/ 14 oldal
Hozzászólások
Biztosíthatunk róla, hogy az oldalon található felhasználói adatlapok nem robotok által generált profilok! Azok az oldalak, ahol robotok írogatnak a felhasználóknak általában mind fizetős oldalak, hogy ezzel is arra sarkallják a betévedt felhasználót, fizessen, hogy mihamarabb válaszolhasson a neki írt levélre, ahol általában egy bombázó profilképe látható - ezzel generálják az aktivitást.

Itt valós emberek hozzák létre a profilokat, és esetenként ők azok, akik semmit nem reagálnak a levelekre. Ez azonban nem az oldal hibája, mi adjuk a platformot, a lehetőséget az ismerkedésre, az, hogy ki hogyan kommunikál - arra nem lehetünk ráhatással.
Nem gondolnám, hogy hárítás lenne, ha privátban kapsz tájékoztatást az ügyfélszolgálattól a moderált bejegyzéseddel kapcsolatban. De ha így szeretnéd, természetesen itt nyilvánosan is megadjuk a választ.

A társkereső topikban új témát nyitni csak engedéllyel lehet, admin jóváhagyásával.Te nyitottál egy témát "Punciba élvezést keresők" témakörben, mivel ez nem lett jóváhagyva, ezért került törlésre.
Nem nyitunk külön topikot olyasvalaminek, ami a felhasználók elenyésző százalékának érdeklődési körébe esik.

A moderált bejegyzéseid - melyekért a tiltást is kaptad a "Cuckold szex" beszélgetős topicból kerültek törlésre, mert a hegymászás és egyéb veszélyes sportok halálozási arányairól értekeztél - ennek semmi köze a Cuckold topikhoz.
Ha valaki egy adott helyszínen szeretne a másikkal találkozni, az miért lenne reklám? Ellenben, ha valaki heti rendszerességgel a saját maga által szervezett rendezvényeket hirdeti a Fórumban - na az már reklám. Sajnálatos, hogy ezt sokadszorra sem sikerült megértened.
Szia! Az Ügyfélszolgálat (Lap alja, E-mail menüpont) tud neked részletes magyarázattal szolgálni a moderált bejegyzéseiddel kapcsolatban
Szia! Tudnál küldeni néhány konkrét példát az Ügyfélszolgálatnak( Lap alja, E-mail menüpont)? A kollégák megnézik a beállításokat
Úgy látjuk már sikerült megnyitni
Próbaidőszakra engedélyezzük a téma nyitását, az érdeklődés függvényében meglátjuk hogyan tovább
Szia! Technikai problémában az ügyfélszolgálat tud segíteni nektek (lap alja, E-mail menüpont).
Mindenkinek lehetősége van hitelessé tenni a profilját, hogy a keresők közt egyértelmű legyen, az ő képei valódiak, a feltöltött fotók valóban őt/őket ábrázolják. Akinek fontos, hogy hiteles legyen a profilja, annak lehetősége van amatőr galériát vagy videót feltölteni, továbbá a Társkereső adatlapjára olyan igazolóképet feltenni, ahol Goldengate logót tart a kezében (pl mobiltelefon kijelzőjén, laptopon stb), Ha a keresők a hiteles profilokat részesítenék előnyben, a feltöltés és fotó nélküli adatlappal hirdetők elveszítenék létjogosultságukat.
Minden szexuális módozatnak sem kívánunk témát nyitni, hisz sok kereső tud kompromisszumot kötni.Új téma nyitását megelőzően ebben a topikban lehet engedélyt kérni, amennyiben a téma iránti kérést jogosnak tartjuk, engedélyezzük a téma megnyitását. Egyéb esetben a téma törlésre kerül.
Tisztelt Felhasználónk! Minden létrehozott profil mögött valós személy áll. Azonban mivel nem vagyunk Hatóság, nincs lehetőségünk ellenőrizni, hogy a regisztrált felhasználók valós adatokat adnak-e meg a regisztráció során.

