Túrázni erdőben-mezőn feleségemmel és egy házibarátunkkal. Néha-néha megállni, kicsit simogatni, izgatni a feleségemet, de orgazmus előtt mindig befékezni... ezt estig játszani... A hotelszobában aztán megadni néki azt, amire már nagyon vágyik. Kényeztetést és sok-sok orgazmust... s a párszor teleélvezett puncit...
Igényes Roma hölgyet orgazmusig nyalni kényeztetni!
A fiaddal es a menyeddel egy házban eltek?
(Ez egy válasz arpad2 üzenetére (2026. 03. 01. vasárnap 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 01. vasárnap 18:19
Meglátom a menyemet akkor mindig fel állok rá. Akkor csak a dugás jár a fejemben.
Szia!
Hasonlót játszottunk mikor a haver elhozta a barinőjet csak kicsit volt kellemetlen mikor mar belemelegedtünk es eppen en szoptam a havert a berinőjemeg nezett bennünket es a hever óóóh bakker jobban szopsz mint Évi.....nem volt kicsit sem kellemetlen (Ez egy válasz landzsa üzenetére (2026. 03. 11. szerda 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 11. szerda 07:53
Hasonlót játszottunk mikor a haver elhozta a barinőjet csak kicsit volt kellemetlen mikor mar belemelegedtünk es eppen en szoptam a havert a berinőjemeg nezett bennünket es a hever óóóh bakker jobban szopsz mint Évi.....nem volt kicsit sem kellemetlen (Ez egy válasz landzsa üzenetére (2026. 03. 11. szerda 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálam az első helyen egy hármas áll - egy nő és két férfi -, ahol mindenki izgat/kielégít mindenkit.
Régebben volt szerencsém ilyenben résztvenni többször is, tehát tapasztalatból mondom.
Régebben volt szerencsém ilyenben résztvenni többször is, tehát tapasztalatból mondom.
Mi arra vágyunk most leginkább, hogy közösen részt vegyünk egy páros masszázson ahol mindkettönket egyszerre masszíroznak. Végignézni ahogy a Szerelmem meztelen testét simogatják idegen női kezek...az álló farkát megérinti végig simítja.. Közben engem egy idegen férfi kéz kényeztet simogatja a melleim és a puncimhoz is oda tévednek néha az ujjai. Az előre tisztázott határokat nem átlépve húznánk egymást, kelletnénk kicsit magunkat játszva a masszőrökkel. A masszázs után pedig másra se vágynék csak hogy a párom minél előbb belehatoljon a felizgatott puncimba és iszonyat durván keféljen élvezésig
Elhanyagolt ápolt puncit élvezésig ki nyalni.
Feleségemet szexelni látni egy roma sráccal. Avagy valamikor pl egy Bécsi vagy Klagenfurti swingerklubban egy feketével vagy pl egy ázsiaival.
Voltál már ilyenen?
(Ez egy válasz North80 üzenetére (2026. 03. 11. szerda 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
most egy kellemeset élvezni
itthon vagyok egyedül
itthon vagyok egyedül
biszex párral lenni.
Egy kellemes olajos massage jól esne
Egy valós párt szopatni egyszerre.
Akkor én se vagyok buzi, csak szeretem a faszt meg a gecit.
Most miért áltatod magad? (Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2026. 03. 10. kedd 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 10. kedd 18:38
Most miért áltatod magad? (Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2026. 03. 10. kedd 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm. Szerintem inkább a heteró-flexibilis a megfelelő kifejezés. De legyen ahogy gondolod.
Nálam az első helyen egy hármas áll - egy nő és két férfi -, ahol mindenki izgat/kielégít mindenkit.
És nem vagy egyedül
Aktiv barátra vágyok aki más pasikkal bacatna rendszeresen...
Ha vágyad van, azt, ha nem ártasz vele senkinek sem, akkor próbáld megélni. Igazából tök mindegy, hogy hogyan hívod. Ha Te ezt heteró dolognak tartod, tartsd annak. Egészségedre váljék.
Mi ha keresgélünk, akkor szilárdan heteró beállítottságút keresünk, akkor a jelentkezők hozzászólasait is olvassuk, s a tiedé már nem menne át a szűrőnkön.
