Dehogynem kreatív
Jól is hangzik,finom lehet, gondolom hogy nem adtál neki nevet,ilyen "Katja on the Beach" valami hasonlót..
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 06. 20. szombat 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 20. szombat 17:24

Jól is hangzik,finom lehet, gondolom hogy nem adtál neki nevet,ilyen "Katja on the Beach" valami hasonlót..

Szénsavas hideg gyümölcstea
Koktélnak fagyasztott gyümivel
Ja, nem túl kreatív

Ja, nem túl kreatív

Szénsavas hideg gyümölcstea
Ja, nem túl kreatív
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 06. 20. szombat 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Ja, nem túl kreatív

Kamupezsgő,kamukotél?hátazmilyen??
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 06. 20. szombat 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 20. szombat 09:36

Akkor kollektív fűnyírós nap lesz
Nekem kész a kamupezsgő a kamukoktélhoz
úgyhogy hajrá
Jó munkát, pusz nektek ♡♡

Jó munkát, pusz nektek ♡♡
Akkor csak keveset kell inni belőle
(Ez egy válasz kivancsi paros üzenetére (2020. 06. 20. szombat 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 20. szombat 08:55

Júj a pálesztől csak rosszúl vagyok. De a kávé után jöhet a tea is. Köszönöm.
Tudtam hogy rád lehet számítani.
Ma nekem is kertészkednem kell. Megnőtt a fű, le kell vágni a holnapi családi összeröffenésre.
Majd gondolok rád is....
Csodás napot nektek...
Ma nekem is kertészkednem kell. Megnőtt a fű, le kell vágni a holnapi családi összeröffenésre.
Majd gondolok rád is....

Csodás napot nektek...
Hm..mindenki füvet nyír,meg kertészkedik..mi lenne ha nálam csinálnátok?Tudnánk közben beszélgetni..

Szuper, akkor egy erős fűnyírós nap lesz ez, nálunk is aktuális

Akkor kollektív fűnyírós nap lesz
úgyhogy hajrá
Jó munkát, pusz nektek ♡♡ (Ez egy válasz kivancsi paros üzenetére (2020. 06. 20. szombat 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 20. szombat 08:55

Jó munkát, pusz nektek ♡♡ (Ez egy válasz kivancsi paros üzenetére (2020. 06. 20. szombat 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Majd gondolok rád is....
Csodás napot nektek...
Majd gondolok rád is....

Csodás napot nektek...
Majd gondolok rád is....
Csodás napot nektek... (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 06. 20. szombat 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 20. szombat 08:06
Majd gondolok rád is....

Csodás napot nektek... (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 06. 20. szombat 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Van kávé, tea, pálesz
Én még kávézok, próbálom rávenni magam a kerti munkára
Van kávé, tea, pálesz

Én még kávézok, próbálom rávenni magam a kerti munkára
Sziasztok!
Van kávé, tea, pálesz
Én még kávézok, próbálom rávenni magam a kerti munkára (Ez egy válasz kivancsi paros üzenetére (2020. 06. 20. szombat 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 20. szombat 07:54
Van kávé, tea, pálesz

Én még kávézok, próbálom rávenni magam a kerti munkára (Ez egy válasz kivancsi paros üzenetére (2020. 06. 20. szombat 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt.
Be kéne rúgni a mai napot mert nehezen indúl. Főzött valaki egy erős feketét?
Jó reggelt.
JóReggelt♡♡♡
Reggelt!
A mai kávét akkor a vidám mindennapokra
A mai kávét akkor a vidám mindennapokra

Jó reggelt! Napfordulós hossúkávé illik mára.
Persze, mint mindíg
Talán már mondtam, a vidám mindennapokban hiszek, nem a vidám-vasárnapban.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 06. 19. péntek 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze, mint mindíg

És vidám is volt?
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 06. 19. péntek 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Végül az lett! Legalábbis amerre jártam nem esett.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 06. 19. péntek 06:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Esőkabátmentes vidám pénteket

Ha úgy lesz, ahogy az időjósok mondják... Akkor az új esőkabátomat fogom tesztelni

Jó reggelt! Napkelte és péntek. Egy kávé mellett kigondolom a hétvégét.
Rekordmeleg nyarat jósoltak... valszeg az időjósok elnézték a gps koordinátákat... vagy az évszámot ...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 06. 18. csütörtök 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem már kezd úszóhártyám meg kopoltyúm nőni....
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 18. csütörtök 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 18. csütörtök 08:09

Törölt felhasználó (4170242)

Pálinkás-kávézós szép reggelt mindenkinek. Esernyő s gumicsizma ma is legyen nálatok