nono!
nem gyövünk! nem olvasunk vissza! és még kérdezősködünk más nője felől?
de úgy lássam gyuri + willonyos válaszolt!
nyaral... de aszem leírta azt is, h hol. úgy a múlt csüt, vagy péntekben keresd! (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 19. kedd 00:19), amit ide kattintva olvashatsz)
nem gyövünk! nem olvasunk vissza! és még kérdezősködünk más nője felől?
de úgy lássam gyuri + willonyos válaszolt!
nyaral... de aszem leírta azt is, h hol. úgy a múlt csüt, vagy péntekben keresd! (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 06. 19. kedd 00:19), amit ide kattintva olvashatsz)
vazze!
eddig nem sértődtem meg! de tudatom veled most már nagyon meg vagyok sértve!
küldheted a jó kurvát!
de szeressen ám szopni és imádja spermám ízét! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 18. hétfő 23:31
eddig nem sértődtem meg! de tudatom veled most már nagyon meg vagyok sértve!
küldheted a jó kurvát!
de szeressen ám szopni és imádja spermám ízét! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)

El én vazzzeg, el én!
(mindig említettem, hogy csak a buta emberek sértődnek meg, egy udvarias figyelemfelhívás miatt, de azt ne várja senki, hogy csontig benyaljak valakinek, mert éppen sértődékeny kedvében van! (ha nő, akkor megdugom, ha fiú, akkor szerzek neki egy jó kurvát...lol...)
Majd megnyugszik, gondolkozik, legyint egyet, magában v. nyiltan elküldi az admint a picsába, és elkezd újból írni,
HA AKAR! nem erőszak a disznótorr, mindig van új a nap alatt!) BÉKE! (Z)
(mindig említettem, hogy csak a buta emberek sértődnek meg, egy udvarias figyelemfelhívás miatt, de azt ne várja senki, hogy csontig benyaljak valakinek, mert éppen sértődékeny kedvében van! (ha nő, akkor megdugom, ha fiú, akkor szerzek neki egy jó kurvát...lol...)
Majd megnyugszik, gondolkozik, legyint egyet, magában v. nyiltan elküldi az admint a picsába, és elkezd újból írni,
HA AKAR! nem erőszak a disznótorr, mindig van új a nap alatt!) BÉKE! (Z)

Willyke!
az a baj, h ez nem az Ő döntése, hanem egy rosszul rossz időben, de legfőképp általánosságban írt hsz-nek az eredménye.
az a baj, h az általánosítás miatt ezüstlány magára vett egy olyan inget, amit nem Neki szánt a macskásember!
és igaza van Moncynak!
mindig az a baj velünk nappalisokkal, h nincs rajtunk füstszűrős sapka!
apropó pillécskével mi van, a nappaliba rég futottunk össze! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 18. hétfő 22:57
az a baj, h ez nem az Ő döntése, hanem egy rosszul rossz időben, de legfőképp általánosságban írt hsz-nek az eredménye.
az a baj, h az általánosítás miatt ezüstlány magára vett egy olyan inget, amit nem Neki szánt a macskásember!
és igaza van Moncynak!
mindig az a baj velünk nappalisokkal, h nincs rajtunk füstszűrős sapka!
apropó pillécskével mi van, a nappaliba rég futottunk össze! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Ssssst! Tartsd tiszteletben Babysilver döntését OK? Ha ő úgy gondolta, hogy nem ír ide többet, akkor az az ő egyéni döntése, ne kényszerítsd semmi másra!

bagzani dehogyisnem tudok! bizonyítsam Neked?
egy hurrá hír Nektek: holnap Surdapapi mentes lesz a nappali! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 19. kedd 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
egy hurrá hír Nektek: holnap Surdapapi mentes lesz a nappali! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 19. kedd 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Te se nem tudol ragzani
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 19. kedd 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 14:33

na akkor gyorsan felültetlek a motorháztetőre!
én meg indulok hozzád!
én meg indulok hozzád!

na akkor gyorsan felültetlek a motorháztetőre!
én meg indulok hozzád!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 19. kedd 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
én meg indulok hozzád!

mi meg bezárunk Téged!

vagy felrobbantunk!

Nézd a Kátyát meg kiszabadítottuk!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 18. hétfő 21:39

vagy felrobbantunk!

Nézd a Kátyát meg kiszabadítottuk!

aki megsértődik az udvarias figyelemfelhívásunkra, azt tiltom 24 órára, ha nagyon megsértődik, akkor 1 hétre, ha sokan megsértődtök, akkor bezárom 24 órára a topicot, ha nagyon sokan megsértődtök, akkor bezárom a topicot 1 hétre
D
És kapjátok be a hosszúcicimet!