Semi bajunk a biszexekkel ... sem, nem vagyunk előítéletesek, de köszönjük, mások a preferenciáink ... (Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2026. 03. 10. kedd 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 10. kedd 18:38
Mi ha keresgélünk, akkor szilárdan heteró beállítottságút keresünk, akkor a jelentkezők hozzászólasait is olvassuk, s a tiedé már nem menne át a szűrőnkön.
Semi bajunk a biszexekkel ... sem, nem vagyunk előítéletesek, de köszönjük, mások a preferenciáink ... (Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2026. 03. 10. kedd 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm. Szerintem inkább a heteró-flexibilis a megfelelő kifejezés. De legyen ahogy gondolod.
Én is pont így vagyok vele, ha nem próbálom ki nem tudhatom hogy az milyen. Lehet hogy örök életemre bánni fogom hogy nem tettem meg de az is lehet hogy örök életemre bánni fogom hogy megtettem
(Ez egy válasz Szopós93 üzenetére (2026. 03. 10. kedd 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 10. kedd 18:39
(Ez egy válasz Szopós93 üzenetére (2026. 03. 10. kedd 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezzel én is így vagyok, csak én szeretem, és rendszeresen meg eszem a sajátomat, de érdekel hogy milyen lehet ha valakit le szopok úgy hogy a számba végez. Engem sem vonz a férfi kinézet vagy hasonló, engem csak a farka és az amit lehet vele csinálni
Voltam már 1x egy sráccal, meg 2x transzival, de csak passívként. Nincs ezzel szerintem semmi baj ha az embernek ilyen vágyai vannak, hiszen 1x élünk, ki kell mindent próbálni ami érdekel, különben késöbb bánni fogod hogy nem tetted meg amikor volt rá lehetőséged.
Voltam már 1x egy sráccal, meg 2x transzival, de csak passívként. Nincs ezzel szerintem semmi baj ha az embernek ilyen vágyai vannak, hiszen 1x élünk, ki kell mindent próbálni ami érdekel, különben késöbb bánni fogod hogy nem tetted meg amikor volt rá lehetőséged.
Ezzel én is így vagyok, csak én szeretem, és rendszeresen meg eszem a sajátomat, de érdekel hogy milyen lehet ha valakit le szopok úgy hogy a számba végez. Engem sem vonz a férfi kinézet vagy hasonló, engem csak a farka és az amit lehet vele csinálni
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2026. 03. 10. kedd 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 10. kedd 13:09
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2026. 03. 10. kedd 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Full heterónak gondolom magam és az is vagyok. De annyira szeretem a szopást, hogy sokszor gondolkodom és néha elfog a vágy, hogy kipróbáljam milyen ha egy farok van a számban és leszopni. Milyen íze lehet másnak, milyen amikor elélvez. Milyen amikor a számba élvez.
Sajátomat nem tudom elérni, így marad másé.
De nem érdekel sem a hozzá tartozó férfi se semmi. Csak ki akarom próbálni hogy milyen a másik oldalon. De a több nem érdekel. Se a neve se a színe se a származása semmi.
Ezt az érzést el tudja valaki magyarázni? Miért van? Miért érzem ezt a késztetést? Mivel nincsenek semmilyen más homó vágyaim.
Sajátomat nem tudom elérni, így marad másé.
De nem érdekel sem a hozzá tartozó férfi se semmi. Csak ki akarom próbálni hogy milyen a másik oldalon. De a több nem érdekel. Se a neve se a színe se a származása semmi.
Ezt az érzést el tudja valaki magyarázni? Miért van? Miért érzem ezt a késztetést? Mivel nincsenek semmilyen más homó vágyaim.
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2026. 03. 10. kedd 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 10. kedd 17:24
"néha elfog a vágy, hogy kipróbáljam milyen ha egy farok van a számban és leszopni. Milyen íze lehet másnak, milyen amikor elélvez. Milyen amikor a számba élvez"
Ne vedd bántásnak, de ezzel leírtad egy meleg vagy egy biszexuális férfi vágyait.
Lehet, el kéne fogadnod azt, hogy nem vagy sziklaszilárdan hetero.
Ne vedd bántásnak, de ezzel leírtad egy meleg vagy egy biszexuális férfi vágyait.
Lehet, el kéne fogadnod azt, hogy nem vagy sziklaszilárdan hetero.

vazelinator

Kyra Mendez