Semmi
A párommal szexpartner keresésbe fogtunk, hosszabb idő után újra. Szó mi szó, engem és őt is felizgatta a dolog, és bár már késő este volt, mindketten fáradtak voltunk, amikor felmentünk a hálóba, felajánlottam neki, hogy mi lenne ha vadul meglovagolnám?!
Először úgy tűnt, hogy a kései óra miatt nem fog belemenni, aztán amikor éreztem, hogy dagad a farka, tudtam, hogy azonnal cselekednem kell.
Ledobtam magamról a pizsamát, (közben ő is) és csókolózni kezdtünk. Minden előjáték nélkül ráültem a farkára és addig lovagoltam rajta ameddig el nem élveztem. Hatalmas orgazmusom volt, amihez lehet, hogy hozzájárult az erotikus oldalak böngészése is. Ezután a párom jött felülre és az elélvezéstől lucskos puncimat kefélte míg kitartott.
Immár kielégülten hajtottuk álomra a fejünket mindketten
Először úgy tűnt, hogy a kései óra miatt nem fog belemenni, aztán amikor éreztem, hogy dagad a farka, tudtam, hogy azonnal cselekednem kell.
Ledobtam magamról a pizsamát, (közben ő is) és csókolózni kezdtünk. Minden előjáték nélkül ráültem a farkára és addig lovagoltam rajta ameddig el nem élveztem. Hatalmas orgazmusom volt, amihez lehet, hogy hozzájárult az erotikus oldalak böngészése is. Ezután a párom jött felülre és az elélvezéstől lucskos puncimat kefélte míg kitartott.
Immár kielégülten hajtottuk álomra a fejünket mindketten

12,07
Előbb cumi majd puncimasszír, levezetésnek egy kemény szegelés. Aztán megjött a Mikulás! Tegnapelőtt meg nyalás első orgazmusig aztán dugás.
Kétszer is ki kellett vernem

Melo...................
Gyors dugas
Egy gyors menet volt tegnap este. De majd ma este...hmmm.

Mi lesz ma?
Holnap meséljünk...
Holnap meséljünk...

Jobb kéz, a balt most pihentettem....
(ne haragudjatok
)

Buliból hazafelé az autópályán Katja bekapta a farkamat (imádunk így utazni, vilàgosban is ) és egy parkolóban megálltunk dugni a kocsiban. Az autónk mellett egy kamionos minket nézett és verte a farkát

Semmi
aztán így élvezett el. Ekkor kért hogy dugjam be a fenekébe ami belőlem kilóg! Dugtam a fenekét s közben a csiklót masszíroztam. Ismét nagyot élvezett! Majd hasra fordítottam és tovább adtam neki a járandóságot! Vadul nyomtam neki mire ismét sikítva élvezett el! Innen már csak pár lökés és tele lőttem a szűk fenekét! Ez volt a második szeretkezés a másik bejáraton de nagyon élveztük!
Tegnap meg megmasszíroztam a párom. Aztán elől is és nem bírtam ki hogy a puncit ne piszkáljam kicsit. De mivel ott most be volt dugva kicsit lejjebb kalandozott a kezem.
Felhős !

Semmi!
Semmi
Alvás
A parom maszirozta a golyók alatt és ugy verte ki! Meszire hordott! Sajnos szájába nem szereti! Még!
Engem csúnyán lefogazott egy szexi 50-es duci hölgy!
Éreztem hogy fáj,de olyan élvezettel szopott nem akartam elvenni a kedvét.
Végül már elviselhetetlen lett....a farkam meg úgy néz ki mintha zorró gyakorolta volna felkarmolni a névjegyét.
Így még nem jártam,esetleg valaki tud ajánlani gyógyírt amitól hamar helyrejön?
Éreztem hogy fáj,de olyan élvezettel szopott nem akartam elvenni a kedvét.
Végül már elviselhetetlen lett....a farkam meg úgy néz ki mintha zorró gyakorolta volna felkarmolni a névjegyét.
Így még nem jártam,esetleg valaki tud ajánlani gyógyírt amitól hamar helyrejön?