/ 3 oldal
Hozzászólások
Helyes a kiscsaj, befenyíthetne a pálcájával vagy az ostorával, rögtön engedelmeskednék neki az biztos, bármit kérne is.
Nagyon jól néz ki a hölgy! A tekintete is olyan megnyerő, határozott, 20-évvel idősebb nálam de beválallnám.
Holly Sampson, amerikai pornósztár, állítólag neki is viszonya volt Tiger Woods-szal
1973.09.04. USA
haj:szőke
34B-25-34
164cm/50kg
1998-óta 23filmben szerepelt
Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
Egész dögös cicus, és tényleg milyen régóta dolgozik már, remélem még nem tervezi abbahagyni. Az utolsó képen isteni ahogy szopik.
Egész jó cikkek! Van bennük pár érdekesség a pornósokról, köztük nagy kedvencemről, Briana Banks-ról és Jennna Jamesonról is. Sokuknak van köze drogokhoz, de ez mondjuk nem újdonság, a sima sztárok között is van elég hasonló.
Egy istennő ez a Holly Halston, egyszerűen gyönyörű úgy ahogy van, akárcsak a korábbi hsz-ban lévő Dasha. Óriási, formás cicik, szép arc, szőke haj, szuper.
Az 1nő+2ffi felállással "technikailag" nincs különösebb gond. A 3+1-el már igen, de az sem lehetetlen, bár olyat csak filmen láttam.
Egyelőre ennyit találtam, mindegyiküknek szakmabeli férjük van/volt, de ezeket ne vedd holtbiztosra, netről van innen-onnan, kár hogy kevés helyen tüntetnek fel róluk ilyen személyes információkat mint pl. családi állapot, ráadásul magyarul
Belladonna
2000-től pornózik
férje 2004.04.11.-óta Aiden Kelly (pornószínész)
lányuk, Myla 2005.01.11.-én született
Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Jesse Jane
2002-óta dolgozik
1 fia született 2000-ben
férje 2007-óta Rick Patrick, pornószínész 1997-2008
Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Lanny Barbie
2001-óta filmez
férje 2005.03.05.-óta Julian, pornószínész
Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Tera Patrick
1999-ben kezdett pornózni
férje 2004-2009. Evan Seinfeld színész/rendező 2004- (Spyder Jonez) elváltak
állítólag 5 évig magyar barátja is volt
Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Tyffany Mynx, USA 1971.10.31. 1992-óta több mint 420 filmbenszerepelt, ma is dolgozik
2 gyermeke van,
házas volt 1995-től 1998-ig, férje Cody Adams pornószínész
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
Nem is gondoltam volna, hogy a pornóiparban is dolgoznak ikerpárok. De ezek szerint igen, szerencsére. Fantasztikusak! A Milton ikrek főleg a műtermi képeken mutatnak nagyon jól, a Simpson ikrek meg mindegyiken. Nem tudnék választani közülök, a legjobbak együtt, négyeben.
Nem semmi a hölgy az biztos! Amiket megcsinált a rúdon, húha, nem tünt könnyűnek. Gratulálok neki, kár hogy nem jutott tovább, megnéztem volna még párszor, biztos lehetett volna még fokozni az előadását.
Christine Alexis, USA
1987.07.08. San Diego, California
34B-24-35
165cm / 48kg
Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
Ő aztán tip-top! Vékony is, szőke is, jók a mellei, és az arca meg gyönyörű.
Fincsi ő is, jól arcon lőtték.
Huh, de rég voltam itt!
Brianna Love helyes kiscsaj, lehetnének nagyobb cicijei, de nagyon aranyos.
Trinity meg egy fantasztikus fekete, bár barna hajjal is szuper. és micsoda arcokat tud vágni...egyik-másik képen igencsak vadító, szívesen lennék a póráz végén az biztos...
Alexandra Qiunn, róla most láttam egy filmecskét, csak azért szúrom be, 10 perces, elküldöm neked, elég jó, ilyet még nem láttam, nézd meg milyen, annyit elárulok torokbaszás, de nem gyengéden.
további nevei: Alexanderia Quinn, Alexandria Quinn, Dianne Colazzo
1973. 03. 25. Canada születési neve: Diane Purdie Steward
haja: barna
szeme: kék
36DD-25-36
17cm
1989-2006, elég korán, 16 évesen kezdett, aszerint ahol találtam, pedig elvileg csak 18-felett lehetne hivatalosan pornózni.
