Izgató Roma hölgyet orgazmusig nyalni!
Max. 30 éves sráccal meztelenül ölelkezve, hogy a farkunk is összeér csókolózni, majd egymás fenekét nyalni és franciázni.
Csatlakozom. Videóm is van ilyen.
Egy ilyenben én is benne lennék nagyon…
(Ez egy válasz Baba45 üzenetére (ma 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:45
Megnézni ahogy egy pasi egy kemény faszt szop.
Közben masztiznék.
Vagy a 2 farkat összedörzsölve verném .
Közben masztiznék.
Megnézni ahogy egy pasi egy kemény faszt szop.
Közben masztiznék.
Közben masztiznék.
Találni egy srácot aki lenyomja teljesen és dugja folyamatosan a torkom.
Mint már eddig is mondtam, 50+ nők akik szeretik azt ha kinyalják őket jelentkezzenek. Ha csak sima sex az is jó.
Szerintem is,nagyon szexy lenne.Főleg ha mindene spermás, nagyon izgató ha úgy szexelek vele,hogy többen ráèlveztek előttem
(Ez egy válasz Ibolya.ib üzenetére (tegnap 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Finom puncit nyalni....
Autóval főúttól földúton vagy két kilométert bemenni, és erdős-bokros részen leparkolni. Kukkolós, simogatós, ujjazós, home doggingos filmet szeretnénk készíteni. A feleségem az idegen játékszere "wife", én meg az idegen, a "stranger".
Egy mobil a vezető oldali ajtó félig lehúzott ablakához van rögzítve, és az autó jobb oldalánál-elejénél egy állványon a Canon.
Jobb oldali ajtó ablaka teljesen le van eresztve, s óvatosan lépek mind közelebb a magát simogató "wife"-hoz. Először csak óvatosan, majd egyre rámenősebben simogatni a könnyű nyári ruhájából segítségemmel egyre jobban kivetkőző "wife"-ot.
Pár orgazmus után az ajtót kinyitja, és farkamat megragadja, magához húz, bekapja... Nagyon jól csinálja, de nem a szájába szeretnék elmenni, ezért négykézlab fordítom, arccal a vezetőoldal felé, és úgy dugom meg, és élvezem tele a szexi punciját.
Ekkor megszólal. Szemezek egy férfival, aki a bokrok közzül kukkol. Laza mozdulattal megigazítja magán a ruháját, és kissé bátortalanul, de jó poénnak tartva odaköszön, odainteget ...
Megvalósítható vágy
Egy mobil a vezető oldali ajtó félig lehúzott ablakához van rögzítve, és az autó jobb oldalánál-elejénél egy állványon a Canon.
Jobb oldali ajtó ablaka teljesen le van eresztve, s óvatosan lépek mind közelebb a magát simogató "wife"-hoz. Először csak óvatosan, majd egyre rámenősebben simogatni a könnyű nyári ruhájából segítségemmel egyre jobban kivetkőző "wife"-ot.
Pár orgazmus után az ajtót kinyitja, és farkamat megragadja, magához húz, bekapja... Nagyon jól csinálja, de nem a szájába szeretnék elmenni, ezért négykézlab fordítom, arccal a vezetőoldal felé, és úgy dugom meg, és élvezem tele a szexi punciját.
Ekkor megszólal. Szemezek egy férfival, aki a bokrok közzül kukkol. Laza mozdulattal megigazítja magán a ruháját, és kissé bátortalanul, de jó poénnak tartva odaköszön, odainteget ...
Megvalósítható vágy
Elhanyagolt puncit élvezésig nyalni. Erre vágyom most.
nősen nehéz lesz találni
(Ez egy válasz Idősebbet737 üzenetére (tegnap 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy 60 -70 éves nőt kényeztetni vagy egy ilyen korú párhoz csatlakozni
Bi párral sexelni most szopva és szopatva lenni….
Egy is elég lenne mellém
(Ez egy válasz Wife1998 üzenetére (2026. 04. 07. kedd 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 07. kedd 19:15
(Ez egy válasz Wife1998 üzenetére (2026. 04. 07. kedd 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2 összeszokott izmos férfi lesz ennek itt a gátja. Feleségek erre lennének bőven.
Nem semmi lenne…
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2026. 04. 07. kedd 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 07. kedd 18:48
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2026. 04. 07. kedd 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Utána az enyémet,mind a hárman megdughatjátok.
Ha vègeztetek en jövök!
Ha vègeztetek en jövök!
Keményen szoptatni simaszkban.
Úgy,hogy aki jön ő se lásson.
Majd mikor élvezek gyorsan rászorïtani a fejét a faszomra.
Aztán combomat csapkodva akarna menekülni,de nem hagynám
Úgy,hogy aki jön ő se lásson.
Majd mikor élvezek gyorsan rászorïtani a fejét a faszomra.
Aztán combomat csapkodva akarna menekülni,de nem hagynám
Őszintén izgatnak alkalmi kalandok,
Igazuk van és en meg a kozelben is vagyok
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2026. 04. 07. kedd 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 07. kedd 20:01
Pedig tág puncival várja a jelentkezőket.
Volt mar az oldalról partnere,izgató volt az is.
Volt mar az oldalról partnere,izgató volt az is.

vazelinator

darkness