Jövőhét szerda-csütörtök. Jan 10-11 a Shiraz hotelben leszünk.
Szivesen ismerkedünk párokkal.
Szivesen ismerkedünk párokkal.
ez jól hangzik nagyon
sziasztok veszprém megyei férfi vagyok párokat keresek ma sárvári fürdőbe egy jó ki kapcsolodásra ha valaki megy ma csatlakoznék szívesen álom az egész napot ha kell anyagilag
Üdv Mai nap egy alapos olajos masdzázst keresek

sziasztok párok nem megy valaki ma sárvári fürdöbe ?szívesen csatlakoznék veszprém megyei vagyok
ha kell álom az egész napot anyagilag ha eljötök értem írj privátban
sziasztok párok nem megy valaki ma sárvári fürdöbe ?szívesen csatlakoznék veszprém megyei vagyok
Mai nap Egerszalókon Saliris fürdőjében, szaunában valaki- k ismerkedési szándékkal?
Esztergom, ma?
ha kell álom az egész napot anyagilag ha eljötök értem írj privátban minden jóbba benne vagyok
ha kell álom az egész napot anyagilag ha eljötök értem írj privátban minden jóbba benne vagyok
Ma este hölgy,pár éjszakai fürdőzés Szilva fürdő Vásárosnamény?
Holnap valaki,valakik,Harkànyfürdő?⁶⅝@
Sárvár szauna világ ma valaki? Pár vagyunk
én benne lennék írj
(Ez egy válasz tatto79 üzenetére (2024. 01. 06. szombat 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Magnumba megy valaki? Én tervezem és ha valaki csatlakozik az csak jó......! 10 felé mennék.
Eger Imola hotel platán? Naturista szauna világa van, járt ott valaki? Kicsi, felnőtt barát szálloda.
Makón pár, hölgy? Igényes,ápolt, diszkrét elvált pasi vagyok.
Tegnap voltam
(Ez egy válasz Jólennetovább üzenetére (2024. 01. 06. szombat 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok… ma Esztergom?

Szívesen adok hetero úrnak vagy hölgynek finom intim masszázst.Óriási élvezéssel...Pestmegyei hellyel rendelkező ápolt srác vagyok.Csak komolyak írjanak!Köszönöm!
Pár Zalakaroson esetleg?