/ 29 oldal
Hozzászólások
wave
A megfelelő hely az alapja a légyottnak. Mint ahogyan egy alap-minimum anyagi bizonság is.
Mi a házunkba nem engedünk be idegent, de máshoz sem megyünk. Amikor hosszabb-rövidebb időre hotelben, apartmanban pihenünk, akkor kalandozgatunk.
Ott csúszott el többször is ismerkedés, hogy a lehetséges partnernek arra nem volt pénze, hogy egy-két napra szobát vegyen ki magának a miénk közelében. Volt, aki úgy gondolta, hogy majd megoldja okosba-ingyen, és beköltözik hozzánk. Volt aki meg azt is kitalálta, hogy majd mi elmegyünk érte autóval.
Hát a lófüttyöt. smile
Ez vicces megnyilvánulás...
Én sem akarok nyersen fogalmazni, de igen sok regisztrált felhasználónak olyan bemutatkozó szövege, fotója, sorozata van fenn, aminél még azok is szimpatikusabbak, akik csupán netes hangulatfotót, vagy semmit sem raknak fel.

Nem a fotó létén-nemlétén múlik az, hogy ki a link, ki az elmebeteg, ki az álmodozó, ki a beijedős, ki a hitegetős... stb ...
wave
Ugyanezeket akár én is írhattam volna rólunk, illetve a feleségemről. vigyor4 A nők féltékenyebbek tudnak lenni, még ilyesmi szituációban is.

A vágyaim viszont ösztönvezéreltek, és mégis, epicentruma a feleségem, az ő gyönyöre, élvezete.
Őszinte a vágyam, hogy őt akarom-vágyom látni mástól, másoktól élvezni, nyögni, sóhajtozni... szeretem látni ahogy más érinti, csókolja, simogatja, ujjazza, hatol bele...
Nem vagyok fából, izgalmas annak is a látványa, ha egy idegen nő gyönyörét látom féfiak közt, de ez meg sem közelíti azt az izgalmat, amit akkor élek át, ha a feleségem a főszereplő...
wave
Örülök annak, hogy tetszik néktek!
Ha a nőket megkérdeznénk, akkor szerintem inkább olyan többesre vágynak, ahol odafigyelnek reájuk, gyengéden-érzékien kényeztetik őket, és nem kurvaként vagy lelketlen tárgyként bánnak velük. Még ha sokszereplős gruppenről is van szó, nem mindenkivel, nem mindenhogyan, és nem mindent akarnak.
Ezt illenék sok férjnek és férfinek felismernie. Sokkal több lenne a többesre vágyódását, igényét kimondani, megélni akaró nő.
Mi szerencsések vagyunk, eddig minden többesünk kellemesre sikerült.
Ami vágyat leírtam, az még ebben a formájában nem teljesült...
De majd egyszer... valamikor ... talán... vigyor3
Így gondoltam én is.
Megvan az izgalma-gyönyöre annak is, ha csak néző az ember, s annak is, ha már az első pillanatoktól kezdve aktív mindenki.
Olyasmiben még nem volt részünk, hogy elment idegenhez dugni. Ám egyikünknek sincs ilyesmi vágya.
Együtt izgalmas, mert közös "játék".
wave
Szeretkezni a feleségemmel, s közben érzékien, finoman férfiak-nők simogatják, csókolgatják, kényeztetik őt, tartják simogatják a lábait... Valaki videózza ezt... aztán átadom a helyem egy férfinak, vagy nőnek...
Nem lenne egyszerűbb s tisztességesebb elmondani a párodnak azt, hogy mi izgat téged, és hogy mire vágysz?
Lehet, Ő is vágyik a többesre, így nyitott lenne sok mindenre...
wave
wave
wave
Abszolút jól látod.
Még annyit tennék hozzá, hogy a többesező párok férfitagjainak a többsége nem arra vágyik, hogy egy önképzavarban és szereptévesztésben leledző kiskakas megpróbálja ledominálni, hanem hogy a feleségnek még több gyönyört, izgalmat és élvezetet adhassanak. Ezért igen hamar nagyot koppan az, aki ezzel nincsen tisztában.
A legjobb ... crazya
Jól mondja Jirzi topiktárs, a molett nőkre nagyon sok pasi bukik.
Ennek valószínűleg a génjeinkbe táplált ősi kód lehet az oka, hogy ösztönagyunk szerint termékenyebb egy nagypopós, kellemesen kipárnázott nő.
Ha megnézed a keresgélőket, akkor sokan eleve husibb nőket keresnek alkalmi vagy hosszabb távú kapcsolatra. No meg sokan érettebbeket is ...

