Én szivesen csatlakoznák szerelmi életetekhez !
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (ma 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 00:06
On.
Vágyom arra, de őszintén ám,
, hogy egy hetero pasi kukkoljon és fotózzon minket a hotelszobánkban, miközben a feleségemet kényeztetem, simogatom, csókolgatom, nyalom a punciját, aztán megdugom és teleélvezem, majd egy dildóval és ubival is elélvez...
, hogy egy hetero pasi kukkoljon és fotózzon minket a hotelszobánkban, miközben a feleségemet kényeztetem, simogatom, csókolgatom, nyalom a punciját, aztán megdugom és teleélvezem, majd egy dildóval és ubival is elélvez...
egy idegen párt szeretkezés közben látni.
Sziasztok! Nagyon szívesen! Három kamerával tudom filmezni ,vagy fényképezni, vagy vegyesen!SD kártyára,vagy bármire.Nem elsőfilmes vagyok!Pesti vagyok.
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (ma 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 00:06
On.
Nagy vágyunk egy normális, kicsit biszex, jóképű, jófarkú és jó testű Pasi rendszeres hármasozásra
Sziasztok! Igènyes, ápolt puncit nyalni úgy hogy közben kefèlik.
Párjával együtt leszopni egy nagyfarkú srácot
Hát egy megvalósulatlan, beteljesületlen vágy, hogy egy férfit orálisan ízvadász a párja jelenlétében.
egy jó nagy faszt leszopni.
Puncit nyalni,miközben kúrjàk a végén tisztàra nyalni!
Intelligens Roma hölgyet orgazmusig kényeztetni nyalni hogy a számba élvezzen!
On.
A hetero férfi puncira vágyik. A meleg férfi faszra vágyik. A biszexuális férfi faszra is vágyik, meg puncira is vágyik.
Nincs ezzel semmi baj. Mindegyik teljesen normális dolog.
Fogadd el magadat olyannak, amilyen vagy, s könnyebb lesz az életed. (Ez egy válasz RockHeart üzenetére (tegnap 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:15
Nincs ezzel semmi baj. Mindegyik teljesen normális dolog.
Fogadd el magadat olyannak, amilyen vagy, s könnyebb lesz az életed. (Ez egy válasz RockHeart üzenetére (tegnap 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Bár nem vagyok bi, de szívesen kipróbálnám, milyen érzés férfit, férfi ként szopni.
Semmi más nem foglalkoztat, csak a szopás.
Na, meg a más sperma ize is.
Szia.
Én is erre vágyom. (Ez egy válasz scmboy üzenetére (2026. 08. 15. szombat 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is erre vágyom. (Ez egy válasz scmboy üzenetére (2026. 08. 15. szombat 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Ez engem is érdekelne.
(Ez egy válasz szombatiferi üzenetére (tegnap 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Bár nem vagyok bi, de szívesen kipróbálnám, milyen érzés férfit, férfi ként szopni.
nagy faszú pasi megdugjon.
Intelligens Roma hölgyet orgazmusig kényeztetni!
Élvezni ahogy a számba élvez!
Diszkréció természetes.
Élvezni ahogy a számba élvez!
Diszkréció természetes.
Sziasztok fèrjemmel keresünk fiatal nagy farkü pasit aki kemènyen megdugná kopasz puncimat heves ès Szolnok megye
Találkozni valakivel, akit szintén izgat a
pi
!
alf
si alf
sz alf
ex
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....

vazelinator

Rush11