/ 2 oldal
Hozzászólások
Köszi! Én már rég regisztráltam. De, ha tényleg ilyen egyszerű, akkor nem tudom mivel lehetne javítani a dolgon.

Esetleg lehetne egy olyan opció minden felhasználónak, hogy ha belép, akkor nyomja meg, hogy férfi, nő vagy egyéb. Azalapján beállításra kerülhet a társkereső. De persze ezért moroghatnak egyesek, hogy miért nem tudják az oldal üzemeltetői. :(
De nem lehet kicsit átfogalmazni, akkor a kérdést?
Kb. egy év után újra felnéztem ide és hihetetlen, hogy a mai napig nem sikerült megoldani a férfi/nő szelektálást. Vagy ennyi buta ember regisztrálna rossz nemmel?
Retro vagy egy kis voyeur. Esetleg masszázs.

2. felvonás (álom vége)

Majd mutatta nekem az igazgató a kis tabletjén, hogy a feladat az, hogy a nők kéressék magukat, majd pedig, ha sikerült valakit nagyon feltüzelni, akkor "élőzni" kell. Férfiaknak pedig a hölgyek meghódítása a feladat.

Annyira ismertem a feleségem, hogy tudtam, kicsit egyszerűbb a felfogásunk és valószínűleg azért is ment le, hogy lezárja ezt a kínszenvedést. Látszott is az arcán, hogy unja ezt a szerencsétlenkedést, ami lent megy. Leérve a figyelem ráterelődött. A vállánál betűrt terítő kezdett engedni, így kézzel lendített egy nagyot, majd újra megigazította, hogy ott maradjon. Ezzel a határozott igazítással a férfiak lefagytak. Majd odament a feleségem a legközelebb állóhoz és odatartotta a poharát. Persze látszott, hogy kicsit zavarban van, mert nem szeret szerepelni és nem egy magamutogató. Csak unta a banánt. Az első férfi öntött a poharába. Majd sorra odamentek hozzá a férfiak - kb. 10-15-en voltak - és mindenki jól megtöltötte a poharat. Nem csak olyan elegánsan keveset töltve a pohárba, hanem jól megtöltve. Persze a sokadik pohárnál már a feleségemen is meglátszott a pezsgő hatása. Persze és a lelátóról élveztem a látványt és tudván itt most masszívan el lesz kényeztetve a kedvesem. Már a nadrágom markolásztam, annyira feszített. Abszolút a figyelem középpontjába került. A férfiak méregették, körbeállták, volt, aki a fenekét nézegette. Be kell vallanom popsiban tényleg erős, de szerintem bőven a paskolni való, izgalmas méretű. Már az állása se volt olyan határozott,
az arca is a pezsgőtől kipirult, a férfiak is egyre jobban közeledtek hozzá.

...Sajnos itt felkeltem. Még nem volt tapasztalatom többesben, swingerben, de engem nagyon mozgat. Bánatomra a feleségemet nem, de ez az álom annyira édes volt, annyira izgalmas. Remélem nem volt elpazarolt idő, kedves olvasó!
Első sztorim, szóval ha nem jó a történetvezetés, ne kössetek bele kérlek.
Ez egy álom volt és sajnos idő előtt keltem fel, de a végén rábízom mindenkire.

Egy óceánjárón voltunk. Élveztük a jó időt. Élveztük a nyugalmat. Nem volt nagy pörgés, de egyik este gondoltuk lenézünk a 3. emeleten lévő színházba. Én sötétkék rövidnadrág és fekete trikóban, míg feleségem, fekete laza vászonnadrágban és fehér lenge pólóban mentünk le. A hajón nem szokás kisestélyiben menni ilyen rendezvényekre sem.

A történethez hozzátartozik, hogy visszafogott és félénk nagyon, nehezen nyit új dolgok felé.

