem, van pár nyálcsorgató öregember, akik előtt még én is kellemetlenül érzem magam. Eleinte szuper csend volt, le is döbbentem, hogy mennyivel jobb így az eddig tapasztaltakhoz képest. Aztán sajnos később megérkeztek a hangos emberek is, akiken látszik, hallatszik, hogy törzsvendégek, és a felszerelésükből ítelve ősszaunások. Nem is értem, miből gondolják, hogy mindenki a buta beszélgetésüket akarja hallgatni, hangosan pofáznak nem csak a csendespihenőben, hanem bent a szaunában is. Sajnos ez általános Magyarországon. Mintha kocsmában lennének, ez nagyon zavaró. Szerintem erre ott vannak a fürdő medencéi.
Rendszeresen vannak szaunaszeánszok, amiknek a létezését szintén nem tudom hova tenni, nem bírom felfogni, hogy miért jó az embereknek hangos zenében nyomorogni egy szaunában, míg egy szerencsétlen figura próbálja bénán eljátszani a showman szerepét. Ám ez csak annyiban zavaró, hogy a két finn szaunából az egyik szinte folyton le van zárva "szellőztetés" miatt.
Azt sajnálom, hogy nem bevállalósabbak az emberek. Nem létezik, hogy csak mi vágyunk erotikára, egymás előtti finom pettingre, esetleg szexre. Tudom, erre ott vannak a swinger klubok, de én elsősorban pihenni, szaunázni szeretnék, csak nekem a relaxációhoz a szex is hozzátartozik.
Esetleg hétvégékről vagy más időszakokról vannak tapasztalataitok? Talán délelőtt finomabb a hangulat? Szoktak lenni bevállalós emberek, párok? Vagy tudtok olyan helyet Pest környékén, ami kicsit szexisebb?
Sziasztok, tudnátok infókat mondani az esztergomi naturista wellnessről? Hétköznap-hétvégén sokan szoktak lenni? Járnak oda fiatalok is? Mennyire bevállalósak a vendégek? Takargatják magukat lepedővel az emberek, vagy tényleg naturista? Van olyan hely ahova félre lehet vonulni egy gyors menetre? Van mód arra, hogy a jakuzziban vagy zuhanyzóban vagy valami pihenőhelyen játsszunk kicsit egymással? Mennyire háborodnak fel egy merevedésért?
Köszi!
Sziasztok, tudnátok infókat mondani az esztergomi naturista wellnessről? Hétköznap-hétvégén sokan szoktak lenni? Járnak oda fiatalok is? Mennyire bevállalósak a vendégek? Takargatják magukat lepedővel az emberek, vagy tényleg naturista? Van olyan hely ahova félre lehet vonulni egy gyors menetre? Van mód arra, hogy a jakuzziban vagy zuhanyzóban vagy valami pihenőhelyen játsszunk kicsit egymással? Mennyire háborodnak fel egy merevedésért?
Köszi!
Sziasztok, tudnátok infókat mondani az esztergomi naturista wellnessről? Hétköznap-hétvégén sokan szoktak lenni? Járnak oda fiatalok is? Mennyire bevállalósak a vendégek? Takargatják magukat lepedővel az emberek, vagy tényleg naturista? Van olyan hely ahova félre lehet vonulni egy gyors menetre? Van mód arra, hogy a jakuzziban vagy zuhanyzóban vagy valami pihenőhelyen játsszunk kicsit egymással? Mennyire háborodnak fel egy merevedésért?
Köszi!
Próbáltad?
Arra lennék még kíváncsi, hogy pénisznyújtó készülékekeket, technikákat próbáltatok-e?
Amit én próbáltam az vérbőséget okoz, nem placebo. Azt persze nem tudom, hogy mitől, csak növényi dolgok vannak-e benne vagy esetleg más is, de azért én el tudom képzelni magas koncentrációjú növényi anyagokról, hogy képesek ezt kiváltani, hiszen a kávé vagy a fű hatását is érzed.
/ 2 oldal
/ oldal   Összesen: 89 hozzászólás, Listázva: 1-50

Szovázs

Szovázs Nem: pár

Regisztrálás ideje: 2008. március 27.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!