Asszony hugát leszopatni és megdugni.
Úgy nyalni egy szép puncit, hogy èppen dugják.
Eggy igazi smale cicis tökös csaj
Álmomban elindultam egy pasihoz hogy leszopasson, izgultam végig élmomban hogy mégis hogy lesz, miképpen alakul majd. Erre felébredtem, és most azt érzem korán keltem ....
Egy kövér nővel vagy párral megismerkedni
Találni egy megfelelő lányt adok kapokra, vagy izgalmas programra.
A partnernőm egyik kezével veri a faszom, közben bekapja a golyóimat és úgy szívja vadul, majd a nyelvével a segglyukam környékét izgatja .. Részemről: puncitáhítás: indul a két ujjtól egészen - ha befér - az ökölig smile .
Újra seggbe dugni a párom!
Sziasztok! Hajdú -Bihar megyèben elhanyagolt, igènyes ápolt puncit nyalni èlvezèsig akár egyoldalúan is.Diszkrèció adott.
Duci pinàt nyalni,miközben férje bassza,beleélvez én tisztàra nyalnàm a gecis puncit!
Idős potens aktív vagy uni pasinak esetleg házaspárnak lennék passziv/uni játszópajtása
jó nagy fasz megdugjon.
Barátkozni egy bi párral / férfi +nő!/ vagy egy olyan bi hölgyet találni akivel el lehetne /ilyen -olyan / párcserés szexre más párokhoz menni / és nyitott mindenre is és kipróbálni új dolgokat közösen / ha lehet hosszútávra és a közelből /
Én nyalnam is
Szívesen dugnék tele élvezet puncit. 'D
Mennyi a napi limit ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 07. 12. vasárnap 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 12. vasárnap 13:27
Törölt felhasználó (4821287)
Szerintem ez a napi üzenet limit miatt van.
Nem akarják a emberek erre "pazarolni"
Nem akarják a emberek erre "pazarolni"
Pucsitanék 3-4 pasi előtt ❤️
Szerintem ez a napi üzenet limit miatt van.
Nem akarják a emberek erre "pazarolni" (Ez egy válasz Arteon 80 üzenetére (2026. 07. 12. vasárnap 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 12. vasárnap 12:25
Nem akarják a emberek erre "pazarolni" (Ez egy válasz Arteon 80 üzenetére (2026. 07. 12. vasárnap 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Na igen Már egy gratuláciora is basznak válaszolni az itt lévök. Szörnyü. Mi lett ezzel a GG vel ???
egy jó formás női popsit, jó lenne most megdugni
Spermás punci dugnék

vazelinator

mini
Vera S