egy bisexpartyn meztelenül lenni sok felöltözött ember között.. ahol sorban szopatnak, nyalatnak..
Megdugnám más feleségét!
Az viszonylag egyszerű, van fizetős lehetőség is pároknál.
(Ez egy válasz csabi89 üzenetére (ma 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Végig nézni egy pár szeretkezését
Találni egy párrakit sex közben kiszolgálnék és lehet gecis puncit nyalni.
Ezt akarom érezni.
(Ez egy válasz monster01 üzenetére (2026. 03. 14. szombat 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 14. szombat 15:47
Férfi fenekét hátulról hosszasan nyalni, majd a farkát és a heréket is hátrahuznám és nyalnám azokat is élvezésig.
Nyaló szolgálat egy párnál dugás előtt dugás közben és dugás után tisztára nyalni a tele élvezet pinát
Vágyam? Vágyaim?
Nekem csak egy, de eléggé összetett vágyam van.
Megtalálni azt a bevállalós, Domina, esetleg Swtch beállítottságú független Hölgyet, akivel hosszútávon együtt élvezhetnénk a BDSM,--->> CBT --->> Medical --->> Orál --->> Anál által átélhető élvezeteket/fájdalmakat, aki elfogadja, netán élvezi is a passzív Bi mazo beállítottságomat.
Sajnos nagyon kevés az a Hölgy, aki be is merné vállalni az ilyen vágyait.
Az élet csinált már csodákat.
Kitudja mit hoz a jövő.
Köszönetem fejezem ki - vazelinator -nak, hogy létre hozta ezt a szobát!
Nekem csak egy, de eléggé összetett vágyam van.
Megtalálni azt a bevállalós, Domina, esetleg Swtch beállítottságú független Hölgyet, akivel hosszútávon együtt élvezhetnénk a BDSM,--->> CBT --->> Medical --->> Orál --->> Anál által átélhető élvezeteket/fájdalmakat, aki elfogadja, netán élvezi is a passzív Bi mazo beállítottságomat.
Sajnos nagyon kevés az a Hölgy, aki be is merné vállalni az ilyen vágyait.
Az élet csinált már csodákat.
Kitudja mit hoz a jövő.
Köszönetem fejezem ki - vazelinator -nak, hogy létre hozta ezt a szobát!
Felesegemet megosztani massal! Nagyon izgatna!
Ha a nejemet más férfiak dugnák!
Férfi fenekét hátulról hosszasan nyalni, majd a farkát és a heréket is hátrahuznám és nyalnám azokat is élvezésig.
Telt nagymellű nővel sexelni hármasban.ülne a farkamon miközben a pasija farkát szopnám…
Jó lenne ha egy csaj ráülne az arcomra és ugy nyalnám élvezésig közben valaki más meg szopná a farkam.
Sziasztok!Elhanyagolt puncit nyalni élvezésig.
Egy párnál a férjjel közösen szép lassan simogatások közepette a nejét kibontani a ruháiból. Közösen csókolgatni simogatni a meztelen testét.
nem tudom miért de izgat ha arra a gondolat hogy a feleségem jol megdugjak,és én utána kenyeztetem
Én ugyanolyan anyagra vágyom amilyet te használsz
(Ez egy válasz NOT-average-JOE üzenetére (2026. 03. 13. péntek 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 13. péntek 19:58
(Ez egy válasz NOT-average-JOE üzenetére (2026. 03. 13. péntek 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Vágyak..?..őszintén?
A hatodik parancsolat elleni vétkezés jegyében olyan jáCCótársa(ka)t találni,aki(k) anno - hozzám hasonlóan- figyelemmel kisérte/kisérték a tisztánlátó dokik jószándékú figyelmeztetését.. és úgy gondolták,h.nemcsak a karikÓcskának járna lóbél-díj helyett sokkal inkább kender..de a ripacs gömbzsicinek is, aki képes volt azzal riogatni, h.aki nem "veszi fel" a likud nanorészecskékbe burkolt szintetikus lónyálat, annak kaQkk!
Szóval.. olyann(okk)al cimboráznék,aki(k) tisztában van(nak) azzal a ténnyel,h.ez a fránya S-protein a testnedvekkel képes gazdatestet váltani, ezért az endorfin/oxitocin/dopamin felszabadítás céljából olyannyira nem opció Nála/Náluk a
A hatodik parancsolat elleni vétkezés jegyében olyan jáCCótársa(ka)t találni,aki(k) anno - hozzám hasonlóan- figyelemmel kisérte/kisérték a tisztánlátó dokik jószándékú figyelmeztetését.. és úgy gondolták,h.nemcsak a karikÓcskának járna lóbél-díj helyett sokkal inkább kender..de a ripacs gömbzsicinek is, aki képes volt azzal riogatni, h.aki nem "veszi fel" a likud nanorészecskékbe burkolt szintetikus lónyálat, annak kaQkk!
Szóval.. olyann(okk)al cimboráznék,aki(k) tisztában van(nak) azzal a ténnyel,h.ez a fránya S-protein a testnedvekkel képes gazdatestet váltani, ezért az endorfin/oxitocin/dopamin felszabadítás céljából olyannyira nem opció Nála/Náluk a
fű
-fával, csak jól nézzen ki lehetőség, h.felelősségteljesen tutira vigyáztak Magukra..és nem testkontakToltak hiszékeny-naív embertársainkkal. Tudom..virágnyelven van.. de aki(k)nek szól, az(ok) megérti(k)..
alf
ve alf
l
Vágyak..?..őszintén?
fű
-fával, csak jól nézzen ki lehetőség, h.felelősségteljesen tutira vigyáztak Magukra..és nem testkontakToltak hiszékeny-naív embertársainkkal. Tudom..virágnyelven van.. de aki(k)nek szól, az(ok) megérti(k)..
alf
ve alf
l
A páromat (19L) mással lássam szexelni

vazelinator