Jólenne egy hoszútávú biszex pasival öszejárni.
Alázatos SubNő !
Osztálykiránduláson a két kisérő apuka az ofő feleségemet és a másik tancinénit egész éjjel dugja ...
Teljes latatlanba csak siman egy faszt kiverni vagy leszopni. Nem glory cafeban csak ugy barhol el eldugott helyen ahol nem latom a farok tulajat, nincs semmmi kommunikacio, csak en es egy fasz.
Tanár vagy ovonenit ....
Tapasztalatok?
Tapasztalatok?
Tökéletes randi hangzása van
(Ez egy válasz Nyelném üzenetére (tegnap 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Bisex párnál lennék sex rabszolga.
Bukkake
Izgató Roma hölgyet orgazmusig nyalni!
Max. 30 éves sráccal meztelenül ölelkezve, hogy a farkunk is összeér csókolózni, majd egymás fenekét nyalni és franciázni.
Csatlakozom. Videóm is van ilyen.
Egy ilyenben én is benne lennék nagyon…
(Ez egy válasz Baba45 üzenetére (tegnap 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:45
Megnézni ahogy egy pasi egy kemény faszt szop.
Közben masztiznék.
Vagy a 2 farkat összedörzsölve verném .
Közben masztiznék.
Megnézni ahogy egy pasi egy kemény faszt szop.
Közben masztiznék.
Közben masztiznék.
Találni egy srácot aki lenyomja teljesen és dugja folyamatosan a torkom.
Mint már eddig is mondtam, 50+ nők akik szeretik azt ha kinyalják őket jelentkezzenek. Ha csak sima sex az is jó.
Szerintem is,nagyon szexy lenne.Főleg ha mindene spermás, nagyon izgató ha úgy szexelek vele,hogy többen ráèlveztek előttem
(Ez egy válasz Ibolya.ib üzenetére (2026. 04. 08. szerda 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Finom puncit nyalni....
Autóval főúttól földúton vagy két kilométert bemenni, és erdős-bokros részen leparkolni. Kukkolós, simogatós, ujjazós, home doggingos filmet szeretnénk készíteni. A feleségem az idegen játékszere "wife", én meg az idegen, a "stranger".
Egy mobil a vezető oldali ajtó félig lehúzott ablakához van rögzítve, és az autó jobb oldalánál-elejénél egy állványon a Canon.
Jobb oldali ajtó ablaka teljesen le van eresztve, s óvatosan lépek mind közelebb a magát simogató "wife"-hoz. Először csak óvatosan, majd egyre rámenősebben simogatni a könnyű nyári ruhájából segítségemmel egyre jobban kivetkőző "wife"-ot.
Pár orgazmus után az ajtót kinyitja, és farkamat megragadja, magához húz, bekapja... Nagyon jól csinálja, de nem a szájába szeretnék elmenni, ezért négykézlab fordítom, arccal a vezetőoldal felé, és úgy dugom meg, és élvezem tele a szexi punciját.
Ekkor megszólal. Szemezek egy férfival, aki a bokrok közzül kukkol. Laza mozdulattal megigazítja magán a ruháját, és kissé bátortalanul, de jó poénnak tartva odaköszön, odainteget ...
Megvalósítható vágy
Egy mobil a vezető oldali ajtó félig lehúzott ablakához van rögzítve, és az autó jobb oldalánál-elejénél egy állványon a Canon.
Jobb oldali ajtó ablaka teljesen le van eresztve, s óvatosan lépek mind közelebb a magát simogató "wife"-hoz. Először csak óvatosan, majd egyre rámenősebben simogatni a könnyű nyári ruhájából segítségemmel egyre jobban kivetkőző "wife"-ot.
Pár orgazmus után az ajtót kinyitja, és farkamat megragadja, magához húz, bekapja... Nagyon jól csinálja, de nem a szájába szeretnék elmenni, ezért négykézlab fordítom, arccal a vezetőoldal felé, és úgy dugom meg, és élvezem tele a szexi punciját.
Ekkor megszólal. Szemezek egy férfival, aki a bokrok közzül kukkol. Laza mozdulattal megigazítja magán a ruháját, és kissé bátortalanul, de jó poénnak tartva odaköszön, odainteget ...
Megvalósítható vágy
Elhanyagolt puncit élvezésig nyalni. Erre vágyom most.

vazelinator

Geri0210