Sziasztok!
Igazából már nem járok ide, csak néha felnézek, és ha valakit érdekelnek a rólam készült intim, pikáns képek/videók, akkor megosztom velük... Mivel családos vagyok, ezért ennél többet nem tudok nyújtani, viszont imádom, ha rám élvezkednek vadidegen pasik... Ez borzasztóan izgat és gerjeszt!!! A biztonságos Google drive könyvtáram kb. 10 év termése napjainkig, csak engedélyt kell kérni és rövid időn belül automatikusan megadja a rendszer... Itt a link, ha gondoljátok...
https://drive.google.com/drive/folders/18fUwuz2ERy1R0B62KLX0FQ- HZGTNx12AR
Igazából már nem járok ide, csak néha felnézek, és ha valakit érdekelnek a rólam készült intim, pikáns képek/videók, akkor megosztom velük... Mivel családos vagyok, ezért ennél többet nem tudok nyújtani, viszont imádom, ha rám élvezkednek vadidegen pasik... Ez borzasztóan izgat és gerjeszt!!! A biztonságos Google drive könyvtáram kb. 10 év termése napjainkig, csak engedélyt kell kérni és rövid időn belül automatikusan megadja a rendszer... Itt a link, ha gondoljátok...
https://drive.google.com/drive/folders/18fUwuz2ERy1R0B62KLX0FQ- HZGTNx12AR
Sziasztok! Végre betértem ismét hozzátok srácok ! Mi történt? A csajok megijedtek a locsoloktól ?? csak finoman mindenki a locsolással !!kv frissitve ..
Vidám napot bizony!
A popsisimogatóra szerintem van még remény a napokban
Addig is iszom egy kellemes,nappalis kávét.Egészség
A popsisimogatóra szerintem van még remény a napokban

Addig is iszom egy kellemes,nappalis kávét.Egészség

Jó reggelt, vidám péntek! Egyenlőre csak a locsolók gyűlnek a nappaliban, a lányok a locsolnivalót máshol készítik elő
A popsimogató is elbukott,
Ha valaki kávézna egy jót és esetleg másnak is szüksége lenne rá, hogy kiventillálja magát... Kávé lefőzve

A popsimogató is elbukott,

Üdvözlet!
Nekem is erőteljes péntekem van,olyan tyű de nem volt kedvem felkelni,aztán a melóban is hasonló volt a lendületem..
Valóban betekinthetne Noki és Katja is,a sejjhajj simogatásról meg kellene győződni hogy valóban szerencsét hoz-e? Szerintem tuti
Nekem is erőteljes péntekem van,olyan tyű de nem volt kedvem felkelni,aztán a melóban is hasonló volt a lendületem..

Valóban betekinthetne Noki és Katja is,a sejjhajj simogatásról meg kellene győződni hogy valóban szerencsét hoz-e? Szerintem tuti

Jó reggelt! Olyan pénteki hangulata van a reggelnek.
Mindenki legyen óvatos, nehogy túldolgozzon, csak óvatosan! Főleg Kutyu hajlamos ilyesmire!
Noki igazán betolhatná a szerencsehozó sejjhaját, megszerencse-símogatnánk

Mindenki legyen óvatos, nehogy túldolgozzon, csak óvatosan! Főleg Kutyu hajlamos ilyesmire!
Noki igazán betolhatná a szerencsehozó sejjhaját, megszerencse-símogatnánk

Bekukucska.
No,már csak egyet kell aludni aztán vakáció.
Remélem ide is jönnek miniszoknyás nyuszik,oszt jól meglocsoljuk őket
No,már csak egyet kell aludni aztán vakáció.

Remélem ide is jönnek miniszoknyás nyuszik,oszt jól meglocsoljuk őket

Jó szerda reggelt! Mára 25 fokot jósolnak, talán már miniszoknyás nyuszit is látunk
A kávé is a tavaszra hangol, üljetek ki a teraszra és hallgassátok a madarakat.
Szép napot

A kávé is a tavaszra hangol, üljetek ki a teraszra és hallgassátok a madarakat.
Szép napot

Jó reggelt! Lassan lehet leporolni a nyuszi-díszeket és megnézni minden izzó világít-e
A tisztán látást és a szédülést kerülendő ajánlott a kávé fogyasztás, mielőtt a csúcsdíszt feltesszük Crazy
A csajszik meg keressék elő a tojásfényesítő génjeiket, a locsolók számítanak rájuk!
Jó készülődést

