Jó reggelt! Sajnos elkerülhetetlen, hogy néha valaki ide piszkítson
Takarítókat kérünk a nappaliba
Az se baj, ha csinos, szexi ruciban, kiskötényben bugyi nélkül van véletlenül
Bízhat bennünk
Kicsi meló és kicsi lazulás! Nyárias idővel, úgyhogy tényleg ígéretes.
Kávé a szokott helyen és minőségben vár mindenkit, aktív és passzív nappalist egyaránt

Az se baj, ha csinos, szexi ruciban, kiskötényben bugyi nélkül van véletlenül

Kicsi meló és kicsi lazulás! Nyárias idővel, úgyhogy tényleg ígéretes.
Kávé a szokott helyen és minőségben vár mindenkit, aktív és passzív nappalist egyaránt

Sziasztok! Akkor újra, mert időközben átköltöztettem a tartalmat magamról... Az itt és most megadott link a magán Google drive könyvtáram, kb. 10 év termése napjainkig, csak engedélyt kell kérni és rövid időn belül automatikusan megadja a rendszer... Több, mint 200 kép vegyesen, ruhásak és meztelen, továbbá 7 videó, amelyeket külön kell elindítani! Remélem tetszeni fogok és nem okozok csalódást!!! Előre is köszönöm szépen!!! Pusszancs!!!
Marianna
https://drive.google.com/drive/folders/1VLIYFVhxFxVQJ4zVbEnSs7- P86b0OMOzp
Marianna
https://drive.google.com/drive/folders/1VLIYFVhxFxVQJ4zVbEnSs7- P86b0OMOzp
Ööö...van benne igazság
)))
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (tegnap 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Ebből én inkább arra tudok következtetni, hogy már nem iszol te rendesen?!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (tegnap 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:25

Vidámat!
No,szerencsére erre sikerült vigyáznom hogy ne pörögjek túl
Szép színe van a Balcsinak bizony.Suhanc korunkban az volt a virtus,hogy május 1-én lubickoltunk benne,persze némi alkohol után
Lekvár volt aki kihagyta
Hát mostanában nem sűrűn volt olyan idő és vízhőfok hogy ezt bevállaltam volna....

Szép színe van a Balcsinak bizony.Suhanc korunkban az volt a virtus,hogy május 1-én lubickoltunk benne,persze némi alkohol után

Vidámat!
Lekvár volt aki kihagyta
Hát mostanában nem sűrűn volt olyan idő és vízhőfok hogy ezt bevállaltam volna....

Jó reggelt, felezős nap, kávéval óvatosan, nehogy túl pörgessük magunkat.
Crazy ne becsüld alá a medve vonzerejét. A nők megérzik ám a férfit a tekintet mögött! Jó sztori, nem is kell túlgondolni, neki is egy kellemes pillanat meg neked is.
A Balcsit néztem a múlt héten, nem volt fürdésre csábító... De a színe az a világos türkizes szép volt. De napozni lehet, állítólag 30 fok is lehet?
Szép napot
Crazy ne becsüld alá a medve vonzerejét. A nők megérzik ám a férfit a tekintet mögött! Jó sztori, nem is kell túlgondolni, neki is egy kellemes pillanat meg neked is.
A Balcsit néztem a múlt héten, nem volt fürdésre csábító... De a színe az a világos türkizes szép volt. De napozni lehet, állítólag 30 fok is lehet?

Szép napot

Vidámat!
Az ilyen heteket nekem találták ki
Oké hogy nyitnak a bícsek,csak sajna olyan hideg még a víz hogy úgy összekapja a répát hogy két napig lehet keresni utána
Persze csomó egyéb parti tevékenységet is lehet végezni.
Apró örömök,hétvégén összefutottam egy ismert énekessel,Szfváron,(csak egymást nem ismerjük sajna..) aki mellesleg nagyon csinos anyuka,formás csajszi,gyönyörű mosollyal,szép családdal.Szimpatikus,de rajongó nem vagyok.Többször is észrevettem hogy nézeget engem,egészen jól esett.Mondjuk tuti nem az járt fejében hogy :de jóképű fickó,inkább biztosan nem akarta elhinni hogy ilyen kinézetű ember is van,nem csak a rajzfilmekben
No de mindegy is..baszki,tényleg öregszem,ha már ez is feldobja a napomat
Az ilyen heteket nekem találták ki

Oké hogy nyitnak a bícsek,csak sajna olyan hideg még a víz hogy úgy összekapja a répát hogy két napig lehet keresni utána

