Valaki úgy felállítsa a farkam, hogy jól seggbe dughassam!
Egy aranyos,kellemes nőt találni.
Egy régi vágyam , hogy egy jól szituált párnál harmadikként , 69-ezzek a feleséggel , miközben a férje hátulról dugja
ku
pózban ! Szívesen nyalnám tisztára a teleélvezett punciját és a kicsússzanó farkat is lenyalogatnám ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát Budapesten vagy Pest megyében....
alf
ty alf
a
Egy jó kis kalandra ,ahol végre engem használnak ki, ahol nyaljhatok sokat ,a végén esetleg bele is élvezetek ,azt is kinyalhatom, esetleg egy párhoz csatlakozni vagy valami roma esetleg ázsia csaj
tőbb pasi megdugjon.
Intelligens Roma hölgyet orgazmusig nyalni kényeztetni!
Szeretnék addig nyalni egy puncit amég összenem
pi
magát és engem ! Cél érdekében utazok, rugalmas vagyok !
alf
si alf
li
MMF egy szép farkú pasival és feleségével....
Valakivel elmenni sexmoziba vagy klubba
Sziasztok!
Elhanyagolt,igènyes puncit nyalni èlvezèsig.
Igènyes, diszkrét vagyok.
Elhanyagolt,igènyes puncit nyalni èlvezèsig.
Igènyes, diszkrét vagyok.
Egy ganbang ahol engem használnak.
Egy hölgy kezébe adni a farkam, hogy tegyen vele amit csak szeretne..
Biszex párral szeretnék újra lenni ahol mindketten előttem térdelnének és élvezésig szopnák a farkamat és a végén az arcukra élvezhetnék. De ezt szívesen viszonoznám is a pasinak a hölgytaggal.
Találni itt egy szeretőt
Egy régi vágyam , hogy egy jól szituált párnál harmadikként , 69-ezzek a feleséggel , miközben a férje hátulról dugja
ku
pózban ! Szívesen nyalnám tisztára a teleélvezett punciját és a kicsússzanó farkat is lenyalogatnám ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát Budapesten vagy Pest megyében....
alf
ty alf
a
Barátkozni egy bi párral a közelből / férfi +nő!/ vagy egy olyan bi hölgyet társat / találni akivel el lehetne /ilyen -olyan / párcserés szexre más párokhoz menni / és benne van és nyitott mindenre is…
Jó kis fertőzés biztosított!
(Ez egy válasz Szabolcslakatos13 üzenetére (2026. 10. 04. vasárnap 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 10. 04. vasárnap 17:48
Sziasztok ,
Mi hasonlóképpen szeretjük az ilyen órákon át tartó bulikat
Mi hasonlóképpen szeretjük az ilyen órákon át tartó bulikat
Két nő felváltva szopogatná a farkamat!
Sziasztok ,
Mi hasonlóképpen szeretjük az ilyen órákon át tartó bulikat (Ez egy válasz Onkyoo12 üzenetére (2026. 09. 29. kedd 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 29. kedd 19:21
Mi hasonlóképpen szeretjük az ilyen órákon át tartó bulikat (Ez egy válasz Onkyoo12 üzenetére (2026. 09. 29. kedd 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tudom mennyire elterjedt mert valamiért tabu téma a swinger világban, de mi szeretünk betépve szexelni, egyszerűen felturbóz mindent ami jó. A vágyunk egy igazi swinger buli, vagy privát swinger találkozó, akár csak néhány emberrel, akár többel, ahol mindenki
má
úszik, fellegekben jár és kőkemény minden pasi és a nők még nem tudják számolni hány orgazmuson vannak túl. Eddig egyszer sikerült egy beszálló pasival be-gumicukrozni és az szuper volt
alf
mo alf
rb alf
an
Intelligens Roma hölgyet orgazmusig nyalni kényeztetni!!!!

vazelinator

jonic