Sok jelentkező lenne erre.
(Ez egy válasz Magdi1960 üzenetére (ma 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem lenne rossz ebben részt venni..
Hát nekem elég rövid van, utolsó lennék a versenyben
(Ez egy válasz Bihármas5967 üzenetére (ma 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Rendeznék egy versenyt, hogy kinek ér a farka a saját seggéhez közelebb.
Nem ez heteroflexibilis. Azok a bi-k akik többet is akarnak ennél, más alkalmakkor is megakad a szeme az azonos neműeken. Csókolódzni is szeretne vele, több időt eltölteni stb. Azok a BI-k akik ennél többet kivannak az azonos neműektől is. Én s csak ki akarok próbálni pár dolgot. Nem kivánom megcsokolni sem semmi mást.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (tegnap 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:59
Dehogy hívják így, ez sima biszexualitás. Olyanok találnak ki ilyen hangzatos megnevezést, hogy flexibil, akik nem képesek elfogadni magukat annak amik, biszexnek melegnek stb. . Egy teljesen hetero nem vágyik farokra sem a szájába sem máshová. Ez a nagyon nagy baj a fejekben, mert így pl a társkeresőben is heterót hazudnak oda, fogalom zavarból vagy direkt. Miért nem lehet néven nevezi azt ami, nem szégyen biszexnek lenni, de aki magát becsapja mást is be fog.
Nudi vagy wellness közben több férfit kielégíteni...
biszex párral szexelni.
Dehogy hívják így, ez sima biszexualitás. Olyanok találnak ki ilyen hangzatos megnevezést, hogy flexibil, akik nem képesek elfogadni magukat annak amik, biszexnek melegnek stb. . Egy teljesen hetero nem vágyik farokra sem a szájába sem máshová. Ez a nagyon nagy baj a fejekben, mert így pl a társkeresőben is heterót hazudnak oda, fogalom zavarból vagy direkt. Miért nem lehet néven nevezi azt ami, nem szégyen biszexnek lenni, de aki magát becsapja mást is be fog.
Hát pont én is így vagyok ezzel......
(Ez egy válasz X üzenetére (tegnap 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:22
Törölt felhasználó (4810765)
Bukkake.
Bukkake több csajra(2-3).
Bi kipróbálása,úgy,hogy én szopatok egy bi házaspárt.
Fix partnert békésben aki a sok.gecimet kezelgeti.
Úgy hívják hogy heteroflexibilis. Sok embernél van ilyen, nem kirívó. Hajt a kíváncsiság. Én is kipróbálnám ha velem van a párom.
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (tegnap 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:32
Full heterónak gondolom magam és az is vagyok. De annyira szeretem a szopást, hogy sokszor gondolkodom és néha elfog a vágy, hogy kipróbáljam milyen ha egy farok van a számban és leszopni. Milyen íze lehet másnak, milyen amikor elélvez. Milyen amikor a számba élvez.
Sajátomat nem tudom elérni, így marad másé.
De nem érdekel sem a hozzá tartozó férfi se semmi. Csak ki akarom próbálni hogy milyen a másik oldalon. De a több nem érdekel. Se a neve se a színe se a származása semmi.
Ezt az érzést el tudja valaki magyarázni? Miért van? Miért érzem ezt a késztetést? Mivel nincsenek semmilyen más homó vágyaim.
De nem érdekel sem a hozzá tartozó férfi se semmi. Csak ki akarom próbálni hogy milyen a másik oldalon. De a több nem érdekel. Se a neve se a színe se a származása semmi.
Ezt az érzést el tudja valaki magyarázni? Miért van? Miért érzem ezt a késztetést? Mivel nincsenek semmilyen más homó vágyaim.
Full heterónak gondolom magam és az is vagyok. De annyira szeretem a szopást, hogy sokszor gondolkodom és néha elfog a vágy, hogy kipróbáljam milyen ha egy farok van a számban és leszopni. Milyen íze lehet másnak, milyen amikor elélvez. Milyen amikor a számba élvez.
Bukkake.
Egy bi pàrnàl hàzibaràt lenni ahol oràlisan mindkét felet kényeztethetem....
Nem jött egy sem még
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2026. 03. 21. szombat 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2026. 03. 21. szombat 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
na most kapsz csomó dickpic-et
(Ez egy válasz vinstoonlight üzenetére (2026. 03. 21. szombat 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 21. szombat 17:07
(Ez egy válasz vinstoonlight üzenetére (2026. 03. 21. szombat 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Imádnám, ha jófaszú, szexi pasik elküldenék a farkukat üzenetben.
Vágyon arra hogy egy nagymellű nyugdíjas nővel szexelhessek!
Mint eddig is, találni egy olyan hölgyet aki ráülne az arcomra és élvezésig nyalatná magát.
Régi vágyam titkos szerepjátékos kapcsolat, amiben én hölgy apja, fia vagy unokája lennék.
Imádnám, ha jófaszú, szexi pasik elküldenék a farkukat üzenetben.
Legnagyobb élmény elélvezni egy nőben, aki közben a füledbe nyögi, hogy "ejts teherbe"

vazelinator

Gyuszka73