aztán így élvezett el. Ekkor kért hogy dugjam be a fenekébe ami belőlem kilóg! Dugtam a fenekét s közben a csiklót masszíroztam. Ismét nagyot élvezett! Majd hasra fordítottam és tovább adtam neki a járandóságot! Vadul nyomtam neki mire ismét sikítva élvezett el! Innen már csak pár lökés és tele lőttem a szűk fenekét! Ez volt a második szeretkezés a másik bejáraton de nagyon élveztük!
Tegnap meg megmasszíroztam a párom. Aztán elől is és nem bírtam ki hogy a puncit ne piszkáljam kicsit. De mivel ott most be volt dugva kicsit lejjebb kalandozott a kezem.
Felhős !

Semmi!
Semmi
Alvás
A parom maszirozta a golyók alatt és ugy verte ki! Meszire hordott! Sajnos szájába nem szereti! Még!
Engem csúnyán lefogazott egy szexi 50-es duci hölgy!
Éreztem hogy fáj,de olyan élvezettel szopott nem akartam elvenni a kedvét.
Végül már elviselhetetlen lett....a farkam meg úgy néz ki mintha zorró gyakorolta volna felkarmolni a névjegyét.
Így még nem jártam,esetleg valaki tud ajánlani gyógyírt amitól hamar helyrejön?
Éreztem hogy fáj,de olyan élvezettel szopott nem akartam elvenni a kedvét.
Végül már elviselhetetlen lett....a farkam meg úgy néz ki mintha zorró gyakorolta volna felkarmolni a névjegyét.
Így még nem jártam,esetleg valaki tud ajánlani gyógyírt amitól hamar helyrejön?
FKK habparty... alig élünk, de megérte

Szauna utána még hotelban párral milf meg lett dugva rendesen
délben beleült a nejem és úgy dugtunk és végre megengedte ,hogy felvegyem ahogyan a faszom csúszkál a puncijába. este én ültem bele egy kicsit a felcsatolhatóba majd dugtam a nejem megint .nagyokat élveztünk
Irigyellem a párodat!
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2016. 10. 12. szerda 02:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Megint éjszakás voltam,de a zacsimat rendesen leürítette a kolléganőm!
Nagyon bő nyállal szopott le!
ui: persze reggel meg kellett basznom,nem esett nehezemre!
Nagyon bő nyállal szopott le!
ui: persze reggel meg kellett basznom,nem esett nehezemre!
Semmi
Jut eszembe regggel van!!!!!!!!
Először cumi,bő nyállal, majd nyalás élvezésig, végül egy eszméletlen kemény szex hatulról. Teleengedtem a forró pináját a nőmnek, imádom mikor élvez.
Halasztás reggelre
Hatalmas kenyeztetesbe volt reszem!miutan elelveztem!visszakaptam mindent ami kilvelt belolem csokolozas kozben!

Vacsora és sok-sok egyéb