Remek napot!
Az jó ha mindig megtaláljuk a vidámkodást
Hát bizony alakul a sapka-sálas időjárás,de seráfütty,most van az ideje.
Jó vidámkodást mindenkinek
Az jó ha mindig megtaláljuk a vidámkodást

Hát bizony alakul a sapka-sálas időjárás,de seráfütty,most van az ideje.
Jó vidámkodást mindenkinek
Jó reggelt! Vidám vasárnapnak nézünk elébe. Lassan fog kelleni a sál-sapka. Kinéztem és bizony kemény a szélvédőn a harmat, Az a forralt bor is kelendőbb lesz.
Szép napot
Szép napot

Jó reggelt Bakonynána! Kávé friss erdei hangulattal
Géza a csajszik már csak ilyenek, nem is látod őket. Aztán, ha akarnak valamit azt elveszik, vagy kicsalják szép pislogással
De így szeretjük őket!
Szép napot
Várnak a gombák!

Géza a csajszik már csak ilyenek, nem is látod őket. Aztán, ha akarnak valamit azt elveszik, vagy kicsalják szép pislogással

Szép napot

Jó napot ! Végre péntek ?? :( estére lesz friss kv remélem.... CSajok eltüntek innen vagy csak engem kerülnek ??
Jó estét
Éjjeli kv bekészítve!

Jó reggelt! Üdvözlöm Gézavilág lakóit! Igyunk egy kávét erre az alkalomra.
Aztán meg legyen szép napotok
Aztán meg legyen szép napotok

Végre péntek
18.00 tól enyém a világ
kv estére bekészítve!!!

Jó reggelt, vidám hétfőt! Tudom, nem kedvenc nap, de a sötétség nélkül a világosság sem lenne. Valahol csak el kell kezdeni ezt a hetet is. Milyen jó, hogy nem tizennégy lett. Dolgozhatnánk 10 napot a 4 pihenő napig. Vagy 20 nap meló és 8 nap pihi.
Szép napot.
Szép napot.

Jó reggelt! Kitartás Géza, helyetted is nem dolgozunk
Tegnap dolgozós program volt nekem is.
Ez a reggeli megindulás megfontoltabb nekem is, érzem a csontjaimban, hogy van múltam. És szerencsére még emlékszem is rá
Szép napot! Csajsziknak puszi

Ez a reggeli megindulás megfontoltabb nekem is, érzem a csontjaimban, hogy van múltam. És szerencsére még emlékszem is rá

Szép napot! Csajsziknak puszi

Jó reggelt!! Kv frissítve ! Ne dolgozzatok Ti se sokat ma :( Legyen szép napotok....
Napot!
A felkeléssel vannak még nehézségeim....
Még az ébredés ébresztő nélkül csak-csak..viszont utána a "rendszer" elég nehezen áll be.
Seráfütty,majd gyakorlom.
A felkeléssel vannak még nehézségeim....

Jó reggelt! Ma se felejtsetek el felkelni, a legjobb napok így kezdődnek. És egy jó kávéval. Persze lenne még ötletem
Szép napot

Jó reggelt!!Kv frissítve

Jó reggelt, kispénteki üdvözlet! Na meg a jó kávés pillanatok

kv ismét frissítve...

Jó reggelt! Vidám vasárnapot, egy jó kávé már adott hozzá
A lábamat nem tettem bele a Balatonba és a tekintetemet is csak titokban. Azt mondta a megrendelő, ez a kilátás már fizetős a badacsonyi hegyoldalból
Ma pihenős napom van, talán utolérem magam kicsit a ház körüli dolgaimmal. Szóval ha beugranátok egy jó kávéra

A lábamat nem tettem bele a Balatonba és a tekintetemet is csak titokban. Azt mondta a megrendelő, ez a kilátás már fizetős a badacsonyi hegyoldalból

Vidámat! Zajlik a hétvége
Visszaintegettem Öcsy,de remélem hogy a Balcsiban pancsolást kihagytad

Visszaintegettem Öcsy,de remélem hogy a Balcsiban pancsolást kihagytad