FKK habparty... alig élünk, de megérte

Szauna utána még hotelban párral milf meg lett dugva rendesen
délben beleült a nejem és úgy dugtunk és végre megengedte ,hogy felvegyem ahogyan a faszom csúszkál a puncijába. este én ültem bele egy kicsit a felcsatolhatóba majd dugtam a nejem megint .nagyokat élveztünk
Irigyellem a párodat!
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2016. 10. 12. szerda 02:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Megint éjszakás voltam,de a zacsimat rendesen leürítette a kolléganőm!
Nagyon bő nyállal szopott le!
ui: persze reggel meg kellett basznom,nem esett nehezemre!
Nagyon bő nyállal szopott le!
ui: persze reggel meg kellett basznom,nem esett nehezemre!
Semmi
Jut eszembe regggel van!!!!!!!!
Először cumi,bő nyállal, majd nyalás élvezésig, végül egy eszméletlen kemény szex hatulról. Teleengedtem a forró pináját a nőmnek, imádom mikor élvez.
Halasztás reggelre
Hatalmas kenyeztetesbe volt reszem!miutan elelveztem!visszakaptam mindent ami kilvelt belolem csokolozas kozben!

Vacsora és sok-sok egyéb

Végre a barátnőmet jól elintéztem. Aztán este a feleségemet is.

Sajnos a másik pár lemondta

Ma esti történet;Asszonykával szaunáztunk Sárváron, szokás szerint jól felhúzta magát megint. Gondolom a sok meztelen pasitól.Máskor a jakuzziba, erre arra le szoktunk zavarni egy gyors menetet, volt, amikor hatan is néztek bennünket. Most nem volt kedve ott szexelni, de hazáig sem bírta ki, meg kellett vele állnom egy taguton.
A farkam mellé bedugtam a vibrit a punciba,utána popsiba élveztem

Popsi szex.

Vettem a paromnak egy vibratort ami farkamnal nagyobb es azt probaltuk ki. Hatalmas elvezetek voltak a kis felesegemmel

Megnéztem volna
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2016. 10. 12. szerda 02:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Elég érdekes lehetett, szopta a farkad, meg a g pontodat is izgatta???
(Ez egy válasz gabicabi üzenetére (2016. 10. 16. vasárnap 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 16. vasárnap 09:18

Hosszu elojatek!parom szopta a farkam es a g pontomat izgatta ujjal!tobbszoro prosztata orgazmus utan en kovetkeztem!hosszu puncinyalas kozbe ujjamal a popsijat izgattam!utana hatalmas szeretkezes!