A színházban volt egy kis stand-up, volt egy kis kérdezz-felelek, majd jöttek a vetélkedők. Mivel már éjfél is elmúlt jöttek a pikánsabb témák. Az egyik ilyen vetélkedő alatt elkezdett a személyzet fel-alá járkálni és néhol otthagyott egy-egy üveg pezsgőt és néhol pedig egy-egy poharat. Ahogy vége volt a játéknak, a cruise director - elnézést, magyar nevet nem tudok a pozíciónak - lehívta az embereket, akik kaptak valamit. A pezsgőt csupa férfi, a poharakat csupa nő kapta. A nők elég lengén öltözöttek voltak. Egyrészes, áttetsző ruhás, top és short, volt, akin csak bikinifelső és forró nadrág volt. Férfiak többnyire edzett alkatúak és feszülős szettben voltak. Ketté osztotta a tábort és mindkét táborral váltott pár mondatot, majd feljött a sorokhoz. Mivel mi majdnem a szélén ültünk és a sor legszélén volt hely, pont mellénk ült. Most jött egy idegesítő negyed óra az éjszakában, amit kb. senki sem értett.

Majd egyszer csak asszony elkezdte úgy unni, hogy engem is meglepve, már szinte ő mondta, hogy ez így unalmas. Mire az igazgató mondta, hogy a lenge ruhában levő hölgyeket keresték meg kifejezetten, mert a feladat .... . Majd asszony felállt és kiment. Az igazgató is csak nézett, mert tényleg nem olyan teremtés, még külsőre sem. De majd visszajött és volt rajta egy terítő és kezében egy pohár, amit valószínűleg az előtérből szerzett. Ahogy elment mellettünk, a ruháit ledobta a székre - kerekedett a szemünk. Bár nem szokott túl szexin öltözni, de most, tudván, hogy csak egy terítő van rajta, nagyon beindított.
Ugyanez szerintem a nőire is igaz. Nem csak csiga, hanem gyerek-feelingje is van.
TEgnapi nagy viharban a szemközti épület egyik lakásában a függöny nem volt elhúzva teljesen. Eléggé be lehetett látni. A nő épp készülhetett zuhanyozni, mert levetkőzött, majd törülközőt tekert magaköré. Majd villany lekapcs és később , amikor újra világos lett már jobban el volt húzva :( Kellemesen telt volt, enyhén szőrös dombocskával.
Sose volt még ilyenben részem. Bár tudom, hogy sok itt férfi-férfi kaland, de engem a férfi-nő felállás érdekelne. Miképp lehet azt kibírni, hogy előttem egy izgató test és gondolatban kényeztetem és közben magamnak okozok örömet.
Szerintem, aki itt van őszinte és még ez is rádob egy nagy lapáttal az erényeire. Szerintem mindenki szexi, aki itt van wink
vigyor2
Micsoda mézesmadzag. Nem tudom, hogy ház vagy lakás. De ha ház, akkor a kerítés túloldala le lenne hamar festve. Ha meg lakás, akkor járókelőkre is mehet egy kis édes szaft.
Rengeteg kis eldugott hely van. De egy mélygarázs is ideális lehet. Vagy egy meki mögött vagy
Hajjaj, kezem az egekben. Egy csinos leányka lehúzhatná a nadrágom és kedvemre tehetne nyes
Nekem most egy kis bujálkodás a természet lágy ölén. Akár egy nagy rétnek a közepén egy fa árnyékában 69-be forrva élvezni a délutánt.
Bár nagyon csábító, de ilyen testtel rengeteg sikosítóra is szükség lenne.
Az a baj, hogy csak hallani. Látni is,esetleg csatlakozni lenne az igazi. A testiség oltárán már úgyis mindegy, hogy egy farok vagy több farok kényezteti. Gondolom.
Tetszetős topik. Imádom a szép nagy popsit, esetleg melleket is. Szeretem, ha van mit fogni. Legyen nő a nő.
Mindkét sztori nagyon jó. Én is sok melltartómentes cicit láttam ma is. Van, hogy néha bugyi sincs a ruha alatt. (Bugyi vonala átütne a feszülős ruhákon.) Imádom ahogy feszülnek a bimbókon a ruhák.
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
Nálam lábfej és fehérnemű.. Egy gyönyörű fehérneműszett sokkal jobban bejön, mint a meztelenség
Szerintem nincs olyan, hogy vagy ez vagy az. Az összkép legyen jó.

