Nálam az első helyen egy hármas áll - egy nő és két férfi -, ahol mindenki izgat/kielégít mindenkit.
Régebben volt szerencsém ilyenben résztvenni többször is, tehát tapasztalatból mondom.
Régebben volt szerencsém ilyenben résztvenni többször is, tehát tapasztalatból mondom.
És nem vagy egyedül
Aktiv barátra vágyok aki más pasikkal bacatna rendszeresen...
Ha vágyad van, azt, ha nem ártasz vele senkinek sem, akkor próbáld megélni. Igazából tök mindegy, hogy hogyan hívod. Ha Te ezt heteró dolognak tartod, tartsd annak. Egészségedre váljék.
Mi ha keresgélünk, akkor szilárdan heteró beállítottságút keresünk, akkor a jelentkezők hozzászólasait is olvassuk, s a tiedé már nem menne át a szűrőnkön.
Semi bajunk a biszexekkel ... sem, nem vagyunk előítéletesek, de köszönjük, mások a preferenciáink ... (Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (tegnap 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:38
Mi ha keresgélünk, akkor szilárdan heteró beállítottságút keresünk, akkor a jelentkezők hozzászólasait is olvassuk, s a tiedé már nem menne át a szűrőnkön.
Semi bajunk a biszexekkel ... sem, nem vagyunk előítéletesek, de köszönjük, mások a preferenciáink ... (Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (tegnap 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm. Szerintem inkább a heteró-flexibilis a megfelelő kifejezés. De legyen ahogy gondolod.
Én is pont így vagyok vele, ha nem próbálom ki nem tudhatom hogy az milyen. Lehet hogy örök életemre bánni fogom hogy nem tettem meg de az is lehet hogy örök életemre bánni fogom hogy megtettem
(Ez egy válasz Szopós93 üzenetére (tegnap 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:39
(Ez egy válasz Szopós93 üzenetére (tegnap 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezzel én is így vagyok, csak én szeretem, és rendszeresen meg eszem a sajátomat, de érdekel hogy milyen lehet ha valakit le szopok úgy hogy a számba végez. Engem sem vonz a férfi kinézet vagy hasonló, engem csak a farka és az amit lehet vele csinálni
Voltam már 1x egy sráccal, meg 2x transzival, de csak passívként. Nincs ezzel szerintem semmi baj ha az embernek ilyen vágyai vannak, hiszen 1x élünk, ki kell mindent próbálni ami érdekel, különben késöbb bánni fogod hogy nem tetted meg amikor volt rá lehetőséged.
Voltam már 1x egy sráccal, meg 2x transzival, de csak passívként. Nincs ezzel szerintem semmi baj ha az embernek ilyen vágyai vannak, hiszen 1x élünk, ki kell mindent próbálni ami érdekel, különben késöbb bánni fogod hogy nem tetted meg amikor volt rá lehetőséged.
Ezzel én is így vagyok, csak én szeretem, és rendszeresen meg eszem a sajátomat, de érdekel hogy milyen lehet ha valakit le szopok úgy hogy a számba végez. Engem sem vonz a férfi kinézet vagy hasonló, engem csak a farka és az amit lehet vele csinálni
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (tegnap 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:09
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (tegnap 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Full heterónak gondolom magam és az is vagyok. De annyira szeretem a szopást, hogy sokszor gondolkodom és néha elfog a vágy, hogy kipróbáljam milyen ha egy farok van a számban és leszopni. Milyen íze lehet másnak, milyen amikor elélvez. Milyen amikor a számba élvez.
Sajátomat nem tudom elérni, így marad másé.
De nem érdekel sem a hozzá tartozó férfi se semmi. Csak ki akarom próbálni hogy milyen a másik oldalon. De a több nem érdekel. Se a neve se a színe se a származása semmi.
Ezt az érzést el tudja valaki magyarázni? Miért van? Miért érzem ezt a késztetést? Mivel nincsenek semmilyen más homó vágyaim.
De nem érdekel sem a hozzá tartozó férfi se semmi. Csak ki akarom próbálni hogy milyen a másik oldalon. De a több nem érdekel. Se a neve se a színe se a származása semmi.
Ezt az érzést el tudja valaki magyarázni? Miért van? Miért érzem ezt a késztetést? Mivel nincsenek semmilyen más homó vágyaim.
Köszönöm. Szerintem inkább a heteró-flexibilis a megfelelő kifejezés. De legyen ahogy gondolod.
