/ 1 oldal
Hozzászólások
Köszönöm szépen.....iszonyú jól esik, hogy boldoggá tehetlek benneteket!:-))) Szeretem a gátak nélküli játszadozást.....nem misztifikálom túl a dolgot.......ami örömet okoz, abban élem ki magam!:-))
A videó még csak terv, de mindenképpen fogok küldeni...
Ami eddig elkészült, az használhatatlan, mert sötét...

Szerintetek milyen témája legyen a filmeknek? Segítsetek egy kicsit!:-)
Köszi! :-) Természetesen fordított szereposztásban is ugyanolyan hévvel és élvezettel működik a dolog.....:-))
Folyt.köv.
Nagyon szeretem a pisi-szexet, de a pasim még inkább imádja....:-)))
Gondolod, hogy csinálnám, ha nem élvezném????
A legfontosabb szabály: mindent csak élvezetből az élvezetért!:-))) Semmit nem szabad erőltetni!

Egyébként most épp időszerű!:-))))
Bizony, hogy van! :-)) Az amatőr muff-tárban keress Bicus néven....ott található a többi sorozatom is!:-)))

Köszönöm a véleményeket!
Köszönöm szépen a kedvességedet, a véleményedet Tomszajer!
Tudod, még minden megtörténhet......:-))))
Szívesen állnál a kamera másik oldalán is?????
köszi......:-)
Helló! 872-es sorozat!:-)
ha fent lesz a GG-en, szólok feltétlen! Becs'szó!:-)
Milyen videókat csináljunk? Mi a véleményetek?
már most is van kb. 4 sorozat....de iszonyú sötét....úgyhogy újra kell venni!:-)))))))
...most inkább a videóra koncentrálok...:-)
Gby! Most már szinte mindent tudok arról, mi az amit nem szeretsz a szexben! Beszélj arról, ami érdekel....ami izgat....ami felébreszti benned a vágyat!:-)
Ez nem beállítottság kérdése! Néhány évvel ezelőtt el sem tudtam volna képzelni, hogy szinte minden "játékban" megtalálom majd a saját élvezetemet....:-)
Nyitottság kell ehhez, semmi más!:-)
Kinek miről szól! Nem a maszatolás a lényeg, meg, amiket már említettél a hozzászólásaid révén....engem ezek egyáltalán nem izgatnak......de tudom, hogy van, akiket ez indít be....
De maga a mozzanat, a procedúra, ahogyan pl. a pasim a teendőit végzi a mellékhelyiségben....igenis felizgat....:-)

igyekszem küldeni még.....:-)
Minden játéknak - a pisi és kaki-szexnek kiváltképp - szigorú szabályai vannak........csak akkor lehet élvezetes, ha ezeket betartod! Egyébként köszönöm a jókívánságokat! A kaki dolog csak a párommal kapcsolatban érdekel...és abban sem az az izgató, amiről itt szó esett......merthogy az egész nem arról szól...
Tudod van aki felvállalja a vágyait, az álmait, és megtalálja a társát ahhoz, hogy ezeket megvalósíthassa! Még a legtitkosabb és legelképzelhetetlenebb kívánságai is teljesülhetnek!
Akkor mi és ki is a beteges? Az aki élvezi az életet gátak nélkül - szabadon, vagy az, aki egy életen át gátlásokkal, a valódi énjét eltitkolva él?


Jó, hogy mondod Godzsi.......a hányáson kívül tényleg minden jöhet!:-)
Köszönöm szépen a hozzászólásokat!:-)
Nagyon hosszúra szeretném megnöveszteni a buja bundácskámat......
Gyönyörű, hosszú, szépen fénylő, egészséges fonatokat viselek majd a két combom között...:-)
Milyen izgalmas lesz nyáron miniben, ahogyan cirógatja, becézgeti a combomat a copfocskám....:-)
Sziasztok! Néhányatokat már a múlt évről ismerem, innen a Goldengate-ről.
Az előző sorozatom is még fent van az amatőr lányok kategóriában......872-es szám alatt keressétek!
Köszönöm szépen a véleményeket, az értékelést! Ízlések és pofonok - lehet, hogy elcsépelten hangzik, közhelynek minősül.....de így van!
A "bundácskám"számomra a bujaságot, a nőiségem kiteljesedését, a perverz játszadozásaim eszközét és tárgyát jelenti egyben. Évekig csupasz voltam, de abban nincs semmi kirívó, hiszen manapság minden puncika kopasz. Még jó ideig biztosan nem fogok megválni a bozontomtól, hiszen számos őrülten buja tervet dédelgetek még "vele" kapcsolatban....

