Egy hajnali szex

Egy 50-65 év közötti hölgyet találni szexre, hosszú távra...
Kipróbálni hogy milyen úgy játszani egy nővel hogy ki van kötve a keze és letakarva a szeme.
Partnert partnereket! Minden jóra tabú nélkül!
Mostanában anál sex egy hölgyel. Régen volt már anál és hiányzik pedig imádom.
Vágyam a régi:szeretkezni egy extrém kövér,200 kg körüli nővel. Minden vágyát teljesíteném egy ekkora hölgynek.Teljesen odavagyok a hatalmas idomokért.
Egy kellemes,diszkrèt,telt hölgytagú pàrhoz csatlakozni,ahol a hölgyet kènyeztethetnèm nyelvvel.Akàr úgy is hogy a pàrja közben dugja.Vagy akàr ketten is szophatnak,ha beindulunk.. De egy pisi is belefèrne a hölgytől simàn..
Hogy lehet jelentkezni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 16. kedd 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 16. kedd 09:44
Törölt felhasználó (4500542)

Ezen a héten
Du tán 2 től. 5 ig megállás nélküli sex re
Szőrös pinájú hatalmas csöcsű nőket kényeztetni a vágyam!
Bi nõt talalni es 3as ban ki probalni a ferjemmel !
Ugyanezt keresem én is
üzletkötő vagyok és óbudai
(Ez egy válasz obudaibisrac üzenetére (2021. 02. 21. vasárnap 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 21. vasárnap 07:09

Találni egy biszex üzletkötő kollegát a környékről aki szintén családos és akivel néha lerendeznénk egymást. Összekötve a hasznost a kellemessel...
Ezen a héten
Sziasztok. A Feleségem baszhato. Ápolt csinos nő. Nagyfaszuak előnyben. De főleg 50.60 as ffi akat keresünk, Anal sexre
Egy jó kis mocskos sexchat.
A feleségemmel...
A feleségemmel...
Kirandulo, természetet kedvelő hölgyre vágynék ..... Csak vágynál
)))

Beszéltek a találkozásotok előtti élményeitekről?
(Ez egy válasz idzsereg üzenetére (2021. 03. 14. vasárnap 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 14. vasárnap 19:17

Az a baj , hogy nem merem neki kibökni, hogy mit szeretnék .... félek, a reakciójától...
Per pillanat a vágyam egy szopáscentrikus szőrös puncis marokbaillő cicis csaj aki lerendezné a meredező farkam...

Az a baj , hogy nem merem neki kibökni, hogy mit szeretnék .... félek, a reakciójától...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 14. vasárnap 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 14. vasárnap 19:12
Törölt felhasználó (1339692)

Nekem a volt feleségem és a mostani barátnőm is elmesélte hogy mindegyikük leszopta az oktatót amikor vezetni tanult. Aztán kiderült ugyanaz a pasi volt.
Nekem a volt feleségem és a mostani barátnőm is elmesélte hogy mindegyikük leszopta az oktatót amikor vezetni tanult. Aztán kiderült ugyanaz a pasi volt.
(Ez egy válasz idzsereg üzenetére (2021. 03. 14. vasárnap 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 14. vasárnap 16:24

Hogy, tudnám rávenni a barátnőmer, hogy meséljen ,hogy, hogy szopta és, hogy dugta az exe..... ismerem és már mondta, hogy jó farka volt nagyon.... nagyon nagyon felizgatna
Hogy, tudnám rávenni a barátnőmer, hogy meséljen ,hogy, hogy szopta és, hogy dugta az exe..... ismerem és már mondta, hogy jó farka volt nagyon.... nagyon nagyon felizgatna