EGy teltebb azért ne picike cicivel rendelkezzen. Egy vékony pedig hatalmas dudákkal nem túl természetes smile
Budapesten van olyan szauna, ami textilmentes? Még sose próbáltam, de van pár ismerős, aki igen, bár ott az idősebb pasik nyomultak a fiatalabb pasikra. Bár nem vagyok egy adonisz alkat, de inkább a textilmentesség kényelmét szeretném kipróbálni.

Ha nem túl ismert, az is jó. Szeretem, ha nincs tömegnyomor a fülkében.
Ha megadod a címet, akkor egy kukkolóra szert tehetsz smile
Három végtagom is fent smile
Nem tudom, hogy ház vagy lakás, de gyerekkoromban nagyszüleim kertjében sokszor játszottam azzal, hogy ruha le és a kert végében úgy rohangáltam fel-alá. Bár lehet megláttak szomszédok, ismeretlenek, de imádtam pucccéran lenni.

De tényleg rossz, ha könnyedre vennéd, akkor se lehetsz úgy, ahogy igazán szeretnél.
Kint, az ég alatt, egy medencében hideg italt iszogatva valakivel puccccéran.
Engem izgatna. Vagyis, ha ruha nélkül néznék. De nagyon szemérmes. Ruhában megnézik, mert szép nagy popsija van és, ha előre engedem a tömegben, akkor figyelem a konkurencia tekintetét. Hát sokan felfalnák smile
Nem mondom, hogy beteges kukkoló vagyok, de ha valami összejön, akkor mint egy gyerek a kindertojásnak, úgy tudok örülni. Akár a buszon egy tevepata, akár egy parkban kéjes hangok után eredni vagy utcán sétálva melltartó nélküli domborulatokat nézve.....

Bár lehet csak ki vagyok éhezve, de ezek mind-mind olyan dolgok, amik megmozgatják a fantáziám. Csak a legrosszabb, hogy lassan már a kisgyerekek is így öltöznek. Veszélyes, de ha odatereli a tekintetet, akkor nehéz az arc alapján kort tippelni, akkor ösztöné a szerep.
Én is ahogy hazaesek alíg várom, hogy ledobhassam a ruhám. Egy szál semmibe élvezni, hogy a levegő simogat és szellőzik a testem. De a másik felem bugyi+egyberészes ruha és szinte utál pucccérkodni. Pedig nem csak a pajzánkodás miatt, de szerintem tök jó kicsit meztelenkedni.
Bár kicsit gátlásos, de úgyse látnak be a lakásba......
Budapesten egy könnyed szaunára hol van a legjobb esély, ahol nem csak kis tinicsajok, hanem érett hölgyek is vannak (30+). Nem kell, hogy feltétlen nudi legyen, csak kellemesen környezet....
Bár nem voltam még ilyen moziban, de ilyen nőt élvezet lenne akár csak nézni, ha nem jutna rám sor.
Akad itt egy-két nő, aki állítólag nyitott rá, de eddig valahogy egyikkel se jött még össze a közös maszti :(
A nagy melegre való tekintettel én néha pucérkodok itthon, de párom nagyon nem nudipárti. Pedig kellemes lenne így járkálni a lakásban és élvezhetném a látványát. De nagyon szégyellős.
Szerintem az a baj, hogy nehéz kifogni, hogy legyen lent a gyengébb, szebb nem képviselői közül valaki. Lehet elfáradtak, mire odaértetek. Bár az tényleg fura, hogy aki elővette, odamehetett volna, hátha kap egy kis jutalmat.

