20 alatt is jo volna….
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (ma 05:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Izgató Roma hölgyet hosszan nyalni kényeztetni!
Drága Anna, nekem még mindig Te vagy a vágyam.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 15. hétfő 12:12
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Volt néhány találkozásom egy nagyon szimpatikus talpig úriemberrel, akinek az volt a legnagyobb vágya, hogy engem nyalhasson. A hétvégén teljesült, és amellett, hogy őrült dolog volt igazán izgalmas is.
Találni egy normális srácot 20+ farokkal,de szinte lehetetlen.
Kedves Hölgyek!
Elég fanatikusan odavagyok az érzéki, hosszú és szenvedélyes puncinyalásért. Képzeld, hogy beállítunk egy visszaszámlálót a telefonon, 75/60/45 percre és elkezdelek ízlelgetni... (ezt az időtávot még elég jól bírja az állkapcsom :P). Te meddig bírnád? Ha benne lennél egy kimerítő kényeztetésbe, küldj üzit!
Helyszín tekintetében sok mindenre nyitott vagyok
Üdv,
Gergő
Elég fanatikusan odavagyok az érzéki, hosszú és szenvedélyes puncinyalásért. Képzeld, hogy beállítunk egy visszaszámlálót a telefonon, 75/60/45 percre és elkezdelek ízlelgetni... (ezt az időtávot még elég jól bírja az állkapcsom :P). Te meddig bírnád? Ha benne lennél egy kimerítő kényeztetésbe, küldj üzit!
Helyszín tekintetében sok mindenre nyitott vagyok
Üdv,
Gergő
Szeretném meglesni a párom , egy domináns pasival aki használja
szerintem írtam neked és nem válaszoltál
(Ez egy válasz Magdi1960 üzenetére (tegnap 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:41
(Ez egy válasz Magdi1960 üzenetére (tegnap 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretnék szex fotózáson vagy filmezésen részt venni, ahol nagyi vagy tanár néni lehetnék és a fiatal pasikat kellene kielégítenem. Vagy más különleges témákban, mondjuk egy tanyán bizarr dolgokat csinálni
Wellnessben hallgatózni , hallani este a másik pár szexét.
Viszonoznánk
Viszonoznánk
Pest megyében megnéznék kamionost fizetős nővel (titokban is)
Kitalálni ki miért jelől ismerősnek, és utána nem kommunikál semmit.....
Én leginkább a párom popsiját szeretném nyalni, de nem enged oda.
Igen, megtudom érteni az úriembert. Bár egy jó kebelszex is nagy öröm lenne ahogy látom.
2026. 06. 15. hétfő 12:12
Volt néhány találkozásom egy nagyon szimpatikus talpig úriemberrel, akinek az volt a legnagyobb vágya, hogy engem nyalhasson. A hétvégén teljesült, és amellett, hogy őrült dolog volt igazán izgalmas is.
Szeretném ha egy az elképzeléseimnek megfelelő hölgy saját örömére dominánsan megnyalatna. Imádok segget és lábat nyalni, de ha amásik fél felől nem érzem ennek örömét akkor a "csak megengedés"
me
mint amilyennek sokan az e féle aktust gondolják.
alf
ga alf
lá alf
zóbb
Csak privatban leirtam, h mi a gond.
Remek lenne…
(Ez egy válasz Pancho876 üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretnék szex fotózáson vagy filmezésen részt venni, ahol nagyi vagy tanár néni lehetnék és a fiatal pasikat kellene kielégítenem. Vagy más különleges témákban, mondjuk egy tanyán bizarr dolgokat csinálni
Elmegyek megjavitok valamit az új boxeremben és közben az asszonyod folyton érint néz és a végén akár fenn is akad a farkamon. Mert azért jön az asztalos hogy meghúza az anyát.
Az is isteni
(Ez egy válasz Axel0123 üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 15. hétfő 14:53
Egy párral "szendvics póz" a Hölgy Örömére illetve dupla farok egy punciba mmmmmmmm
Egy párral "szendvics póz" a Hölgy Örömére illetve dupla farok egy punciba mmmmmmmm

vazelinator

zé
Rachel Evans