Egy transzi csajszi barát barátya lenni.
Találni egy 50 feletti faszit aki csak arra használna hogy havi 1-2 alkalommal jól leszopatná a farkát velem!
Szigetszentmiklós 41 éves pasi
Szigetszentmiklós 41 éves pasi
Egy éjszakára vagy egy hétvégére feleséget cserélni egy másik házaspár férfitagjával.
Az alkalmi párosok a megszokott vagy különleges huncut vágyaikat, fantáziáikat megvalósítanák. Pl fotózások-videózások, szex autóban, parkban, swinger klubban, hálószobában. Vagy erotikázgatás moziban, erdőben, buszon...
... ki mire vágyik...
Az alkalmi párosok a megszokott vagy különleges huncut vágyaikat, fantáziáikat megvalósítanák. Pl fotózások-videózások, szex autóban, parkban, swinger klubban, hálószobában. Vagy erotikázgatás moziban, erdőben, buszon...
... ki mire vágyik...
Felveni kocsival egy stopos biszex srácot.
Lógós nagy csöcsöket simogatnék most.Az jó lenne.
Ha a feleségem miközben rajtam van egy neger hátulról baszná 2 pedig oldalról szopatná és televernék gecivel a gyönyörű száját és úgy smarolna velem
Tapiznék es megujjaznék egy igényes hölgyet akár a férje jelenlétében is!
Jó lenne ha mostanába valaki kiverné a farkam vagy forditva.
Ezt én is nagyon szeretném. Bugyi nélkül volt már benne részem de ha valaki elfogadna így vagy izgatna az nagyon nagy élmény lenne nekem. Szeretem a fehernemuket. Így is
Felvennék egy női bugyit és leszopnék egy szép faszt.....
Igényes izgató Roma hölgyet kényeztető masszázs közben orgazmusig nyalni!!
Ha egy férj,kukkolóként lesné ahogy a neje kocsiban szopik.
Szerintem ez sokunk álma
Jacuzzizni egy másik párral es közben nagyokat szexelni négyesben.
egy bisexpartyn meztelenül lenni sok felöltözött ember között.. ahol sorban szopatnak, nyalatnak..
Megdugnám más feleségét!
Az viszonylag egyszerű, van fizetős lehetőség is pároknál.
(Ez egy válasz csabi89 üzenetére (2026. 03. 16. hétfő 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Végig nézni egy pár szeretkezését
Találni egy párrakit sex közben kiszolgálnék és lehet gecis puncit nyalni.
Ezt akarom érezni.
(Ez egy válasz monster01 üzenetére (2026. 03. 14. szombat 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 14. szombat 15:47
Férfi fenekét hátulról hosszasan nyalni, majd a farkát és a heréket is hátrahuznám és nyalnám azokat is élvezésig.

vazelinator

Rose