200 film
Nem túl jó képek, sok nincs róla a neten
Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
Formás egy csajszi az biztos. Christina Bella mellein nagyon látszik hogy mű, bár lehet direkt ilyet akart.
Roxy Panther meg ááá, egy fekete vadmacska, végülis a panther magyarul párducot jelent. Az a piercig nagyon feldobja az amúgyis szép arcát. Nekem is a szőkeségek jönnek be, de van jópár kivétel, aki sokkaljobb, mint a sok tucatszőke pl. így hirtelen Alektra Blue jut eszembe vagy Melissa Lauren fekete hajjal, vagy a magyar Aletta Ocean.
A fekete hajszínről, netről persze: "A fekete hajról a démoni, hideg szépség, vagy ellenkező esetben a latinos temperamentum jut sokak eszébe. A fekete tiszteletet ébreszt, igazi egyéniség. A sötét hajszín a tükörben komolyságot fejleszt ki viselőjében, hangolhat melankóliára, magába fordulásra. Vigyázni kell vele, nem mindenkinek áll jól. Kissé öregít és karakteressé tesz. Gyakran extravagáns ruhákban látjuk őket, néha teljesen elrugaszkodván a valóságtól. Egy született feketehajú gyakran kíváncsi, főleg irodalomra, vallásra, és mindenre, ami szellemi termék. Filozófus alkat , jobban érdekli őket a miért és a hogyan, mint a többi hajszín birtokosait. Az ezoteriától, spiritualizmustól sem áll távol tőle. Pénzügyi téren viszont a feketék a legjobbak!"
Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
Miért nem jelent meg a kép, lehet hogy a tárhely döglődik.
Beteszek egyet máshonnan.
A sok külfüldi után egy hazai szépség: Christina Bella
Most több helyen is Christine Roberts-néven említik, azt tudom hogy ő egyszer abbahagyta a filmezést, talán ezen a néven kezdte újra? Tudtok-e esetleg róla valamit, mikor hagyta abba, mikor kezdte újra, miért, vagy valami hasonlót? Ha igen, előre is köszi.

egyéb művésznevei: Patty Taylor, Szegedi Bella, Kristina Bella, Krisztina Bella, Sari Monella, Cristina Bella, Sandy Wolf, Vanessa
1981. 11. 29.
szeme:kék
155cm / 55kg
34C-22-34
1999-89 film

Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
Szép hölgy! Hiába, nem kell amerikába menni egy szép nőért. Jó a csaj és szerintem minden eredeti lehet rajta, a mellei biztosan, jó is a sok szilikoncsoda után egy természetes nő. Jó széles válla van, mint egy NDK-s úszónőnek (bár nem is láttam olyat, de azt szokták mondani). Rendesen tud szopni a kicsike, filmen még sokkal jobban néz ki.
Egy hölgy majdnem a szomszédból, kár hogy ő már visszavonult: Jane Darling
további művésznevei: Sandy Taylor, Sandy, Jannel Darling, Jana, Jane Durlink, Jane Durlmak, Linda, Jane Durling, Jana Red, Liana
született: 1980. 09. 26. Klasterec Nad Ohri, Csehszlovákia
175cm / 55kg, kékszemű
36D-27-37
2001-2008 221 film
Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
Húúha! Hibátlan szőke ribanc, tökéletes, isteni a csaj. Jó kis 30-as, és még dolgozik szerencsére. Ellenálhatatlan a mosolya. Jól áll neki a pink szín, meg a nyakörv és a láncok, meg minden ill. a legjobb a semmi. Amikor ki van tolva a nyelve a piercinggel, az nagyon jó, egyszer láttam egy újságban őt, akkor olyan volt a nyelvében, aminek egy karika volt a végén.
Köszi a linkeket! Ez a Kelly Wells egy állat, bár ezt már tudtam. Az elsőben rendesen hazavágják. A poharas meg ááá, gondolhattam volna: ha valaki, akkor ő is lenyel bármit és bármennyit, ezért is szeretem a filmjeit. Én is küldök párat, Jayna Oso-ról, az első kettőben ez a vékony kiscsaj úgy bevesz 2 faszt a seggébe, (meg aztán a pinájába is) hogy azt tanítani kellene. Nézzétek meg!
Nem semmi a csaj mi? Sőt ő inkább hölgy, nagyon odateszi magát, és magyar, kár hogy eddig nem sok filmjét találtam meg.