Én is lenéznék, de ha csak pasik lennének, akkor lelombozna nagyon:(
Nagyon sokáig zavart, hogy 5-10 perc után feladom. De azután egyre kötetlenebbül beszélgettem ismerősökkel és volt egy elég "tapasztalt" barátnőm, aki azt mondta, hogy ez normális.

És a legfurcsább az egészben, hogy egyszer volt egy barátnőm - én voltam a titkos 3. - és vele valamiért fél óráig is simán bírtam. Nem lankadt, nem fájt, de volt, hogy mennie kellett volna és nem szeretett volna otthagyni szárazon, de bárhogy szerettem volna, nem ment. Azelőtt és azóta 5-10 perc között mozgok. Bár úgy látom, hogy ez elég is. Ha meg folytatás kell, akkor szájjal segítek a helyzeten.
Fülig Jimmy-vel értek egyet. Én is ezt akartam leírni. Bár a csupaszt kevésbé szeretem. De ha van egy kis fazon vagy ápoltan természetes, az valamiért jobban izgat. Fura, mert nyalni is jobban szeretem.
Ne aggódj miatt. Az mondható átlag felett van. Ne a pornósokat vedd alapul. Ráadásul a nők többsége nem is szereti az extrém méreteket. Be se tudnád helyezni teljesen....
Ezek a mozis dolgok még élnek? Szinte hihetetlen, hogy van ilyen. Biztos nem vagyok azzal egyedül, hogy kipróbálnám, de csak úgy lenne az igazi, ha van ott nő is. Jó lenne egy előre leegyeztetett időpont.
Nagyon durva, hogy mennyi férfi jelöli magát nőként. Egy moderátor nagyon hamar megtizedelné a nő-férfi arányt itt. Ha meg melegségre vágyik egy-két férfi, akkor arra is van lehetőség, de ne nőnek jelölje magát.

Amúgy meg mindenhol van lehetőség belefutni kalandokba. Kitartás és hatalmas szerencse kérdése. NAgyon sok nő rengeteg hülyébe fut bele és nem csodálom, hogy elbizonytalanodnak.
Scorpio85: én kiváncsi lennék, de TPB-n hgy szűkítsem a kört, hogy megtaláljam?
Mehet itt sokminden, azért nem egy nőtől hallottam azt ,hogy "Biztos jó nagy van neki". Még ha tagadják is, azért kell a nagyobb nekik.
Ha a nő kézfejét meglesitek, kiderül a turpisság. Ha meg a nő keze is ekkora lenne, akkor gazdag lenne, mint mutáns :D
Na ez a kocka...aki ilyeneken agyal!!!
Valakinek ez a fazon jön be, valakinek a csupasz...Ez még szerintem a "belefér" kategória. Annyira nem szőrös...én tudnék mit kezdeni vele.

És drága öltöző :D Hát lehet okkal ilyen, amilyen :D Olyan, mint a free-solarium..csak közben kameráznak :D
Szambás csajokat keresetek. Pesten is akad nem egy, aki hasonlóan rázza. Álllllat mikor elkezdik rázni, csak még ebben a formában nem próbáltam egyiket sem, de majd...
nicoking: felszabadultságot és töménytelen nyugalmat :D Neki biztos nem túl stresszes az élete :D Az biztos, hogy sokat mondogatták neki, hogy az ismétlés a tudás atyja. (NEm anyja, mert nem vagyok feminista :D ) De ez már picit túlzás...egy mondat az összes lehetséges variácóban :) Ügyes
Pendulum - Tarantulla

Szeretem és jó kis vid :)
lelkes egyetemisták biztos :D
/ 2 oldal
/ oldal   Összesen: 61 hozzászólás, Listázva: 1-50

losza

Nem: férfi

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2006. október 01.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!