Jó kis fertőzés biztosított!
(Ez egy válasz Szabolcslakatos13 üzenetére (ma 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Két nő felváltva szopogatná a farkamat!
Sziasztok ,
Mi hasonlóképpen szeretjük az ilyen órákon át tartó bulikat (Ez egy válasz Onkyoo12 üzenetére (2026. 09. 29. kedd 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 29. kedd 19:21
Mi hasonlóképpen szeretjük az ilyen órákon át tartó bulikat (Ez egy válasz Onkyoo12 üzenetére (2026. 09. 29. kedd 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tudom mennyire elterjedt mert valamiért tabu téma a swinger világban, de mi szeretünk betépve szexelni, egyszerűen felturbóz mindent ami jó. A vágyunk egy igazi swinger buli, vagy privát swinger találkozó, akár csak néhány emberrel, akár többel, ahol mindenki
má
úszik, fellegekben jár és kőkemény minden pasi és a nők még nem tudják számolni hány orgazmuson vannak túl. Eddig egyszer sikerült egy beszálló pasival be-gumicukrozni és az szuper volt
alf
mo alf
rb alf
an
Intelligens Roma hölgyet orgazmusig nyalni kényeztetni!!!!
új csevegőszoba >>>>> https://chatsj.com
Egy férj előtt a feleségét szopatni és megbaszni akár a lakásukban vagy autóban.Közben a férj utasít minket hogyan csináljuk.Izgi lenne.
új csevegőszoba >>>>> https://chatsj.com
Mert punciba már meg volt?
(Ez egy válasz Tamas8 üzenetére (2026. 10. 02. péntek 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 10. 02. péntek 14:40
A legnagyobb vágyam ,hogy anyósomat segbe megdugjam de sehogy nem tudom rávenni :(
Ez nekem is règi vágyam, már sokat gondolkoztam rajta hogy is lehetne megvalósítani.
(Ez egy válasz Axel0123 üzenetére (2026. 08. 24. hétfő 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 24. hétfő 12:18
Én a férjjel szövetkezve szeretem kefélgetni a feleségeket titokban . A nő mit sem sejt a férj mindent tud
A legnagyobb vágyam ,hogy anyósomat segbe megdugjam de sehogy nem tudom rávenni :(
Használni egy bi passzív,sub beállítottságú pasit,a felesége elött,aki ezt nézné…
Nagy vágyunk találni végre-valahára egy olyan Párt,akikkel elmehetnénk egy afféle free use wellness hétvégére.
Cuckold, BDSM, kukkolás, animal.
Két nagyfarkú pasit szopni miközben egy telt nagymellű nő szopja a farkam.Ezt álmodtam nagyon bejönne…..
Szeretném hogy a számba, spricceljen egy punci.
Mostanában leginkább arra vágyom, hogy egy olyan párral szexeljek, ahol a férfi jó testalkatú, és nincsenek gátlásai biszex terén, a hölgyet pedig izgatja a helyzet hogy amellett hogy mi férfiak igyekszünk őt a végletekig kényeztetni, felhúzni, élveztetni, egymást is csókoljuk, szopjuk, kényeztetjük (mellbimbót, nyakat, fület is - ezek nem csak a nőket izgatják) nyaljuk, óvszerrel dugjuk; és nem idegenkedünk egymás smermájától akár a hölgy testén, szájában van, akár a másik férfin.
Barátnőm barátnőjével meg neki a barátjával hármasozni.
Nem tudom mennyire elterjedt mert valamiért tabu téma a swinger világban, de mi szeretünk betépve szexelni, egyszerűen felturbóz mindent ami jó. A vágyunk egy igazi swinger buli, vagy privát swinger találkozó, akár csak néhány emberrel, akár többel, ahol mindenki
má
úszik, fellegekben jár és kőkemény minden pasi és a nők még nem tudják számolni hány orgazmuson vannak túl. Eddig egyszer sikerült egy beszálló pasival be-gumicukrozni és az szuper volt
alf
mo alf
rb alf
an
Egy régi vágyam , hogy egy jól szituált párnál harmadikként , 69-ezzek a feleséggel , miközben a férje hátulról dugja kualftyalfa pózban ! Szívesen nyalnám tisztára a teleélvezett punciját és a kicsússzanó farkat is lenyalogatnám ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát Budapesten vagy Pest megyében....
Telt szeretőm mellé pasit ahol kukkolhatok közben

vazelinator

Heaven