/ 2 oldal
Hozzászólások
Kedves PUNCIFANI! NEM HAGYOM, HOGY A PÁROMAT LEKURVÁZZÁK!!!
SEM ITT, SEM MÁSUTT! NE ÍTÉLKEZZ ISMERETLENÜL!
Szia Eryka!
A nyíltságod biztos sokakban feléleszti a támadóösztönt, de az vesse az első követ, akit hidegen hagy a pornó!
Nem megy a lapod! Ez az ami bosszant. Viszont itt látlak, ami csökkenti a bánatom..
Csak parlagon ne maradjon a kiskert.
Szia Zeri!
Azért Neked sincs okod panaszra szerencse ügyben...
Igazad van, de a stílus! Könyörgöm, a stílus!
Bemutatom Zerit. Őt még én se ismerem személyesen, de jó fej. Bemutatom Vacskát. Illetve Őt nem kell bemutatni...
Kis huncut! Ennyi idő kevés az igazi huncutkodáshoz.
Zeri nem olyan fajta aki elkapkodja.
Remélem pacsi lesz a popsidra. De az a szabály, hogy ahová pacsi, oda puszi is jár...
Szia! Puszoda
Megtuningoltam a galambot.
Megint bocs, már tényleg elment aza a fránya levél.
Lassú ez a postagalamb. Nézd meg ismét, hátha már odaért!
Szia Eryka! Nem kértem szavakkal, de aranyos vagy, hogy megajándékoztál. Azóta nem ültem gép előtt, illetve csak rövid ideig, ezért most megköszönöm. Nem akartad, de elnyerted a tetszésem.
Kösz, ez kedves tőled. Ti is hiányoztatok nekem. A párom már szundít, a sok vizsga +viselte. Még néhány hónap és Őt is ide csábítom közétek.
Ebben /is / egyetértünk. Szia Nancy! Ja, és szia mindenkinek!
Szia Brigi!
Lenne egy fogadásom. Én azt mondom, hogy nem tudod elhagyni a fórumot, és 1 héten belül újra írsz. Ha ez így lesz, akkor kérek tőled 1 puszit. Áll a fogadás?
Szerintem egy olyan partner, akinek olyan a külseje és belseje mint a Tiéd /nekem is van ilyenem/. Most ez nem látszik túlságosan tudományosnak, de később kifejtem részletesen. Addig is sok puszi a kedves csajoknak!
Szia Nancy! Eszméletlenül finom vagy! 5*
Én még nem láttalak, de azt biztosan lehet szeretni amilyen belül vagy.
Szerintem úgy gondolta, hogy az intelligens ember úgy tiszteli a másikat ahogy van, és nem akarja begyömöszölni egy rá nem illő sablonba.
Szia Pammy!
Hogy is mondta valaki?
Szívem legmélyéről szóltál.
Ha Véletlenül találkoznánk egy olyan helyen ahol kevésbé kell visszatartanunk magunkat, nem tudnám megállni, hogy ne simogassam végig minden testrészét .
Zeri, azért Te sem panaszkodhatsz. A párod láttán most nem írom le milyen gondolataim támadtak.
Minek a fogyókúra meg ilyesmi, miért kell másoknak megfelelni mindenáron? Sosem lehetünk boldogok, ha mindig mások elvárásaimak élünk. Légy önmagad és büszke arra aki vagy!
a lelkén keresztül hatolj a puncijába. Ezt én írtam a 16-osban.
Remélem nem értettél félre, én, és még nagyon sokan hozzám hasonlóan a teltebb lányokat szeretjük nézegetni is, és ölelni is. A média hatására pl társaságban egymás közt a férfiak nem merik megdícsérni azt a nőt, aki már nem való a nyuszis újság címlapjára, úgy gondolják ciki lenne. Az ókori görögök igazán tudták mi is a NŐ valójában, nem láttam tőlük olyan nőábrázolást ami re mai szemmel nem azt mondanák, hogy molett. Jó kis darázsfészekbe nyúltam megint, a másik tábortól kapok majd a fejemre.
