/ 1 oldal
Hozzászólások
Igaz rövid időre hozott össze a sors, de egyik volt, nagyon bevállalós, szerelemem, párszor kezelte a segglyukamat.
Repetát kérek!
Nagyon ott van... és azok a jamgok!
Egy olyan páros masszázs, amely során engen a női masszőr, páromat a férfi, kézzel-szájjal, kielégít. Majd újra izgalmi állapotba hoz és végígnézi, ahogyan mi szeretkezünk.
Haverom felesége volt a mellényzseb nagyságú cégem könyvelője.
A haver külföldön melózik.
Az esedékes adminisztrációval betérek az asszonyához.
Combközépen felüli szoknya. Egymás mellett nyálazzuk a számlákat.
"Rátéved" a combjára a kezem. Nemcsak tűri. Elérhetőbbé teszi a combot.
Heves csók.Csöcsörészés. Pinavacskolás. Csak hát a helyszín és az időpont nem éppen baszásra alkalmas.
Két nap múlva hív.
Szégyenkezve megyek a házukba.
Látszik rajtam a bűntudat.
Elnézést kérek tőle (és magamban a barátomtól)
"Milyen buta vagy!" szól le kiábrándultan.
Tudom, hogy a hölgy megcsalta a barátomat. Nem is eggyel. És nem is egyszer.
De az is biztos, hogy a szemébe tudok nézni L.-nek amikor koccintok vele.
Nos, ez a hölgy tudja mit szeret.
Egyik, nagyon bevállalós exemmel szexelni a mostani párom előtt. A mostani párom végig maszturbál. Majd úgy megyek el az exem szájába, hogy csókolozunk a feleségemmel.
Volt szexprtnerekre olyan hangulatokra, amelyeket már biztos nem lehetne már összehozni.
Arra a 22 éves csajszira, aki nem volt már szűz, de szexualitása velem nyílt ki.
Bevállalós és hálás tanítvány volt. Sokmindent először próbált és nagyon együttműködően kereste benne a gyönyört.
Még mindig bemerevedek, amikor felídézem, amikor legelőször próbálkoztam a fenekével. Vegyes érzésekkel nyögdécselt, de nagyon kitárulkozóan pucsított és nyögte "Ne hagyd abba!" A harmadik alkalommal már kérte, hogy a seggébe ürítsek.
Talán nem a legextrémebb, de bizsergető.
Valami örökösödés lerendezése végett kellett leutazni egy kisvárosba, és az ismerősök, akiknél a szállás lett volna felhívtak, hogy tünetes személy van a családban. Így szállodára esett a választás. Viszonylag olcsón egy éjszakét fizet kettőt száll, akcióval béreltünk.
Mindketten szeretünk szállóban szexelni. És a kurvás szerepjáték közben kivittem a folyosóra és ott szopattam. Este tíz körül volt és kihallatszottak a szobákból a zajok. A drága térdelt előttem és profiként szopott. Az érzékelővel működő folyosóvilágítás hol felgyúlt, hol lealudt. Másnap reggel, mutatja az asszony a kamerát, amely ha működött, akár telibe filmezhette az akciót.
El is kezdett csevegni a recepciós hölggyel, figyelve, hogy jelzi-e, hogy tanúja lehetett az akciónak. A hölgy nem jelzett semmit. Én belestem a recepció monitorra és olybá tűnt, hogy azon minden közös szállodai térről van élő közvetítés.
Este vacsora után az ajtó előtt elfojtott hangon szól:
- Köszönöm, hogy felkísért! Megjutalmaznám, de a férjem bent alszik.
És hosszan megcsókolt.
Hevesen smárolva, egymást tapogatva tántorogtunk el a vészlejárati lépcsőházig és ott ruháink egy részét a földre hányva akkorát dugtunk, amekkora csak az álló és fél lábbal a lépcsőre felálló pózba belefért.
Volt egy haverom, aki az anyukájával élt. Pontosan az alattunk levő tömbházlakásban. Elvált hölgy volt és a pótapukák eléggé gyakran váltogatták egymást. Legtöbbet, pár évet, a Pali fotográfus tartott ki.
Egyszer, még középiskolásként kölcsönkértem egy kötelező házi olvasmányt a havertől és a könyvben volt egy művészi fotó, amelyen az anyuka pucéran díszelgett. A fotó számos feledhetetlen pillanat forrása lett, és az anyuka eléggé beleégett a tudatomba. A fotó meg a titkos emlékeim egyik legfontosabb tárgya lett. Mi elköltöztünk abból a tömbházból, de a lakást bérbe adtuk ki, és egyszer a szüleim hívnak, hogy segítenék-e valami zűrös ügy leintézésében a volt lakásban, mert nekik most nem alkalmas. A „pucér anyuka” reklamált, hogy a mi albérlőink eláztatták és nem akarják fizetni a fürdőszobája újramázolását. Habár tíz évnél több telt el a szomszédasszony teste formás maradt, az idő máshol hagyott lenyomatokat. Mondjuk, mikor megláttam nekem rögtön a recskázós emlékeim hívódtak elő, és nem is láttam a ráncait, csak a fotót idéztem fel, és valahogy nagyon be voltam gerjedve, mikor leültünk kávézni. A zűrös ügyet hamar tisztáztuk és csevegtünk. Hamar a múló idő és a nyomai kerültek szóba, hogy bezzeg milyen jó volt még pár éve, csak váltogatta a sorba álló barátokat. Mondom, hogy szerintem van olyan teste, mint akkor, és ezt én biztosra venném.
- Honnan is tudhatnád, re azt, hisz akkor még gyermek voltál.
- Megvan egy fényképed…, ami benne volt egy könyvbe, amit Bélától kaptam kölcsön.
Elpirult, de nem jött zavarba.
- Igen, Pali készített pár aktfotót, de magával vitte, mikor elköltözött. Az őszeset.
- …
- Még manapság is szívesen nézegetem. Tényleg nem változtál sokat.
- …
- Még most is nézegeted?... Pedig biztos van neked elég… kézzelfogható csajod.
- Te még most is csinos vagy.
- Csak a kielégületlen serdülő beszél belőled.
- Nem tennél meg valamit azért a kielégületlen serdülőért?! Feküdj be abba a pózba, … mint azon a képen.
- Menj el! Vénasszony vagyok már. Veled egy idős fiam van.

