Találni valakit akivel jót lehet beszélgetni sexröl...lehetőleg lányt az érdekesebb lenne a beszélgetés...
Sokat fantáziáltam róla... Nagyon szeretnék úgy csatlakozni egy párocskához... Hogy...amíg a feleség rajtam van,négykézláb...és 69-ezünk...addig a férj őt,hátulról kutya pózban dugja ! Így...nyalnám a hölgyet szorgalmasan,amíg ő cumizna ! Persze közben a férjnek a ki-ki csusszanó farkát is be-be kapva...nyalogatva kényeztetném ! Ha van itt olyan párocska,akit ez izgatna...
Ha a feleségemmel elmennénk egy nudista strandra, és látnám ahogy a feleségem megnézik a férfiak!
Egy párral átélni az első spermás élményeim...

Két nővel még nem voltam egyszerre, az biztos izgalmas lehet.
De az igazi kedvenc a 40-es, 50-es korosztály.
De az igazi kedvenc a 40-es, 50-es korosztály.
Vágyom egy olyan párra, aki előttem szexelne, és engedné hogy közben kényeztessem magam. Ha megkívánnak beszállnék, de inkább végignézem érintés nélkül őket!
Találni egy párt ahol teleélvezett puncit nyalhatok.
Tallálni olyan hölgyet! Aki kinyalatná magat úgy rendesen! Imádok nyalni
még sokáig szeretném látni a feleségemet idegen férfivel egy ágyban, meztelenül
Találni egy extrém kövér hölgyet,akinek minden kívánságát teljesíthetném. Imádom a hatalmas méretű,200 kg körüli nőket!
megismerkedni egy olyan párral vagy nővel akinek van punci pumpája és megnézhetném hogy használja cserébe megmaszíroznám vagy estleg orgazmusig kinyalnám
Igazad van
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2021. 01. 01. péntek 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 01. péntek 10:47

Légyen már vége a vírusnak, lehessen utazni,a többi jön magától. Ugye fiuk????
Jó lenne igen ha már véget érne. Bárcsak ilyen egyszerű lenne.
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2021. 01. 01. péntek 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 01. péntek 10:47

Van amikor némelyik teljesül. Kezdődött egy elém térdelős keményre szopással, utána egy fordított 69 mélytorokkal. Közben puncinyalás és vibri punciba. Aztán aláfordultam, popsinyalás, játékszert átvette és felhúzott térdekkel keményen tolta magába. Mielőtt elélvezett volna, négykézlábba fordult és popsiba kérte a farkam. Ekkorra úgy megnőttem, hogy dupla adag síkosító kellett. Gyorsan tövig a puhára nyalt popóba, vibrátort bekapcsolva punciba....teljesülő vágy, eszméletlen érzés. Gyorsan el is élveztünk. Ráadásul egyszerre. Jöhet egy újabb vágy teljesülése. Már dolgozok rajta. És persze ennek az ismétlése újra és újra
2021. ben egy párhoz beszállni a feleség örömére!

Találni egy hölgyet aki szereti a kölcsönös franciát a végen szájba.
Tallálni olyan hölgyet! Aki kinyalatná magat úgy rendesen! Imádok nyalni!
Szívesen beszàllnék egy párhoz, úgy hogy nyalnàk szex közbe. Csak franciàsan. Persze ha mást is szeretnének, nem zárkoznàk el tőle.
Vágyam a popsisex sajnos mèg nem tudtam kipróbálni de már nagyon fantáziálok róla nagyon izgat. Cserèbe addig nyalnám a puncit míg az egèsz tested beleremegne.