Nagyon izgatòan hangik. Tetszik nagyon. Benne lennék.
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (ma 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:10
Sziasztok, szőrős pinàjú feleségem hason fekszik és bejön a pasi és megdugja,és ràélvez a puncira
Sziasztok, szőrős pinàjú feleségem hason fekszik és bejön a pasi és megdugja,és ràélvez a puncira
Ápolt puncit nyalni élvezésig. Én hanyatt fekszem, a hölgy velem szemben ráül a számra, és élvezkedik rajtam élvezésig.
nagyfaszú pasi dugjon vagy nő műfarokkal.
Szia. Többször is írtam pl én is. De amíg a “bi” jelzőt nem tudják értelmezni a heteró pasik (vagy nem akarják), addig feleslegesen irogat ide az ember lánya.. Arra, hogy keresünk bi lányt párt pasit, jelentkezett 10-15 heteró pasi… Nyílván ha megakarom magam dugatni, arra ott van párom.
De ezt elég kevesen fogják fel pedig világosan fogalmazok…
(Ez egy válasz gabi606 üzenetére (tegnap 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:21
De ezt elég kevesen fogják fel pedig világosan fogalmazok…
(Ez egy válasz gabi606 üzenetére (tegnap 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok...érdekes hogy hölgy sose ír ide...talán nekik nincsenek vágyaik amit meg élnének..??
Nagykáta Gyömrő Bp vagy Cegléd útvonalon találni egy párt akiknél van ideje ismerkedni is
Szívesen leszopnék egy sportos, borotvált farkú, biszex srácot élvezésig!
nem vagy egyedül ezzel....
(Ez egy válasz rozsoma78 üzenetére (tegnap 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Ápolt elhanyagolt pinán élvezésig kinyalnám.
biszex párral dugni.
sziasztok...érdekes hogy hölgy sose ír ide...talán nekik nincsenek vágyaik amit meg élnének..??
Hétvégi adventi gyertya gyújtás hoz keresek hölgyet v párt,írj privit ha erdekel
Megértem... nekem kétszer volt alkalmam csokicsajokkal flörtölni. Először élőben, Horvátországban, egészen szürreális volt a szitu, mert magyar csajszi volt, félig legalábbis. Ontotta a kétértelmű megjegyzéseket, de akkor még házas voltam, és nekem nem fért bele a kikacsintás. A másik egy kenyai leányzó volt, sokat videóchat-eltünk, jókat mulattunk. Élőben sajna sosem találkoztunk. Pedig a málnás Oreo engem is érdekelt volna. Evvan.
(Ez egy válasz Grandioso üzenetére (2025. 11. 26. szerda 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha egy férj felkérne,,,,
hogy szopassam meg, vagy esetleg basszam meg, lovagoltassam meg a feleségét heti 1-2 alkalommal, mert azt élvezné ha a neje pinájába belemártogatom a szőrös vastag nem túl nagy faszomat, ami mindig teli van.És írányítana engem hogyan csináljam.Vagy épen megmondaná hova spricceljem a forró gecimet a nejére.
hogy szopassam meg, vagy esetleg basszam meg, lovagoltassam meg a feleségét heti 1-2 alkalommal, mert azt élvezné ha a neje pinájába belemártogatom a szőrös vastag nem túl nagy faszomat, ami mindig teli van.És írányítana engem hogyan csináljam.Vagy épen megmondaná hova spricceljem a forró gecimet a nejére.
Anonim sex , maszkban,talán szabadban.
Egycegymast szerető sub párt használni.
Egycegymast szerető sub párt használni.
Sajna csak bakancs lista... :(
(Ez egy válasz Banderas79 üzenetére (2025. 11. 26. szerda 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Már azzal is simán beérném, ha egy kedves csajszival tudnék dumálgatni, chatelgetni.
Sziasztok! Egy igényes, szép szőrös puncit élvezésig nyalni.
Tapasztalat, vagy csak fantázia?
(Ez egy válasz Grandioso üzenetére (2025. 11. 26. szerda 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 26. szerda 15:48
Afro csajt. Nagyon fekete bőrrel. Mert a málnás oreo finomabb mint a sima.
Afro csajt. Nagyon fekete bőrrel. Mert a málnás oreo finomabb mint a sima.

vazelinator

AAA
Marketa B.