Meggyőztem.
Serdülői hévvel kúrtam. Talán egy óra alatt háromszor mentem el.
A végére mintha a ráncai simábbak. Melle megemelkedettebb. Bőre feszesebb lett volna.
Plusz egy személy
Ibiza nem rossz hely. És főleg, ha ingyen utazhatsz oda egy nyár eleji fejtágítóra. Az asszony kapta a meghívót. Írta rajta „plusz egy személy”. Láss csodát! Én, a férjecskéje lettem az.
Habár éjfél elmúlt, megérkezés után kiültünk a tengerre néző teraszra, és alapos nyalás után jól megdugtam az asszonyt. Hát mi végre cipelt magával a plusz egy személyt?!
Másnap délben én kiültem a strandra. Asszonypajtás meg hallgatta, hogy a szponzor gyógyszercég termékeinek milyen forradalmi is a gyógyító hatása. Még dél se volt, amikor rám csenget, hogy hol volnék. Mondom, merre jöjjön.
Szép, harmincas nő. Ám olyan kivirágozva jön felém, hogy messziről látszik, valami rendkívüli történt vele.
- Jól vagy?
- Tenger. Napfény. Egy párás pohárban rozé. És a muszáj program letudása után egy jó csaj lesz a szálloda szobámba. Ennél több, mi kellhet még?
- Háát.. Emlékszel az egyezségünkre?! Semmi rendszeres szerető. Alkalmai kapcsolat elfogadható.
Várakozóan nézem.
- Nem tudtam rákapcsolódni a hálózatra. És hívták a rendszergazdát. Helyes srác! Az előtérbe bíbelődött a beállításokkal, és megkérdezte, hogy meginnék vele később egy pohár bort?
- Hát nem mondtad, hogy nem vagy egyedül?
- … pont az ellenkezőjét. Édes a gyermek…. Volt egy szikra köztünk. És az alkalmi kapcsolatok… mehetnek.
- Hogy, gondoltad?
- Ebédszünet után szieszta. Akkorra adtam találkát. Mi volna, ha te itt az árnyékban maradnál. Vagy inkább béreld ki pár órára a szállói autók valamelyikét és menj el valahova.
- Te ezt most komolyan gondolod?!
- Mondhatsz nemet, de én sem vertem ki a biztosítékot, a múltkori sztoridra… és az azelőttire sem. Szóval…
Vegyes érzéssel mondtam igent. Bevallom, izgatott a helyzet, de a féltékenység is motoszkált bennem. No, meg az sem vitaható, hogy a házastársi hűség rugalmas értelmezése eddig nekem kedvezett.
Lezuhanyoztam. Indulnék autót bérelni. De a szekrény előtt legyökereztem. Lényegében a szoba egy részét választották le egy zsaluzott faszerkezettel. Kényelmesen elférnék benne. Kényelmesen el leszek benne!
Ülök a szekrényben. „Hátha hazajön átöltözni? Valami botránybugyit felvenni! Lezuhanyozni mielőtt megbasszák!” Zakatol az agyam és merev a faszam. A helyzet többszörösen izgató. A zsalukon keresztül jól rá lehet látni az ágyra. Kicsit kinyitom az ajtót.
Múlnak a percek.
A nevetésén hallatszik, hogy gerjedt. Becsukják az ajtót. Elhall a nevetés. Hallom a zajokból, hogy az előszobában smárolnak. „Basszatok az ágyon! Basszatok az ágyon!” Drukkolok magamban.
Ölelkezve tántorogtak be. A szoknyája felhúzva. A srác keze a bugyis fenekét simogatja. „A kurva! Már a reggel a szexi tangáját vette fel. Készült erre!”
Nézem a srác faszát. Talán hosszabb az enyémnél, de vékony és kicsi görbülete van. Viszont az övét szopja. „Úgy, térdelj le! Nézz a szemébe miközben cumizod! Te dög! Ezért tanítottalak művészien szopni, hogy most más faszát műveld!”
Háttal feligazítja az ágy szélére és kezdi tolni kutyapózban. Mi ez? Káröröm „Nem tudja a köcsög, hogy misszionárius pózban szokott elélvezni” De akkor miért nyög és liheg a drága. Basszus! ennek orgazmusa van, és nem is akármilyen. Mocorgok. Nagyon verném már, de félek, hogy kihallik valami, így csak kézi ingerlés nélkül lüktet a faszom.
- No camera! /Ne kamerázz! – Mondjuk nekem sem engedi.
- Just your pussy! As souvenir! (Csak a puncid, emléknek)
Az annyja! Tárulkozik. Simogajta a csiklót! Pózol a puncival a másik kamerájának. Majd a hátára fekszik és gyors löketekkel pumpálják. Kiabálnak. Zúg az agyam. A nedves makkomon körözök az újammal. És majdnem a srác kilövésével együtt élvezek egy fél decit.
Gyümölcskosár

Tavasziasan fehér bőre egyáltalán nem tűnt sápadtnak az élénkpiros háttérben. A színek, a meztelen test domborulatai összhangban voltak a bársonyfotel hajlataival. Csak a lábait rögzítő sálak színe nem passzolt bele ebbe a harmóniába.

Felemelte picit a fejét, de nem látott ki egyáltalán a szemét fedő kendő alól.

Hosszúnak tűnt a várakozás és hiába próbálta kitalálni a beszűrődő zajokból, hogy mire várjon.

Finoman lehelni, fújni kezdte a punci vágatot. Az elején inkább csiklandozta, de a kitartás meghozta az eredményét, a punci kezdett kinyílni és a nyelve hegyének rövid érintési nyomán harmatozni is. Próbált helyezkedni, hogy jobban átadja a kelyhet. Valami fura gömbölyű puhaság kezdett görögni a csikló mellett. Nem tudta mi az, de kellemesen adta át magát a csikló és a gyönyörlyuk között lassan szánkózó gömböcskének. Egyszer csak a gömböcske szétnyomul, és kellemes nedv csorog lefele, amit lassan visszanyalnak a csiklóra.

Lassan feláll a térdelésből. A nő érzi, hogy most neki kell használni a száját. Félredönti a fejét és fogadásra nyitja az ajkait. És megérzi a farokra felkent szőlő izét. Majd két szőlőszemet dugnak a szájába. „Ne rágd össze!” Majd a farkát is befalatja. Próbálja nyelvével forgatni a szemeket a makk körül, de a két viszonylag szőlőszem soknak tűnik. A férfi kiveszi az egyik szemet és átteszi a saját szájába. Egy szemet már könnyebb a makkon köröztetni.

