Napot!
Jah,elképzeltem a Nokit,de a derekam is megmerevedett,aztán nem tudtam eljönni
Ma olyan nyárvégi hangulatom van,az időjárás miatt,de annak is vége lesz.
Jah,elképzeltem a Nokit,de a derekam is megmerevedett,aztán nem tudtam eljönni

Ma olyan nyárvégi hangulatom van,az időjárás miatt,de annak is vége lesz.

Jó reggelt álmodozók! Állt a cerka Noki napozásának gondolatára mi?
Ezek az álmodozások már csak ilyenek. Mint a kávé reggelente. Szétárad, felpezsdít, és utána csak a kellemes mély sóhaj
Legyen szép álmodozós, álomélős napotok

Ezek az álmodozások már csak ilyenek. Mint a kávé reggelente. Szétárad, felpezsdít, és utána csak a kellemes mély sóhaj

Legyen szép álmodozós, álomélős napotok

Jó reggelt! Kellemes nyári idővel beköszönt az utolsó péntek a nyáron. Noki itt a lehetőség, most nem fogsz fázni ha ledobod a bikinit is. Nem lát meg senki, körbe fogunk állni
Így aztán ma Noki csodás testéről álmodozósra sikerült a kávé, bocsi fiúk és lányok
Lesz a hétvégén pancsolós program?

Így aztán ma Noki csodás testéről álmodozósra sikerült a kávé, bocsi fiúk és lányok

Lesz a hétvégén pancsolós program?
Kispéntek mely naggyá vált hamar
készletek frissitve!

készletek frissitve!
Remek reggelt!
Balcsizás nem volt,szerintem az idén már nem is lesz.Volt helyette itthoni pacsálás,ami praktikusabb,kevesebb az utazással járó idő
Amúgy nagyjából terv szerint alakultak a dolgok,a legfontosabb szempont volt a töltődés,az mondhatni kipipálva.Ha széphölgyeket kell menteni,csak kiabáljatok,itt leszek a közelben
Balcsizás nem volt,szerintem az idén már nem is lesz.Volt helyette itthoni pacsálás,ami praktikusabb,kevesebb az utazással járó idő

Jó reggelt kispéntek! Ma nem kellett volna korán kelnem és kávéznom de hát a megszokás. Megyek kinyitom a napernyőket, hátha valami széphölgy erre jár és megmenthetjük
Szép napot

Szép napot

Nem akartam, hogy minden reggel kávéfőző és csésze csörgésre kelj a szabid alatt
Ma pl.4.00-kor
Úgyhogy lábújjhegyen főztem
Kicsi nyár neked is jutott, lesz bunda áztatás a balcsiban? (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2025. 08. 27. szerda 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 27. szerda 11:14

Úgyhogy lábújjhegyen főztem

Kicsi nyár neked is jutott, lesz bunda áztatás a balcsiban? (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2025. 08. 27. szerda 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Remek napot,
Még tart a töltődés,de rohamosan fogy az idő..
Kávét legyártottam,sikerült beelőznöm Öcsyt

Remek napot,

CSak bekukk
sziasztok!! Lassan középső napra virrad
Éas várnak a forrókövek
KV készlet frissítve....

Jó reggelt! A hétfőt letudtuk, maradt lendület mára is. Tegnap egy pár kemence építőt keresett, jelentkeztem is, hátha tudok segíteni. De nincs válasz. Szombaton meg három helyen is lennék legszívesebben, de szauna lesz a nyerő.
Szóval túlélni a hetet!
Kávé frissen ropogósan, ha merülnétek igyatok mellé unicumot is
Szép napot
Szóval túlélni a hetet!
Kávé frissen ropogósan, ha merülnétek igyatok mellé unicumot is

Szép napot

Jó reggelt! Ha jól számolom hétfő és munkanap
Ez már csak ilyen. Irány a meló, kávét én állom
A hétre nincsenek nagy tervek. Cél a túlélés. Mondjuk az nem kevés
Szép napot

A hétre nincsenek nagy tervek. Cél a túlélés. Mondjuk az nem kevés

Szép napot

Sziasztok !! Vissza tértem a munka világába ....
délutáni kv frissítve.....

