Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#48589   ma 05:24
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Sajnos elkerülhetetlen, hogy néha valaki ide piszkítson violent Takarítókat kérünk a nappaliba wink
Az se baj, ha csinos, szexi ruciban, kiskötényben bugyi nélkül van véletlenül vigyor2 Bízhat bennünk finom
Kicsi meló és kicsi lazulás! Nyárias idővel, úgyhogy tényleg ígéretes.
Kávé a szokott helyen és minőségben vár mindenkit, aktív és passzív nappalist egyaránt wave
#48588   tegnap 23:44
X Törölt felhasználó (1437592)
Sziasztok! Akkor újra, mert időközben átköltöztettem a tartalmat magamról... Az itt és most megadott link a magán Google drive könyvtáram, kb. 10 év termése napjainkig, csak engedélyt kell kérni és rövid időn belül automatikusan megadja a rendszer... Több, mint 200 kép vegyesen, ruhásak és meztelen, továbbá 7 videó, amelyeket külön kell elindítani! Remélem tetszeni fogok és nem okozok csalódást!!! Előre is köszönöm szépen!!! Pusszancs!!!
Marianna
https://drive.google.com/drive/folders/1VLIYFVhxFxVQJ4zVbEnSs7- P86b0OMOzp
#48587   tegnap 21:41
CrazyBear CrazyBear
Ööö...van benne igazság smile )))
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (tegnap 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:00
Ebből én inkább arra tudok következtetni, hogy már nem iszol te rendesen?! nyes
#48586   tegnap 21:00
öcsyke öcsyke
Ebből én inkább arra tudok következtetni, hogy már nem iszol te rendesen?! nyes
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (tegnap 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:25
Vidámat!
No,szerencsére erre sikerült vigyáznom hogy ne pörögjek túl vigyor2
Szép színe van a Balcsinak bizony.Suhanc korunkban az volt a virtus,hogy május 1-én lubickoltunk benne,persze némi alkohol után nyes Lekvár volt aki kihagyta nyes Hát mostanában nem sűrűn volt olyan idő és vízhőfok hogy ezt bevállaltam volna....
#48585   tegnap 18:25
CrazyBear CrazyBear
Vidámat!
No,szerencsére erre sikerült vigyáznom hogy ne pörögjek túl vigyor2
Szép színe van a Balcsinak bizony.Suhanc korunkban az volt a virtus,hogy május 1-én lubickoltunk benne,persze némi alkohol után nyes Lekvár volt aki kihagyta nyes Hát mostanában nem sűrűn volt olyan idő és vízhőfok hogy ezt bevállaltam volna....
#48584   tegnap 04:05
öcsyke öcsyke
Jó reggelt, felezős nap, kávéval óvatosan, nehogy túl pörgessük magunkat.
Crazy ne becsüld alá a medve vonzerejét. A nők megérzik ám a férfit a tekintet mögött! Jó sztori, nem is kell túlgondolni, neki is egy kellemes pillanat meg neked is.
A Balcsit néztem a múlt héten, nem volt fürdésre csábító... De a színe az a világos türkizes szép volt. De napozni lehet, állítólag 30 fok is lehet? vigyor2
Szép napot wave
#48583   2025. 04. 28. hétfő 15:28
CrazyBear CrazyBear
Vidámat!
Az ilyen heteket nekem találták ki nyes
Oké hogy nyitnak a bícsek,csak sajna olyan hideg még a víz hogy úgy összekapja a répát hogy két napig lehet keresni utána nyes Persze csomó egyéb parti tevékenységet is lehet végezni.
Apró örömök,hétvégén összefutottam egy ismert énekessel,Szfváron,(csak egymást nem ismerjük sajna..) aki mellesleg nagyon csinos anyuka,formás csajszi,gyönyörű mosollyal,szép családdal.Szimpatikus,de rajongó nem vagyok.Többször is észrevettem hogy nézeget engem,egészen jól esett.Mondjuk tuti nem az járt fejében hogy :de jóképű fickó,inkább biztosan nem akarta elhinni hogy ilyen kinézetű ember is van,nem csak a rajzfilmekben hehe No de mindegy is..baszki,tényleg öregszem,ha már ez is feldobja a napomat nyes
#48582   2025. 04. 28. hétfő 05:41
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Nagyon ritka a mai kávé, átjárja a rövid hét gondolata. Ezen a héten kevesebbet dolgozunk mint amit szabadidősen eltölthetünk és pont a munkának köszönhetően. Gerekkorom óta foglalkoztat, mi a tökömet is ünneplünk?