Megint visszatérdel a lába közé. Nagyobb gömbölyűség simogatja a liliomvirágként kiduzzadt puncit. Ráérez a szilva formájára. A lyuk egyre tágul. A formájához egyre illőbb gyümölcsöt be becsúszik …
Hát nem pont hármas volt, de ahhoz hasonló
Kötelező katonai szolgálat derekán kiadtak egy tíz napos kilépőt. Amolyan pihenőszabadságfélét. Hazafele utazva végiggondoltam kit húzhatnék meg, de a rövid távú jövő nem tűnt valami ígéretesnek. Szerencsémre egy jó, ugyancsak szolgálatot teljesítő haverral, együtt szabadultunk és ő két készruhagyáros melós csajt megfőzött, hogy jöjjenek el velünk kempingezni egy nem messzi strandhoz. Az egyiküket már ismertem, egy közös haverral fenték még bevonulás előtt, de nem volt semmi különösebb kapcsolat közöttük. Mikor az állomáson bemutatták a másik, enyhén duci szőkeségnek, az belepirulva vihogott az esetlen bókomon. A negyven perces vonatút még egyértelműbbé tette, hogy a csajok számára is egyértelmű, mire meg ki a játék és benne volnának. Persze nem volt meg a még köztünk a leosztás, és figyeltem, hogy melyiknek jönnek be inkább a poénjaim, illetve, hogy a haver hajt-e valamelyikre, de semmi egyértelmű nem körvonalazódott.
Nekem is és a havernek is volt egy sátra. Mindketten felhúztuk és behordtuk a cuccainkat. A két csaj hátizsákja és hálózsákja várakozóan kint maradt a sátrak előtt. Aztán este a tűz melletti piálgatás során a duci úgy keveredett mellém, hogy átöleljem és a kezemet a mellére húzta. Öt perc múlva mindkét pár smárolt és csúszkált befele a sátorba. Az az éjszaka azért maradt emlékezetes, mert annyi újratöltős gyorstüzelésre nem is emlékszem. Egyszerűen remegtem a pinában és sorozatosan ömlöttem, de lankadás alig volt, vagy nagyon rövid ideig. Még mielőtt kicsúsztam volna a finom punciból, pár mozdulattól már újraéledt a farkam és … jött az új menet.
Nos, másnap. Fürdés, ebéd, piálás délutáni kamaty és szundi. Majd előre mentünk a vendéglőhöz a haverral a csajok maradtak, hogy rendet csináljanak a sátorba. A vacsora után botladoztunk vissza a rossz kemping kivilágítás az egy szaros elemlámpa gyenge fényénél és a vékony barna kezét fogtam. A szőke duci a haverhoz húzódott. Visszaérve bemegyek a sátorba, hogy valamit vegyek el, és látom, hogy valami nincs rendjén. Az én cuccaim ott vannak, de a … bent levő hálózsák és hátizsák … az a vékony barnáé.
Én, hülye nem kapcsoltam egyből és kibújva a sátorból szólok hangosan „tudjátok-e, hogy összecseréltétek a cuccokat?!” Erre jön a válasz a vékony barna részéről: „mi benneteket cseréltünk össze, te bangó!”. Nos a barnáról csak annyit, hogy nyüszített, harapott és karmolt, de úgy dobat a testet, hogy, ha visszagondolok (pedig már rég volt) most is merevedésem lesz.
Török csaj
Anno Berlinben voltam ösztöndíjjal. A befogadó intézet manzárdszobájában volt egy kis apartmanom: háló, konyha irodasarok. Az intézet nem volt valami erotikusan stimuláló hely. Férfiak, nők egyformán sötétebb farmernadrág, világosabb farmer ingbe öltözve, majdnem egyforma hosszúra és fazonra nyírt frizurák. Még szerencse, hogy a pasik többnyire szakálasok voltak. Korban hozzám legközelebb egy másodgenerációs bevándorolt doktorandus török csaj állt. Aki csak annyiban tűnt ki a többitől, hogy szép olajbarna bőre és egy sokdioptriás szemüvege volt. Habár távol állt a szakmai érdeklődésünk, mégis vele dumáltam a legtöbbet. Lehet, mert csak ketten nem voltunk németek a brancsból.
Egy hétvégén szól a csaj, hogy elkísérném-e őt egy rave partyra. Hozzá is tette gyorsan: nehogy félreértsem, nem találka csak ő eléggé bevadul és nem szeretne kísérő nélkül menni. Én persze, hogy félreértettem és óvszerrel felszerelve vártam a megbeszélt S-Bahn állomáson. Meglepetések sorozata. Szemüveg nélkül jött, amitől kissé révetegen nézett, de ez nagyon vonzóvá tette. Szűk blúz. Kivillanó cicifix csík, és egy üveg erős, amit a buli költséghatékonysága növelése érdekében a helyszínre érkezés előtt felhajtottunk. Hát az volt az első, és jövőre nézve is kijelentve, az utolsó rave partym. Zavaró zaj és fények, rángatózó testek. Nem az én műfajom. A csaj a buli közben elővett egy mentolos drazsés pléhdobozt és valami pasztillát is kínált, mondva, hogy ez q..vára feldob majd. Hát nem, mert nem éltem vele. Ő viszont tényleg bevadult. Olyan virtustáncot húzott le vagy három órán keresztül, hogy csak néztem mikor fog lepattanni a feszesen szűk gatyája. Ez idő alatt mintha ott sem lettem volna vele. Mondjuk a legtöbben úgy viselkedtek mintha tudomást sem vennének a jelenlevőkről.
Aztán éjfél körül kidőlt forma és megölelve zilálta, hogy nincs valami jól. Na, gondoltam, hogy az eddig tapasztalat és ezután a fejlemény után, ebből sem lesz baszás. Vízivás, séta. A tájképben egymást smároló, tapizó testek, halk kéjnyögések. A csaj oldalról várakozva nézegetett és …. beálltunk a sorba.
Az intézeti kis apartmanban landoltunk. Enyhén molett hullámos teste volt és a fél sötétben szép barnasága. Talpon állva guggolva lovagolt. Azt mondta ez a biztos pozíció, amelyben többször is el tud menni. Egész vasárnap heverésztünk. A három óvszer kevésnek bizonyult. Szerencsére ő is fel volt pakolva.

