biszex párral vagy pasikkal dugni
Nem vagyok ertetlen. Csak ezt a vagyat siman ki tudod elegiteni. Nem kell sok logisztika hozza.
Nem gondolnám hogy értetlen vagy, pusztán nem teljesen ugyan abból a szemszögből látjuk ezt. Ennyi.
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (ma 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (ma 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
miért nem? Bár lehet hogy én vagyok a értetlen
(Ez egy válasz DarkKnight üzenetére (ma 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz DarkKnight üzenetére (ma 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Igaz, bár mégsem ugyan olyan teljesen.
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (ma 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:12
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (ma 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Elmész egy swinger klubba és akkor ott simán át tudod élni akár egy éjszaka többször is.
Beszéljünk róla , közel is vagyok
(Ez egy válasz foursomefan üzenetére (ma 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:23
Találni végre egy hozzánk illő Férfit, akivel rendszeresen partiba vághatnám a Nejem.
Nő hugycsövét dugni,beleélvezni.
Találni végre egy hozzánk illő Férfit, akivel rendszeresen partiba vághatnám a Nejem.
Elmész egy swinger klubba és akkor ott simán át tudod élni akár egy éjszaka többször is.
(Ez egy válasz DarkKnight üzenetére (ma 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:45
Találni egy olyan szimpatikus párt, akiket pont az izgatna hogy "mindent a szemnek, semmit a kéznek" elven, csak nézőközönség lennék. Ezt nagyon adnám.
Találni egy olyan szimpatikus párt, akiket pont az izgatna hogy "mindent a szemnek, semmit a kéznek" elven, csak nézőközönség lennék. Ezt nagyon adnám.
Teleélvezett feleséget nyalni, dugni.
Túrázunk. Találunk egy padot és asztalt. Rádöntöm hassal az asztalra, lehúzom a nadrágját és a bugyiját a térdéig. Simogatom szép kerek fenekét, asszonyos, szép punciját. Imádja az ujjazást, a puncisimogatást. Többször is elélvez. Majd megdugom, és tele élvezem a szexi, szűk punciját. Bugyit, nadrágot visszahúzom reá, megcsókolom. Egy barátunk mobillal vette a kis játszadozásunkat. Púposodik a nadrágja, áll a farka, de megegyeztünk. Ő nem élvezhet el, nem szállhat be. Majd a hotelszobában... Ő most az operatőrünk.
Folytatjuk a túránkat. Néha megállunk, nekidöntöm egy fának, és újra meg újra elélvezésig simogatom. A túra nem rövid...
Folytatjuk a túránkat. Néha megállunk, nekidöntöm egy fának, és újra meg újra elélvezésig simogatom. A túra nem rövid...
Találni egy sportos/vékony kíváncsi srácot közös maszturbációra… aki ugyan úgy kezdő és kíváncsi mint én, és el tudnék menni hozzá….
Ha egy férj felkérne,,,,
hogy szopassam meg, vagy esetleg basszam meg, lovagoltassam meg a feleségét heti 1-2 alkalommal, mert azt élvezné ha a neje pinájába belemártogatom a szőrös vastag nem túl nagy faszomat, ami mindig teli van.És írányítana engem hogyan csináljam.Vagy épen megmondaná hova spricceljem a forró gecimet a nejére.
hogy szopassam meg, vagy esetleg basszam meg, lovagoltassam meg a feleségét heti 1-2 alkalommal, mert azt élvezné ha a neje pinájába belemártogatom a szőrös vastag nem túl nagy faszomat, ami mindig teli van.És írányítana engem hogyan csináljam.Vagy épen megmondaná hova spricceljem a forró gecimet a nejére.
Szeretnék találni egy kis mellű nőt és kényeztetni maszirozni kivánságait teljesiteni.
Mindegy milyen alkatú puncit nyalni hosszasan.
Szeretném ha szaunában miközben szopok, megdugnának.
szia ő már egyszer bizonyította
(Ez egy válasz BUKKAKE üzenetére (2026. 03. 28. szombat 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy belevaló Hölgy szopja a farkam miközben azt nézem,hogy a Páromat két pasi dugja-szopatja,Ő meg nyögve élvezi
Most valami jo melegre ebben a hidegben

vazelinator

Zoltán1980
Renata P