Jó reggelt! Legyen ma vidám vasárnap! Mint a mai videóban, a reggeli merevedést lepje meg a megfelelő kéz
Biztos vagyok benne, hogy ha betartjátok, jo napotok lesz!
Csajok, titeket felspanol, ha így rajtakapjátok a pasit? Nekem van erről jó tapasztalatom
Szép napot!, Ja és a kávé bekészítve, nem főztem le, úgy is szexeltek előtte és csak kihülne

Biztos vagyok benne, hogy ha betartjátok, jo napotok lesz!
Csajok, titeket felspanol, ha így rajtakapjátok a pasit? Nekem van erről jó tapasztalatom

Szép napot!, Ja és a kávé bekészítve, nem főztem le, úgy is szexeltek előtte és csak kihülne

Napot!
Erre is szorgos-dolgos
Erre is szorgos-dolgos

Jo reggelt! Szorgos-dolgos szombati kávé valakinek?
Jó estét mindenkinek!
Jó reggelt! Sál sapka legyen a kávé mellé, jól fog jönni a hóhányás közben.
Szép napot
Szép napot

JÓ napot ismét :( Mikulás jöhet akkor felénk szánkóval... sajnos....friss kv bekészítve ... (forralt bort meg ittam
)

Kukucs ! Sziasztok !!Crezy ügyes kislányokat hoztál csak egy kicsit önellátóak.... Friss főzet bekészítve

Jó reggelt kívánok mindenkinek! Nagyon ügyes és mókás lányok!

Kellemes jónapot!
Meló bizony,kicsit megtolom,aztán remélhetőleg előbb zárhatom az évet.
Igazából nem szorgalomból,nincs mas választásom
Hoztam mókás lányokat,belőlük úgyis hiány van itt.
Fogyasszátok egésszéggel
Meló bizony,kicsit megtolom,aztán remélhetőleg előbb zárhatom az évet.
Igazából nem szorgalomból,nincs mas választásom

Hoztam mókás lányokat,belőlük úgyis hiány van itt.
Fogyasszátok egésszéggel

Jó Napot!!! Meló??? Idén lehet már nem is
Ebéd utáni kv bekészítve!!! Ja és a Qva hétfő törölve!!!

Vidám hétfőt! Kávét valaki? Vagy mindenkit betemet a meló? Ezt mondjuk nem hiszem, ennyire nem vagytok a munka hősei

Vidám vasárnapot! Mindenki havat hány biztos
Kevesebbet kellett volna enni
Én inkább dolgoztam és megvártam míg az eső eltakarítja. De csak nagy sarat csinált... Most várom a napot, hogy felszárítsa. Addig meglesem, hátha van széplány a közelben

Én inkább dolgoztam és megvártam míg az eső eltakarítja. De csak nagy sarat csinált... Most várom a napot, hogy felszárítsa. Addig meglesem, hátha van széplány a közelben

Szép Napot! Kv bekészítve .... Este irány a forróság kicsit.... Kellemes hétvégét mindenkibe
!!!

Jó reggelt!
Jó reggelt, jó kávét! Előre szaladtam volna? Ég a tűz a kandallóban, mindenfelé esik a hó. Szerintem itt a tél
Szép napot

Szép napot