A keleties formáin kívül semmi különösebben egzotikus nem volt vele. De a hátramaradó hónapok során együtt nyögdécseltük a török-magyar barátságot.
Házinéni
A kilencvenes évek legelején egyetemista albérlő voltam. A házinénim hatvanhoz közelítő, elvált hölgy, két velem majdnem egyidős fiúval. A hölgy az idős anyjával lakott és mivel az egyik szobába rakta össze a személyes cókmókjait, viszonylag gyakran feljárt, ezért-azért. Általában olyankor, amíg én melóban voltam, de jó párszor, úgy, hogy én is otthon voltam. Zavart egy kicsit, de nem volt kellemetlen asszony. Tudott csevegni és nevetgélni, és nem telepedett rám órákig.
Egyszer éppen teázgattunk, mikor rákérdezett, hogy miként van az, hogy néha nem is telefonál mielőtt jönne, de sohasem talált még nőt nálam. Mondom, hogy az péntek, szombat éjjeli program. Olyankor nem jön ő. Majd köntörfalazás nélkül kérdezi, hogy kell-e tanács a kitartáshoz, mert ő még a fiainak is, de főleg azok barátainak adott pár jó tanácsot („és nemcsak tanácsot” tette hozzá sejtelmesen) arról, hogy milyen technikákkal lehet a férfiaknak kitartóbb lenni a szexben. Ez főleg az alakalmi kapcsolatoknál jó, mondta ő, mert nem vagytok összeszokva. Zavart lettem és hárítottam. Elment.
Nem tudtam az esetet, végső soron a felajánlkozást kiverni az agyamból. Kutakodtam a cuccai között és megtaláltam egy fotóalbumot, benne pár fiatalkori fotóval, amelyen P. néni combot, keblet villant. Gerjesztgettem magam. Majd előkészültem a következő látogatásra. Tudtam, hogy a ribizlibort szereti. Be is spájzoltam két fajtát.
Hamarosan feljött a második pohár bor után felvetettem neki, hogy bármilyen trükköt szívesen tanulok, mert sohasem árthat. Vigyorogva emelte a harmadik pohárral és kérdezte, hogy mennyit tart és mennyi idő után tudom még egyszer csinálni. Ahogy, eléggé szerénytelenül, de plasztikusan, ecsetelni kezdtem az ágytornámat a fejét lassan félrebiccentette, száját kissé kiáltotta és nyalogatta az ajkait, combját simogatta … láthatóan begerjedt.
Csók, csicserészés. Mikor már szoknyát emelgettem aszongya, hogy „ebben a korban már nem járok állandóan botránybugyiba, várj egy kicsit!” Gyorsan lemosott és a cuccai közül előhalászott lila kombinéban jött vissza.
Hááát … szerette nyalatni magát, de szopni nem nagyon akart. Az technika, amivel annyit dicsekedett az az herém alatt a gát nyomása volt, amit misszionárius pozícióban közbe-közbe két újjal nyomott. Amúgy tényleg hatásos volt, de nem föltétlenül hatásosabb az elszorításnál. Nos, tényleg hosszan tartott a dugás, és úgy, hogy közben nem lankadtam, de hiányzott belőle a hevesség. Ő szerette, ha huzamosan pumpálják a picsáját, de nem hajazott orgazmusra. Eltolta a kezem, ha dugás közben próbáltam a csiklóját gerjeszteni, és hátranyúlt, nyomta a gátat, ha túl hevesek lettek a lökéseim. Más pozícióba beállni nem akarózott neki. Nem túlzok, legalább fél órát nyomtuk. Ha volt is orgazmusa, az nem volt valami fergeteges, és el is mondta ő már csak így hosszasan semmi cifrázás nélkül szereti. És azt is, hogy válás után a fiainak öt haverét tanította be erre a technikára, akik már nős emberek, de közbe-közbe most is hálás.
Hároméves történet.
Egy konferencia záróakkordjaként, szombat estére lefoglaltunk egy többnyire fiatalok által látogatott bulihely egyik eléggé nagy termét. Persze rögtön felvittük a szórakozóhely átlagéletkorát és a felnőttkor határát (ki alulról, ki felülről, de éppen alig) súroló közönség dühösen vette tudomásul, hogy a vénszarok beültek piálni és miattuk nem lehet férni.
Az élelmesebbje, észrevéve az egy-két üres széket kezdett bekérezkedni az asztalainkhoz. Így találtam, az amúgy fulban foglalt asztalunknál két cinkát, kik közül egyik a székemen ült. Már nem kislányt, de még nem nőt (és nyugi nem kiskorút). Nem föltétlenül bájoskát, de még üdét. Valahogy leültem és beindult a poéngyár. A két, amúgy már kapatos csaj közül az egyiknek nagyon bejöttek a vicceim, én meg mint vén kecske lendülettel toltam az élceket, a pajzán vicceket. Három évtizedet fiatalodva próbáltam, eléggé nagy sikerrel puhítani a csajt.
Éjfél után. Hajnali kettő. A csaj tánc közben dörzsöli a dombját a combomhoz. Teste kivirágozva, illata mint tüzelő szukáé. Nekem meg a vérelosztás nagyon deréktájban koncentrálódva. Nem érdekel, hogy a fél ismerős kollégák mit gondolnak. Hogy nincs óvszer nálam. Kúrni akarok mint állat. És a csaj is.
Szállodába akarom vinni. Súgok-búgok a fülébe. Nem akar jönni. Fél, hogy valami perverz vagyok. De lejön a pince végi budiba. Gyorsan, talán túl begyakorolt mozdulatokkal hajol, tűri a szoknyát, tolja a bugyit. Én meg markolom a csodás valagát és toszom minden kultúrát és morált levetkőzött ösztönnel.
Két exemmel és a mostani párommal szexelni. Az egyik exem szerette az anált. A másik tudta kezelni az én hátsómat. Tehát az egyik ex fenekét dugom, a másik masszírozza a prosztatám. Közben pedig smárolom és újazom a mostanit.
Miért felejteni?
A kapcsolatunk elején. Miután az együttélés nehézségei kezdetek előjönni. Picit féltékeny voltam a pacákjaira és ő se szerette, ha valami szívességre megkért egy exem.
Aztán valahogy átalakult az egész viszonyulás.
Én a párommal szex közben átbeszélem, hogy milyen volt egy egy másik partnerrel. És nagyon izgat, amikor ő elmondja, milyen volt neki mással. Sőt arra még egy egy fantáziálás is belefér. Főleg olyankor amikor bemutatom, vagy valamilyen szociális média oldalon megmutatok egy egy volt partnert.El kell neki mesélni, hogy most milyen élethelyzetben lennék velük.
Ja és nem verseny. Neki nem jön be az anális (sem, hogy én az övét, sem, hogy ő az enyémet művelje). Viszont közbe részletezni kell egyik X ilyen irányú tapasztaltságát. És inkább izgatja a történet, semmikéépen sem teszi bizonytalanná.
No, persze, mindaddig amíg biztos abban, hogy bármilyen kecemec, akár egy volt exxel is, csak az ő rábólintásával történik.
Kilencvenes évek. Rugalmas volt a munkaidőm és megengedhettem magamnak, hogy a reggeli zsúfoltságot elkerülve később menjek munkába (sőt, ha nem volt sok meló még a napos lógást is elkönyvelték). A buszmegállóban egy nagyon furcsa hölgy keltette fel a figyelmemet. Miniszoknyába, lenge blúzba eléggé kihívóan volt öltözve. De ami igazán furcsa az a cuccok láthatóan szűk mivolta volt. A szoknya majd elrepedt és a blúz hajlásai is arról árulkodtak, hogy pár kilóval kevesebbre méretezték.
Az elején csak lopva néztem a hölgyet, majd elkezdtem önfeledten bámulni. Lerítt a szándék, hogy csábító akar lenni és ez veszettül vonzóvá tette. Felszálltunk a buszra, nem ültem le, sőt úgy helyezkedtem, hogy továbbra is bámulhassam a kibuggyanó bájakat. A csaj nem szemezett vissza, de mozgásaiból ítélve „vette a lapot”. Ahogy a busz elkezdett telni egyszer csak hátrébb jön és háttal, cigarettapapírnyi távolságra elém állt. A jótékony döccenések, fékezések eltüntették azt a távolságot is, lassan dörgölőzni kezdetünk. Nem szálltunk le a buszról, végállomásig mentünk, de izzott körülöttünk a levegő.
A végállomáson kézen fogtam és a legelső tíz emeletes tömbház felé irányultam. Laktam arrafele albérleten és tudtam hogy az utolsó emelet és a liftszoba között van egy lakatlan félemelet. Odáig meg sem álltunk. És ott elkezdtünk smárolni, tapogatózni, dörzsölni egymást. A szűk cuccok akadálynak bizonyultak. Nehéz volt a szoknyát felhajtani. És csak akor szólt, elöször hozzám, annyit kérdezett: „Egyedül laksz?”.