A tisztán látást és a szédülést kerülendő ajánlott a kávé fogyasztás, mielőtt a csúcsdíszt feltesszük Crazy

A csajszik meg keressék elő a tojásfényesítő génjeiket, a locsolók számítanak rájuk!
Jó készülődést

Csuda napot!
A hétvége ki lett használva részemről,szinte...még rövid is lett
No de majd most! Hosszabbnal ígérkezős lesz,lehet díszíteni a nyulat meg ilyesmi,és talán remek idő lesz
A hétvége ki lett használva részemről,szinte...még rövid is lett

No de majd most! Hosszabbnal ígérkezős lesz,lehet díszíteni a nyulat meg ilyesmi,és talán remek idő lesz

Jó reggelt és vidám hétfőt! Óvatosan a lendülettel, csak csütörtökig kell kitartani a legtöbbünknek! Ne nekem köszönjétek, én csak a kávét intézem, a főnöknek van jelenése pénteken
Hétvége? Mindenki jól kihasználta? Még van idő a locsoló karbantartásra, egy hét és bevetés

Hétvége? Mindenki jól kihasználta? Még van idő a locsoló karbantartásra, egy hét és bevetés

Opsz jól elment ez a vasárnap
Magammal találkoztam a nappaliban
kv reggelre ujra bekészítve

Szép estét
akkor mindenkinek akadt a hegyére???
kv frissítve...

Remek napot,
Kedvelem a szombat reggeleket
Gondolatban a résen levés nekem is megvan mindig
Végre csuda idő volt,némi mászkálós szabadban kettesben lévős programmal,már hiányzott
Kedvelem a szombat reggeleket

Gondolatban a résen levés nekem is megvan mindig

Végre csuda idő volt,némi mászkálós szabadban kettesben lévős programmal,már hiányzott

Jó reggelt! Van varázsa a szombat reggelnek az biztos. Nyugi Géza, hacsak nem az életemért küzdöm, akkor mindig a résen vagyok gondolatban
illetve azért küzdöm
Kávéból jut is-marad is. Vidám szombatot

Kávéból jut is-marad is. Vidám szombatot

Jó reggelt! A bekészített lefőzve, a vonat és a kávé nem vár. A munka meg pláne ne menjen a kávézás rovására
Mára már itt a tavaszi idő. Nem úgy mint Noki. Hiányoznak a bundáskenyértől csillogó csacsogó ajkai
Biztos Katja is tavaszi zsongásban van, egy kis baileys került az egyik kávéba neki, ha erre járna
Crazy ez a fáradtság hamiskás, csak a munkahelyen érezhető
Kutyu ne dolgozz annyit, egy finom krémes kávét félretettem neked, csak az íze kedvéért, ez egész napodat bearanyozza
Szép napot, vidám pénteket

Mára már itt a tavaszi idő. Nem úgy mint Noki. Hiányoznak a bundáskenyértől csillogó csacsogó ajkai

Biztos Katja is tavaszi zsongásban van, egy kis baileys került az egyik kávéba neki, ha erre járna

Crazy ez a fáradtság hamiskás, csak a munkahelyen érezhető

Kutyu ne dolgozz annyit, egy finom krémes kávét félretettem neked, csak az íze kedvéért, ez egész napodat bearanyozza

Szép napot, vidám pénteket

Jó reggelt!!! Bár ez kicsit korai de bekészítettem a kv-t.... aki igényli majd lefőzi
CrazyBear gondolom te is ugy vagy mint sokan mások.... régen tavasszal szerelmes volt az ember.... most ebben a korban.. inkább fáradt...
Nokinak csinálnék bundáskenyeret is reggelre de ugyis kihülne...

Napot!
Tegnapi nap pörgősre sikeredett melóügyileg,csak behörpintettem a kávét,oszt futás tovább.
Nálam a zsongás helyett tavaszi fáradság jött elő.Lehet hogy rosszul ittam..no seráfütty,majd holnap odafigyelek
Tegnapi nap pörgősre sikeredett melóügyileg,csak behörpintettem a kávét,oszt futás tovább.
Nálam a zsongás helyett tavaszi fáradság jött elő.Lehet hogy rosszul ittam..no seráfütty,majd holnap odafigyelek