Jóóó reggelt mindenkinek!

Neked is Jó éjt!
viszont engedj meg egy halk észrevételt:
visszaolvastalak téged és sokatokat az elmúlt időszakban!
egyesek (így Te is!) kicsit elnyomjátok a többi ÉS RÉGEBBI nappalisokat (túl sokat párbeszéltek, nem túl sok mondanivalóval!), akik lassan kezdenek kiszorulni a nappali szobából!
kicsit szálljatok magatokba, nézzetek hátra is, és engedjétek a többieket kicsit előrébb a kondérhoz, mert a végén kevesen maradtok a sok "finomságra"!
magyarul: nem ártana visszavenni a nyomulásból!
(akinek nem inge.....)
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 17. vasárnap 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 17. vasárnap 22:01
viszont engedj meg egy halk észrevételt:
visszaolvastalak téged és sokatokat az elmúlt időszakban!
egyesek (így Te is!) kicsit elnyomjátok a többi ÉS RÉGEBBI nappalisokat (túl sokat párbeszéltek, nem túl sok mondanivalóval!), akik lassan kezdenek kiszorulni a nappali szobából!
kicsit szálljatok magatokba, nézzetek hátra is, és engedjétek a többieket kicsit előrébb a kondérhoz, mert a végén kevesen maradtok a sok "finomságra"!
magyarul: nem ártana visszavenni a nyomulásból!

(akinek nem inge.....)
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 17. vasárnap 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó éjt Mindenkinek!
Megyek bubukálni, mert már nagyon nyomi vagyok!
Tom, ez a cica hasonlít a Szüszimre!

Én is metrózgatom,meg ilyesmi,csak el is kell jutni Népligetig...Legutóbb fél óra késéssel ért be a busz,mert Érdtől Népigetig lépésben haladt!
Hát,inkább nem kockáztatok,bemegyek egy korábbi busszal ...hülye autók miatt kelhetek 5 előtt.
bammbamm (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 17. vasárnap 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 17. vasárnap 23:01

Hát,inkább nem kockáztatok,bemegyek egy korábbi busszal ...hülye autók miatt kelhetek 5 előtt.

bammbamm (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 17. vasárnap 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Inkább napszakokra van osztva.
7-8:15-ig durva...
aztán 16:30-tól jó sokáig...
Napközbent annyira nem ismerem...
Meg egyébként is BKV-zom... abból is a metrót szeretem a legjobban. (meg a klimatizált Volvo-buszokat)
Meg egyébként is BKV-zom... abból is a metrót szeretem a legjobban. (meg a klimatizált Volvo-buszokat)
Inkább napszakokra van osztva.
Meg egyébként is BKV-zom... abból is a metrót szeretem a legjobban. (meg a klimatizált Volvo-buszokat) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 17. vasárnap 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 17. vasárnap 22:28
Meg egyébként is BKV-zom... abból is a metrót szeretem a legjobban. (meg a klimatizált Volvo-buszokat) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 17. vasárnap 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (75419)

Hétfőn kisebb,vagy nagyobb dugó szokott lenni Bp-en,mint mondjuk csütörtökön?
Hétfőn kisebb,vagy nagyobb dugó szokott lenni Bp-en,mint mondjuk csütörtökön?
Jó éjt Mindenkinek!

azért figyelek rátok, mert nem pofázok bele mindenbe...

De, a kocsiutat megtaláltuk,csak istennek sem akart a vonat rámenni!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 17. vasárnap 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 17. vasárnap 21:26

Nem találtátok a kocsi utat?
Écaka érdemes oda felmenni...
Csodálatos a látkép..

Csodálatos a látkép..

Nem találtátok a kocsi utat?
Csodálatos a látkép..
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 17. vasárnap 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 17. vasárnap 20:48

Csodálatos a látkép..

