/ 2 oldal
Hozzászólások
Itt is már egy hete csak esik, de ma végre már újra kisütött a nap és holnap is jó időnek ígérkezik.
Ha nem akkor "megszívtuk" , mert egy csomó húst kell holnap sütni a grillen + bogrács gyulyást főzni... finom
Júj a pálesztől csak rosszúl vagyok. De a kávé után jöhet a tea is. Köszönöm.
Tudtam hogy rád lehet számítani.
Ma nekem is kertészkednem kell. Megnőtt a fű, le kell vágni a holnapi családi összeröffenésre.
Majd gondolok rád is.... vigyor2
Csodás napot nektek...
Jó reggelt.
Be kéne rúgni a mai napot mert nehezen indúl. Főzött valaki egy erős feketét?
Sziasztok.
Holnap 06.12 ( péntek ) délután Donaueschingen mellett található Riedsee-n leszünk egy kis FKK napozásra.
Tudjuk kb 0% az esély hogy innen valaki a környéken lakjon és legyen kedve és ideje, de ha esetleg mégis akkor szívesen beszélgetnénk kedves emberekkel.
Kellemes hosszú hétvégét mindenkinek...
Igen. smile Bár igaz a másik oldala a német-svájci határon. wave
Helló. Igen kb 50 perc kocsikázásra van tőlünk Sigmaringen.
veszpremxxx sorozatait mindig nagyon szexinek találjuk.
Sziasztok,
Ezzel a sorozattal is magasra van téve az a bizonyos léc .Köszönjük nektek ebben a hónapban is ezt a szép és kellemes élményt.
Nálunk ti vagytok az elsők. Az a huncut, felszabadult mosoly és a kisugárzás ami a képeken keresztül átjön külön megfűszerezi a sorozatot.
Gratulálunk csak igy tovább... worship
Sziasztok.
Mi relatív közel lakunk hozzátok. ( kb 70 km ).
Sziasztok. Jövő héten szeretnénk Budapesten egy klubbot meglátogatni. Eddig csak a Tik-Tak-ba jártunk többször is. Most talán kipróbálnánk valami újat, ezért kinéztük magunknak a Club Paradise-t. Szeretnénk véleményeket, tapasztalatokat a klubról. Mi inkább a páros esteket szeretjük, kévés szóló férfival. Milyen az arány a Paradise-ba?
Tudjuk hogy mindenkinek más a tapasztalata , élménye egy klubrol és mivel nincs szándékunk sem feszültséget generálni a fórumozók között sem reklámot csinálni ezért kérnénk titeket véleményeiteket inkább privát üzenetbe küldjétek.
Köszönet előre is minden infot... vigyor2
Erős kezdés. Gratulálunk csak így tovább. Nekünk tetszik amit látunk... wave
Katja tényleg nagyon dögös milf. Volt szerencsénk személyesen is megfigyelni szép alakját. wink
Aztán LightPar utolsó sorozata is nagyon erős. De még sok sok itt regisztrált hölgyről lehetne elmondani ugyan ezt. Ezért mi nem is azt mondanánk kit tartunk a legszexibbnek itt a GG-n , hanem kinek van szemet gyönyörködtető és fantáziát elindító alakja itt. Választani úgy sem tudnánk ki a legszebb..
Hát igen hála legyen a teremtőnek, a magyar lányok világszinvonalú szépségek. finom
Wau.. Nagyon csinos.... finom
Szerintem a szexuális élet ellaposodását több tényező is befolyásolja. Azoknál a pároknál akik már régebb óta együtt vannak akaratlanul is csökken a vágy. Idővel nem egyformán csökken a két ember libidója, a monoton mindennapokhoz hasonlóan monoton , megszokodt együttlétek párosuknak. Gondolok itt arra, hogy ugyan abban a szobában, napszakban , pozitúrákban történnek az együttlétek. Egyre kevesebb energia és idő marad a tartalmas együttlétekre. Főleg ott ahol gyerekek is vannak sokkal nehezebb időt tálalni arra hogy kettesben eltöltsenek a párok akár csak fél órát egymással.
A másik része szerintem meg abban rejlik , hogy az ember nem a monogám párkapcsolatra lett genetikailag bekódolva, csak egy évszázadok alatt ráerőltetett életforma amit a társadalom elvár és előír. A változatosság ugyan úgy fontos a szexuális életünkben mint a normálisban. Ha az ember a szexet el tudja választani az érzelmektől, nyitott az új dolgokra és felszabadultan lelkiismeret furdalás nélkül tudja élvezni, akkor az a hálószobába is új tüzet hoz mikor csak kettesben vagyunk.
Mondom én ezt 20 éves párkapcsolattal a hátam mögött a párosunk férfi tagjaként...
Sziasztok,