Mint két bódult gimis szerelmes buszoztunk vissza a lakásomig. Ott kiszabadítottam, a szűk szoknyából, az alulméretezett tangából, a melleket szorító kupákbó, és a legénylakás amúgy is rendetlen ágyát káosszá szexeltük. Misszionárius pózba beállva toltuk. Ha elélveztem pár mozdulattal újragerjesztett és gyakorlatilag megállás nélkül toltuk mind az állat, legalább három menetet.
Kisvárosi tanítónő volt, aki valamilyen távoktatási rendszerben végezte a pedagógiai főiskolát, akkor reggel éppen az órákra igyekezett. Szülés után a férje elhanyagolta, de a helyzete nem engedte meg, hogy mást keressen. Aznapi öltözéke egy szimpatikus tanárnak szólt. Eldöntötte, hogy azt meghódítja. Szerencsémre a dolgok másképp alakultak.
Nos,a vörös tigris megint megvolt.
Hülyék vagyunk mi férfiak. A nők a faszunktól fogva veztnek.
A multkori affér után zavart és visszafogott voltam. Zavart mert nem tudtam kinek, mit fog elmondani a kishölgy. ?Miként állítja be a kamatyolásunkat.
Nem akartam semmi bonyodalmat, de mindez ellenére, ha közelembe lengedezett a kollegina határozott bizsergést éreztem az ágyékom környékén. És gyüléseken próbáltam rájönni, hogy még ki húzta meg ezt a formás ribancot.
Ő sem vált túlzottan közvetlenkedővé, csak ha átmenetilegg ketteseben maradtunk engedett meg egy bizamas mosolyt egy futó érintést.
Olybbá tűnt, hogy egyszeri kaland marad.
Nos, bekavart nagyon a csapatépítés.
Az éjszakába nyúló bulin, sejteni kezdtem, hogy melyik kolléga (az egyik a három közül), amelyik még meghúzta, és, kiről azt állította, hogy zsarolja, hogy még. Habár a társaság eléggé szolidan táncolgatott a pacák az átlagon hangulaton felül közeledett és, habár ő nem dohányzó, folyamatosan kikisérte cigire a csajt. A hölgy nem úgy viselkedett, mint akinek nem tetszik, és már kezdtem féltékeny lenni.
Aztán jött a társasági táncverseny. A párokat sorshúzás döntötte el. És szerencsém volt. A vörös tigris lett a párom.
Jól táncolok, de most fantasztikis voltam . Előjáték gyanánt kellett mozgjak, de úgy hogy, ha sikerül hevet gerjeszteni, az ne legyen látványos kifele. Hihetelen összhangba kerültünk. Kézszorítások, simítások, pillantások. A hölgy hátradobott fejjel, nyakát ívelve nevetett. A végén odasugtam a szobaszámom és leléceltem.
A leghosszabbnak tűnő öt percet vártam. és néztem vteül-e árnyék a résnyire nyitvahagyott szobajtó hasadékába.
Megjött.És habár mindkettőnk szíve gyorsan vert romantikus filmbe illő alapossággal és gyöngédséggel csókolóztunk, hosszasan. Mintha a tánc része lett volna. Lassan vetettük le a ruhákat és kerültünk be a zuhany alá. Szétvette lábi közé ültem és nyaltam a punciját, miközben a zuhany pezsgő vizzel gerjesztette. Majd letérdelt és leszopott. Nem féltem eldurranni, hisz tudtam, van még bennem gerjedelem. És volt.
Majdnem 20 év.
Egyik kedvenc története, amelyre nagyon begerjedtem és gerjedek. Tolmácsként dolgozott és egy kiállítás után az üzletember meghívta moziba majd vacsorára. Valami erotikus filmre vitte el, az akkor húsz éves páromat, aki amúgy szereti a pornót. A párom nem zárta ki, hogy az este dugással fejeződik be, de ezt a felvezetőt (erotikus film, az utolsó sorba vásárolt üllőhelyek) eléggé meredeknek tartotta és picit feszülten figyelte a filmet és a partner mozdulatait, felkészülve arra, hogy a közeledését visszautasítja. A faszi nem közelített, és úgy nézte a filmet, mintha a párom ott se lett volna és nem adott egy lehetőséget sem arra, hogy a hölgy megvédhesse az erkölcseit. A film felénél már az asszonyt robbantotta szét a kettős, a film és a semmisetörténikmár, feszültsége.
Térdét fokozatosan nekieresztette a hapsi térdének és aprókat mozdulva simogatta lábával a lábát, kezét a karfára tette, mintegy érintésre kínálva. A hapsi gyorsan akcióba lépett és elkezdtek smárolni. Egykettőre a hihetetlen gyorsasággal előkerült farkára húzta a kezét, és közösen verték a farkát. Majd se szó, se beszéd a faszi kissé felemelkedett ráhúzta a faszra a fejét. Ő a kissé kényelmetlen pozíció ellenére mesterit szopott. Nyelvével játszotta a makkot, nyálazva szívta a cerkát, amíg a szájába nem ömlött a geci. Elmondása szerint neki is volt orgazmusa. Egyszerűen attól ment el, hogy egy félig tele mozi teremben szopatják.
Aztán vacsora nélkül mentek a szállodába ahol még a hosszú kinyalást követően még volt két orgazmusa. Aztán a hapsi eléggé sajátosan kezdte dugni. Beállította az asszony, valamilyen pozícióba és nyuszi gyorsasággal lökött a faszával a pinájába vagy tízet. Aztán kihúzta a farkát és elszorította. És ezt csinálta órákig. Ha az elszorítás túl nagy lankadást eredményezett odarakta az asszonyt egy kicsit szopni. Ahogy jó volt a merevedés megint tette-vette a csodás testet és egy nyuszi ritmust lehúzott.
Mikor elmesélte a történetet, beállítottam kutyapózba az asszonyt és ebben nyuszi stílusba kezdtem dugni. Vette a lapot és nyögte a másik faszi nevét.
A szokásás spermaadag dupláját lőttem bele.
Gratula a fotósnak is és a modellnek is. Na, jó! Inkább a modellnek.
Formás, harmincas hölgy. Bő, lenge ruhába, egy húzható bevásárló kosárral előttem. Lehajol és kezdi felpakolni a futószalagra a vásárolmányt.
Hegyes, egészben lebarnult cickói teljes szépségükben villannak. A laza textíliák nem takarnak, sőt.
Sok a cucc a kosárba.
Nézem a cickókat.
Láttam formásabbakat. De most, és itt ezek a legszebbek.
Ismételt lehajlás, ….. és felemelkedéskor találkozik a tekintetünk. Egyértelmű a helyzet.
Rám mosolyog. Nem provokatívan, de egyértelműen nyugtázza: „látom, nézed a kebleimet”.
És még kétszer lehajol.
Szeretem a nyarat!
Az exek közül kettővel még egy egy alkalmat. Mindkettő esetében a tilosban mászkálás esete forgott fennt. Csak az egyik esetben a hölgy volt párban, a másik esetben meg én kapcsolatban. Talán éppen ezért, de olyan felelőtlen hévvel fogyasztgattuk egymást, hogy még most is belebizsergek. Nem is igazán kellett előjáték. A légyottok előkészítése, annak a veszélye , hogy valamit megsejthet a környezet folyamatos gerjedelembe tartott. A gondosan kisakkozott fél órákat, órát olyan intenzitással fogyasztottuk, mintha mindig az utolsó lehetőség volna. Az egyikkel megadatott egy éjszaka melyről úgy tudtuk, hogy az utolsó. Na, egy olyanra vágyok.
Meleg nyár éjszaka kocsmából hazajövet. Én egy haverral és előttünk egy csaj egy sráccal. Szűk belvárosi utca. Valakik nyitott ablakkal témáznak .
Női hang: " Úgy, úúgy, úúúúgy! Jeáh! Jeáh! Jeáháháh!"
Majd átvált valami ritmikus ikkegésre "Gyere! Gyere! Gyereee!"
És a hapsi jött. Akkorát bődült, mint egy szamár mén.
Négyen, egymásra sem nézve adtuk át magunkat a kéjes hangözönnek. A végén nekem a pulzusom felgyorsulva, az átlagosnál is kevesebb vér az agyamban.
A párocska, az elős sarkon eltérült és egymás szájának is esett.
A páromat én vettem rá a nyilvános szeretkezésre. Aztán kiderült, hogy engem az izgata, hogy "esetleg nézhetnek", de nem tudom biztosra, hogy néznek. Ő is szereti az ilyen helyzeteket, de az gerjeszti be, de nagyon, ha egyértelmű, hogy van szemlélő társaság. Nos, nekem ez lohasztó lehet. Vonatfülkében lovagolt rajtam, és érzem, hogy nagyon begerjed. Látom, hogy a fügönyök közti résen (a kilencvenes években voltak még függönyök) valaki leselkedik. Nos, szerencse hogy hamar elment, mert nekem inkább lohasztóan hatott a helyzet.
Csak egynyári kaland voltunk egymásnak. Egy késő délutáni zivatar bekényszerített egy templom előterébe. Tömjénszag és nedves testjeink keveredő illata. Ólomablakra festett szentek villám körvonalzata szemrehányó arca. Tabu, bűntudat fokozta vágy. Legborzongatóbb petingelés valaha.
Igen, mi székelyek a félszavak és tőmondatok mesterei vagyunk.

