50+ os hölggyel lenni hosszan sex.
Hm, nekem most a legnagyobb vágyam az, hogy párként egy másik szimpatikus párral megismerkedjünk és barátkozzunk. Közös programok, kirándulás, vacsora, egyebek. Miután idővel kialakul a kölcsönös szimpátia és bizalom, akár egy közös wellness hétvégét is össze lehetne hozni... ahol akár egy "feleségcserét" is ki lehetne próbálni egy-egy éjszakára. Utána izgalmas lenne elmesélni egymásnak, kinek milyen élménye volt.
Persze a közös élmények is izgalmasak, de mindkettőnek más a hangulata szerintem...
Persze a közös élmények is izgalmasak, de mindkettőnek más a hangulata szerintem...
Egy régi vágyam , hogy egy jól szituált párnál harmadikként , 69-ezzek a feleséggel , miközben a férje hátulról dugja kualftyalfa pózban ! Szívesen nyalnám tisztára a teleélvezett punciját és a kicsússzanó farkat is lenyalogatnám !
Intelligens Roma hölgyet orgazmusig kényeztetni!
Nyalni masszírozni hogy a számba élvezne!!!
Nyalni masszírozni hogy a számba élvezne!!!
Egyet tudok érteni a leírtakkal abszolult!
(Ez egy válasz Mindkettőnknek üzenetére (tegnap 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:50
Találni olyanokat aki még tudja mik azok a fogalmak hogy tisztelet, udvariasság, köszönés, elköszönés, elfogadás, visszautasítás stb és ezeket tudja kombinálni is. Nem arosztokrata szinten, csak mint halandó. Az intelligencia is szexi...
Vagyunk így páran…
Mi tagadás,ezt mi is imádjuk! Vágynánk is rá ismét.....
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (ma 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:31
Újra átélni azt az élményt, újra látni azt, hogy a feleségemet ketten-hárman is lágyan simogatják, miközben ajkaival engem kényeztet.
Jól megmasszírozni egy hölgyet szépen masszázs olajjal utána pedig elvezésig nyalni.
Újra átélni azt az élményt, újra látni azt, hogy a feleségemet ketten-hárman is lágyan simogatják, miközben ajkaival engem kényeztet.
Az intelligencia, a humor, az empátia szexi.
Szerencsére, bármily furcsán is hangozzék, de több normális, intelligens, kultúrált ember vesz körbe mindannyiunkat, mint ezen tulajdonságokkal nem rendelkezők. Szerintem. Csak az ostoba kulturálatlanok feltűnőbbek, ha tíz emberből három ilyen, azok már mérgezik a környezetüket, s a másik hét úgy érzi, sok(k)an vannak a bunkók...
Szóval aki keres, az talál. Kívánom nektek azt, hogy jó helyen keresgélve sikerüljön olyanra, olyanokra rátalálnotok, akire, akikre vágytok. (Ez egy válasz Mindkettőnknek üzenetére (tegnap 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerencsére, bármily furcsán is hangozzék, de több normális, intelligens, kultúrált ember vesz körbe mindannyiunkat, mint ezen tulajdonságokkal nem rendelkezők. Szerintem. Csak az ostoba kulturálatlanok feltűnőbbek, ha tíz emberből három ilyen, azok már mérgezik a környezetüket, s a másik hét úgy érzi, sok(k)an vannak a bunkók...
Szóval aki keres, az talál. Kívánom nektek azt, hogy jó helyen keresgélve sikerüljön olyanra, olyanokra rátalálnotok, akire, akikre vágytok. (Ez egy válasz Mindkettőnknek üzenetére (tegnap 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Találni olyanokat aki még tudja mik azok a fogalmak hogy tisztelet, udvariasság, köszönés, elköszönés, elfogadás, visszautasítás stb és ezeket tudja kombinálni is. Nem arosztokrata szinten, csak mint halandó. Az intelligencia is szexi...
Egy régi vágyam , hogy egy jól szituált párnál harmadikként , 69-ezzek a feleséggel , miközben a férje hátulról dugja
ku
pózban ! Szívesen nyalnám tisztára a teleélvezett punciját és a kicsússzanó farkat is lenyalogatnám !
alf
ty alf
a
Ez milyen igaz....
(Ez egy válasz Mindkettőnknek üzenetére (tegnap 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy domináns nő, aki játszik az elmémmel...
Mi most arra vágynánk,hogy hosszú hétvégés wellnessezéskor pl a szaunában vagy a jakuzziban egy Pár "elcsábítson" minket és egy kellemes négyes hancúr alakuljon ki
Adatlapom szerint találni egy olyas párt, aki igényelne engem.
Top comment
<3
(Ez egy válasz Gabriella82 üzenetére (2026. 07. 27. hétfő 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 27. hétfő 08:26
Orvosi rendelőben, kórházban vagy mentőautóban több faszt kényeztetni
Régi vágyam hogy nagyon szőrös srácot találják a fővárosból: de sajnos eddig semmi.
Sziasztok! Elhanyagolt, igènyes, ápolt puncit nyalni èlvezèsig, akár egyoldalúan is.

vazelinator

kdu901
Chrissy Morgan