Punciba élvezés után kinyalni a puncit.
Sok vágyam van.
Egymás előtt önkielègìtèst végezni.
Szàjbaèlvezès után csókolózni.
Egymás előtt önkielègìtèst végezni.
Szàjbaèlvezès után csókolózni.
perverz nővel párral szexelni lakk, bőr, gumi ,szerkóban.
Időseb pasi puncit kényeztetne Bpesten.
Újra kefélni az ex nejemet miközben a mostani férjével telefonál.
Sokan szeretnénk hasonlót átélni.
(Ez egy válasz veldriver üzenetére (tegnap 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet, hogy off topik, de rákérdezek, főleg a nőknél.
Mennyire gáz, ha jelen esetben nekem kötődési problémák miatt kevés kapcsolatom volt, és ennek fényében nem a koromhoz mérhető tapasztalatom van szexben?
Szeretitek tanítgatni, vagy rávezetni a partnert, hogy nektek mi a jó, vagy inkább nem mentek bele semmilyen kapcsolatba hasonló partnerrel?
Nyilván ez azzal is jár, hogy jelenleg nagyobb kihagyásban vagyok szex fronton, szóval semmi kétség afelől, hogy ha most lenne bárkivel is aktus, erős esély van rá, hogy korán elmennék
A fórumon nem igazán láttam hasonló felvetést, de érdekel a véleményetek
Plusz nem biztos, hogy a megfelelő topik-ba írtam(semmi hasonlót nem találtam ami érintemé ezt a témát), így kérem a moderátort, ha lehet akkor maradhasson a kérdés
Mennyire gáz, ha jelen esetben nekem kötődési problémák miatt kevés kapcsolatom volt, és ennek fényében nem a koromhoz mérhető tapasztalatom van szexben?
Szeretitek tanítgatni, vagy rávezetni a partnert, hogy nektek mi a jó, vagy inkább nem mentek bele semmilyen kapcsolatba hasonló partnerrel?
Nyilván ez azzal is jár, hogy jelenleg nagyobb kihagyásban vagyok szex fronton, szóval semmi kétség afelől, hogy ha most lenne bárkivel is aktus, erős esély van rá, hogy korán elmennék
A fórumon nem igazán láttam hasonló felvetést, de érdekel a véleményetek
Plusz nem biztos, hogy a megfelelő topik-ba írtam(semmi hasonlót nem találtam ami érintemé ezt a témát), így kérem a moderátort, ha lehet akkor maradhasson a kérdés
Ezt én is megélném
(Ez egy válasz veldriver üzenetére (tegnap 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopatni a nejemet miközben valaki dugja hátulról vagy lovagolna valakin.
ha végre haver átjönne , vagy valaki
Hölgy punciját nyalni miközben egy fasz dugja. Különösen 69-ben
Egy pár szeretkezését végig nézni.
Idös hölgy titkos barátya leni ez nagy vágyam.
Régi vágyam,hogy egy háziasszony rendszeresen pénzért masztizzon nekem.
Egy 60 év körüli házaspárral ismerkedni ahol a férfi sármos és inkább aktív bi.
Egy vagány Párral átkefélni magunkat a 2026-os évbe.
Titokban kukkolni feleségem,miközben mással van.
Egy vidám jófej párral jakuzzizni négyesben. Hmmm. Ez most jól esne. Azt már leírni is álmodozás, hogy egy jófej vagány csajszival hármasban milyen jó lenne megint. Mindenkinek
Még mindig elhanyagolt puncit nyalnék élvezésig
Társas magányomban szeretnék valakit

vazelinator

Szex_hunting