Sziasztok! Tavaly augusztus óta burjánzik a "copfocskám"......és nagyon-nagyon hosszúra növesztem!:-) Imádom a perverz dolgokat, játékokat, és a szőröm csak még izgalmasabbá teszi ezeket a buja órákat!
Tudjátok, az a téveszme kering a köztudatban, hogy a szőrös állapot azonos az ápolatlansággal, pedig biztosíthatlak benneteket, hogy ez egyáltalán nincs így! Én ugyanúgy ápolom, fürdetem, illatos krémekkel balzsamozom a punciszőrömet is, mint a hosszú hajamat!:-)
Semmi nem ciki szívem! Egyszerűen légy nyitott mindenre....próbáld ki, ha valami izgatja a fantáziádat...ne hagyd elsikkadni!
...mert aki nem próbálta, annak nem lehet hiteles a véleménye...nem igaz!?
Egyébként jó, hogy nem vagyunk egyformák!
Izgató, ha egy személyben van egy belevaló pasim, egy igazi FÉRFI......aki - ha kell - örömmel "alakítja" a szolgálatkész, perverz barátnőt is...:-))))
Férfi ám a javából, de mondhatnám, hogy igazi perverz "állat" a pasim!:-)))
Próbáljátok ki "apucin" a fehérneműket...őrült izgalomba lehet kerülni már a látványtól is....kiváltképp, ha egy pasinak még jó lábai is vannak...:-)))

...és a pöttömnyi tangából kikandikáló gyönyörű és kemény férfiasság látványa....mmmmmmm....ne is részletezzük!:-)))
Szeretem, ha egy férfi rábeszélhető az átvedlésre...mondjuk nemcsak a bugyi erejéig, hanem a combfixet is felveszi....mert a harisnyás játékok is nagyon élvezetesek tudnak lenni!:-))))

Megértelek! Amikor az álló farkadra felveszed a feszülős tangát.....akkor dobnám el az agyamat!:-)))
Imádom nézni....érinteni....kényeztetni ily módon a gyönyörű férfiasságotokat....mmmmmmmmm!:-)))
....a hétvégén pisifolyam vonult át a lakáson....és magával ragadott bennünket!:-))))
Élvezettel uszkáltunk eme nemes és izgalmas nedüben!:-)))
hagyd úgy drága! A rengeteg szőr is nagyon izgató tud lenni!:-))))
....egy igazi felfedező "expedíció" amikor a "dzsungelban" rátalálsz a "kéjbarlangra"!!!!
Csak ápold gyengéden.....hadd illatozzon!:-)))
Azt tudjátok, hogy a sperma ízét igenis lehet befolyásolni! Itt jön a képbe az ananász, ill. a fahéj jótékony, több évszázadra visszanyúló jótékony hatása....

Próbáljátok ki! Nem fogtok tudni leszokni róla! Ígérem!:-)))
Mi az undorító a beollózott képen? De tényleg!?
Ismerek olyan párt, akik hetekig próbálkoztak, hogy összejöjjön az ágyban valami, mert a pasi olyan vastagsági méretekkel rendelkezett...hogy lehetetlennek tűnt a behatolás.....
.....de megtörtént.....és én voltam a tanú az esküvőjükön!:-)))))
ezt a popsit én akarom nyalni!!!!
...ha pedig valaki közel áll a szívedhez, akkor úgyis az Ő szerszáma a legszebb!:-)))))

...egyébként egy farok szerintem csak szép lehet!:-))))
Bevallom, nem szoktam méricskélni......nálam a férfiasság mértéke nem a farok méretével arányos.........egyszerűen alapjáraton farokimádó vagyok!
Lehet valakinek gusztusos és mesébe illő szerszáma, ha nem tud vele bánni, nem szeret játszadozni, szegényes a fantáziája......
Azért engem is le lehet nyűgözni.......de nem a méretekkel, hanem játékossággal, gyengédséggel, határozottsággal, szenvedéllyel, nyitottsággal......stb.
Sziasztok! Az az igazság, hogy volt már olyan pasim, aki irtózatos méretekkel rendelkezett......huszonévesen még látványnak is ijesztő volt egy csuklómnyi vastagságú 20 cm-es farok....
Kuriózumnak számít.....persze, azonban hosszú távon nem a legkényelmesebb! Meg állandó egészségügyi gondokkal küszködtem ebből kifolyólag! Sz'al, maradok a kényelmes farkincáknál, velük minden élveteg játék egyszerűbben megvalósítható, még akkor is, ha ma már nem rettenek el az "anakondáktól" sem!:-)))



