Egy idegen nő rám írna találkoznánk és leápolná a farkam .Persze én is kényeztetném ha igényelné.

Egy szép feneket kinyalnék
Már 16 éves korom óta izgatnak az idős hölgyek, 18 évesen egyből elmentem egy 61 éves mamihoz a rosszlányokról akivel minden vágyamst kiélve hatalmasat keféltünk. Azóta is így 32 évesen sokkal voltam és izgat ha egy minnél öregebb mami szopja a fiatal kemény faszom. 74 volt a rekord, de nincs felső határ. Ha jönne egy 90 éves annak is a szájába adnám
Egy egymast szerető sub párt használni.
Illetve
Maszkos anonim együttlét.
Maszkban , ridegen, használva.
Előre letisztázott helyen (szabadban is) időben. Szerepek , igények ugyanúgy. Helyszinen már semmi vagy minimális beszéd.
Parner vagy partnerek neme , kora, külseje a dolog jellegéből adódóan másodlagos.
Akár többször , hosszabbtávon is. Anélkül hogy megismernénk egymást.
Illetve
Maszkos anonim együttlét.
Maszkban , ridegen, használva.
Előre letisztázott helyen (szabadban is) időben. Szerepek , igények ugyanúgy. Helyszinen már semmi vagy minimális beszéd.
Parner vagy partnerek neme , kora, külseje a dolog jellegéből adódóan másodlagos.
Akár többször , hosszabbtávon is. Anélkül hogy megismernénk egymást.
Puncit nyalni miközben dugják.
műkézzel megdugni nőt vagy párt.
Meglep, hogy ezt gondolom, de ezt adom.
(Ez egy válasz Marvel üzenetére (2025. 07. 10. csütörtök 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 10. csütörtök 07:04

Ebben a pillanatban, egy bisex pár mindkét tagját párommal közösen orális élvezetben részesíteni. Előbb szopnánk végig, természetesen miután megkaptuk az isteni spermát, utána nyalnánk a pár női tagját is. ( reggeli szösszenet)

Egy Nő aki elkapna felcsatissal.Akár Hetero pár Nő tagja is.Fordított felállas a vágyam őszíntén.
Biszex párral szeretkezni.
Bpesten elhanyagolt ápolt hölgyet kényeztetni, puncit is nyalni.
Ebben a pillanatban, egy bisex pár mindkét tagját párommal közösen orális élvezetben részesíteni. Előbb szopnánk végig, természetesen miután megkaptuk az isteni spermát, utána nyalnánk a pár női tagját is. ( reggeli szösszenet)

A feleségem arcára és szájába élvezni...
Hosszú évek után vágyom arra, hogy valaki(k) szadista módon orál, anál, CBT, Medicál módon megkínozzon.
Évek óta nincsen rá jelentkező.
Igaz az is, hogy már nincsenek hozzá megfelelő eszközeim.
Évek óta nincsen rá jelentkező.
Igaz az is, hogy már nincsenek hozzá megfelelő eszközeim.
Vágyak..őszintén..?
OK: 5! nőci,én hanyatt fekszem..1 a golyóimat nyalókázná,1 a répát..+jobbról-balról 1-1 a mellbimbóimat + az 5.ráülne a számra..és lassan,finoman,puhán "húzni" minél tovább..késleltetve..majd némi regenerálódós pihi után REPETA!
OK: 5! nőci,én hanyatt fekszem..1 a golyóimat nyalókázná,1 a répát..+jobbról-balról 1-1 a mellbimbóimat + az 5.ráülne a számra..és lassan,finoman,puhán "húzni" minél tovább..késleltetve..majd némi regenerálódós pihi után REPETA!

Most úgy làtni pàrom mint a VIP vidibe titokban akàr
Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Ápolt puncit nyalni, Bpesten.
Age play + ABDL egy filigrán huszonéves lánnyal.
DDLG-ben volt részem ilyen felállásban, de erre a szintre nem jutottunk el.
DDLG-ben volt részem ilyen felállásban, de erre a szintre nem jutottunk el.
Nekem volt szerencsém látni,úgy hogy egyikük sem tudott róla.
(Ez egy válasz Páromat meglesni üzenetére (2025. 07. 08. kedd 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 08. kedd 08:31

Ha a párom titokban eljárna kefélni,szopni egy megbízható pasihoz a tudtom nélkül,és ezt megleshetném.
Ha a párom titokban eljárna kefélni,szopni egy megbízható pasihoz a tudtom nélkül,és ezt megleshetném.