Volt egy csodálatos orál élményem egy párral a Dob utcai szex moziba!
Tömènytelen oràl

Jól megöklöztem a párom majd Ő utánna jól leszopott és a szájába élveztem.
Megismerkedtem egy hölggyel innen a GG-ről. Kávéztunk, beszélgettünk, majd sétáltunk egyet. Kicsit fáztunk mindketten, ezért megkérdezte, hogy innék egy meleg teát nála? Naná, hogy innék!
Beszélgetés, majd frenetikus szex.
Köszönöm!
Beszélgetés, majd frenetikus szex.
Köszönöm!

sztárban sztár alatt egy kiadós szopást kaptam

Vita...
Csak a jó barát :-( !!!!
Hosszabb_rovidebb kihagyás után ujra 3 szereplős erotikus játék, ahol kiélhettük "piszkos" vàgyaink egy rèszét, jakuzzis_wellness élményfürdő es masszázs 4 kezes, 2 nagy péniszes. Tervezzük a következőt
.

No szex
végignéztem ahogy a párom növére meg a pasija dugnak
Nagyon izgalmas látvány volt
persze közben kivertem .

mikor érsz rá?
(Ez egy válasz galocza üzenetére (2017. 09. 28. csütörtök 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 09. 28. csütörtök 18:08

Tegnap este leszoptam az egyik gyerekkori haveromat óriásit élvezet egy csepp se ment kárba...
Kinyaltam a feleségemet az asztalon.
Szájba élvezés miután jól megdugtam a párom.
Nyalás, újazás, G folt masszázs. Szájba, arcra élvezés.
Egy laza szopatás
Haboskávé. Délutáni matiné habpartyval. Szexmazzsázs habbal, vibrátorral csak hölgyek részére. Már voltunk ilyen rendezvényen, a masszázst is tudtuk, de tegnap meg is néztük. Két pasi masszírozott egy hölgyet, és jó munkát végeztek, mert a hölgy teste többször ívbe feszült az orgazmusoktól...
Katja kedvenc sötét folyosója a Glory fallal szintén élménydús volt...
Katja kedvenc sötét folyosója a Glory fallal szintén élménydús volt...
Nem este volt igaz, de jó volt... Egy régen barati pár ffi tagja felhívott, hogy nem lennék - e pizzafutár du. ra. Mikor odaértem a megbeszélt helyre a hölgy az ágyon volt gyönyörűen kikötve, szeme lerakarva, nuncija kiemelve. Még most is beindulok ha a látványra gondolok. Mondanom sem kell hogy elfogadtam a pizzafutárnak felajanlott borravalót. Finom nuncinyálas, szopatás s isteni szex. "Használtuk"a lányt, de normális keretek között... Élveztük mindhárman a helyzetet. A lány nem is sejti, hogy én voltam. Miután eljötem a pizzát megették...az is ízlett nekik. Szép élmény volt.
Tegnap este leszoptam az egyik gyerekkori haveromat óriásit élvezet egy csepp se ment kárba...
lecumizott a pultoslány.
Hurrrááááá
Hurrrááááá
Mi is egy jót szeretkeztünk a párommal. Még mindig bizsereg a puncim ha visszagondolok