Szerintem mindenkinek van egy párja valahol, de csak egy, aki az igazi. Sokszor gondoljuk, hogy a véletlen hozott össze, de én nem hiszek a véletlenekben. Az én páromat a sors szele háromszor fújta elém, de csak negyedszerre vettem észre.
Ez így van ahogy mondod, az értékes belső ritkán párosul dekoratív külsővel.
Szia Eryka!
Én még nem találkoztam olyan lánnyal aki egy kicsit is elégedett lett volna az alakjával. Miért van az, hogy a nők mindig alulértékelik magukat? A nők mindig azt mondják, hogy a férfiban a belső érték a fontos, mi azt mondjuk, hogy a külső azért lényeges a nőknél, viszont a legtöbb férfi csak a képeken szerei nézegetni a modell hölgyeket. Én, és még sokan, az ágyba inkább a teltebb lányokkal bújunk szíesebben.
Kaptam egy jó viccet, remélem benneteket is felvidít.

Amikor Isten megteremtette Ádámot és Évát, felruházta oket különbözo tulajdonságokkal. Miután már csak ketto maradt a zsákjában,elhatározta,elosztja közöttük. - Az egyik tulajdonság, hogy amikor pisil, akkor nem
kell leguggolni.Ez nagyon hasznos dolog - mondta a párnak, akiket éppen az almafa alatt talált. Kíváncsi vagyok, ki szeretné ezt a képességet?Ádám
felugrott: Add nekem! üvöltötte. Nagyon szeretném!
Kérlek,hadd legyen ez az enyém. Ez olyan nagyszeru. Amikor a kertben dolgozom vagy az
állatokkal foglalkozom, akkor csak odaállok egy fához és hagyom,hadd jöjjön. Ez tök jó
lenne, télen akár a nevemet is le tudnám írni a hóba. Istenem, add nekem ezt az ajándékot. Éva csak mosolygott, és azt mondta Istennek, ha Ádám
tényleg annyira akarja, hát legyen az övé. Ha ez őt boldoggá teszi, egyáltalán nem bánja, ha neki
adja. Szóval így történt, hogy Ádám kapta azt a képességet,hogy függoleges
helyzetben is tudott pisilni. Miközben boldogan ugrándozott és az újonnan
szerzett képességet gyakorolta, Isten belenézett a
zsákba és így szólt: Lássuk csak. Mi is maradt még? Ó igen, a
többszöri orgazmus..
Szia Bi-Ge!
Gondolatban majdnem minden férfi szeretne egyszerre két nővel szeretkezni, de abba kevesen gondolnak bele, hogy az a nő aki ilyenbe belemegy, nem egy igénytelen csajszi, az ilyen lányok úgy ki csavarnak az ágyban mint a mosott ruhát.
Szia Felpa!
Csak nem a párod fárasztott ki? A mostani hétvége sajnos nem jó, de a következő szombaton épp Pesten leszünk, ha a gyerekeket sikerük eladni valahová, akkor összefuthatunk egészen véletlenül.
Huhh! Most ez nagyon jól esett. Már érdemes volt élni. Sokan nem is tudják, mit jelent egy jó szó. Hatalmas kösz!
Szia Bicus!
KÖszönöm a választ, pont ezt vártam. Ha egy puhány tohonya pasid lenne, már rég kirúgtad volna, gondolom. Az ilyen csajoknak férfi kell, a férfit szeretik és nem a csipkebugyit. A combfix és a csipkés tanga csak hab a tortán. Jól mondom Bicus?
Szia Katicika!
Fantasztikus érzés amikor a g-től élvez a párom, nagyon ki tud tőle akadni. Az én ujjaim elég rövidek a puncijához, de sok módot találtunk, hogy elérjük.
Hát off topic.... semmi értelme.
Megint elejtettem a tollam, de már fölvettem, ja, és kicsit melegem is van. Majd kinyitom az ablakot...
