És jó
Egy jó testű, ápolt srác, szépen borotvált farkát élvezésig szopni! Imádnám, ha hatalmas adagot spriccelne a számba és nyelném az utolsó cseppig!
egyszerre látni és aktív szereplőként lenni többesben innen a művésznőkkel: vivadance, netta, suisil, veszpremxxx.
Az nekem is!!!
(Ez egy válasz furgeszarvas üzenetére (2026. 06. 12. péntek 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 12. péntek 11:32
Ha a duci 40-es feleségemet előttem megkúrná egy fiatal nagyfarkú pasi!
Melyik verzió működne?
(Ez egy válasz Pancho876 üzenetére (tegnap 06:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Az én vágyam (mélytorok-szendvics-anál-dupla punci) megélni átélni.
Én is pontosan erre vágyom!
(Ez egy válasz Coriolanus üzenetére (2026. 06. 10. szerda 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 10. szerda 21:08
Arra vágyom, hogy valaki jó keményen megdugja a feleségem előttem, esetleg velem együtt. Sajnos eddig még nem tudtam rávenni, pedig igen csak szereti a faszt. Ráadásul szeret flörtölni is és imádja ha bámulják a pasik, de amikor esély lenne rá mindig vissza táncol. Amúgy rendesen nedvesedik a témától. Egy igazi nagy farkú Don Juan kellene, aki kidumálná a bugyijából.
Engem keresel
(Ez egy válasz Vagyok79 üzenetére (tegnap 04:42), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 04:42
Szopatni egy pasit a nője előtt, aki közben alázza őt…. Vagy a nővel együtt szopni a pasit…
Szopatni egy pasit a nője előtt, aki közben alázza őt…. Vagy a nővel együtt szopni a pasit…
Ha a duci 40-es feleségemet előttem megkúrná egy fiatal nagyfarkú pasi!
Puncit nyalni, miközben a párja dugja, aztán spermásan is kinyalni.
Roma hölgyet orgazmusig nyalni kényeztetni masszírozni!
Élvezni az orgazmusát! Majd frissen kinyalni!!!!
Élvezni az orgazmusát! Majd frissen kinyalni!!!!
Nekünk egy nagy vágyunk,hogy egy Párral és egy plusz Pasival free use estét,ne adj Isten, hétvégét tartsunk
Szia Sorstárs!
Az baj, hogy 53 éves és a korosztályában hiába jó nő, lassan kifutunk az időből. (Ez egy válasz biboots üzenetére (2026. 06. 11. csütörtök 04:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Az baj, hogy 53 éves és a korosztályában hiába jó nő, lassan kifutunk az időből. (Ez egy válasz biboots üzenetére (2026. 06. 11. csütörtök 04:22), amit ide kattintva olvashatsz)
jó nagy fasz megdugjon
Pontosan ez van nal is. Állandóan ez jár a fejemben.
(Ez egy válasz Coriolanus üzenetére (2026. 06. 10. szerda 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 10. szerda 21:08
Arra vágyom, hogy valaki jó keményen megdugja a feleségem előttem, esetleg velem együtt. Sajnos eddig még nem tudtam rávenni, pedig igen csak szereti a faszt. Ráadásul szeret flörtölni is és imádja ha bámulják a pasik, de amikor esély lenne rá mindig vissza táncol. Amúgy rendesen nedvesedik a témától. Egy igazi nagy farkú Don Juan kellene, aki kidumálná a bugyijából.
Bi gabalyodás egy párral, magamévá tenni egy férjet a párja előtt, és aztán ők engem is jól elintéznek!
A végén spermás csókkal..
A végén spermás csókkal..
Leszophatna már valaki úgy is, hogy nem fizetek érte.

vazelinator

-Penge-