gék nélkül írunk le komplex cselekményeket "A kocsmába bé! A bicskát elé! S a komába belé! s aztán el!"

Szókincsünk még a nyelvújítás előtti.

Szintaktikai készségeink, pedig valahol a bányabéka segge alatt vannak. Maximum egy bevásárlólistát vagyunk képesek összeállítani. A diplomásoknak esetleg futja egy apróhírdetésre.

És annyira fafejüek vagyunk, hogy a kultúra lepereg rólunk, mind mind majomról az illemtanlecke.

Nem is beszélve a szexuális élményeinkről. A gólyamesét már nem hisszük, de tradicionális emberként csak (ahogy a pap mutatta az asszonynak) misszionárius pózban szeretkezünk. Ha éppen van, de ha nincs akivel, akkor is csak így.

Fantáziánk nincsen, de igény volna rá. S, ha véletlenül egy amerikai erotikus olvasmányra akadunk, és meg is értjük, annyira azonosulunk vele, hogy nem tudunk már különbséget tenni a tapasztalat és az olvasmány között.

Ó, te ki átláttál rajtam, mint röntgenorvos a törött csonton, jöjj és taníts írni! Emelj ki a paplan alatti sötétben kamatyoló szegényes erotikánkból! Mondd el, hogy a kuytapózt nem a kutyával, a kiskiflit nem a pékkel kell művelni. Smég mondj, olyan dolgokat, melyekről azt sem tudom, hogy nem tudom. Hisz sudár az eszed mind a petrence. Te vagy Lux Elvira egyetlen interjúalanya, mert mindent IS megtapasztaltál a szexbe. Te, képes vagy egyedül lenyomni egy swingerpartit és ezen a fórumon megírni a többieknek, hogy nem is voltak ott.
Az Élet.
Sajnos.

De, látom kekeckedő fajta vagy, úgy, hogy maradjunk abban, hogy azért nincs folytatás, mert a macska a meztelen seggemhez dörgölőzőtt és kizökkentett a fantáziáimból és rájöttem, hogy erotikus szöveget generáló robot vagyok. Kösz, hogy ráébresztettél!
CSAK SEMMI SZEX! KOLLÉGÁK VAGYONK
Egy kolléganővel várni kellett egy átutazó valakire, hogy ellenjegyezzünk egy dokumentumot. Eredetileg úgy volt, hogy munkaidő után egy órányit, de az illető telefonált, hogy dugóba futott és legalább két órát késik.
Mikor közöltem a hölggyel egyáltalán nem lett bosszús, hanem széleset vigyorgott, majd félig beharapta az alsó ajkát és picit elpirulva vetette fel:
- Vajon, hogy lehetne a legkellemesebben eltölteni a várakozást?!
Nem volt köztünk azelőtt semmi flört, vagy akár minimális szimpátia-megnyilvánulás. És amúgy is fél füllel hallottam, hogy nemrég költözött össze a barátjával. Tehát első benyomásra nem igazán jött, hogy higgyek az intuíciómnak. Valamit habogtam, hogy telefonálnivalóm volna. Majd felmentem az irodámba.
Ott meg persze ölt meg a méreg. Rágódtam, azon, ami lezajlott. Próbáltam magam meggyőzni, hogy nem hallottam jól. Da ha igen, akkor sem érdemes egy bonyolult munkahelyi kapcsolatba belemenni. Aztán meg azon, hogy a szexszel biztos el akar érni tőlem valamit. Amióta beejtőernyőztek főnöknek, még a gyanúját is el akartam kerülni, hogy valakivel kavarok.
Nos, nem sokáig tépelődhettem, mert bekopogott M. azzal, hogy unja magát, és meginna valamit. Minden kételyem elmúlt és gyorsan töltöttem valami konyakot. Amikor leült tudatosult bennem, hogy nincs harisnya a lábán. Késő ősz volt, és határozottan emlékeztem, hogy valami mintás, a szemet eléggé, vonzó meggypiros cucc volt még az előbb rajta.
- Nem fázol meg harisnya nélkül?
- Azalatt a két óra alatt, amíg várunk nem hiszem. – Mondta, és hosszasan és jelentőségteljesen a szemembe nézett. És egy húzásra felhajtott az italt.
- Na, még egy pohár és vége minden gátlásomnak!
„Akkor ezt már a második menet előtt hajtod fel!” – mondtam, és lehajoltam a szájához.
Lassan, a helyzetre nem jellemző nyugalommal és romantikával, kóstolgattam a konyakos ajakit, egyre zilálóbbá váló leheletét, simogattam a vörös haját. Majd bontogatni kezdtem az inggombokat, és lassan előkerültek a mellei.
Általában más irányba lepődik meg az ember. A melltartóból kihámozott mellekről sokszor derül ki, hogy amúgy kedves formásak, de kisebbek, esetleg picit megereszkedettek, és csak a formatartó ruhadarab vetíti előre őket tobzódó buja vágyálmokká. Nos, az M. mellei melltartó nélkül talán még nagyobbak voltak, formásak, enyhén felfele álló hegyes mellbimbókkal, melyek nyalogatásra érezhetően dudorodtak.
(FOLYTATÁS)
Nemcsak harisnyáját vetette le mielőtt bejött hozzám, hanem a bugyiját. Óvatosan, a cipőt magán hagyva, lépett ki a szoknyából, és a dús, fekete muffból nedvesen csillogott ki a csiklója.
A szép látványtól az utolsó csepp vér is elhagyta az agyamat. Semmi továbbii finomkodás, előjáték. A középső újamat felnyomtam a nedves lyukba és nyalni, falni kezdtem a száját. Már nagyon, de nagyon nedves volt a pinája.
Már nem is tudom, mikor került elő a farkam, de nagyon járt rajta a keze. Kitárulkozva hajlott rá a fotel háttámlájára, majd a behatolás és a löketek során egyre előbbre csúszott. Valamiféle lebegőtámaszba kerül és én akadálymentesen kezdtem dugni. Gyorsan és keményen. És valamelyest eltökéltséggel, hogy addig fogom vissza magam, amíg könyörögni nem fog, hogy hagyjam abba. Mintegy bizonyítani akartam, hogy a majdnem húsz év korkülönbség az csak javamra szolgál.