minden megeshet:-))..........küldj képet magatokról és majd meglátjuk!!...........semmi akadálya az orgiának ha egészségesek vagytok és tetszünk egymásnak!!:-))
nekem rendszerint izlik:-)...............de pl ha a psi fokhagymát zabált előtte, vagy nagyon fűszereset evett, akkor nem annyira jó!!............vagy ha alkoholt ivitt sokat!..........főleg pálinkát!!:-(((............de pl ha gyümölcsöket evett, főleg ha ananászt, akkor nagyon finom!!:-)))...............és ha esetleg úgy ette a sok gyümit, hogy jól megszórta fahéjjal, akkor egyenesen mennyei!!!:-)..............ilyenkor esküszöm, hogy még rendesen fahéj ízű és illatú is a sperma!!!!:-))).............próbáljátok ki, nem kamuzok!!:-)))
én attól a pillanattól indulok be mindig azonnal, mikor lassan oda ér a szám a punci közvetlen közelébe és szétnyílik a combi..........és a nyelvem hegyével még csak a bejárottal incselkedem és érzem ahogy elkezd nedvesedni a kis édes!!:-)).............na ilynkor nekem már a combomon folyik a cucc!!:-)))
aza kissebbik baj!!!!..............de az hogy én nem kaptam meghívót, az kifejezetten tragikus!!:-))
persze, hogy csinálunk pisilős sorozatot is!!:-))..............Aneestone!...........te punci vagy?:-))............mert ha az, akkor jó lenne téged látni és ha tetszünk egymásnak, és negyan szívesen vállalok erotikus pisilés-oktatást neked!!:-))
a feleséged engem nem fürdetne meg néha??
amihez egyáltalán nem értesz, ahhoz ne szólj hozzá inkább!!...............ha nem tudod mi az izgató benne, neked hiába is beszélnék az akció előtti sok folyadék bevitelről, ami a legjobb ha illatos teák formájában történik!..............azt is bizonyára hiába mesélném el neked, hogy ha ez után egyszer-kétszer még a megfelelő helyre pisilsz és nem hagyod abba a folyadék bevitelt és egészséges vagy, akkor utána már gyakorlatilag illatos melegvíz folyik ki belőled!!..............és még az íze is jó!!:-))..............szóval ha téged ez az egész nem izgat, akkor az a legjobb ha bele sem próbálsz gondolni abba hogy mások miért szeretik néha csinálni ezt is!!:-))................azért ne szomorkodj, biztosan izgató tud lenni egy életen át a misszionárius póz is!!:-))..............de nem nekem!...........és kettőnk között az a nagy különbség, hogy én tudom miről beszélek!:-))
ok..........akkor legyen egy kis szadis?.........csipeszes? fenekelós? kikötözős?.............szerinted??:-))..............meg harisnyás? masztizós? vibris?...........és még?...............a fórumon kértek bepisilőst!.................és még?................SZERINTETEK ENNYI???:-))
Örülök a perverz fiúk látogatásának, hiszen a lányokkal együtt az Ő kívánságaikat is kíváncsian várom!:-)))))

Megkaptam a puszikat! Köszi!:-))))
A pisiszexnek "szabályai" vannak! Ahhoz, hogy igazán élvezetes legyen, jó ha betartjuk őket!
Orál- és análfüggőségemtől soha nem szeretnék megszabadulni! De minden játékot szívesen kipróbálok!:-)))
köszi mindenkinek:-))...............csináltam egy topic-ot a fórumba is ahol lehet kívánni szépeket!!.......................nagyon izgatna ha minél fantáziadúsabb, perverz dolgokat tennék az álmaitok megvalósítása céljából!!:-))..........................úgyhogy írjátok meg a vágyaitokat és én megcsinálom nektek és a fotókat kiteszem ide:-))....................mindenben benne vagyok a kakit kivéve!!....................és ha vannak perverz lányok, akik megkívántak, keressenek meg és együtt is egy csomó álmot valóra válthatunk!!:-))
én vagyok a 872-es amatőr képsorozat:-))...........úgyhogy nagyon nő vagyok.........de mostanában leginkább a csajok izgatják a fantáziámat:-))...............de azért belém akadhat bármi is!!:-))
Szia Kiscsajka!

Abszolút szőrimádó vagyok! Egyszer összerekhatnánk a bozontunkat drága! Mit szólnál hozzá?

puszi!

Bicus (872.)
Nézz be hozzám és írj, ha bejövök neked!:-))
...manapság minden punci kopasz! Én is a „csupaszok” táborát gyarapítottam egészen nyár végéig! Azóta növesztem, és megőrülök a perverzen burjánzó szőrömért! Csodás érzés nap, mint nap ápolgatni, illatos krémekkel kenegetni, hogy selymesen lágy és illatos maradjon! Szeretném kiélvezni minden buja percét annak, amikor egy-vagy több száj, nyelv, kéz és farok matat a dús bundámban....
Minden érdekel, ami más, ami elrugaszkodik a valóságtól, a megszokott dolgoktól....
Mellesleg ez az egyre dúsuló „fészek” a lábam között ajándék is egyben! Tőlem……valakinek!
most növesztem a szőrömet tavaszig, mert nagyon izgat!...........még soha nem voltam ennyire szőrös!!...............szerintem ez is tud szép lenni!...............de nyárra úgy is le kell borotválni:-(((.................szeretnék arról is egy sorozatot csinálni majd!:-))
én nagyon szretem a pisiszexet!..........imádm ha lepisilnek és ha magamat pisilem össze!!..........de ez csak játék, bár nagyon izgató!!:-))
/ 1 oldal
/ oldal   Összesen: 50 hozzászólás, Listázva: 1-50

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!