Hajlik rá. Többször említettem neki egy közös ismerőst hogy ő lehetne az. Neki se közömbös. A sráccal már beszéltem, és mondtam hogy startoljon rá. Valószínű az elsőt tuti nem láthatom, mert azt mondta a párom hogy ha megtörténik, utána elmeséli.
(Ez egy válasz Gyengéden egy térben üzenetére (tegnap 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:03

Párod mit szól hozzá ? Ő is vágyna rá ? Vagy inkább csak a te fantáziád ez ?
Sziasztok! Akkor újra, mert időközben átköltöztettem a tartalmat magamról... Az itt és most megadott link a magán Google drive könyvtáram, kb. 10 év termése napjainkig, csak engedélyt kell kérni és rövid időn belül automatikusan megadja a rendszer... Több, mint 200 kép vegyesen, ruhásak és meztelen, továbbá 7 videó, amelyeket külön kell elindítani! Remélem tetszeni fogok és nem okozok csalódást!!! Előre is köszönöm szépen!!! Pusszancs!!!
Marianna
https://drive.google.com/drive/folders/1VLIYFVhxFxVQJ4zVbEnSs7- P86b0OMOzp
Marianna
https://drive.google.com/drive/folders/1VLIYFVhxFxVQJ4zVbEnSs7- P86b0OMOzp
Párod mit szól hozzá ? Ő is vágyna rá ? Vagy inkább csak a te fantáziád ez ?
(Ez egy válasz Laed8283 üzenetére (2025. 04. 28. hétfő 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Elhanyagolt nővel nagyot szeretkezni.
Találni egy olyan sportos srácot aki szeretne egy sorozatot ide felrakni (a saját profiljához), amin egy csinos milfel vannak ketten....
Én (a férj) készítenem a képeket természetesen arckép, és ismertetőjegyek nélkül...
Én (a férj) készítenem a képeket természetesen arckép, és ismertetőjegyek nélkül...
Találni egy 50 + os igényes hölgyet kölcsönös örömökre puncinyalásra élvezésig,laza cumizásra
A titkos erotikus vágyát teljesíteni egy párnak vagy hölgynek

Meg mindig a legnagyobb a feleségem mással látni…
Egy pár kikötözne az ágyon,és az arcomon szexelnének!
A Hölgy puncija a szám felett lenne! A nyelvemmel nyalogatnám közben. Kikötözve lenni,szemem bekötve.Ráguggolnának a számra és nyalnom kellene.Nem látnám kit nyalok ki.. A végén behúznának a fürdőbe és lepisilnének. Bele a számba is!
A Hölgy puncija a szám felett lenne! A nyelvemmel nyalogatnám közben. Kikötözve lenni,szemem bekötve.Ráguggolnának a számra és nyalnom kellene.Nem látnám kit nyalok ki.. A végén behúznának a fürdőbe és lepisilnének. Bele a számba is!
Talp imádatomat kiélni egy hölgyön...
Engem férjem és barátja 6 éven keresztül keféltek együt is De külön is.
A megbeszélt helyen ülnék a padon.Megérkezne az autójával a Nő.
Kiszállna,jól megnézne.Gyere,mondaná.Beülnék hozzá. Egy nyugis helyre mennénk. Hátra döntené az ülést,kicsit feljebb ülne,csak szoknya lenne rajta.Kényeztessem mondaná! ORGAZMUSIG nyalnám,többször is. Majd kiszállna a kocsiból és elkezdene pisilni. A pisilés végén szólna, hogy kapok egy kicsit,és a számba csorgatna egy keveset. Le is nyeletné velem. A táskájából egy használt bugyit venne elő. Nekem adná azzal a parancsal,hogy otthon szagolgassam,verjem ki vele a farkam.Verjem rá,majd nyaljam le róla!
Kiszállna,jól megnézne.Gyere,mondaná.Beülnék hozzá. Egy nyugis helyre mennénk. Hátra döntené az ülést,kicsit feljebb ülne,csak szoknya lenne rajta.Kényeztessem mondaná! ORGAZMUSIG nyalnám,többször is. Majd kiszállna a kocsiból és elkezdene pisilni. A pisilés végén szólna, hogy kapok egy kicsit,és a számba csorgatna egy keveset. Le is nyeletné velem. A táskájából egy használt bugyit venne elő. Nekem adná azzal a parancsal,hogy otthon szagolgassam,verjem ki vele a farkam.Verjem rá,majd nyaljam le róla!
feleségembe más pasikat látni élvezni
Összehozna a sors egy szenvedélyes , tabumentes , új dolgokra nyitott és befogadó vékony,sportos kiscicis hölgyel , ki vágyik egy klasszikus szeretői viszonyra.

Egy egymást szerető sub párt használni.
Szívesen megnéznék már egy szeretkezést
És ha úgy van, akkor be is segítenék egy jó kis olajos masszázzsal előjátéknak.

Holnap este egy férfi az sem baj ha méretes és izgatja ha spriccel többször a hölgy.....akivel Vasárnap reggelig kényesztetnénk a feleségem.

Szivesen megtalálnám már egy nő barátságát.
Random leszopna valaki minden szó nelkül
vagy vezetés közben rábukna

Szeretkezni egy extrém kövér, 200 kg feletti nővel. Imádom a hatalmas, hájas női testet.Ismer valaki ilyen nőt?