Szombaton ( 09.21 ) késő délutántól egész vasárnap reggelig gyerekmentesek vagyunk. Kedvünk volna egy jót szaunázni és utánna esetleg egy swinger klubba bulizni. Ezekre a programokra szívesen fogadjuk kedves emberek társaságát a Singen-Stuttgard vonalon. Esetleg volna valakinek kedve egy kötetlen, minden kötelezettségtől mentes délutánhoz/ estéhez? Még nincs semmi konkrét terv , a jó ötleteket szívesen fogadjuk.

Üdv Anto és Szasza wave
Tetszetős képsorozat. finom .
https://www.google.hu/maps/place/30021+Caorle,+Velence,+Olaszo- rsz%C3%A1g/@45.6363142,12.8700026,12.58z/data=!4m5!3m4!1s0x477- bf1bb382c5d2b:0x54c31c680a290f03!8m2!3d45.6030238!4d12.8859589
Nagyon is érzitek ti ezt a fotózást. Csak így tovább. Ügyes a fotós és a model is. worship
Nagyon igényes fotók. Gyönyörű alak. Gratulálunk, jöhet még. wink
Szép model, ügyes fotós. eljen
Sziasztok,

Igen Überlingen nekünk is tetszik. Főleg a melegebb napokon, mikor napozni lehet a Bódeni tó partján. Ha gondoljátok egyszer összefuthatunk egy közös izzadásra. wink
Nektek is. Sok sikert Leonnak a versenyhez. Mert ugye nem hagya ki a megmérettetést? finom
Vagyunk néhányan igen, mint ahogy LeonKatja írta, de azt azért ne felejtsük el hogy BW tartomány igen csak méretesre nőt, és nem gondoljuk, hogy olyan sok nem normális emberke van mint mi, akik oda vissza több órát kocsikáznának egy buli kedvéért.

Mondjuk mi most szombaton is cirka 5 órácskát utazunk majd oda vissza kb 12 óra leforgása alatt egy buliért.
De ha valaki megszervezi és előre szól hogy mikor és hol lesz , akkor mi nagy valószínűséggel ott lennénk...
Sziasztok. Ma irány Duisburg. Egészen jan.2-ig ott leszünk. Ha valami érdekes programot tudtok a környéken ne tartsátok magatokba. vigyor2 Inkább a párosunk férfi tagjának lesz kötetlenebb szabadideje. Például egy jó szaunázásra mindig vevő. Szép hétvégét és természetesen BUÉK mindenkinek...
Egy nagyon kellemes klub látogatás, egy kedves párral innen a GG-ről. Köszönjük az új élményeket Katinak és Lacinak. finom
Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat wave
worship Ez igen... worship
Sziasztok.

Szeptember 6-án kora hajnali (kb 3 óra ) indulunk Konstanz környékéről Budapestre. Pár, hölgy és esetleg férfi is csatlakozhat hozzánk. Útvonal nagyából a következő lenne: Konstanz-München-Passau-Bécs-Budapest.

Jelentkezni privátba légyszi. Szép napot....
Sziasztok.

Szeptember 6-án kora hajnali (kb 3 óra ) indulunk Konstanz környékéről Budapestre. Pár, hölgy és esetleg férfi is csatlakozhat hozzánk. Útvonal nagyából a következő lenne: Konstanz-München-Passau-Bécs-Budapest.

