ÉN NÉKEM MÁR NINCSEN SEMMI EGYÉB VÁGYAM,
CSAK AZ,HOGY A MODERÁTORT JÓL SZÁJON VÁGJAM...!!!
a teljesen OKTALAN 3 napos tiltásért...!!!
Na ezért most hány napos tiltást kapok...!?!
CSAK AZ,HOGY A MODERÁTORT JÓL SZÁJON VÁGJAM...!!!
a teljesen OKTALAN 3 napos tiltásért...!!!
Na ezért most hány napos tiltást kapok...!?!
Nekem is ez a vágyam!
(Ez egy válasz Pancho876 üzenetére (ma 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:27
Hogy olyan feleségem legyen aki hatalmas farkú négerekkel csal minden nap és néznem kell és nyalni közben és a számba köp mikor a szájába élveznek meg felém gugol és kinyalatja amit bele élveznek es néha egyikre rá is nyomja a fejem
2 nagyit egyazerre szopatni
Hàt se se panaszkodhat az kicsivel az tuti
(Ez egy válasz Pancho876 üzenetére (ma 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:27
Hogy olyan feleségem legyen aki hatalmas farkú négerekkel csal minden nap és néznem kell és nyalni közben és a számba köp mikor a szájába élveznek meg felém gugol és kinyalatja amit bele élveznek es néha egyikre rá is nyomja a fejem
Intelligens Roma hölgyet orgazmusig nyalni kényeztetni és élvezni ha a számba élvez!!!
Vágyom azt, hogy ...
Swingerklubban, fent valahol, valamelyik ágyon...
Feleségemet lágyan hanyatt döntöm, csókolózunk... simogatom... Megjelennek a kukkolók is... intek egy tetovált srácnak, hogy közelebb is jöhet, ha szeretne...Persze, hogy szeretne...
Két oldalról közrefogjuk a feleségemet, lesimogatjuk róla a fehérneműt...
Néha ugyanoda téved a kezünk, feleségem szereti azt, ha két férfi simogatja lágyan, ujjazza finoman egyszerre, és/vagy ketten kényeztetik melleit...
Ilyenkor én is óvszert húzok...
Felváltva hatolunk be a szexi, izgalomtól kipurult, asszonyosan husi, szép formájú puncijába...
Kicsit később, kellemesen elfáradva, kielégülten fekszünk egymás mellett, alkalmi partnerünk már elköszönt, elment zuhanyozni...
Szép lassan, gyengéden újra simogatni kezdjük egymást...
Swingerklubban, fent valahol, valamelyik ágyon...
Feleségemet lágyan hanyatt döntöm, csókolózunk... simogatom... Megjelennek a kukkolók is... intek egy tetovált srácnak, hogy közelebb is jöhet, ha szeretne...Persze, hogy szeretne...
Két oldalról közrefogjuk a feleségemet, lesimogatjuk róla a fehérneműt...
Néha ugyanoda téved a kezünk, feleségem szereti azt, ha két férfi simogatja lágyan, ujjazza finoman egyszerre, és/vagy ketten kényeztetik melleit...
Ilyenkor én is óvszert húzok...
Felváltva hatolunk be a szexi, izgalomtól kipurult, asszonyosan husi, szép formájú puncijába...
Kicsit később, kellemesen elfáradva, kielégülten fekszünk egymás mellett, alkalmi partnerünk már elköszönt, elment zuhanyozni...
Szép lassan, gyengéden újra simogatni kezdjük egymást...
Régi vágyam egy igazi transznemű (nem transzvesztita) lányt megismerni.
Fiatal kezdő párral huncutkodni.
50+ pár kölgytagját kénseztetni ahogy csal szeretnék,illetve aszisztálni a nagyobb élvezetért!
kapitális méretű fasz dugjon szopasson.
Vágyom rá hogy egy barátnő esetleg feleség
Vagy formás mellek közt elélveznék.
ku
várna. alf
ty alf
ap alf
ózbanVagy formás mellek közt elélveznék.
Egy régi vágyam , hogy egy jól szituált párnál harmadikként , 69-ezzek a feleséggel , miközben a férje hátulról dugja kualftyalfa pózban ! Szívesen nyalnám tisztára a teleélvezett punciját és a kicsússzanó farkat is lenyalogatnám ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát Budapesten vagy Pest megyében....
Egy régi vágyam , hogy egy jól szituált párnál harmadikként , 69-ezzek a feleséggel , miközben a férje hátulról dugja kualftyalfa pózban ! Szívesen nyalnám tisztára a teleélvezett punciját és a kicsússzanó farkat is lenyalogatnám ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát Budapesten vagy Pest megyében....
Jó lenne egy hölgyhöz párhoz csatlakozni.
Ha egy férj felkérne,,,,
hogy szopassam meg, vagy esetleg basszam meg, lovagoltassam meg a feleségét heti 1-2 alkalommal, mert azt élvezné ha a neje pinájába belemártogatom a szőrös vastag nem túl nagy faszomat, ami mindig teli van.És írányítana engem hogyan csináljam.Vagy épen megmondaná hova spricceljem a forró gecimet a nejére.
hogy szopassam meg, vagy esetleg basszam meg, lovagoltassam meg a feleségét heti 1-2 alkalommal, mert azt élvezné ha a neje pinájába belemártogatom a szőrös vastag nem túl nagy faszomat, ami mindig teli van.És írányítana engem hogyan csináljam.Vagy épen megmondaná hova spricceljem a forró gecimet a nejére.
Igényes Roma hölgyet orgazmusig nyalni kényeztetni!
Indult egy új magyar reddit közösség, szerintem hasznos lehet!
https://www.reddit.com/r/hungariansexting/s/Qne55seNcQ
https://www.reddit.com/r/hungariansexting/s/Qne55seNcQ
Szopnék egy kiadósat a feleség jelenlétében.
Kávéba "tejet" adni.

vazelinator

hrvatski