Én is szívesen megnézném!
(Ez egy válasz barack13 üzenetére (2025. 11. 29. szombat 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 29. szombat 16:28
masztizni valaki előtt, nézne ahogy meztelenül játszok a puncimmal, a nagy kerek melleimmel, ujjazom magam, akár mondja is hogy csináljam, de nem nyúl hozzám, csak néz és esetleg veri rám a farkát, nagyon izgató lenne ez a kicsit megalázó szitu, ahogy önkielégítek valakinek.
Egy anyonhasznált 30as sub csajt popsiba dugni, úgy hogy előttem már legalább hárman beleélveztek.
Találni egy srácot aki szopja magát.
*na
(Ez egy válasz Grandioso üzenetére (ma 00:20), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 00:20
2 név is van a fejemben. Az egyiküket csak látásból ismerem, a másikkal írogattunk egy időben rendszeresen, de semmi olyanról. Ma, velük egy 3some, és megvagyok egy életre.
2 név is van a fejemben. Az egyiküket csak látásból ismerem, a másikkal írogattunk egy időben rendszeresen, de semmi olyanról. Ma, velük egy 3some, és megvagyok egy életre.
(Ez egy válasz Banderas79 üzenetére (2025. 11. 27. csütörtök 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 27. csütörtök 11:43
Megértem... nekem kétszer volt alkalmam csokicsajokkal flörtölni. Először élőben, Horvátországban, egészen szürreális volt a szitu, mert magyar csajszi volt, félig legalábbis. Ontotta a kétértelmű megjegyzéseket, de akkor még házas voltam, és nekem nem fért bele a kikacsintás. A másik egy kenyai leányzó volt, sokat videóchat-eltünk, jókat mulattunk. Élőben sajna sosem találkoztunk. Pedig a málnás Oreo engem is érdekelt volna. Evvan.
Csak egy szavadba kerül
(Ez egy válasz barack13 üzenetére (2025. 11. 29. szombat 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
masztizni valaki előtt, nézne ahogy meztelenül játszok a puncimmal, a nagy kerek melleimmel, ujjazom magam, akár mondja is hogy csináljam, de nem nyúl hozzám, csak néz és esetleg veri rám a farkát, nagyon izgató lenne ez a kicsit megalázó szitu, ahogy önkielégítek valakinek.
60+ -os aktív partnert találni akit meglátogathatnék
Ökölszexben volt többször részem, nagyon szeretem, de jó lenne megint, főleg, ha nagyon szőrös a pinája és kilógnak az ajkai. Közben szopni a csiklóját. Még van egy két vágyam, de nagyon perverz...ide nem lehet. 50 + os vagyk, de egy fiatal lányt 20 feletti szívesen basznák, nyalnák.
privát gloryt találni
nem nethuszárt találni...
nem nethuszárt találni...
Jólene egy gecis puncit élvezesig nyalni.
Kár hogy messze vagy.
(Ez egy válasz erzo3 üzenetére (tegnap 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Az nagyon jó . Én is szeretném
(Ez egy válasz Schefszex üzenetére (tegnap 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Szomszéd asszonyt szét farkalni.
Egy hölggyel egymással szemben ülve masztizni, úgy hogy csak nézzük egymást.
Igen, ez nagyon jó és izgató dolog.
Sziasztok! Egy szép, igényes puncit élvezésig nyalni. Erre vágyom most.
A Nő nyalás közben az arcomba, számba pisilne!
tetszik ez a szituáció

vazelinator

Jana P