Sokat fantáziáltam róla... Nagyon szeretnék úgy csatlakozni egy párocskához... Hogy...amíg a feleség rajtam van,négykézláb...és 69-ezünk...addig a férj őt,hátulról kutya pózban dugja ! Így...nyalnám a hölgyet szorgalmasan,amíg ő cumizna ! Persze közben a férjnek a ki-ki csusszanó farkát is be-be kapva...nyalogatva kényeztetném ! Ha van itt olyan párocska,akit ez izgatna... Irjatok rám és egyeztetünk...
jól tele élvezett puncit tisztára nyalni.vagy hogy több fasz élvezzen a nőre,szájába,puncijába,seggébe és azt mind tisztára nyalni és a szájából át köpné a számba.
Egy guminővel szexelni egy nő előtt
Egy biszex hölgy társaságát párként átélni , kezdőként
Egy ismeretlen Nő egyik titkos vágyát teljesíteni akár a férje társaságában
HA gondolod én szívessen lefotózlak a saját eszközöddel akár amikor a pároddal vagy
(Ez egy válasz déta200 üzenetére (2020. 12. 29. kedd 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Fotóst találni,aki vállal aktfotózást.
Ha valaki elcsábítaná a feleségem max 40 éves korig!

Bele elvezni egy kedves holgybe. Mikozben a szajaval ujra eleszti a farkam, addig mas is bele elvez, es en ujra megtehetem.
Végignézni két pasi orális játékàt.
Nagyon helyes!
(Ez egy válasz vukk101 üzenetére (2020. 12. 28. hétfő 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 28. hétfő 15:25

Szívesen megdugnám a nejem egy felcsatolhatós brokival is, akár dupla behatolással, vagy 69-es pózban, úgy hogy az arcomra (számba veszem) a brokit és úgy hatolok a puncijába... Le is írtam ezt neki és giffeket is küldtem mire gondolok.
Azt mondta kipróbálhatjuk

Szívesen megdugnám a nejem egy felcsatolhatós brokival is, akár dupla behatolással, vagy 69-es pózban, úgy hogy az arcomra (számba veszem) a brokit és úgy hatolok a puncijába... Le is írtam ezt neki és giffeket is küldtem mire gondolok.

Olyan hölgyet keresek, aki tudja csinálni a prosztata masszázst,....cserébe jönni masszázs bán része....
Egy olyan hölgyel találkozni! aki igazán ki nyalatnál magát!!!
(Ez egy válasz nitta üzenetére (2020. 12. 26. szombat 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem
(Ez egy válasz vaszilij133 üzenetére (2020. 12. 28. hétfő 04:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ötvenes lányok, ,csajok ,asszonyok! Olyan nem túlsúlyos, de lehet egy kicsit duci, vagy vékony, de azért legyen cici, hölgynek a punciját, és popsiját ,kinyalnám! Azt mondják profi vagyok, türelmes,nem erőszakos,ujjacskával segítek,itt ,ott,ha kell.A nyelvemből,o betűt formálok, és benyalintom a popsiba, szép lassan ,élvezettel.Velem lehet törődni, de nem igénylem ,mert ,ha kapok visszajelzést, .....! Ha piálsz nem zavar, ha dohányzol, nem zavar, ne legyen erős illat rajtad,mert az zavar. Natúrban tökéletes,a bőr illata.Szerintetek sokat vágyakoztam?
Szia Nitta! Összejött már az álmod?
(Ez egy válasz nitta üzenetére (2020. 12. 26. szombat 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy szép fincsi puncit alaposan kinyalnák, akár viszonzás nélkül! Akár autós találka közbe, maximális diszkréció mellett.
sziasztok, nem tudom van-e olyan Úr a tagok között aki autó szalonban dolgozik, esetleg szervizben és szeret kukkolni. Amennyiben va ilyen jelezze üzenetben.
Szeretnék olyan párt találni ahol a férfi és a nő is megdugna.