Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak vágyak leírása!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#13445   ma 17:06
DredFFI DredFFI
Én szivesen csatlakoznák szerelmi életetekhez !
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (ma 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 00:06
On.
Vágyom arra, de őszintén ám, smile , hogy egy hetero pasi kukkoljon és fotózzon minket a hotelszobánkban, miközben a feleségemet kényeztetem, simogatom, csókolgatom, nyalom a punciját, aztán megdugom és teleélvezem, majd egy dildóval és ubival is elélvez...
#13444   ma 16:50
DredFFI DredFFI
egy idegen párt szeretkezés közben látni.
#13443   ma 16:07
vaszilij133 vaszilij133
Sziasztok! Nagyon szívesen! Három kamerával tudom filmezni ,vagy fényképezni, vagy vegyesen!SD kártyára,vagy bármire.Nem elsőfilmes vagyok!Pesti vagyok.
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (ma 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 00:06
On.
Vágyom arra, de őszintén ám, smile , hogy egy hetero pasi kukkoljon és fotózzon minket a hotelszobánkban, miközben a feleségemet kényeztetem, simogatom, csókolgatom, nyalom a punciját, aztán megdugom és teleélvezem, majd egy dildóval és ubival is elélvez...
#13442   ma 15:21
foursomefan foursomefan
Nagy vágyunk egy normális, kicsit biszex, jóképű, jófarkú és jó testű Pasi rendszeres hármasozásra
#13441   ma 15:01
baden07 baden07
Sziasztok! Igènyes, ápolt puncit nyalni úgy hogy közben kefèlik.
#13440   ma 12:57
Maybe Maybe
Párjával együtt leszopni egy nagyfarkú srácot smile
#13439   ma 10:40
underarmour underarmour
Hát egy megvalósulatlan, beteljesületlen vágy, hogy egy férfit orálisan ízvadász a párja jelenlétében.
#13438   ma 05:16
colamatyi colamatyi
egy jó nagy faszt leszopni.
#13437   ma 04:17
Szerelő01 Szerelő01
Puncit nyalni,miközben kúrjàk a végén tisztàra nyalni!
#13436   ma 03:10
Mámor6o Mámor6o
Intelligens Roma hölgyet orgazmusig kényeztetni nyalni hogy a számba élvezzen!
#13435   ma 00:06
bambuszliget bambuszliget
On.
#13434   tegnap 23:57
bambuszliget bambuszliget
A hetero férfi puncira vágyik. A meleg férfi faszra vágyik. A biszexuális férfi faszra is vágyik, meg puncira is vágyik.
Nincs ezzel semmi baj. Mindegyik teljesen normális dolog.
Fogadd el magadat olyannak, amilyen vagy, s könnyebb lesz az életed.
(Ez egy válasz RockHeart üzenetére (tegnap 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:15
Bár nem vagyok bi, de szívesen kipróbálnám, milyen érzés férfit, férfi ként szopni.
Semmi más nem foglalkoztat, csak a szopás.
Na, meg a más sperma ize is.
#13433   tegnap 22:18
RockHeart RockHeart
Szia.
Én is erre vágyom.
(Ez egy válasz scmboy üzenetére (2026. 08. 15. szombat 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 15. szombat 16:43
Megkóstolni és leszopni egy szép faszt.
#13432   tegnap 22:16
RockHeart RockHeart
Szia. Ez engem is érdekelne.
(Ez egy válasz szombatiferi üzenetére (tegnap 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:44
egyszer részt venni egy csoportos maszturbáláson
#13431   tegnap 22:15
RockHeart RockHeart
Bár nem vagyok bi, de szívesen kipróbálnám, milyen érzés férfit, férfi ként szopni.
Semmi más nem foglalkoztat, csak a szopás.
Na, meg a más sperma ize is.
#13430   tegnap 22:13
colamatyi colamatyi
nagy faszú pasi megdugjon.
#13429   tegnap 21:37
Mámor6o Mámor6o
Intelligens Roma hölgyet orgazmusig kényeztetni!
Élvezni ahogy a számba élvez!
Diszkréció természetes.
#13428   tegnap 21:33
szilvia8383 szilvia8383
Sziasztok fèrjemmel keresünk fiatal nagy farkü pasit aki kemènyen megdugná kopasz puncimat heves ès Szolnok megye
#13427   tegnap 18:09
Kempinges Kempinges
Találkozni valakivel, akit szintén izgat a
pi
alf
si
alf
sz
alf
ex
!
#13426   tegnap 17:07
cuckold creampie cuckold creampie
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2012. 12. 31. hétfő
Üzenetek: 13445db
Utolsó üzenet: ma 17:06

Hírek

tegnap 09:45
VIP tagság! Kedves GG tagok! Mától újra tudjátok hasznalni a bankkártyás fizetést VIP tagság vásárláshoz. Üdvözlettel Goldengate Szerkesztőség Tovább
2026. 06. 08. hétfő 18:43
2026.nyári GG tali Cseteseknek ls Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2026. július 17-19. (3 nap, 2... Tovább
2025. 12. 29. hétfő 17:34
Szeretnél egy működő társkeresőt? Akkor tegyél is érte! Októberi felhívásunkra sajnos a hibás adatlapok tulajdonosainak 98 %-a NEM VETTE a fáradságot, hogy javítsa a beállításait. Ezért a határidőt 2026 február 15-ig meghosszabbítottuk. Mint azt... Tovább
Válassz az alábbi csomagok közül:
Kezdő
30 nap
3 799 Ft
Ezt választom!
bankkártyával
Haladó
120 nap
9 999 Ft
Ezt választom!
bankkártyával
1+ hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
22 999 Ft
Ezt választom!
bankkártyával
6+ hónap
Sikeres vásárlás!
nap VIP jóváírva a fiókodon.
Sikeres vásárlás!
VIP kódod:
Aktiváld bejelentkezés után a VIP menüben.

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!