Vidámat!
Seráfütty hogy seggfejhétfő
Aki poszka,az tegyen súlyt a zsebébe,brutál szél szórakozik...
Seráfütty hogy seggfejhétfő

Aki poszka,az tegyen súlyt a zsebébe,brutál szél szórakozik...
Jó reggelt! Mindenki szépen lenyírta a füvet, megérdemeljük a hétfőt és egy jó kávét! Talán Mackó is könnyeben küzdi le az ősi ellenséget
Szeretem a hosszú nappalokat ilyenkor napforduló környékén. Illetve most már utánna.

Szeretem a hosszú nappalokat ilyenkor napforduló környékén. Illetve most már utánna.
Szia Mókus,
Nyírtál füvet, grilleztél? ♡♡♡ (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 21. vasárnap 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 21. vasárnap 18:54
Nyírtál füvet, grilleztél? ♡♡♡ (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 21. vasárnap 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3802852)

Hellóka....
Jajj, dehogynem! Mindig kenhető vagyok
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 06. 21. vasárnap 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 21. vasárnap 14:42

Persze hogy nagyobb,ha véletlenül sikerül,akkor meg az ember nem tudja élvezni...
Nekem is van tériszony,elég erősen,de így sosem mertem kipróbálni hogy van-e repülős képességem...landolós egész biztosan,az meg kell hozzá..
Nah,vissza a földre
Nem fogsz leégni?Nem kell bekenni?

Nekem is van tériszony,elég erősen,de így sosem mertem kipróbálni hogy van-e repülős képességem...landolós egész biztosan,az meg kell hozzá..

Nah,vissza a földre

Szeva Mókus!
Mi a pálya?
Mi a pálya?
Hellóka....
Persze hogy nagyobb,ha véletlenül sikerül,akkor meg az ember nem tudja élvezni...
Nah,vissza a földre
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 06. 21. vasárnap 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 21. vasárnap 09:41

Nah,vissza a földre

Ja, a tériszony nagyobb probléma, mint a repülés képességének hiánya

Ja, a tériszony nagyobb probléma, mint a repülés képességének hiánya
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 06. 21. vasárnap 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 21. vasárnap 09:40

Ááá,nem hinném hogy sárkányos természeted van...
Ha érdekel a repülés,és nincs tériszonyod,napozás közben gyakorold a felszállást
Ha érdekel a repülés,és nincs tériszonyod,napozás közben gyakorold a felszállást

Ááá,nem hinném hogy sárkányos természeted van...
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 06. 21. vasárnap 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha tudnék repülni, az masszív sárkányeregetés lenne
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 06. 21. vasárnap 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 21. vasárnap 09:07

Viszont te nem tudsz sárkányt eregetni...
Jóvan,neked könnyű,te kifekszel lengén, persze hogy kivirul még a nap is,én reggel kimentem toplessben kávézni,azóta nincs nap
Tartson ki a pazar idő,élvezzétek,Kíváncsiék,jó keripartit!Ha nem bírtok a grill cuccokkal meg a gulyással,akkor csak dobjátok be ide

Jóvan,neked könnyű,te kifekszel lengén, persze hogy kivirul még a nap is,én reggel kimentem toplessben kávézni,azóta nincs nap

Tartson ki a pazar idő,élvezzétek,Kíváncsiék,jó keripartit!Ha nem bírtok a grill cuccokkal meg a gulyással,akkor csak dobjátok be ide

Viszont te nem tudsz sárkányt eregetni...

Nálunk pazar az idő ♡♡
Üdv a napozó ágyról
Kiváncsi páros, remélem nálatok is napsütéses lesz a kertiparti ♡♡
Üdv a napozó ágyról

Kiváncsi páros, remélem nálatok is napsütéses lesz a kertiparti ♡♡
Vidámat!
Itt mindenféle idő van,süt a nap meg nem is,szél,hűvös,felhős stb...
Sárkányt fogok eregetni nagykabátban,ahhoz a leginkább alkalmas

Itt mindenféle idő van,süt a nap meg nem is,szél,hűvös,felhős stb...
Sárkányt fogok eregetni nagykabátban,ahhoz a leginkább alkalmas

Jóreggelt!♡♡♡
Jó reggelt! Egy jó kávé indításnak, a mai nap sem lesz unalmas. Már süt a nap!
Nagy tanulság, nem mindíg azt kell csinálni amit legjobban szeretnél, hanem amire alkalmas az idő is. Crazy gyakorold a szinkron úszást
Ha leparkol Noé a kertedben légy hozzá kedves
Nagy tanulság, nem mindíg azt kell csinálni amit legjobban szeretnél, hanem amire alkalmas az idő is. Crazy gyakorold a szinkron úszást

Itt jó idő lesz, hozzátok a motyót
(Ez egy válasz kivancsi paros üzenetére (2020. 06. 20. szombat 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 20. szombat 21:08

Itt is már egy hete csak esik, de ma végre már újra kisütött a nap és holnap is jó időnek ígérkezik.
Ha nem akkor "megszívtuk" , mert egy csomó húst kell holnap sütni a grillen + bogrács gyulyást főzni...
Ha nem akkor "megszívtuk" , mert egy csomó húst kell holnap sütni a grillen + bogrács gyulyást főzni...

Itt is már egy hete csak esik, de ma végre már újra kisütött a nap és holnap is jó időnek ígérkezik.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 06. 20. szombat 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 20. szombat 18:20

Hát jó hogy nem nálam kertészkedtünk,én bele sem vágtam,a szomszéd igen,oszt megfuttatta az eső
Ennyi esőt baszki....nálatok nem tapossák le a halak a virágokat?

Itt kedden volt Sharknado

Hát jó hogy nem nálam kertészkedtünk,én bele sem vágtam,a szomszéd igen,oszt megfuttatta az eső