Egyedulallo nagymamával ismerkednék, hosszutavon
Jó lenne egy kedves és szexcentrikus, már már inkább perverznek mondott csajszi titka lenni.
Eljutni a Glory holeba, és csatlakozni egy gangbanghez. Esetleg éppen akkor, mikor felvétel is készül.
Sziasztok, kinek volna kedve, hogy mutassuk meg egymásnak a parunkat és dumaljunk róluk. Írjatok privátban.
Elhanyagolt feleség punciját élvezésig nyalni.
Kézhez kapni egy olyan fotósorozatot, videót, amin a feleségem szerepel egy házaspárral, vagy egy-két ismerős vagy ismeretlen férfival.
A régebbi, hagyományos mozikban a tippi-tapi a pároknál teljesen természetes volt. Napjainkban mintha a sok biztonsági kamera miatt félnének...
(Ez egy válasz buszosati01 üzenetére (tegnap 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Hasonló élményben volt részem.
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2026. 01. 08. csütörtök 00:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 08. csütörtök 00:04
Moziban egy vadidegennel közösen élvezésig ujjazni, simogatni a feleségemet.
Vágyok arra hogy kinyaljak egy teliélvezett puncit amibe nem én élveztem bele.
Találni egy olyas párt akikkel az adatlapom szerint alakithatnék kinegy kapcsolatot a közelembe.
Nincs annál izgatóbb, mint teherbe ejteni egy nőt
Én is.
(Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2026. 01. 07. szerda 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Moziban egy vadidegennel közösen élvezésig ujjazni, simogatni a feleségemet.
Én benne vagyok
Írj ha gondolod. (Ez egy válasz Gerarad17 üzenetére (2026. 01. 07. szerda 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 07. szerda 15:40
Írj ha gondolod. (Ez egy válasz Gerarad17 üzenetére (2026. 01. 07. szerda 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Izgatna ha lenne olyan férj még akivel dumálnunk a feleségeinkről. Max meg is mutatnuk egymásnak.
Nem egyszerre, de nekem összejött egyszer egy szomszed anya-lánya...
(Ez egy válasz arpad2 üzenetére (2026. 01. 05. hétfő 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz arpad2 üzenetére (2026. 01. 05. hétfő 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Végig nézni egy pár szeretkezését
Szia,ezen ne múljon.
(Ez egy válasz Gerarad17 üzenetére (2026. 01. 07. szerda 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 07. szerda 15:40
Izgatna ha lenne olyan férj még akivel dumálnunk a feleségeinkről. Max meg is mutatnuk egymásnak.
Ápolt popsit nyalni
házaspárral megismerkedni találkozni. dugás ,közben puncit nyalogatni. kihúzni a pasi farkát és puncinedvesen szopogatni
Most az ha a zasszony beleülne valakijèbe.

vazelinator

egyparocska
Jitka