Persze csak azért vállalok felelősséget ami a közelemben van.
Pipa
Miattam aztán ne hervadjon egy virágszál se! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2025. 04. 21. hétfő 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 21. hétfő 16:25

Miattam aztán ne hervadjon egy virágszál se! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2025. 04. 21. hétfő 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Csuda napot!
Locsolás kipipálva? Nem ám elhervadnak a csajszikák....

Csuda napot!

Jó reggelt! A locsoló pihenő kényeztető welness spa kinyitott! Várja minden kedves hétköznapokból menekülő vendégét. Szolgáltatásunk ínyenc limitált egyedi kávé különlegességek, udvarlás és kedveskedő becézgetések, privát szféra tiszteletben tartása mellett minden kívánság lesése
Legyen kellemes és emlékezetes a húsvét

Legyen kellemes és emlékezetes a húsvét

Napot!
Hmm..jó kérdés,egyetértek hogy valami olyan név kellene,ahol szívesen vannak a csajszik,de a konyhát zokon vehetik...
A hálószoba és a csajsziwellness egészen jó
Valamilyen csajszis kávézó?
Hmm..jó kérdés,egyetértek hogy valami olyan név kellene,ahol szívesen vannak a csajszik,de a konyhát zokon vehetik...

Hm .... mindenki jól járt.... kv frissítve ...

Jó reggelt! Az esti foglalkozás elérte a célját, jöhet a kávé
Át kéne keresztelni a nappalit Konyhára. Oda többet járnak a csajszik
Na jó, oda azért mennek, hogy mi ne haljunk éhen, ugyhogy valami kellemes kényeztető helyet építsünk... Bár szexeltem már konyhában, a kedves szereti, ha ott kapom el
Legyen inkább hálószoba? Vagy esetleg CsajsziWelnessSPA?

Át kéne keresztelni a nappalit Konyhára. Oda többet járnak a csajszik

Legyen inkább hálószoba? Vagy esetleg CsajsziWelnessSPA?
Sziasztok!! az amtőr fotókat én is szeretem hisz ez miatt is keveredtem ide erre az oldalra anno.... Öcsyke jószorakozást Nektek akkor mára a a felnőtt játékokhoz... Crazy te is légy résen réseken ha van rá módod
Én sejnos ismét csak melóval töltöm a hétvégét is de a nappali kv készletét fentartom nektek !! És be készítem... csajoknak sok sok locsolót srácok nektek meg kitartást !!!

Kellemes napot!
Remek idő,nincs meló,van "bót",mi kell még?
Használjuk ki!
A szépet én is szeretem Sorgey,biztosan remek tartalom,de hasonlóan én sem élek vele,ami gyanítom persze még fizetős is...
Remek idő,nincs meló,van "bót",mi kell még?

Használjuk ki!

A szépet én is szeretem Sorgey,biztosan remek tartalom,de hasonlóan én sem élek vele,ami gyanítom persze még fizetős is...

Jó reggelt! Nehéz péntek van mögöttünk, pihenjünk meg Béláim és gondolkodjunk
Köszi Sor/Sergey, igen szeretjük a szépet, de ha lehet inkább kedveskedünk és szeretgetünk. Ez a képnézegetés elveszi az időt az igazi kapcsoatoktól. De még egyszer köszi, tudom van akinek ez bejön.
Ma este is tervben van egy ilyen buli, ahol felnőttek felnőttes játékokkal szereznek örömet egymásnak.
Szép szombatot

Köszi Sor/Sergey, igen szeretjük a szépet, de ha lehet inkább kedveskedünk és szeretgetünk. Ez a képnézegetés elveszi az időt az igazi kapcsoatoktól. De még egyszer köszi, tudom van akinek ez bejön.
Ma este is tervben van egy ilyen buli, ahol felnőttek felnőttes játékokkal szereznek örömet egymásnak.
Szép szombatot

