Huhh! Most ez nagyon jól esett. Már érdemes volt élni. Sokan nem is tudják, mit jelent egy jó szó. Hatalmas kösz!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 10. hétfő 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 10. hétfő 19:41

Szia cube te vagy a legjobb fej ebben atemaban tanulhatnanak 1 paran toled remelem talcsizunk
Na akkor most melyik kerdesre valazsoljak
Szia bocsi de este mar nagyon faradt voltam hetvegen mentek valamelyik s clubba mert ha igen mi is beneznenk
(Ez egy válasz CUBE37 üzenetére (2005. 01. 10. hétfő 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 10. hétfő 21:31

Huhh! Most ez nagyon jól esett. Már érdemes volt élni. Sokan nem is tudják, mit jelent egy jó szó. Hatalmas kösz!
Szia Felpa!
Csak nem a párod fárasztott ki? A mostani hétvége sajnos nem jó, de a következő szombaton épp Pesten leszünk, ha a gyerekeket sikerük eladni valahová, akkor összefuthatunk egészen véletlenül. (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 11. kedd 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 11. kedd 20:35
Csak nem a párod fárasztott ki? A mostani hétvége sajnos nem jó, de a következő szombaton épp Pesten leszünk, ha a gyerekeket sikerük eladni valahová, akkor összefuthatunk egészen véletlenül. (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 11. kedd 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia bocsi de este mar nagyon faradt voltam hetvegen mentek valamelyik s clubba mert ha igen mi is beneznenk
Szia Bi-Ge!
Gondolatban majdnem minden férfi szeretne egyszerre két nővel szeretkezni, de abba kevesen gondolnak bele, hogy az a nő aki ilyenbe belemegy, nem egy igénytelen csajszi, az ilyen lányok úgy ki csavarnak az ágyban mint a mosott ruhát.
Gondolatban majdnem minden férfi szeretne egyszerre két nővel szeretkezni, de abba kevesen gondolnak bele, hogy az a nő aki ilyenbe belemegy, nem egy igénytelen csajszi, az ilyen lányok úgy ki csavarnak az ágyban mint a mosott ruhát.
o.k. penteken lesz valami buli mi lehet hogy megyunk es ugy latom innen is vannak jelentkezok a jovo hetit pedig meg megirluk udv nektek
(Ez egy válasz CUBE37 üzenetére (2005. 01. 11. kedd 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 11. kedd 21:29

Szia Felpa!
Csak nem a párod fárasztott ki? A mostani hétvége sajnos nem jó, de a következő szombaton épp Pesten leszünk, ha a gyerekeket sikerük eladni valahová, akkor összefuthatunk egészen véletlenül.
Csak nem a párod fárasztott ki? A mostani hétvége sajnos nem jó, de a következő szombaton épp Pesten leszünk, ha a gyerekeket sikerük eladni valahová, akkor összefuthatunk egészen véletlenül.
Szia tom nagyon jo a leiras az esetleges problemakrol de ha valaki nem ker bi-homo aktust azok mi vagyunk koszi majd egyszer szrmelyesen tobbet 1kis tapasztalatunk nekunk is van
Dehogy is penteken majd dumcsizunk puszi most megzek dolgozni szia
Hoppá!
Emlékszem, hogy a trió szóba került már régebben is, csak a névsorban volt egy árnyalatnyi különbség!
Emlékszem, hogy a trió szóba került már régebben is, csak a névsorban volt egy árnyalatnyi különbség!

szerintem aki ezt irta nagyon raer mert hogy egy nyaralohelyen ez igy osszejojjon egy par evig ott kellene udulnie udv holnapig
Hello. Szoval roviden. 4-esbol egy kis fantaziaval lehet 3-st -csinalni-, de forditva majdnem lehetetlen koszi a figyelmet.
Csavarjanak csak! Nem félek.
(Ez egy válasz CUBE37 üzenetére (2005. 01. 11. kedd 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 11. kedd 22:07

Szia Bi-Ge!
Miből jöhetett le, hogy félnem kéne?! nemértem

Szia Bi-ge!
Nem, úgy értettem, hogy én miért írtam? De ha félek, hozzád bújhatok? ;) (Jó szorosan? ;) )
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 15. szombat 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem, úgy értettem, hogy én miért írtam? De ha félek, hozzád bújhatok? ;) (Jó szorosan? ;) )

ki tudja?
Jajj, dehogy! Épp ott tartunk, hogy hozzád bújhatok-e, ha félek? ;) Persze az is igaz, hogy ez is olyan topic, amit nem verbálisan, hanem...
Ez ugy is mukodne, hogy 3-part ketteosztunk
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 19. szerda 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 19. szerda 18:40

Jajj, dehogy! Épp ott tartunk, hogy hozzád bújhatok-e, ha félek? ;) Persze az is igaz, hogy ez is olyan topic, amit nem verbálisan, hanem...
2 leány 1 fiú és 2 fiú 1 leány? Remélem nem a 3 fiú és 3 lány felállásra gondoltál!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 19. szerda 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem a masodik tetszik
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 01. 19. szerda 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 19. szerda 18:46

2 leány 1 fiú és 2 fiú 1 leány? Remélem nem a 3 fiú és 3 lány felállásra gondoltál!

2 fiú egy lány? Nem vagyunk egyformák. Nekem 1 fiú 100 lány
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 01. 19. szerda 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)