És kapjátok be a hosszúcicimet!

Csak Neked, csak itt...
De most épp kocsit vikszolok
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 19. kedd 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 14:02
De most épp kocsit vikszolok

nocsak nocsak nagyon vizespólós hangulatodba vagy!
no lökj magadról egy ilyen fotót!
no lökj magadról egy ilyen fotót!
bizton állíthatom, h Sárlotyóm jól ismeri a dörgést! a ki-be sok mindenbe segít!
egyébként lököm a fotót amit nekem küldött:
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 18. hétfő 17:21
egyébként lököm a fotót amit nekem küldött:

Szerintem ez valamilyen külső erő műve, játéka!
Igen, Para!
Charlotte javasolta, hogy ki-be, és bejött!

Igen, Para!
Charlotte javasolta, hogy ki-be, és bejött!

nocsak nocsak nagyon vizespólós hangulatodba vagy!
no lökj magadról egy ilyen fotót! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 18. hétfő 17:12
no lökj magadról egy ilyen fotót! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 18. hétfő 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Itt csak a kánikula...
Viharnak nyoma sincs...
Pedig... szívesen kiállnék a kertbe ha esne...
Viharnak nyoma sincs...
Pedig... szívesen kiállnék a kertbe ha esne...

na várjunk csak, most alszik mindenki, ebédeéltek, vagy beájultatok a melegtől?
Egy igazi sörösló?

A NAPPALI:

Szia Szilvi!
Itt nagyon kell vigyázni minden szóra, mert valaki, jelen esetben te rögtön lecsap rá. De én ezt csípem a társaságban, hogy forognak a kerekek.
Na mentem, mert vár a munka, kellemes délutánt, már előre félek ettől a dög melegtől.
sziasztok!

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 19. kedd 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 12:13
Itt nagyon kell vigyázni minden szóra, mert valaki, jelen esetben te rögtön lecsap rá. De én ezt csípem a társaságban, hogy forognak a kerekek.
Na mentem, mert vár a munka, kellemes délutánt, már előre félek ettől a dög melegtől.
sziasztok!

"megmártsa benned a kardot"
régi nagy álmom egy forró hármas, két pasival...és a másik a lépcsős szex

Csak bequq, leporolom a bárpultot...
"megmártsa benned a kardot"
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 19. kedd 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 11:41

Törölt felhasználó (94621)

Szia Surda! fiatal kis barátom! Miért kellett volna másként döntenem? persze szeretted volna mi te kujon, hogy több csaj maradjon neked? A viccet félretéve, már hiányoznátok, kivel basztatnánk egymást? Mi a túró van veled, állandóan dolgozol? én délután megyek vidékre, meggyet szedünk, nekem is parancsolnak, rámfér egy kis jó levegő. Szia surdi, légy jó aztán ne örülj, mert hipp barátod továbbra is felkészülten várja, hogy megmártsa benned /ne ijedj meg/ a kardot, hihi!

surdipapi!
Ezekért a jelekért (ikonokért, szmájlikért) már legalább 1 láda jó sörrel jösz nekem!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 19. kedd 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 11:33
Ezekért a jelekért (ikonokért, szmájlikért) már legalább 1 láda jó sörrel jösz nekem!

szerbusz jó Öreg barátom!
reméltem így döntesz!
a macskás emberrel meg ne foglalkozz! a nőket bassza, mi meg örüljünk, h csak baszogat!

tom az ilyen válaszokat érdemli meg, amit igazán szeret is:
reméltem így döntesz!
a macskás emberrel meg ne foglalkozz! a nőket bassza, mi meg örüljünk, h csak baszogat!

Szia Surda! fiatal kis barátom! Miért kellett volna másként döntenem? persze szeretted volna mi te kujon, hogy több csaj maradjon neked? A viccet félretéve, már hiányoznátok, kivel basztatnánk egymást? Mi a túró van veled, állandóan dolgozol? én délután megyek vidékre, meggyet szedünk, nekem is parancsolnak, rámfér egy kis jó levegő. Szia surdi, légy jó aztán ne örülj, mert hipp barátod továbbra is felkészülten várja, hogy megmártsa benned /ne ijedj meg/ a kardot, hihi!

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 19. kedd 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 11:33

szerbusz jó Öreg barátom!
reméltem így döntesz!

reméltem így döntesz!