Jelentkezni privátba légyszi. Szép napot....
Sziasztok. 100 km az még környéknek számít? vigyor2
Nyugalom, nyugalom. vigyor2 Ment levél csak egy kicsit sűrű volt ez a pár nap. crazya
Sziasztok

Szeptember 7- ére keresünk Budapesten , helyel rendelkező, 35-45 év közötti uriembert aki párosunk hölgy tagját egy erotikus, teljes testes masszázsban részesítené. Tudjuk hogy kevés az esély rá, de hátha. smile

Csak szeptember 7-én. Sem előtte sem utána. Jelentkezéseket privátban várjuk.
worship
Köszönjük szépen mindenkinek a kedves és bíztató szavakat smile
Sziasztok.

Holnap valaki esetleg a Stuttgarti SchwabenQuelle-be? Holnap szinte egész nap ott fogunk lazulni. vigyor2
Sziasztok.

Szeretnénk információt kérni a Zürichi Werdinsel FKK strandról. Ha valakinek infója volna róla, esetleg járt már ott szívesen olvasnánk pár sort róla privát üzenetben. Amit az interneten lehet róla találni már mindent elolvastunk, ezért inkább a személyes tapasztalatok érdekelnének minket. Tervezzük a héten a kilátogatás. Nyitottak vagyunk arra is ha valakik/valakik esetleg csatlakoznának hozzánk.

Süssön rátok a nap... wink
Sziasztok.

Szeretnénk információt kérni a Zürichi Werdinsel FKK strandról. Ha valakinek infója volna róla, esetleg járt már ott szívesen olvasnánk pár sort róla privát üzenetben. Amit az interneten lehet róla találni már mindent elolvastunk, ezért inkább a személyes tapasztalatok érdekelnének minket. Tervezzük a héten a kilátogatás. Nyitottak vagyunk arra is ha valakik/valakik esetleg csatlakoznának hozzánk.

Süssön rátok a nap... wink
Talán még az is össze jöhet.Jövő héttől nincs itthon 4 hétig a gyerek. crazya
Jaj de jó. vigyor
Sosem lehet nálunk tudni. Még talán össze is futhatunk ha úgy hozza a sor a TT-ben. vigyor2 wave
Sziasztok,

Mivel már régóta Németországban élünk, ezért csak most értesültünk róla, hogy Nyíregyházán is van egy " Páratlanul Páros " nevű swinger klub féle. Tudnátok nekünk infokat adni a helyről és a csapatról? Főleg a szerdai szauna ( 01.08 ) lenne érdekes számunkra. A hétvégén haza utazunk 2 hétre, aránylag közel leszünk Nyíregyházához ( sokkal közelebb mint Budapesthez és a TT-hez ahova minden évben ellátogatunk ) és úgy gondoltuk kipróbálnánk ha pozitív információkat kapunk a helyről. Akik lennének olyan kedvesek és vennék a fáradságot pár sorban ( privát üzenetben ) mesélni nekünk a helyről és a szerdai programról azoknak nagyon hálásak lennénk.

Mindenkinek további szép napot...
Sziasztok.
Mi Konstanz - tól kb. 30 km-re lakunk. Ha szimpatikus az adatlapunkon leírtak számotokra, mi szívesen ismerkedünk kedves emberekkel. wink
Tőlünk is. vigyor2 Félúton hozzátok. wink
Mi mindketten úgy nőttünk fel, hogy soha nem láttuk a szüleinket meztelenül. Ez nem volt szokás mifelénk. Nudista strandon is életünkben először felnőttként voltunk. Itthon mindig is meztelenek vagyunk főleg így nyáron. Ez akkor sem változott mikor megszületett a fiunk. Számára és számunkra is ez természetes annak ellenére hogy nem ebbe nőttünk fel. Volt már velünk párszor nudista strandon is. Viszont ahogy idősödött ( most 7 éves ) egyre kevésbé akart velünk jönni nudista strandra. Most már eljutottunk arra a szintre, hogy őt nem lehet elvinni, ha menni akarunk nélküle kell mennünk. Érdekes hogy sokaknál ez másképp van és a gyerekek felnőttként is mennek a szüleikkel közösen meztelenül napozni,fürödni. Valamiért a mi fiunk ahogy egyre nő egyre szégyellősebb idegenek előtt annak ellenére, hogy itthon ( még ) normális számára az hogy a szüleit meztelenül látja.
/ 2 oldal
/ oldal   Összesen: 94 hozzászólás, Listázva: 51-94

kivancsi paros

kivancsi paros Nem: pár

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2018. május 23.

Ország: Németország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!