Talán semmit nem vesztettél hogy kihagytad a 2-t, egyik éven leadták, akkor végignéztem, mert ugye marhajó volt za első rész, de meg sem közelíti a 2. Az elsőben még végig Trabantoznak, meg abban bennevan hogy kimennek az addig bezárt keletiek az soha nem látott nyugatra, és ámulnak-bámulnak azon ami nyugaton természetes pl. megijed a WC előtt mikor az önműködően lehúzza magát meg ilyesmik, meg minden marhaság megtörténik velük. (Mint amikor mi mehettünk először Ausztriába videjóér.)
Küldök egy videót priviben Bonny Bon-ról, már szerepelt itt is, egy gyönyörű, 30-as, majdnem mindenre kapható magyar hölgy. Szerintem jó jelenet, nem fogsz csalódni benne, ha megnézed.
Jesse Jane, USA
született: Cindy Taylor, 1980. 07. 16.
szeme: zöld
haja:szőke
160cm / 49kg
34D-24-33-szilikonos
2000-ben született egy kisfia
2002-től fimez, de ő is csak kb. 52 filmben szerepelt
Ő is egy szőke szilikoncsoda
Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
Én most látom először, de tök helyes, olyan bájos, kislányos, szeplős arca van, meg persze a teste is rendben van, nekem egyedül a karján lévő tetoválások nem tetszenek, kár hogy csak ennyi filmet csinált és már abbahagyta.
Jó csaj volt, kár hogy nem nagyon találni róla képet, én azt hitttem, fiatalabb volt a filmben, a filmben olyan 16-17 éves lányt alakít. Az pl. nagyon tetszet benne, mikor induláskor a lány felvett egy szakadt farmert, ami a fenekénél volt a legjobban kivágva, majd az udvaron az anyja v az apja rászólt: csak nem ebben akarsz jönni, veszed le rögtön, erre ő az udvaron letolta a farmert direkt az ott álló férfiak felé fordulva, egyből rászoltak hogy veszed fel, és végig abban volt. Egyébként egész film nagyon jó, elejétől a végéig, a 2 viszont egy 0.
Eg yszőke ribanc, Gina Lynn, Puerto Rico
1974. 02. 15.
157cm / 47kg
szeme: kék
1999- 137 filmszerep
2004-2008 23 filmet rendezett
34D-24-34
Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
Egy finom latin husika: Eva Angelina, USA
1985. 03. 14.
szeme: mogyoróbarna
haja: vörösbarna
160cm / 54kg
34D-25-34
2003- kb. 360 film
Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
Szerintem gyönyörű nő, a fehér kesztyűs képen nagyon vadító. Azt hogy érted hogy születésétől fogva nő, Thaiföldön sok az átoperált?
Helyes csaj, egyik-másik képen kicsit vadul néz ki, de szuper.
Én sem ítélem el a hölgyet, sőt, csakazértis csinálnám tovább, ezután főállásban, aztán ha befutna egy kisebb karriert, had irigykedjen rá a sok köcsög. Ha felkarolná egy filmes cég, ilyen kezdő ismertséggel biztos lenne igény a filmjeire, tapasztalata meg akkor már van a filmezésből, az előzetesek alapján jól is csinálja, nemis néz ki rosszul, már elég sokan tudhatnak is a filmjeiről, titkolnia sem kellene, szóval én azt tanácsolnám neki: vágj bele, lesz ami lesz, rosszul nem sülhet el, rengetegen pornóznak.
Az biztos hogy ezek után sokan megnézik a filmjeit, vagy rákeresnek. Tényleg, melyik Privát DVD-ben szerepel?
Elküldtem egy 10-es válogatást. Van benne pár variáció, a legjobb a "kanalas orvosság a csaj seggéből", de van egy amiben szintén komoly mennyiséget nyel le egymás után többsször is röhögve a lány, meg még sok minden, de nem akarom mindet elárulni.
Megnéztem amiket bazijoe küldött, háát nagyon jók. Az elsőben 3 adagot etetnek meg egy tálból a csajjal (ami a fenekéből jött ki), majdnem baleset lett a vége, szegénynek kétszer is hozzákoccantják a fogához.
Aztán amelyikben 3 csaj+3ffi van, az is nagyon jó, sorban adják egymás szájába a gecit, édes az a szöszi amelyik sehogyse tudja lenyelni és végül kiköpi (inkább adta volna vissza a másik kettőnek, kár hogy nem értem mit mond a film végén a csaj).
De Hillary Scott a legnagyobb nyelőgép közülük, a legjobb tőle mikor 4 adagot iszik meg a fenekéből.