Az, hogy mi jöhet össze a közeli vagy távoli jővőben, a nőknél rejtély, nem tudni. Amit ma még kizárt dolognak tartanak, lehet, hogy holnapután már vágyni fognak.
wave
Összehozni egy újabb többest, de azt úgy, hogy a feleségem szeme be van kötve, és nem látja azt, hogy rajtam kívül ki kényezteti Őt.
wave
Szia! Igen, a Gotthard Therme Hotel. Abszolút korrekt, nívós.
Szentgotthárdot és Sárvárt javaslom. Nem olcsóak, de az ár a minőséget is adja.
Egyetértünk.
A zene (manus) milyenségétől függetlenül mi nagyon jól éreztük magunkat. Biztosan sokszor megyünk még.

Úgy látom, sokan voltak innét a GG ről... vigyor2
A fürdőben volt zene, gondolom a farsangi naturista est miatt.
Mivel nem fészezek, én itt találtam rá. A szaunában miért hallgattak, s nem mondták? Lehet, melegük volt smile
Hát a zeneszerűség... no igen. A tízből kb kilenc zenére ráfabrikált borzalmas egyentucc-tucc, meg a fura keverés, a kihagyások, a buli eleji zenedadogás hogy csak kb 10-20 másodpercig szól valami. Még az is jobb lett volna ha a vacak retro rádio szól.
De nem hagytuk a kedvünket ezzel elrontani. Tök jó hely ez a fürdő!
Jah, és vicces közjáték az egyik felöntéstől.
Kérdezi a szaunamester, hogy ki honnét hallott a fürdőről és az esti buliról? Zavart hallgatás volt a válasz ... vigyor2
Sziasztok! Hálás köszönet nektek azért, amiért szóltatok Ballószögről. Mi most több napot is eltöltöttünk a fürdőben, és nagyon megtetszett nekünk. Úgy gondoljuk, visszatérő vendégek leszünk ott. Nem csak a naturista estéken...
Az éjszakába nyúló naturista este nagyon bejött nekünk, éjjel kettő utánig maradtunk. Döbbenetes volt látni a felöntések népszerűségét, mi este már inkább nem álltunk be a várakozók sorába, hiszen napközben kimaxoltuk az összes lehetőséget. Zseniálisak voltak a szaunamesterek.
A zene viszont nem dj, hanem gyenge hentesmunka volt. Ilyenért jobb falunapokon a színpad mögött már tángáltak el dj-ket vigyor5
Kellemes volt az is, hogy a büfénél sohasem volt sorbanállás, s az ott levő fiatal hölgy csodálatosan ügyes, kedves volt.
A fürdő nagyon igényes, jól felszerelt, de mégsem túl nagy létesítmény. Bár több ilyen is lenne szerte az országban.
Szóval köszönet mégegyszer, s reméljük, ti is jól éreztétek magatokat.
Dehogy sétáltál bele. vigyor4 A swinger klubbok többségében a piák ingyenesek. vigyor2 Így könnyen-poénosan kérhetek wave
Bocs hogy most válaszoltam, de el voltunk foglalva pihenéssel.
Pár éve ...baráti ismerkedős beszélgetés volt a swinger életformáról, a kérdések és sztorik megvitatása, illetve körbenézelődés a klubban, s aki akart, maradhatott estére a partnerével s azokkal, akiket szimpatikusnak találtak.
Érdemes ránézni a honlapjára, lehet, történt valami változás, mert mi már évek óta nem voltunk klubban.
Száraz fehérbort is elfogadok. vigyor4 wave
A Tik-takban van szerdánként egymással és a swingerrel ismerkedős program kezdőknek-félénkeknek.
Jössz egy sörrel. vigyor2
Bizony. A csók nálunk egyértelműen szabad volt, az hozzátartozik a szexhez, a srác farkát akarta csak óvszerrel szopni első alkalommal. Ehhez képest megsajnálta a srácot, mert nehezen állt fel a farka, s a'la natur kapta a szopást.
Butaság egyenlőségjelet tenni azok közzé, akik azt szeretik ha lehugyozzák őket vagy ha fájdalmasan kikötözik őket, s azok közzé, akik sok mindent bedugnak a puncijukba a gyönyörért.
Más a motiváció.
"Öcsyke" volt ott a párjával kb egy-két hete. Visszalapozva megtalálod a beszámolóját.
Ez bizony így van. Mi az iskolai időszakokat kedveltük a legjobban. Három gyerek suliban, s miénk a délelőtt.
Amikor meg már jött a bulizós időszak, mi léptünk a házból s hotelokban élvezhettük a nyugalmat.
Aztán eljön a kiröppenős időszak... vigyor2
Csak most néztem rá a gg-re, mert mi is a Tisza tavon hajózunk, csavargunk. Ilyenkor ritkán netezek.
Sikerült megtalálni a kocsmát? Úgy emlékszem, hogy a Sarud felé vezető főút jobb oldalán található, de a nevére viszont már nem...
A stílus maga az ember.
Tiszanánán van egy huncotkodós termálvizes magánstrand, egy kocsmában lehet elkérni a kulcsot. Hogy üzemel-e még, nem tudni.
A Tisza-tavon és a Tiszán sajnos nincsen ruhamentes strand. Bár a tavi rész parti helyein sokan szoktak nudizni, illetve a hajókon és a kajakozás közben is sokan ruhátlanok.
A Tisza folyón viszont életveszélyes lehet helyismeret nélkül a fürdés, azt nem javaslom.
Látod, hiába a példa, hiába a korrekt érvelés, de mégis megy vérmérséklettől és intelligenciától (???) függően az értetlenkedés, a hiszti, az önsajnáltatás, az asztalcsapkodás, hogy a válasz márpedig jár...
Nem, nem jár. Ha valaki úgy ír egy párnak, hogy az elvárásoknak nem felel meg, akkor ez bizony kéretlen tolakodó visszatetszést keltő viselkedés.
De ezt miért nem képesek felfogni, megérteni az emberek? Ennyire buták? Vagy ennyire leszarják?
Az autókérdés valóban kissé túl van tolva pro s kontra. Az biztos, hogy mi elvárjuk azt, hogy ne nekünk kelljen furikázgatni, mint ahogyan azt is, hogy képes legyen egy-két éjszakára magának kivenni egy hotelszobát...

