A nagy mellei közé élveznék kezdésnek az biztos…
(Ez egy válasz Levrol85 üzenetére (2023. 12. 30. szombat 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretkezni a feleségemmel, s közben érzékien, finoman férfiak-nők simogatják, csókolgatják, kényeztetik őt, tartják simogatják a lábait... Valaki videózza ezt... aztán átadom a helyem egy férfinak, vagy nőnek...
Ez abszolut vágy és konkrétan megvalósíthatatlan de mivel ez a topic címe..
Csajt neztelenűl kikötözni a motorháztetőre, bekötött szemmel és leparkopni vele egy forgalmas helyen a belvárosban. Táblát kitenni mellé, hogy "Ingyen kurva, bárhol teleélvezhető!" Bő két óra használat után, mikor már egy rakat idegen végig ment rajta visszaültetném a kocsiba, hazavinném és szanaszét kúrnám!

Csajt neztelenűl kikötözni a motorháztetőre, bekötött szemmel és leparkopni vele egy forgalmas helyen a belvárosban. Táblát kitenni mellé, hogy "Ingyen kurva, bárhol teleélvezhető!" Bő két óra használat után, mikor már egy rakat idegen végig ment rajta visszaültetném a kocsiba, hazavinném és szanaszét kúrnám!
Egy szintén orálimádó bi Párt találni, akikkel hosszú órákon át nyaljuk szopjuk egymást...

Tettem fel egy képet ,most kérem a véleményetek .
(Ez egy válasz kecskemetbi üzenetére (2023. 12. 30. szombat 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 30. szombat 12:50

Dobj fel róla pár képet, hogy könnyebb legyen vele fantáziálni.
Nekünk is már sokszor volt, hogy elöttem kefél másik pasival. Nagyon izgató nézni ahogy másik pasi farkát szopja, és utána dogják a punciát. A feleségem is nagyon élvezi, nagyon tetszik neki a hotwife szerep. Imádom a feleségem.
(Ez egy válasz motorosnudista üzenetére (2023. 12. 22. péntek 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt csak remènyek,vágyak vannak. Nem sokan gondolják komolyan.
Csak orál 3 an. szép puncit nyalni míg 2 kényeztetitk a farkam seggjukam
Mondjuk a puncija nem rossz, de 1-2 teljes alakos fotóval valóban könnyebb lenne a fantáziálás...
(Ez egy válasz Levrol85 üzenetére (2023. 12. 30. szombat 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 30. szombat 11:47

Írjátok meg ,mit csinálnátok a feleségemmel .Nagyon kíváncsi vagyok .Köszönöm .
Egy bi párral szexelni.
Dobj fel róla pár képet, hogy könnyebb legyen vele fantáziálni.
(Ez egy válasz Levrol85 üzenetére (2023. 12. 30. szombat 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 30. szombat 11:47

Biszex férfit találni aki Biszex de nem csak leírja,hogy Biszex.
Egy szép méretes férfi szerszámot kelljen megdolgoznom...
Párhoz csatlakozni

Huu nekem most egy jó cuckold. Páromat mással látni. De ez tényleg csak vágy marad.

Én szeretnék találni egy barátot,(45 +) vagy párt, akikkel őszintén beszélgethetnénk, történeteket írhatnánk, meztelenkednénk, az én és remélhetőleg Ő vagy Ők, bi vágyaim mellett.
Sziasztok!
Az én vágyam, h találjak egy kedves párt, akiknél házibarát lehetnék. Szeretem a 2 ffi 1 nő felállást, ahol a nő van a középpontban akár cuckold, akár 3as formájában
Az én vágyam, h találjak egy kedves párt, akiknél házibarát lehetnék. Szeretem a 2 ffi 1 nő felállást, ahol a nő van a középpontban akár cuckold, akár 3as formájában

Én is megnézném a feleségem mégegyszer ebben a helyzetben .Nagyon izgalmas tud lenni .
(Ez egy válasz Tomivi üzenetére (2023. 12. 22. péntek 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 22. péntek 23:07

Nézni ahogy a feleségem egy másik férfi farkát szopja.
Aztán hanyat fekszik, lábait széttárja és a férfi dagadó makkja puncijába hatol amitől kéjesen felnyőg a feleségem, szinte beleremeg a teste, majd egészen tövig merül benne a férfi farka.
Ekkor odalépnék hozzájuk és a feleségem melleit gyurmám miközben nyelves csókót adnék neki! Közben ő fel-le ringana az ágyon a keféléstől!
Aztán hanyat fekszik, lábait széttárja és a férfi dagadó makkja puncijába hatol amitől kéjesen felnyőg a feleségem, szinte beleremeg a teste, majd egészen tövig merül benne a férfi farka.
Ekkor odalépnék hozzájuk és a feleségem melleit gyurmám miközben nyelves csókót adnék neki! Közben ő fel-le ringana az ágyon a keféléstől!
Mostanában nagyon izgatja a fantáziám a formás női lábakkal való játszadozás. Kőkemény leszek a gondolattól is, hogy egy szexi lábfej a farkammal játszik, akár nadrágon keresztül, vagy csak odatartaná egy nő a farkam elé, hogy ráélvezzek. Más is van így ezzel, vagy kicsit sok ez? Esetleg valaki aki…..