Apró örömök,hétvégén összefutottam egy ismert énekessel,Szfváron,(csak egymást nem ismerjük sajna..) aki mellesleg nagyon csinos anyuka,formás csajszi,gyönyörű mosollyal,szép családdal.Szimpatikus,de rajongó nem vagyok.Többször is észrevettem hogy nézeget engem,egészen jól esett.Mondjuk tuti nem az járt fejében hogy :de jóképű fickó,inkább biztosan nem akarta elhinni hogy ilyen kinézetű ember is van,nem csak a rajzfilmekben

Jó reggelt! Nagyon ritka a mai kávé, átjárja a rövid hét gondolata. Ezen a héten kevesebbet dolgozunk mint amit szabadidősen eltölthetünk és pont a munkának köszönhetően. Gerekkorom óta foglalkoztat, mi a tökömet is ünneplünk?
A szabadidőt szerencsére nem únnepeljük vasárnapi munkával
Szép napot, pár nap és nyitnak a strandok! Kitartás!
A szabadidőt szerencsére nem únnepeljük vasárnapi munkával

Szép napot, pár nap és nyitnak a strandok! Kitartás!

Napot!
Eléggé feledékeny szoktam lenni,de ezt nem felejtettem el szerencsére
Lehet hogy napelemes vagyok,vagy az lettem,sokkal vidámabb vagyok ha fénylik a nap
Eléggé feledékeny szoktam lenni,de ezt nem felejtettem el szerencsére

Lehet hogy napelemes vagyok,vagy az lettem,sokkal vidámabb vagyok ha fénylik a nap

Jó reggelt, vidám vasárnap! Ne felejtsetek el jókedvűek lenni. A jókedv ragadós...
Szép napot
Szép napot

Reggelt.
Kávé kipipálva,indulásra felkészúltem,hajrá 7vége
Kávé kipipálva,indulásra felkészúltem,hajrá 7vége

Vidám hétvége, öveket becsatolni, kávét indulás előtt elfogyasztani

Napot!
Ezzel én is így voltam,többször is lecsekkoltam hogy tuti-e?
Aztán valóban!
Pörgős napoknak ennyi előnye van legalább
Ezzel én is így voltam,többször is lecsekkoltam hogy tuti-e?

Pörgős napoknak ennyi előnye van legalább

Jó reggelt, csak nem péntek??? Nem túl korai? Biztos ez?
Jó reggelt! Én is állok a kávé elé
Jó volt a megérzés, kevés volt a 24 óra tegnapra így előleget kellett felvennem a mai nap számlájára
De ami fontos, amit vállaltunk azt elvégeztük, jöhet az újabb kihívás. Tudom uncsi, de csajszik is hiányoznak.... csak mondom, nehogy valaki úgy gondolja, hogy ez így normális és jó nekem/nekünk
Egy kis vidámkodás viccelődés, kacérkodás mindenkit feldob és nem bűn , ezt is csak úgy mondom...

De ami fontos, amit vállaltunk azt elvégeztük, jöhet az újabb kihívás. Tudom uncsi, de csajszik is hiányoznak.... csak mondom, nehogy valaki úgy gondolja, hogy ez így normális és jó nekem/nekünk

Vidám reggelt! A kávét ma én állom.

Jó reggelt! Középső nap, de még nem a fele
A mai nap mind a 24 óráját kihasználom...
Azért a kávét megiszom előtte.

Azért a kávét megiszom előtte.

Üdvözlet!
Én rohadtul bírom hogy tavasz van
Nekem nem csak a kedd reggel volt olyan...ez egy jól álcázott igazi seggfejhétfő volt kedd bőrbe bújtatva
Aztán meg seráfütty,süssön a nap,meg szorítson aminek szorítania kell,az a lényeg
Én rohadtul bírom hogy tavasz van

Nekem nem csak a kedd reggel volt olyan...ez egy jól álcázott igazi seggfejhétfő volt kedd bőrbe bújtatva

Aztán meg seráfütty,süssön a nap,meg szorítson aminek szorítania kell,az a lényeg

Jó reggelt tavasz imádók! Ez a kedd reggel kicsit fáj. Egy pihenő napot most úgy érzem megérdemelnénk
Az a wifis szex remélem nem az én életemben lesz... kiakadnék mint a Stallone a Pusztítóban
Mára tavaszi lendülettel és pezsgéssel töltött lágy pörkölésű kávé vár mindenkit, locsolót és locsoltat is
Legyetek jók és kitartóak. Úgy lesz boldog nyőgés a vége

Az a wifis szex remélem nem az én életemben lesz... kiakadnék mint a Stallone a Pusztítóban

Mára tavaszi lendülettel és pezsgéssel töltött lágy pörkölésű kávé vár mindenkit, locsolót és locsoltat is

Legyetek jók és kitartóak. Úgy lesz boldog nyőgés a vége