A szabadidőt szerencsére nem únnepeljük vasárnapi munkával nyes
Szép napot, pár nap és nyitnak a strandok! Kitartás!
wave
#48581   2025. 04. 27. vasárnap 17:02
CrazyBear CrazyBear
Napot!
Eléggé feledékeny szoktam lenni,de ezt nem felejtettem el szerencsére smile
Lehet hogy napelemes vagyok,vagy az lettem,sokkal vidámabb vagyok ha fénylik a nap nyes
#48580   2025. 04. 27. vasárnap 07:42
öcsyke öcsyke
Jó reggelt, vidám vasárnap! Ne felejtsetek el jókedvűek lenni. A jókedv ragadós...
Szép napot wave
#48579   2025. 04. 26. szombat 08:15
CrazyBear CrazyBear
Reggelt.
Kávé kipipálva,indulásra felkészúltem,hajrá 7vége nyes
#48578   2025. 04. 26. szombat 06:40
öcsyke öcsyke
Vidám hétvége, öveket becsatolni, kávét indulás előtt elfogyasztani wave
#48577   2025. 04. 25. péntek 15:53
CrazyBear CrazyBear
Napot!
Ezzel én is így voltam,többször is lecsekkoltam hogy tuti-e? nyes Aztán valóban!
Pörgős napoknak ennyi előnye van legalább vigyor3
#48576   2025. 04. 25. péntek 05:07
öcsyke öcsyke
Jó reggelt, csak nem péntek??? Nem túl korai? Biztos ez?
#48575   2025. 04. 24. csütörtök 08:26
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Én is állok a kávé elé nyes Jó volt a megérzés, kevés volt a 24 óra tegnapra így előleget kellett felvennem a mai nap számlájára vigyor2
De ami fontos, amit vállaltunk azt elvégeztük, jöhet az újabb kihívás. Tudom uncsi, de csajszik is hiányoznak.... csak mondom, nehogy valaki úgy gondolja, hogy ez így normális és jó nekem/nekünk wink Egy kis vidámkodás viccelődés, kacérkodás mindenkit feldob és nem bűn , ezt is csak úgy mondom... wave
#48574   2025. 04. 24. csütörtök 06:33
CrazyBear CrazyBear
Vidám reggelt! A kávét ma én állom. vigyor2
#48573   2025. 04. 23. szerda 05:12
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Középső nap, de még nem a fele nyes A mai nap mind a 24 óráját kihasználom...
Azért a kávét megiszom előtte.
wink wave
#48572   2025. 04. 23. szerda 00:10
geza36 geza36
nyes kv frissitve...végre középső nap smile bvárnak a forró kövek smile
#48571   2025. 04. 22. kedd 19:02
CrazyBear CrazyBear
Üdvözlet!
Én rohadtul bírom hogy tavasz van eljen
Nekem nem csak a kedd reggel volt olyan...ez egy jól álcázott igazi seggfejhétfő volt kedd bőrbe bújtatva nyes
Aztán meg seráfütty,süssön a nap,meg szorítson aminek szorítania kell,az a lényeg wink
#48570   2025. 04. 22. kedd 05:29
öcsyke öcsyke
Jó reggelt tavasz imádók! Ez a kedd reggel kicsit fáj. Egy pihenő napot most úgy érzem megérdemelnénk nyes
Az a wifis szex remélem nem az én életemben lesz... kiakadnék mint a Stallone a Pusztítóban violent
Mára tavaszi lendülettel és pezsgéssel töltött lágy pörkölésű kávé vár mindenkit, locsolót és locsoltat is wink
Legyetek jók és kitartóak. Úgy lesz boldog nyőgés a vége vigyor2
wave

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48589db
Utolsó üzenet: ma 05:24

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!