Jenna Haze (Jenna Hayes) A "szopás hercegnője"
USA, 1982. 02. 22.
szem: barna
160cm / 44kg
34B-22-34
AVN 2009. Az év legjobb női előadója.
színész: 2001-től, 440 film, ez sem kevés sok, és elég régóta van az iparban
3 filmet rendezett is 2005-2009
Ő is jó vékony és tiszta babaarca van szerintem, de gyönyörű
Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
Köszi, megkaptam én is az összeállításodat, nézegetem, meg majd én is szedek össze.
Jó csaj ez a Katja Kassin és rengeteg filmben szerepelt, egy nagyon kemény szajha (pozitív értelemben). Már ő is az éretteb korosztályt képviseli, kicsit husi az alkata, de jól néz ki, nekem tetszik. Amelyik képeken szőke a haja, és 2 faszival van, azt a filmjét láttam, az is frankó, jó durván megtömik mindenhol, abban is "hasznosít" 2 adag gecit. Neki pl. minden hajszín jól áll szőke, vörös vagy fekete, ugyanolyan dögös.
Az említett 15-ös filmet már megnéztem, hát szép teljesítmény az is, semmi óckodás, öklendezés, bár néha za is édes.
Utánakerestem kicsit ennek az American Gokkun-nak, találtam egy angol leírást, 8 részből álló sorozat, ez a 3. rész, 120 perc, 2 jelenet, az egyikben Kissy Capri nyel (nem ismerem), a másikban Hailey Young.
A mennyiséget jól megtippelted, az van a borítón: Kissy Capri and Hailey Young swallow 109 loads sperm. Hogy összesen érti-e vagy külön külön? sztem külön. Mindenesetre maga a film elég unalamas lehet, az utolsó 5-percet kivéve, az viszont kurva jó, édes amilyen ügyesen csinálta, meg-megállt, majdnem visszajött neki párszor, és a végén ahogy a feje fölé emelte a tölcsért, mintegy igazi győztes, vagy mint a Szabadságszobor Pesten.
Ő aztán fullos szöszi! Én is fiatalabbnak gondoltam, habár végülis az első Taxi 98-es, a 4. meg 2007-es. Érdekes hogy ő is meg Brigitte is rövid hajú (vagy én csak úgy láttam), de azért a Beverly Hills-i zsaruban még jól nézett ki.
Így még látványosabb szerintem, egy tölcsérből, csövön keresztül, meg a mennyiség is jobban szemléletes így. Nem tudom hány adag lehetett ez, de jó sok, ez már "ipari" mennyiség. Ahol ez van, volt egy teljes ilyen film is, ugyanebből a szériából, abban csak szopás volt, először sorban a csaj szájába ment és úgy köpte ki egy tálcába (persze végig nem néztem, de ha vki akarja megszámolhatja pontosan hány adag), a végén többé-kevésbé ő is megitta, de nem volt olyan jó, mint Hailey-é.
Jó hogy divatba jöttek hasonló dolgok, olyat elég sok filmben láttam már hogy 3-4 lövés a csaj szájába és aztán gargalizál vele, majd lenyeli, az is fincsi, pl. Hillary Scott-tól elég sok hasonló van az biztos. Ha találok még ilyesmiket, amiket jónak találok, majd elküldöm ám.
Ma volt a Beverly Hills-i zsaru 2. Iggen jó film, ebben a részben volt Brigitte Nielsen, egy 2 méter magas szőke bombázó. Hát ma már közel sem néz ki olyan jól, mint akkor, mondjuk eltelt azóta 20-on pár év.
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
Nagyon helyes, aranyos egy lány ez a Hailey Young. Nagyon vékony, ennyire vékonyat talán nem is láttam még, de így szép, fantasztikus az arca és a mosolya, és nagyon megy neki a mélytorkos szopás is...
Ilyen filmet még én sem láttam, nekem tetszett, ügyes lány. Biztos lehetett majdnem fél liter, de jó "huzata volt" , az utolsó cseppig lenyelte mindet, édes volt ahogy közben büfizett, vagymi, de szépen elkortyolgatta míg le nem ment az utolsó csepp is. Az is tökjó, mikor mondjuk 2 lány játszadozik a spermával, gargalizálnak vele, köpködik egymás szájába mielőtt lenyelik.
Azért szerencsére van pár lány az iparágban, akik hasonlóan szeretnek nyelni: pl. Anette Schwartz, és Hillary Scott is művelt már érdekes dolgokat, de ekkora mennyiséget nemigem láttam még mástól,
meg még Holly Wellin, Amber Rayne sem finnyáskodik, ja és persze Kelly Wells-ről is el tudnék képzelni hasonlót.