Hát a 35 fokos melegben nagyon magasnak tűnt,rengeteg lépcsővel.
de méterre nem tudom megmondani .
hehe
Jövő hétre hőségriadó...37 fokokat mondanak,hát bele se merek gondolni...én összel virulok,ilyenkor fonnyadok.

hehe
Jövő hétre hőségriadó...37 fokokat mondanak,hát bele se merek gondolni...én összel virulok,ilyenkor fonnyadok.
Turul - WikiHUN
Én csak a XII-ik kerületit szoktam látni, mert arra édegélek mikor Budán vagyok. Szerencsére még nem vitték el. ^_^ (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 17. vasárnap 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 17. vasárnap 20:41
Én csak a XII-ik kerületit szoktam látni, mert arra édegélek mikor Budán vagyok. Szerencsére még nem vitték el. ^_^ (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 17. vasárnap 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia, BabySilver!
Az utóbbi időben sajnos nem sok dolog történt, a nagy meleg miatt. A Turult én se láttam még közelről, sajnos. Milyen magas volt?
Az utóbbi időben sajnos nem sok dolog történt, a nagy meleg miatt. A Turult én se láttam még közelről, sajnos. Milyen magas volt?

Atyagatya! Én már a mostanit is nehezen viselem!
Elmegyek a jövő héten eszkimónak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 17. vasárnap 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 17. vasárnap 20:48
Elmegyek a jövő héten eszkimónak!

hehe

hehe
hehe
Jövő hétre hőségriadó...37 fokokat mondanak,hát bele se merek gondolni...én összel virulok,ilyenkor fonnyadok. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 17. vasárnap 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 17. vasárnap 20:41

hehe
Jövő hétre hőségriadó...37 fokokat mondanak,hát bele se merek gondolni...én összel virulok,ilyenkor fonnyadok. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 17. vasárnap 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia, BabySilver!

Szia, BabySilver!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 17. vasárnap 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 17. vasárnap 20:26

Nos,újra itt vagyok,el voltam egy pár napot...
Tatabányán voltam szombaton,megnéztem a Turul madarat,mert még nem láttam. Csak messziről.
Ha ott laknék,minden nap felmennék megnézni,jó kondiban lennék,az biztos.
Szerintem lusta vagyok elolvasgatni,miről maradtam itt le...
Tatabányán voltam szombaton,megnéztem a Turul madarat,mert még nem láttam. Csak messziről.

Nos,újra itt vagyok,el voltam egy pár napot...

Nyaminyami!
Imádom a dinnyét!
Köszi! (Hihi!)

Imádom a dinnyét!
Köszi! (Hihi!)

Találtam neked egy dinnyés képet, /hihi/ biztosan tetszeni fog..

(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 17. vasárnap 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 17. vasárnap 18:29

Szia, Hipp!
Nem mentem el! Igazából engem már nem kötnek le az ilyen programok.( nemzetiségi kórusok,bál, lightosabb zene, kirakodóvásár) Bár egy rock-koncertre elmentem volna az esti órákban. De itt a keményebb dolgokat nem szeretik!
Csak én!
Nem mentem el! Igazából engem már nem kötnek le az ilyen programok.( nemzetiségi kórusok,bál, lightosabb zene, kirakodóvásár) Bár egy rock-koncertre elmentem volna az esti órákban. De itt a keményebb dolgokat nem szeretik!
Csak én!

Szia, Hipp!
Csak én!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 17. vasárnap 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 17. vasárnap 17:52
Csak én!

Törölt felhasználó (94621)

Azt hittem, hogy falunapon vagy. piszok meleg van, már 2x zuhanyoztam. mi lesz még nyáron.
Azt hittem, hogy falunapon vagy. piszok meleg van, már 2x zuhanyoztam. mi lesz még nyáron.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 17. vasárnap 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 17. vasárnap 17:45

Szia, Hipp, meg Mindenki!
Köszi a fagyit!
Én most nagyon szeretném, ha egész nyáron Húsvét lenne, és a fiúk vödörnyi vízzel locsolnának!
Nem megyek falunapra, mert nincs zuhany ott!( kivagyok a melegtől szmájli)
Köszi a fagyit!
Én most nagyon szeretném, ha egész nyáron Húsvét lenne, és a fiúk vödörnyi vízzel locsolnának!
Nem megyek falunapra, mert nincs zuhany ott!( kivagyok a melegtől szmájli)
Szia, Hipp, meg Mindenki!
Köszi a fagyit!
Nem megyek falunapra, mert nincs zuhany ott!( kivagyok a melegtől szmájli) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 17. vasárnap 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 17. vasárnap 17:13
Köszi a fagyit!
Nem megyek falunapra, mert nincs zuhany ott!( kivagyok a melegtől szmájli) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 17. vasárnap 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Zelli? merre vagy? hoztam egy kis édességet..

Zelli? merre vagy? hoztam egy kis édességet..