Teljesen igazad van. Sok jó dolog van az életben ami miatt érdemes élni élükön a szerelemmel aminek része a sex is, de mindez a fajfenntartás része. Az öncélú fajfenntartás, más fajok kiszorítása nem lehet az élet célja. Úgy van ez kitalálva, hogy sosem tudhatjuk meg, ugyanis nincs hozzá szemünk, hogy meglássuk... Addig is marad a fajfenntartás, éljen a szerelem!
Fantasztikus érzés, elmesélem: Páromnál már többször is sikerült elérnem. Általában akkor önt el amikor a g-pontját sikerül alaposan felizgatnom, de legutóbb a csiklóját nyaltam és olyat spriccelt a számba, hogy majdnem elmentem a gyönyörtől. Első alkalommal rajtam ült és mikor elélvezett, elöntött mindkettőnket és nagy élvezettel tocsogtunk benne. Szerencsések vagyunk, mert ahogy tudom, ez ritka jelenség.
A férfi /teremtés koronája/ legfőbb ismérvei: becsület, kitartás, őszinteség stb. Ezek a tulajdonságok mind a lélekből fakadnak, semmiképp sem a viselt ruhákból. Bicus, a párod igazi férfi?
Na figyeld a választ Katicika!
Fantasztikusak vagytok mindketten. Párom imádna a farkaddal játszadozni. Nyuszika teste őrülten izgató. Remélem egyszer megtudod párom milyen ügyes kardforgató. Szívesen látnám a farkadat a puncijában.
Nyuszika: Megtestesíted a férfiak álmát. Megyek aludni...
Fantasztikus csaj. Én tudom, mert a feleségem. Az ágyban nagyon aktív és érzéki.
Ismerős a probléma. Az én javaslatom az, hogy érd el nála, hogy Ő akarja. Addig ne közeledj, amíg a kedveskedésed, bókok, simogatások elő nem készítették a talajt. Nekünk egyszerű a dolog, ha feláll, akkor mehet a téma. Őket rá kell hangolni, a lelkén keresztül hatolj a puncijába.
Az én kapcsolatomat a feleségemmel nagyban erősítette, pedig azelőtt is szerettük 1mást és unalomról sem lehetett beszélni.
Nekem 3 évembe került míg rá tudtam venni, de azóta mintha kicserélték volna, nagyon klassz csaj lett belőle. Mi nem vagyunk Bp.-iek, ez kizáró tényező? Szurkolok neked, hátha találkozunk...
eljen eljen eljen
Szia Szilvia! Az enyém nem kellemes, kóstoltam. Nem is erőltetem, hogy a kedvesem lenyelje. Szerintem önzőség lenne tőlem. Tényleg, a Tiédnek milyen az íze....? Puszi oda!
Szeressétek egymást! A szeretet sosem árt. De a gonoszt gyűlölni kell és megvetni, elutasítani, nem pedig megpróbálni megérteni, elemezgetni. A dolgok nem ennyire bonyolultak, csak mi emberek próbáljuk néha a saját szájízünk szerint legyártani a megfelelő ideológiát. A fény és a sötétség hajnalban keverednek, de a sötétségnek sosem lesz fényessége, viszont a fény kihúnyhat a lelkekben. Ezt kell megakadályoznunk.
Szia Rilu! Hű de visszamentél. Visszaolvastam, tényleg kicsit félreértettelek. A téma olyan, hogy nagy indulatokat kavar sokakban, bennem is. Szóval bocs a félreértésért.
Tudod ez olyan dolog amiben elfogadásról és toleranciáról SZÓ SEM LEHET! Ez nem deviancia vagy betegség. Akkor a móri gyilkosokat hová sorolnád? Biztosan nehéz gyermekkoruk volt, az apjuk verte őket, nem volt gyerekszobájuk. Őket is bedugnád egy kórterembe, hogy gyógyuljanak mi?
Nem a bosszú itt a lényeg, hanem az, hogy a bűn elnyerje büntetését. Vannak alapszabályok, melyeket egy társadalom nem szeghet meg akkor sem, ha manapság kezd "trendi" lenni. Mivé válna a világ, ha a kéjgyilkosság kezdene divatba jönni?
/ 2 oldal
/ oldal   Összesen: 64 hozzászólás, Listázva: 1-50

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!