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (tegnap 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:24
"néha elfog a vágy, hogy kipróbáljam milyen ha egy farok van a számban és leszopni. Milyen íze lehet másnak, milyen amikor elélvez. Milyen amikor a számba élvez"
Ne vedd bántásnak, de ezzel leírtad egy meleg vagy egy biszexuális férfi vágyait.
Lehet, el kéne fogadnod azt, hogy nem vagy sziklaszilárdan hetero.
Ne vedd bántásnak, de ezzel leírtad egy meleg vagy egy biszexuális férfi vágyait.
Lehet, el kéne fogadnod azt, hogy nem vagy sziklaszilárdan hetero.
On.
Feleségem idegen férfival és nővel való játszadozását, dugását nézni, fotózni, majd beszállni mindket nő örömére.
Feleségem idegen férfival és nővel való játszadozását, dugását nézni, fotózni, majd beszállni mindket nő örömére.
"néha elfog a vágy, hogy kipróbáljam milyen ha egy farok van a számban és leszopni. Milyen íze lehet másnak, milyen amikor elélvez. Milyen amikor a számba élvez"
Lehet, el kéne fogadnod azt, hogy nem vagy sziklaszilárdan hetero. (Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (tegnap 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:09
Lehet, el kéne fogadnod azt, hogy nem vagy sziklaszilárdan hetero. (Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (tegnap 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Full heterónak gondolom magam és az is vagyok. De annyira szeretem a szopást, hogy sokszor gondolkodom és néha elfog a vágy, hogy kipróbáljam milyen ha egy farok van a számban és leszopni. Milyen íze lehet másnak, milyen amikor elélvez. Milyen amikor a számba élvez.
Nálam fiatalabb bi/meleg srác domináljon és magáévá tegyen.
Most épp az mozgatja a fantáziám,hogy nézni egy 50+ párt szex közben és közben maszturbálnék a végen a höogytagra élveznék.
Én is élvezném ha 1-2 fiatal, izmos srác beszállna hozzánk és közösen kefélnénk meg a feleségem. Sajnos egyenlőre nincs nyitottság, csak fantázia marad. Pedig vibrit mi is használunk és élvezi.
Ez nagyon jól hangzik, szerencsés vagy hogy a párod partner ebben. Nálunk tabu a hármas, pedig szex közben a vibrátort is a szájába veszi mikor dugom, és szokta élvezni.
(Ez egy válasz Aranyalmagg üzenetére (2026. 03. 07. szombat 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 07. szombat 06:19
Érdekes mert először párom hozta fel nekem az ilyen fajta játszadozást amit jópársszor elutasítottam majd egy idő után kipróbáltam és ma már izgat és izgalmas. Egy sportos enyhe bi fiút bevonni a szexuális életünkbe , kizárólag közös farokveréses kalandokhoz nagy-részben kettesben csak velem de ha úgy alakul a párom előtt is néha . Párommal együtt irogatnánk,képeket cserélgetnénk a sráccal de kalandozásnál élőben 80%-ban párom nem lenne jelen,hanem a kaland után hazatérve mesélném el neki mi és hogy történt mert ez izgatja legjobban és hatalmasat szoktunk dugni ezek után vagy csak én nyalom ki a punciját. Természetesen utána ismét ,írogatás és a kaland átbeszélése,kibeszélése stb…. és egyébb számunkra izgalmas dolgok 1*2* sikerült már így megismerkednem a gg-n de igen ritka. Nyilván ez az én hibám is meg nagyon későn szoktam ráérni munkám miatt ( éjszaka) .
Van a Fb-on egy csoport, SW yours. Ők szoktak Black Belt partikat szervezni ahol pasi többletes az esemény. Ott elképzelhető hogy össze jön egy ilyen lehetőség neked. Hajrá.
(Ez egy válasz csilla9285 üzenetére (2026. 03. 09. hétfő 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
van pár...
Egy szexmoziba simán ossze lehet hozni.
(Ez egy válasz csilla9285 üzenetére (2026. 03. 09. hétfő 04:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 09. hétfő 04:11
Egyszer összehozni egy blowbang bulit ahol 10-15 pasi az arcomra élvezne, igaz ezt összehozni kb lehetetlen
Azt én is imadnam
Megnèzni ahogy az aszony beleül valakijèbe.

vazelinator

nezzminket
Patricia B