De nem ám, nagyon szuper! A J.A.G.-ben persze mindig egyenruhában volt, de úgyis marha jól nézett ki az biztos.
A lemaradt képek
Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
Catherine Bell a J.A.G.-ből

Teljes neve: Catherine Lisa Bell
Született: 1968. augusztus 14.
Születési hely: London, UK
Apja: Peter (építész)
Anyja: Mina (ápoló)

Tanulmányai: University of California, Los Angeles (otthagyta)
Férje: Adam Beason (rendezőasszisztens)


A félig brit, félig iráni hölgy folyékonyan beszéli mindkét nyelvet. A családja akkor kötlözött Los Angeles-be, amikor Catherine 3 éves volt. Mivel gyermekként több tv-reklámban szerepelt, Catherine elhatározta, hogy színésznő lesz. Ezért abbahagyta orvosi tanulmányait a UCLA-n, megváltoztatva eredeti elképzeléseit, miszerint sebész vagy biomérnök váljon belőle...
Catherine részmunkaidős modell volt már a főiskolai évek alatt. Több hónapra Japánba költözött, ahol folytatta modellkarrierjét, de úgy érezte, hogy félénksége még mindig meggátolja abban, hogy kibontakoztathassa tehetségét. Először tv-sorozatokban szerepelt, többek között a Dream On-ben 1994-ben, Friends-ben 1995-ben ("The One with the Baby on the Bus" wink , Hotline-ban 1996-ban, Hercules: The Legendary Journeys-ben 1997-ben, majd egy visszatérő filmszereppel jelent meg a Sin City Spectacular-ban 1998-ban.
Mielőtt megkapta volna Lt. Col. Sarah "Mac" MacKenzie szerepét a JAG-ben, amivel sikerült nagyobb sikert elérnie, először Lt. Dianne Schonke szerepében láthattuk a sorozat első részeiben. Akkor néhány jelenet után a szereplő meghalt, de a sorozat szerkesztőjének és executive producerének annyira tetszett Catherine alakítása, hogy megkapta a női főszerepet 1997-ben.
A színésznő munkája mellett olyan alapítványoknak segít, mint a Children's Hospital Los Angeles-ben és a Buoniconti Fund. Mindezek mellett a hölgy szeret bungee jumpingolni és motorozni.

Klikkelj a normál/tömörített mérethez[IMG]
Gyönyörű nő, főleg az első 2 képen.
Ez jó! Akkor a következő lány aztán tényleg egy igazi úri hölgy, nemrég találtam rá. Ekkora nyelőgépet még nem láttam, de sztem te sem, persze szopni is tud.
Küldök egy rövid videót róla, kb. 5 perces magáért beszél, mindenképp nézd meg.
Hailey Young, USA
1983. 10. 15.
szeme: barna
168cm / 46kg
34A-24-33
2004-kb. 150film
Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
Tisztára ártatlan, kedves a mosolya, és azok a kék szemek...Én már belenéztem pár filmjébe, háát, tényleg tud szopni a kicsike, erőszakosan, jó mélyen, sok nyállal és jó hosszan (valamelyikben gangbangos-ban rendőrnőként úgy kúrja nemtomhány méretes fekete a száját felváltva, hogy szinte sajnáltam, azt mindenképp nézd meg, tudom ajánlani), és legtöbbször le is nyeli a végterméket, nem köpdösi ki.
Köszi, megkaptam és belenézetem, fincsik!
Egy művésznő a szomszédból
Sandra Romain (Románia)
(további művésznevei: Sandra Mertz, Sandra Romaine, Mrs Romaine, Mistress Sandra Romain, Marioara, Mary, Mari, Maria, Maria Popescu, Anais, Michaela, Sandra Roman )
1978. 03. 26. Temesvár, Románia
haj: barna/fekete
36B-28-36
160cm / 56kg
2000-2009 kb. 500 film, szerintem ez rengeteg film 9 év alatt.
Na ő megint nagyon durva, a dupla anál királynője, ő is agresszív, szereti az ilyen domina dolgokat, fenekelés, kötözés, mindenféle szado-mazó dolgok, úgy is ha ő csinálja meg ha rajta is, eszméletlen a csaj.
Klikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethezKlikkelj a normál/tömörített mérethez
/ 3 oldal
/ oldal   Összesen: 134 hozzászólás, Listázva: 1-50

Filpo

Regisztrálás ideje: 2008. május 30.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!