Jó reggelt, vidám vasárnapot! Mára munkát intéztem, így a csajsziknak udvarolást rátok hagyom. De kávét készítettem és tejszínhab is van a cicikre
Ha valaki habosan szereti
Noki gátlástalanul benézhetne
Szép napot
Azért napközben rátok lesek, hogy rosszalkodtok-e már

Noki gátlástalanul benézhetne

Szép napot

Remek napot!
Szintén szombati teszvesz,meg némi csavargás mára.
Melegítem az integetős izmokat egy...
..és két..
..meg háá..
Én is egyetértek veletek,több ilyen csajszi kellene mint a Fruzsi is...éljenek a kellemesen formás popsik
Szintén szombati teszvesz,meg némi csavargás mára.
Melegítem az integetős izmokat egy...

Én is egyetértek veletek,több ilyen csajszi kellene mint a Fruzsi is...éljenek a kellemesen formás popsik

Jó reggelt! Ma szabadnapos vagyok, ezért csak most keltem. Remélem nem maradt senki kávé nélkül miattam
Este pucér habparty és szauna, addig kellemes szombati ténykedés.
Jövő hétvégén kirándulás Crazy és Nokifőld felé, csak mondom. Lehet melegíteni az integetős izmokat. Noki mondjuk a szép popsival is vissza integethet
Vidám napot

Este pucér habparty és szauna, addig kellemes szombati ténykedés.
Jövő hétvégén kirándulás Crazy és Nokifőld felé, csak mondom. Lehet melegíteni az integetős izmokat. Noki mondjuk a szép popsival is vissza integethet

Vidám napot

Egyetértünk!
(Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2025. 08. 22. péntek 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 22. péntek 11:13

Több ilyen hölgy kellene világra és sokkal szebb lenne minden ❤️
Több ilyen hölgy kellene világra és sokkal szebb lenne minden ❤️
(Ez egy válasz bratfruzsi üzenetére (2025. 08. 18. hétfő 05:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 18. hétfő 05:02

Köszönöm szépen!
Illetve az utánad hozzászólóknak is.
Most már kicsit jobban ki ismerem magam itt az oldalon.
Illetve az utánad hozzászólóknak is.
Most már kicsit jobban ki ismerem magam itt az oldalon.
Remek reggelt!
Én biztosan voltam kávézni!
Valóban kellene szerezni valami bilincset,mire visszatérnek a formás popsijú csajszik
Én biztosan voltam kávézni!
Valóban kellene szerezni valami bilincset,mire visszatérnek a formás popsijú csajszik

Jó reggelt! A kávé elfogyott tegnap, tehát jártatok itt
Ma is készítettem és jó szívvel ajánlom így a nyárvégi hangulat utolsó pillanatait megragadni vele. Csak felém lengi be az erotika a mindennapokat?
Legyen szép napotok, megyek kirakom a kukát

Ma is készítettem és jó szívvel ajánlom így a nyárvégi hangulat utolsó pillanatait megragadni vele. Csak felém lengi be az erotika a mindennapokat?
Legyen szép napotok, megyek kirakom a kukát

Jó reggelt!
Megtartottátok a szabad napot, jár a jutalom kávé. Ni kipancsoltuk a vizet a tóból
Nokit megint tovább fújta a szél? Lehet be kell szereznünk egy cuki bilincset az ilyen esetekre.
Legyen olyan a napotok, amilyennek szeretnétek
Megtartottátok a szabad napot, jár a jutalom kávé. Ni kipancsoltuk a vizet a tóból

Nokit megint tovább fújta a szél? Lehet be kell szereznünk egy cuki bilincset az ilyen esetekre.
Legyen olyan a napotok, amilyennek szeretnétek