Sziasztok!
Igazából már nem járok ide, csak néha felnézek, és ha valakit érdekelnek a rólam készült intim, pikáns képek/videók, akkor megosztom velük... Mivel családos vagyok, ezért ennél többet nem tudok nyújtani, viszont imádom, ha rám élvezkednek vadidegen pasik... Ez borzasztóan izgat és gerjeszt!!! A biztonságos Google drive könyvtáram kb. 10 év termése napjainkig, csak engedélyt kell kérni és rövid időn belül automatikusan megadja a rendszer... Itt a link, ha gondoljátok...
https://drive.google.com/drive/folders/18fUwuz2ERy1R0B62KLX0FQ- HZGTNx12AR
Igazából már nem járok ide, csak néha felnézek, és ha valakit érdekelnek a rólam készült intim, pikáns képek/videók, akkor megosztom velük... Mivel családos vagyok, ezért ennél többet nem tudok nyújtani, viszont imádom, ha rám élvezkednek vadidegen pasik... Ez borzasztóan izgat és gerjeszt!!! A biztonságos Google drive könyvtáram kb. 10 év termése napjainkig, csak engedélyt kell kérni és rövid időn belül automatikusan megadja a rendszer... Itt a link, ha gondoljátok...
https://drive.google.com/drive/folders/18fUwuz2ERy1R0B62KLX0FQ- HZGTNx12AR
Sziasztok! Végre betértem ismét hozzátok srácok ! Mi történt? A csajok megijedtek a locsoloktól ?? csak finoman mindenki a locsolással !!kv frissitve ..
Vidám napot bizony!
A popsisimogatóra szerintem van még remény a napokban
Addig is iszom egy kellemes,nappalis kávét.Egészség
A popsisimogatóra szerintem van még remény a napokban

Addig is iszom egy kellemes,nappalis kávét.Egészség

Jó reggelt, vidám péntek! Egyenlőre csak a locsolók gyűlnek a nappaliban, a lányok a locsolnivalót máshol készítik elő
A popsimogató is elbukott,
Ha valaki kávézna egy jót és esetleg másnak is szüksége lenne rá, hogy kiventillálja magát... Kávé lefőzve

A popsimogató is elbukott,

Üdvözlet!
Nekem is erőteljes péntekem van,olyan tyű de nem volt kedvem felkelni,aztán a melóban is hasonló volt a lendületem..
Valóban betekinthetne Noki és Katja is,a sejjhajj simogatásról meg kellene győződni hogy valóban szerencsét hoz-e? Szerintem tuti
Nekem is erőteljes péntekem van,olyan tyű de nem volt kedvem felkelni,aztán a melóban is hasonló volt a lendületem..

Valóban betekinthetne Noki és Katja is,a sejjhajj simogatásról meg kellene győződni hogy valóban szerencsét hoz-e? Szerintem tuti

Jó reggelt! Olyan pénteki hangulata van a reggelnek.
Mindenki legyen óvatos, nehogy túldolgozzon, csak óvatosan! Főleg Kutyu hajlamos ilyesmire!
Noki igazán betolhatná a szerencsehozó sejjhaját, megszerencse-símogatnánk

Mindenki legyen óvatos, nehogy túldolgozzon, csak óvatosan! Főleg Kutyu hajlamos ilyesmire!
Noki igazán betolhatná a szerencsehozó sejjhaját, megszerencse-símogatnánk

Bekukucska.
No,már csak egyet kell aludni aztán vakáció.
Remélem ide is jönnek miniszoknyás nyuszik,oszt jól meglocsoljuk őket
No,már csak egyet kell aludni aztán vakáció.

Remélem ide is jönnek miniszoknyás nyuszik,oszt jól meglocsoljuk őket

Jó szerda reggelt! Mára 25 fokot jósolnak, talán már miniszoknyás nyuszit is látunk
A kávé is a tavaszra hangol, üljetek ki a teraszra és hallgassátok a madarakat.
Szép napot

A kávé is a tavaszra hangol, üljetek ki a teraszra és hallgassátok a madarakat.
Szép napot

Jó reggelt! Lassan lehet leporolni a nyuszi-díszeket és megnézni minden izzó világít-e
A tisztán látást és a szédülést kerülendő ajánlott a kávé fogyasztás, mielőtt a csúcsdíszt feltesszük Crazy
A csajszik meg keressék elő a tojásfényesítő génjeiket, a locsolók számítanak rájuk!
Jó készülődést

A tisztán látást és a szédülést kerülendő ajánlott a kávé fogyasztás, mielőtt a csúcsdíszt feltesszük Crazy

A csajszik meg keressék elő a tojásfényesítő génjeiket, a locsolók számítanak rájuk!
Jó készülődést