Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
Sziasztok. Fiatal pár vagyunk hölgyek jelentkezését várjuk üzenetben hármashoz. Kepek adatlapunkon
Sziasztok !! Monor környéken hölggyel , párral ismerkednek 29 éves magára igényes pasi
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
Kedves budapesti párral ismerkednék ma esti közös focinézésre és együttlétre. Közvetlenség, természetesség, humor és életszeretet! Szurkoljunk együtt, közösen, rendhagyó módon. Hosszú távú baráti kapcsolódás is érdekel. Szép vasárnapot!
Sziasztok! Komoly, jóképű pár vagyunk, ahol a férfi 44 éves, 191/95/20 cm,
nő pedig 42 éves, szexi. 175/70/D-s nő, intelligens, fiatalabb párt keres,
akik hasonló szinten vannak, nagy fantáziával (lehet bi) sok közös élményre.
Csak az írjon, aki komolyan gondolja, és akinek nem okoz gondot az utazás. Győr környéke és Szlovákia...
nő pedig 42 éves, szexi. 175/70/D-s nő, intelligens, fiatalabb párt keres,
akik hasonló szinten vannak, nagy fantáziával (lehet bi) sok közös élményre.
Csak az írjon, aki komolyan gondolja, és akinek nem okoz gondot az utazás. Győr környéke és Szlovákia...
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Sziasztok! Jövő hétvégére társaságot keresnénk egy szimpi pár, hölgy társaságában! Fogadni, ésszerű távolságon belül utazni tudunk. Írjatok, ismerkedjünk és ha meg van az összhang töltsük együtt a szombatot. Jó kedv, szex. Fontos, olyan partnereket keresünk akikkel szexen kívül is el vagyunk mivel nem egy gyors dugásra tervezünk!
Sziasztok! 3-as vagy cuckold sexre keresünk pasit! Ápoltság, diszkréció alap dolog legyen! Hellyel rendelkezünk! Csak olyan írjon aki nem fél egy telefonszám cserétől! Ne haragudjatok de nemtudink mindenkinek válaszolni! Ha esetleg nem írunk akkor sajna nem egymást keressük!
Mi egy 46/50 éves biszex iránt érdeklődő valós pár vagyunk. Ma estére keresnénk hellyel rendelkező vastag nagyfarkú bi kíváncsi igényes pasit hármasra. Ha van erre megfelelő járműved, autós szex is szóba jöhet. Párokkal is szívesen szexelnénk, de csak valós, találkozni akarókkal. Kamusok kérem ne rabolják az időnket! Akivel ismerkedünk, (google chaten) fotó cseréje fontos lesz a kémia megléte miatt! Privát üzeneteket várunk!
Fiatal 18-30 nőt,esetleg párt keresek állandó sex kapcsolatra.
Vagy max 60kg 30-65éves nőt.
Vagy max 60kg 30-65éves nőt.
Sziasztok!
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Diszkréció maximális
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 17/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra Miskolc és környékén. Ésszerű távolság megoldható.
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 17/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a höly örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Sziasztok!
Diszkréció maximális
Diszkréció maximális
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra Miskolc és környékén.Ésszerű táv nem gond.

gabor_76

varpade