Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#48841   ma 15:28
CrazyBear CrazyBear
Napot!
Jah,elképzeltem a Nokit,de a derekam is megmerevedett,aztán nem tudtam eljönni nyes
Ma olyan nyárvégi hangulatom van,az időjárás miatt,de annak is vége lesz. vigyor2
#48840   ma 06:43
öcsyke öcsyke
Jó reggelt álmodozók! Állt a cerka Noki napozásának gondolatára mi? hehe
Ezek az álmodozások már csak ilyenek. Mint a kávé reggelente. Szétárad, felpezsdít, és utána csak a kellemes mély sóhaj nyes
Legyen szép álmodozós, álomélős napotok wave
#48839   tegnap 04:27
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Kellemes nyári idővel beköszönt az utolsó péntek a nyáron. Noki itt a lehetőség, most nem fogsz fázni ha ledobod a bikinit is. Nem lát meg senki, körbe fogunk állni vigyor2 nyes
Így aztán ma Noki csodás testéről álmodozósra sikerült a kávé, bocsi fiúk és lányok crazya
Lesz a hétvégén pancsolós program?
#48838   2025. 08. 28. csütörtök 16:40
geza36 geza36
Kispéntek mely naggyá vált hamar smile
készletek frissitve!
#48837   2025. 08. 28. csütörtök 07:02
CrazyBear CrazyBear
Remek reggelt!
Balcsizás nem volt,szerintem az idén már nem is lesz.Volt helyette itthoni pacsálás,ami praktikusabb,kevesebb az utazással járó idő nyes Amúgy nagyjából terv szerint alakultak a dolgok,a legfontosabb szempont volt a töltődés,az mondhatni kipipálva.Ha széphölgyeket kell menteni,csak kiabáljatok,itt leszek a közelben vigyor2
#48836   2025. 08. 28. csütörtök 04:07
öcsyke öcsyke
Jó reggelt kispéntek! Ma nem kellett volna korán kelnem és kávéznom de hát a megszokás. Megyek kinyitom a napernyőket, hátha valami széphölgy erre jár és megmenthetjük vigyor2
Szép napot wave
#48835   2025. 08. 27. szerda 16:17
öcsyke öcsyke
Nem akartam, hogy minden reggel kávéfőző és csésze csörgésre kelj a szabid alatt wink Ma pl.4.00-kor nyes
Úgyhogy lábújjhegyen főztem nyes
Kicsi nyár neked is jutott, lesz bunda áztatás a balcsiban?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2025. 08. 27. szerda 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 27. szerda 11:14
Remek napot,
Még tart a töltődés,de rohamosan fogy az idő..
Kávét legyártottam,sikerült beelőznöm Öcsyt nyes
#48834   2025. 08. 27. szerda 11:14
CrazyBear CrazyBear
Remek napot,
Még tart a töltődés,de rohamosan fogy az idő..
Kávét legyártottam,sikerült beelőznöm Öcsyt nyes
#48833   2025. 08. 26. kedd 15:53
geza36 geza36
CSak bekukk smile sziasztok!! Lassan középső napra virrad smile Éas várnak a forrókövek smile KV készlet frissítve....
#48832   2025. 08. 26. kedd 04:47
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! A hétfőt letudtuk, maradt lendület mára is. Tegnap egy pár kemence építőt keresett, jelentkeztem is, hátha tudok segíteni. De nincs válasz. Szombaton meg három helyen is lennék legszívesebben, de szauna lesz a nyerő.
Szóval túlélni a hetet!
Kávé frissen ropogósan, ha merülnétek igyatok mellé unicumot is vigyor2
Szép napot wave
#48831   2025. 08. 25. hétfő 05:38
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Ha jól számolom hétfő és munkanap buck Ez már csak ilyen. Irány a meló, kávét én állom nyes
A hétre nincsenek nagy tervek. Cél a túlélés. Mondjuk az nem kevés nyes
Szép napot wave
#48830   2025. 08. 24. vasárnap 14:59
geza36 geza36
Sziasztok !! Vissza tértem a munka világába .... smile délutáni kv frissítve.....
#48829   2025. 08. 24. vasárnap 05:29
öcsyke öcsyke
Jó reggelt, vidám vasárnapot! Mára munkát intéztem, így a csajsziknak udvarolást rátok hagyom. De kávét készítettem és tejszínhab is van a cicikre circling Ha valaki habosan szereti vigyor2
Noki gátlástalanul benézhetne worship
Szép napot wave Azért napközben rátok lesek, hogy rosszalkodtok-e már nyes
#48828   2025. 08. 23. szombat 09:28
CrazyBear CrazyBear
Remek napot!
Szintén szombati teszvesz,meg némi csavargás mára.
Melegítem az integetős izmokat egy... wave ..és két.. wave ..meg háá.. wave
Én is egyetértek veletek,több ilyen csajszi kellene mint a Fruzsi is...éljenek a kellemesen formás popsik worship
#48827   2025. 08. 23. szombat 06:07
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Ma szabadnapos vagyok, ezért csak most keltem. Remélem nem maradt senki kávé nélkül miattam circling
Este pucér habparty és szauna, addig kellemes szombati ténykedés.
Jövő hétvégén kirándulás Crazy és Nokifőld felé, csak mondom. Lehet melegíteni az integetős izmokat. Noki mondjuk a szép popsival is vissza integethet vigyor2
Vidám napot wave
#48826   2025. 08. 22. péntek 18:29
öcsyke öcsyke
Egyetértünk!
(Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2025. 08. 22. péntek 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 22. péntek 11:13
Több ilyen hölgy kellene világra és sokkal szebb lenne minden ❤️
#48825   2025. 08. 22. péntek 11:13
mindigmegy mindigmegy
Több ilyen hölgy kellene világra és sokkal szebb lenne minden ❤️
(Ez egy válasz bratfruzsi üzenetére (2025. 08. 18. hétfő 05:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 18. hétfő 05:02
Köszönöm szépen!
Illetve az utánad hozzászólóknak is.
Most már kicsit jobban ki ismerem magam itt az oldalon.
#48824   2025. 08. 22. péntek 08:56
CrazyBear CrazyBear
Remek reggelt!
Én biztosan voltam kávézni!
Valóban kellene szerezni valami bilincset,mire visszatérnek a formás popsijú csajszik nyes
#48823   2025. 08. 22. péntek 05:06
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! A kávé elfogyott tegnap, tehát jártatok itt wink
Ma is készítettem és jó szívvel ajánlom így a nyárvégi hangulat utolsó pillanatait megragadni vele. Csak felém lengi be az erotika a mindennapokat?
Legyen szép napotok, megyek kirakom a kukát wave
#48822   2025. 08. 21. csütörtök 05:35
öcsyke öcsyke
Jó reggelt!
Megtartottátok a szabad napot, jár a jutalom kávé. Ni kipancsoltuk a vizet a tóból nyes
Nokit megint tovább fújta a szél? Lehet be kell szereznünk egy cuki bilincset az ilyen esetekre.
Legyen olyan a napotok, amilyennek szeretnétek wave

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48841db
Utolsó üzenet: ma 15:28

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!