Szívesen látnám a feleségem egy masszázs közben ahogy szépen lassan elönti a vágy és nem bír magán uralkodni.....
Adatlapom szerint is keresek a környékemen.
Köszönöm
Köszönöm
Ez nagyon izgató lenne
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (tegnap 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:52
A Sup-on meztelenül napozó feleségemet egy milfkedvelő fiatal srác közreműködésével orgazmusból orgazmusba simogatni, csókolgatni, nyalni, ujjazni...
A munkám során kacérabb háziasszonyokkal találkozni, sokamlós poénokkal kalandot találni. Volt már rá példa, hogy mentem később hozzá és megmasszíroztam
Aztán összehoztunk hármas körbemasszírozást is a párommal.
Szóval ilyesmit átélni ismét, az lenne a vágyam
Aztán összehoztunk hármas körbemasszírozást is a párommal. Szóval ilyesmit átélni ismét, az lenne a vágyam
Ez sem tűnik beteljesíthetetlen vágynak. Konkrétan mikor és hol?
Persze így már nem is olyan spontán, de a végeredmény szinte ugyanaz. (Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (tegnap 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:52
Persze így már nem is olyan spontán, de a végeredmény szinte ugyanaz. (Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (tegnap 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
A Sup-on meztelenül napozó feleségemet egy milfkedvelő fiatal srác közreműködésével orgazmusból orgazmusba simogatni, csókolgatni, nyalni, ujjazni...
Sziasztok, könyörgöm miért ott.
(Ez egy válasz 40es bisexhazaspar üzenetére (tegnap 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:50
Nagy vágyunk,hogy találjunk a közelünkben egy 50+ -os bisex uni pasit,akivel eljátszadozhatnánk rendszeresen a feleség jelenlétében! Haverság extrákkal!
Keresek egy bi férfi tagú házaspárt,ahol a feleséget izgatja,ha a férjét elötte szopatják.
Rendszeres kapcsolat….
Privátban
Rendszeres kapcsolat….
Privátban
Nagy vágyunk,hogy találjunk a közelünkben egy 50+ -os bisex uni pasit,akivel eljátszadozhatnánk rendszeresen a feleség jelenlétében! Haverság extrákkal!
Vágyom, fiatal lányok hatalmas melleivel játszani!
55-65 hölgyet kikötözve, kinyalni es .....
Túrkeve környékén igényes de elhanyagolt hölgyet orgazmusig nyalni kényeztetni!!!
Extra ha Roma a hölgy!
Extra ha Roma a hölgy!
Egy Pest megyei passzív,lehetőeg hellyel rendelkező,független biszex pasival vagy "ladyboy"al ismerkedni s kölcsönös szimpátia esetén rendszeresen összejárni jólérezni magunkat hármasban
Talán írtam már korábban, de még mindig őszinte vágyam találni egy biszex srácot és egy lányt egy kellemes édeshármasra...
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Adatlapom szerint találni egy olyas kapcsolatot amit ott vázoltam.
Az se baj ha bi páros, aktív vagyok nagyon
Az se baj ha bi páros, aktív vagyok nagyon
Sziasztok!Ma este feljönne hozzám egy orálcentrikus hölgy,ès nyalnám a punciját èlvezèsig, akár egyoldalúan is.
Fiatal, huszonéves nagyfarkú, de legalábbis nem átlagos farkú, vékony fiú, aki gerjed a feleségem korabeli nőkre, becserkészné a nejem, és rendszeresen átjárna hozzánk szexelni, vagy akár egyedül is dughatna vele kedvére.
Természetesen nem akárkivel, fontos hogy becserkéssze, udvaroljon stb, fontos a tisztaság, és az EQ, stb.
Természetesen nem akárkivel, fontos hogy becserkéssze, udvaroljon stb, fontos a tisztaság, és az EQ, stb.
Telt nagymellű csajjal szopni élvezésig a nagyfarkú pasiját
Tetszik
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2026. 07. 01. szerda 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 01. szerda 21:34
Pl a Tisza tavon nagy viharban két kajakos srácot vagy egy házaspárt kimentünk a vízből, s amíg várjuk, hogy elvonuljon a vihar,
b
, alf
or alf
oz alf
gatunkpá
, egyre pikánsabb témákról beszélgetünk, aminek a következménye az, hogy hárman alapos kényeztetést, dugást adunk a feleségemnek, illetve a párral egy izgalmas párcserés gabalyodásban lesz részünk.
alf
li alf
nk alf
ázunk

vazelinator

sebhelyesfarku