Számos hiteles profil található az oldalon, igazolóképpel, feltöltésekkel. Az oldalnak semmilyen módon nem áll érdekében hamis profilokat létrehozni, sőt, amennyiben visszaélést tapasztalunk, azonnal intézkedünk a jogsértő felhasználó ellen.
Köszönjük a bejelentést!
Ügyfélszolgálatunknak küldd el (lap alja, e-mail menüpont), és a kollégák intézkednek
Tisztelt Felhasználó! Október 19-én érkezett legutóbb e-mailje az ügyfélszolgálatra, melyre október 20-án válaszoltak a kollégák. Amennyiben ezt követően írt másik levelet is, vagy a választ nem kapta meg, kérjük privát üzenetben jelezze, ne a témát offoljuk ezzel.
Az adminnal kapcsolatban kérnénk további információkat (felhasználói neve, kifogásolt eset dátuma), hogy utánanézhessünk
Szia! Pornóoldalnak nem lehet sajnos shakehead
Az amatőr feltöltések akkor frissülnek, amikor a felhasználók új tartalmat töltenek fel. Erre a szerkesztőségnek semmi ráhatása nincsen. A képfeltöltések száma valóban ritkult a korábbi évekhez képest, azonban a videó feltöltések száma nőtt.

2007 óta sajnos rengeteget változott a felhasználók viselkedése. (De nem csak ezen az oldalon) És sajnos a negatív irányba. Ha valaki a napi felgyülemlett feszültségét szeretné itt levezetni agresszív kommentelés formájában, az inkább nézzen más platform után. A tematikus topikok azt a célt szolgálják, hogy az adott témát kedvelők megoszthassák egymással élményeiket, tapasztalataikat. Véleményünk szerint senki nem kíváncsi több oldalas vitákra, amit két-három felhasználó folytat.
Kérjük ne állíts valótlant. Utánaérdeklődtem, az Ügyfélszolgálat minden hozzájuk beérkezett leveledre válaszolt.
Sajnálatos, hogy nem sikerült még felnőni a feladathoz, hogy egy adott témáról felnőtt emberek módjára, normális hangnemben sikerüljön kommunikálni. És elég szomorú, hogy úgy értékeled a törölt hozzászólásodat, hogy az volt az "egyetlen releváns hozzászólás". Nyilvános fórumtémában nem szokásunk személyes jellegű információkat közzétenni, de ha már ennyire kifogásolod a moderációt, és másokat is a moderátorok ellen hangolsz, kénytelenek vagyunk helyre tenni a dolgokat. Érdekes módon mindig a tiltott felhasználók fájlalják leghangosabban, ha velük szemben intézkedés történt.
Mindaddig, amíg agresszív, provokatív és sértő stílusban sikerül hozzászólni egy adott témához, számítani lehet tiltásra.
És ha a viselkedése miatt bárki tiltást kap, illene komolyan venni, nem annál hangosabban "ugatni"
Moderációval kapcsolatost észrevételedet/kifogásodat megteheted az alábbi elérhetőségen: ugyfelszolgalat@goldengate.hu
Ez egy társkereső hirdetés, nem reklám
Szia! Más nem jelzett chat hibát nekünk. Próbáld másik böngészőből is, és ha úgy sem megy, az Ügyfélszolgálat tud majd segíteni neked
Moderációval kapcsolatost észrevételellel/kérdéssel fordulj Ügyfélszolgálatunkhoz az alábbi elérhetőségen: ugyfelszolgalat@goldengate.hu
Nem volna sok értelme egy adott napszaknak külön témát nyitni. Sokkal relevánsabb, mire keresel partnert. Pl kukkolás, többes szex, hetero vagy meleg/bi kapcsolat stb
Nézd át a meglévő témákat, biztosan találsz köztük megfelelőt
Moderációval kapcsolatos észrevételedet/kérdésedet felteheted az alábbi elérhetőségen: ugyfelszolgalat@goldengate.hu
Szia! Moderációval kapcsolatost észrevételedet/kifogásodat megteheted az alábbi elérhetőségen: ugyfelszolgalat@goldengate.hu
Szia! Küldd el a töröltetni kívánt feltöltésed/feltöltéseid pontos linkjét az Ügyfélszolgálatnak (lap alja, E-mail menüpont, és ők törlik.
Sziasztok! A hiba kijavításra került, a Társkereső ismét működik. Ha bármilyen hibát észlelnétek a használata közben, kérjük jelezzétek!
Mivel oldalunkon az amatőr feltöltők fotói és videói ingyenes tartalmak, így ebből nekünk hasznunk nem származik. Aki viszont ellopta a videótokat, az rajtatok nyerészkedik a másik oldalon. De természetesen a ti döntésetek, hogy engeditek-e ezt, vagy jelzitek az oldal üzemeltetőjének a jogosulatlan feltöltőt.
Írj az oldal üzemeltetőjének, és jelentsd, törölniük kell a jogsértő feltöltést!
Szia! 2006 szeptemberében új informatikai rendszerre tért át az oldal, át lettek futtatva a korábbi regisztrációk, ezért látod ezt a dátumot a fiók adataidnál
El tudnád küldeni a sorozat elérhetőségét, hogy utánanézzünk?
Szia! Kibeszélő topikot most indított egy felhasználó ebben a témában. IDE kattintva megtalálod
Az Ügyfélszolgálat e-mailben válaszolt a megkeresésedre. ha a beérkező mappában nem találod a válaszukat, esetleg a spam mappát is ellenőrizd, lehet oda került az e-mail.