„Beömlésre élvezek el!” – nyögte két lökés között.
És tényleg. Amint elmentem érezhetően összerándult és sziszegte, hogy az „Úristókát!”, a „Kurva életbe!”

Leült úgy meztelenül, keresztbe rakta a formás, cipős lábait, és (nem tudom honnan szedhette elő), rágyújtott. (Én kb. két éve hagytam el!). Hosszan fújta ki az első füstöt:
- Magyarázattal tartozom neked! Most költöztem össze a barátommal, és szeretnék rendet rakni az életemben.
Egészen eredeti módon kezdtél neki! – gondoltam
- Az a helyzet, hogy az intézeten belül lefeküdtem három…. most már négy …kollégával
Ő, két éve került ide. Velem együtt tizenhét férfi dolgozik itt, és abból három a nyugdíj előtt van. Szép teljesítmény! Vagy az intézetben nagyobb a kupleráj, mind gondoltam, vagy pont az intézet üdvöskéjét dugtam meg az imént.
- Nos, akikkel lefeküdtem… - Szünetet tartott és a hamut leverte az üres konyakos pohárba. – Nos, azok közül ketten még mindig hajtanak rám. Sőt zsarolnak, hogy még …. legyek velük. Én úgy gondoltam, hogy ha kitudódik, hogy a főnök …, hogy a főnökkel… Szóval, érted! Nos, akkor békén hagynak.
Egyből lemeredtem. És semmiképpen sem a jó értelemben. Itt állok egy szál faszban, egy pucér nővel, aki közli velem, hogy nyílt titokként akarja kezelni, hogy dugtunk. Hogy, hűséges maradhasson a barátjához!
- Benned bízok, mert családod van, …. és nincs rossz híred. Nem hajkurászod a kolléganőidet. És, hát többet nem is akarok, tőled.
Két évig párhuzamos kapcsolatot folytatott és ez idő alatt alkalomadtán bejött neki még .... nem kevés „mellékes” is. És egyszer összejött neki, hogy egy nap hárman húzták meg … és nem gruppenben.
Engedni a vágyaimnak és a kolléganő kezdeményezéseinek.. és az íróasztalomra kiterítve kúrni azt a csodálatosan hosszúlábú asszonyt.
Szép formák. Jó mozgás. Csak így tovább!
Igazából
Lélektanilag egy tőlem 12 évvel idősebb hölggyel vesztettem el a szüzességem. Én rendes egyetemi hallgató, ő doktori hallgató, aki hosszas gyermeknevelés után jött vissza, hogy befejezze a doktorit. Terepmunkán voltunk, a professzort visszahívatták az egyetemre ottmaradtunk a roppant a fontoskodó csajjal, akit nagyon utáltunk. Meghívott egy pohár borra, hogy beszéljük meg, miért nem tud együttműködni velünk. Szó, szót követett. Még ma sem tudom, hogy esett meg. Az ágyba voltunk. Mikor legelőször dugtam be, majdnem az előszobába durrantam el. Ő röhögött simogatott és csak arra emlékszem, hogy fél éjszakát csődörként használt. Ura lettem a testemnek és gyönyört tudtam gerjeszteni az övében.
Először
17 múltam, majdnem 18 voltam és egy buliban, hajnal fele egy lány mellé feküdtem. Mindketten felöltözve és valamelyest ittasan. Egy takaró volt és eléggé hideg. A lány megosztotta a takarót és bújt, hogy melegedjen. Átöleltem, merészen megfogtam a mellét és a farkam már nekiágaskodott a fenekének. Nem húzódott el… sőt. Helyezkedni kezdett, hogy a merevedésem minél érzékenyebb helyen nyomja.
A részletek már összemosódnak (nyolcvanas évek első felében történt). Szuszogva toltuk a nadrágot és bugyit. Toltuk fel és félre a kellemetlenkedő blúzokat, pulcsikat. Közben próbáltuk magunkon tartani a szúrós pokrócot.
Bekerültem, valahogy a lába közé. Döfködtem, de nem találtam be. Aztán … részben rávezetett… részben rájöttem … vagy talán a gerjedelemnek betudhatóan ő is jobban kinyílt, de valahová becsúsztam. Nagyon kellemes érzés öntött el, de rögtön jött a pánik is, hogy mindjárt elsülők. Nem akartam, nem mertem mozdulni. Majdnem görcsösen merevedett meg az egész testem. Egy pár másodperc után a lány kezdett mocorogni, aprókat hullámozva mozogni alattam. De a befogadónak tűnő mozgások mellett az suttogta „Vedd ki! Vedd ki!”
Egy nagy nyögés és beleömlöttem a fiatal test és az élmény minden nedvgazdaságával. Sziszegve taszított le magáról.
Nos, ami a leginkább megmaradt az élményből, az volt, hogy pár hónapig attól féltem, hogy a csaj állapotos maradt.
Másodszor
19 voltam. A csaj idősebb volt és nagyon fiús, akár csúnyácska is. Nem jártunk együtt, de mindketten sokat olvasó emberkék voltunk és passzolt a szó. Sokat beszélgettünk. A lány kislakásán teát ittunk és szóba kerültek az olvasmányaink kedvenc erotikus részletei. És közösen lapoztuk fel és olvastunk hangosan az „Egy szélhámos vallomásai”-ból.
A kialakult hangulat hozta, hogy megcsókoljam. Nem hevültünk fel a csóktól, hanem, amiként tovább ringatod magad a hajnali álomban, csakhogy álmodd tovább a kellemes álmot úgy kóstolgattuk egymás száját. Közben lassan, szinte észrevétlenül lettünk meztelenek. Aztán nagyon kezdtem remegni. Nem tudom már mitől, csak arra emlékszem, hogy magához szorított én is megszorítottam.
Még mindig emlékszem a testének az illatára, és a nagyon piciny mellére, amelyet nem igazán mertem harapdálni.
Nem tudom mikor hatoltam be, de arra emlékszem, hogy a lábai eléggé össze voltak szorítva és csak a makkom hatolt neki a feszült puncijának. A nedvességet, amire nagyon vártam nem éreztem. Próbáltam nyomulni. Ő csendesítően suttogta: „Maradjunk így, mint az angyalok”.
Ott lent száraz volt. Bennebb, bennebb kerültem, de egy kellemetlen feszítő érzést éreztem és feszülő testén éreztem, hogy neki se valami jó. Egyszer csak súgja „Nyugodtan jöhetsz! Van tablettám.” Nem az ösztönök, inkább a gondolat tudat által irányítva élveztem el.
Persze, hogy feltűnt, sőt amikor hat év múlva megismertem őt és elmeséltem neki ezt az affért még valamelyeset izgatónak is találta. Facér voltam.
Már látom a félreértés okát.
A szovegben "az asszony segít" az a női szereplőre vonatkozik, akivel hemperegtem vigyor2