A külsőről... Egyetértünk, igen, számít. De a vonzó külső önmagában kevés, ha hullik a kapa-kasza-termény a szájából az "Adonisznak". Mert bár nem életre szóló társat keresnek a párok, de azért NA...
Kell lennie más oknak is, mert közel hatmillió embernek van védettségi kártyája.
Mi lehet az oka annak, hogy kevesen vannak? Pedig sem hotelszobát a környéken, sem mobilhome-t a kempingben nem lehet foglalni, mert nincs üres...
Bár nem társkereső, ám lazán kezelik a modik a törléseket...
De ha beidulnak... pörög a radír meg a tiltás vigyor3
Nem gondolkodtál el azon, hogy ha hirtelen eltűnik valaki egy kvázi biztató levelezés közben, annak oka van? Talàn nem minden olyan szép, mint ahogyan hitted-gondoltad?
Sziasztok! A kemping sem volt teljesen teltházas?
Szállást foglalni 10 kilométeres körzetében szinte lehetetlen próbálkozás.
Nekünk nagyjából másfél óra az út a szokásos tempómban. Ha egy-két napra megyünk, akkor többnyire mi sem alszunk ott, de 6 éjszakáért már érdemes szállást keresnünk.
Öröm, hogy jól érzitek magatokat! Hol száltatok meg? Mi július középen megyünk, de még nem döntöttük el, hogy hotelszobát bérlünk a környéken valahol, vagy vigyük-e inkább a sátrunkat.
A mobilházak lennének az igaziak, de azok már mind megteltek.
Az autók nem adnak okot arra, hogy utáld őket. Főleg hogy ha nincs is neked egyik sem, akkor tapasztalatod sincs ezekről.
Amúgy egy autó léte valahol bizony emberi-kvalitásbéli értékmérő is, ugyanis ha valaki még egy nem drága, mondjuk 10 év körüli Suzukit, Bmv-t, Opelt, Fordot stb-t sem engedhet meg magának, az valószínűleg valamit nagyon nem jól csinál az életében... A keresgélők viszont ezt az infót is beárazzák.

Nekünk anno volt olyan jelentkező, aki utazni nem tudott és érte kellett volna menni vagy 80--100 kilométert, volt aki egy hotelszobát nem tudott kivenni magának a miénk mellett, vagy kijelentette, hogy nincs pénze ismerkedős kavézós beszélgetesre.
Persze, hogy visszautasítja és kineveti ez ilyeneket minden normális keresgélő. A hülyék a túloldalt vannak... eplus2
A stílus maga az ember. Amit és ahogyan kimond, leír, az egy kép róla mások felé.
A minimális, alapfokú igényesség és odafigyelés egy, amúgy érdekes történet leírásában, nem irrelevancia kérdése.
Nincs értelme a hisztizésnek, mert ez nem politizálás, hanem sajnos ténykérdés. Aki nem hülye, az a hírek hosszú soraiból tud következtetni a trendekre s az elkövetkezőekre...
Nekünk nagy szerelem Balatonberény, és nem szeretnénk azt, hogy hotel vagy luxuslakópark épüljön a naturista kemping helyén.
Valszeg az értékes Balatonparti telkekkel valószínűleg nagyravágyóbb, gyorsabb bevételt hozó terveik vannak a nemzet oligarchiáinak...
Szerintem félő, hogy Berény se sokáig marad meg naturista kempingnek.
wave
/ 29 oldal
/ oldal   Összesen: 1449 hozzászólás, Listázva: 1-50

Nyúlmedve

Nem: férfi

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2008. október 24.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!