Látod egyébként a tiltott felhasználó nevét a Tiltottak listájában?
Szia! Jelenleg ez a funkció nincsen tervbe véve
Kötekedés helyett inkább pillants bele az egyes topikokba, mennyire gyakran fordul elő a hirdetésekben a nemdohányzó kikötés. Ha többek részéről lenne rá igény ilyen témát nyitni, hidd el, megnyitnánk.
Átlagosan 2 naponta 1 hirdetésben szerepel kritériumként, hogy kimondottan nemdohányzó partnert keresnek. Ha nagyobb igény lenne a külön nemdohányzó témára, nem láttuk volna akadályát
Rendben, engedélyezve!
#170 -es hozzászólásban reagáltunk a felvetésre
Nemdohányzó szerkesztőség lévén tökéletesen megértjük az álláspontotokat. Ettől függetlenül sokféle szokásnak nyithatnánk külön fórumtémát, azonban továbbra is a lakóhely szerinti régiónak megfelelő témát tartjuk a leghatékonyabbnak, feltüntetve a hirdetésben, hogy nemdohányzó partnert kerestek - ahogyan ezt mások is teszik. A Társkeresőben külön szűrni lehet a nemdohányzókat, így ez is segítségre van a keresésben
Szia! Létezik topic testi "hátrányokkal" keresőknek ITT
Szia! Mivel az oldalon üzleties reklámtevékenységet folytatni tilos, így kizárólag természetbeni fizetésre ajánlhatsz munkát, minden anyagias hirdetés tilos és tiltásra kerül.
Ezen kívül a lakóhely szerinti régiódban kereshetsz
Szia! Nem IP cím függő, egy e-mail címről csak egy regisztráció engedélyezett.
Ha van róla képernyőmentés, és több felhasználótól is érkezik hasonló bejelentés ugyanarra a profilra, nincs akadálya az intézkedésnek.
A pénzért szexuális szolgáltatást hirdetők bejelentésére van egy hivatalos lehetőség: Ha bárkinek tudomása van róla, hogy valaki pénzért szexuális szolgáltatást hirdet a GG-n, a "Jelentem, hogy profi hirdető" gombbal tudja ezt a tudomásunkra hozni.
Kedves Anna900! A bejegyzésed azért került törlésre, mert egyes tartalmi elemei sértették az oldal Felhasználási szabályait. A bejegyzés további arrogáns, személyeskedő reakciókat generált. A moderátorok feladata az ilyen bejegyzések mielőbbi megszüntetése.
Természetesen lehetőség van negatív vélemények megfogalmazására, de nem abban a stílusban ahogyan azt tetted.
Az oldal látogatói nem arra kíváncsiak, hogy a felhasználók egymással veszekszenek, persze azon a 3-4 emberen kívül aki ilyenkor a saját sérelmét is előhozza és belekeveri.
Amennyiben részletesebb indoklást szeretnél a tiltásodra vonatkozóan, kérjük írj Ügyfélszolgálatunknak (Lap alja, E-mail menüpont)
Szia! Az üzenetek egyedi üzenetek, vagy ugyanaz a szöveg minden üzenet esetében?

Van a szövegben speciális karakter, vagy pl smiley?
Szia! Senki más nem jelzett chat hibát nekünk. Próbáld másik böngészőből is, és ha úgy sem megy, az Ügyfélszolgálat tud majd segíteni neked
Kérjük küldj konkrét példát Ügyfélszolgálatunknak (Lap alja, E-mail menüpont), a kollégák megnézik
Köszönjük a jelzést, megnézzük!
eljen
/ 14 oldal
/ oldal   Összesen: 690 hozzászólás, Listázva: 51-100

GG Supervisor

Regisztrálás ideje: 2010. április 17.

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!