Lehet. Viszont a párom szereti, mikor elmesélem: milyen volt az exekkel a pajzánkodás. Mi volt az, ami velük nagyon bejött. És az emlékezet a fantáziajátékaink részévé lesz.
Tudja a fene, mi volna ha valamelyikkel összejönne egy ilyen buli:
De végül is ... vágyainkat és nem terveinket beszéljük.
Nyalás, újazás, G folt masszázs. Szájba, arcra élvezés.
Beszervezni hármasba néhány volt csajom, Vagy újra szexelni velük úgy, hogy tudom. hogy az asszony kukkol és masztizik.
Ja, és félreértés ne essék! Volt anális örökbe is részem, de, nem férfi részéről. És az egyik vágyam, hogy a párommal szeretkezve egy másik hölgy gerjesszen análisan.
Én azt elhiszem, hogy általában nézve a férfiui szexualitás (most csak erről beszélnék) nem írható le egyszerűen úgy, hogy valaki hetero- vagy homoszexuális. Vannak ismerőseim, amúgy többgyermekes apák, akikről tudom, hogy nemcsak véletlenszerűen, hanem egy bizonyos életszakaszukban eléggé gyakran, kipróbálták milyen az öröm más férfiakkal, Sőt voltam velük olyan görbe éjszakán, amikor férfiakkal smároltak. Mi több, az egyikük elmondta egy alkalommal (én is férfi lévén), hogy szerelmes volt belém egy adott élethelyzetben (ma három gyermekes szerintem minta családapa).
Nos, igaz, hogy ezek a semélyek nem osztályozhatóak egyszerűen úgy, hogy homok vagy heterók.
Félreértés ne esssék semmi bajom nincs velük (Na, jó, na! Utálom, amikor két ismerős férfi előttem smárol. És eléggé többértelműen küldöm őket a picsába!). Át is beszéltem pár ilyen személlyel, hogy miként éreznek, és ilyen dumák alapján is biztos: én soha semmilyen ilyen indíttatást nem éreztem.
Egy, általam nem megbízhatónak tartótt felmérés, 50%-ra teszi azoknak a férfiaknak az arányát, akiknek volt, nem kényszerű homoszexuális jellegű tapasztalata, és a szexuális beállítottságuk inkább képlékenynek modható. Na, én biztos a másik 50%-hoz tartozom.
Vagyis semmilen ilyen tapasztalat, gerjedelem, indíttatás nem jött elő. És azért megtapasztaltam egy s mást. Ráláttam eléggé sok ember nyilvánosan nem felvállalt, ilyen jellgű vágyaira.
Kilencvenes évek elején történt. Albérletbe laktam és valamit kiöntöttem egy szönyegre. A szönyeget gyorsan bepakoltam a fürdőkádba és ráeresztettem a vizet, hogy mihamarabb kimossam. Közbe felhívott valaki telefonon, megkrét valamire, ami persze további telefonálásokkal járt. És egyszer csak hallom, hogy csengetnek. Kinyítom és az alattam lakó szomszédasszony volt, dühösen, hogy áztatom a fürdőszobáját.
A szomszédasszony ötvenes, elvállt és munkanélküli, akiről a szomszédok azt rebesgették, hogy zúgivó. A lehelete után ítélve, nem minden alap nélkül. Ám ez nem azt jelentette, hogy elengedte magát, sőt ápolt volt és a kénytelen kelletlen rászakadt szabadidejének egy tetemes részét kocogással töltötte.
Nos, berohanás a fürdőszobába. Csapot elzárni, vizet felmerni, feltörölni. Én resetlkedve tüsténkedek. Az asszony segít, és eléggé hamar befejezzük. Majd lemegyünk hozzá, hogy lám mennyire ázott be a fal. Megígérem, hogy kártérítem. Ő azt mondja rendben van, de enyhén kacéran kérdezi, hogy mi lesz a fizettség azért, hogy segített feltakarítani? Hát mondom zavartan, hogy kérjen Ő valamit, mert nekem fogalmam sincs. Nevetve leültet, tölt valami borzasztó édes piát. Gyorsan felhajtjuk. A második poharat is. Majd kezdi mesélni a válását. Hogy amíg ő küldetésen volt a férje nem tudom melyik szomszédasszonyt dugta a saját családi ágyukba. Hogy az ágyneműn hagyott illatból jött rá és ismert rá, hogy kivel csalja a férje. És, hogy nem volt férfivel már egy fél éve és fizettségnek a mai éjszakát kéri.
Én huszonöt, ő kétszer annyi. Enyhén részeg és alattam lakik. Mi lesz, ha rámtelepszik, semmi kedven nincs errre, de jó a teste, és egy kiéhezett dögként néz ki a fejéből… ilyen gondolatok cikáztak a fejembe. De feláltam a székről, ő is. Csók, csicserészés és vagy három órás … minden, ami belefér. Ahogy bedugtam neki már jajgatott, és ezt kefélés meg nyalás közbe egyfolytába csinálta (mondjuk a panell lakásokhoz mért hangerővel) úgy, hogy azt sem tudtam megállapítani, mikor és mennyi az orgazmusa. Ja és folyton Tibikézett, pedig nem úgy, még ahhoz hasonlóan se hívnak.
A hölgy nem szált rám.
Sőt pár éven keresztül, amíg még ott laktam úgy viselkedett, mintha, három órán keresztül nem használt volna valami Tibikeként.
Ugyanaz a nyaralás. Vizibiciklit béreltünk és behajtottunk a tengerbe. Nem volt egyértelmű, hogy a partról mennyi és mi látható abból amit művelünk. És műveltük, pontosabban a párom kényeztetett ápolt le orálisan. 1000-1200 ember előtt.
Bolgár üdülés. Esti nyári vihar során az egész üdülőtelepen beállt az áramszünet. Kis szállóban laktunk 6-7 apartman volt egy emeleten és egy félkör alakú hall.
Az allatunk levő emelet halljába ült valami norvég társaság és egy gyertya melett piáltak, cigiztek.
Mi a következő emelet folyósóján dugtunk a párommal. Az elején csak nyalás, újazás, szopás. Aztán feltette az egyik lábát a lépcsőre, behajolt és én kutyapózba kezdtem teljes lendülettel dugni. Habár próbáltuk valamennyire csendbe csinálni, halk nyögések és mozgások zaja lehallatszott. Egy idő után a norvégok elcsendesültek. A párom benyult a csiklójáhozz és gyors körözéssel akkora orgazmust gerjesztett, hogy a puncija rendesen öszerándult a farkamon, ezt egy visszafojtott, de egyértelmű gyönyörnyögés kíséretében. Amihez majdenm azonnal rájött az én hörgésem is.
Az egyik norvég valamit mondott és a társaság elkezdett röhögni.
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 46 hozzászólás, Listázva: 1-46

F_Jimmy

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2017. szeptember 09.

Ország: Románia

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!