Pesten part keresünk
Budapest mostani talira szexre keresünk párt lányt egy haverommal ketten mi bisex
Sziasztok! Solymáron és környékén csatlakoznék párhoz. Mindkét fél örömére

Sziasztok!
Kerestek még? (Ez egy válasz Nyafka04 üzenetére (2023. 12. 06. szerda 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 06. szerda 12:24
Kerestek még? (Ez egy válasz Nyafka04 üzenetére (2023. 12. 06. szerda 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok december 13 délelőttre keresünk átlagnál nagyobb méretel rendelkező férfit vagy férfiakat cuckold illetve többes szexre.
Pest megye ?asszonyok lányok párok ?sportos kan keres privi
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma..
sziasztok szilveszterre keresnénk párokat szexre welnessre
Sziasztok december 13 délelőttre keresünk átlagnál nagyobb méretel rendelkező férfit vagy férfiakat cuckold illetve többes szexre.
Sziasztok
Szombaton estère keresünk Lányt vagy Párt női bi párcserés több fiús játékra Budapesten.
Mi jelenleg hárman vagyunk "kèt fiú egy lány" az egyik fiú Afrikai.!
Csak olyanok írjanak akik rá is èrnek ès el is mérnek jönni.
Férfiak ne írjanak azonnal tiltjuk őket!!!
Szombaton estère keresünk Lányt vagy Párt női bi párcserés több fiús játékra Budapesten.
Mi jelenleg hárman vagyunk "kèt fiú egy lány" az egyik fiú Afrikai.!
Csak olyanok írjanak akik rá is èrnek ès el is mérnek jönni.
Férfiak ne írjanak azonnal tiltjuk őket!!!
Monor és környékén keresném sexpartnerem ma de.!
Sziasztok!
Nemrég regisztráltam az oldalra!
Transzi csaj vagyok....
Nemrég regisztráltam az oldalra!
Transzi csaj vagyok....
2+2 felállást keresünk olyan nem dohányzó párral, ahol a férfi is bi érdeklődésű, nem csak a nő.
Sokkal jobb úgy, ha a négyesben a fiúk egymást is érinthetik, de hogy meddig mennek el a bi játékban, az a megbeszélés és a pillanatnyi hangulat kérdése.
Budapestiek vagyunk, helyünk van, de utazni is tudunk.
Sokkal jobb úgy, ha a négyesben a fiúk egymást is érinthetik, de hogy meddig mennek el a bi játékban, az a megbeszélés és a pillanatnyi hangulat kérdése.
Budapestiek vagyunk, helyünk van, de utazni is tudunk.
Sziasztok! Ma kora este Nő vagy pár aki szívesen találkozna, hely van!!!
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma..
Sziasztok! Bi lányt ,bi párt ,bi pasit keresünk adatlap alapján. Adatlapon található címre várjuk a fényképes jelentkezést
Sziasztok
Most szombaton estère keresünk fiút fiúkat 18-40 èv között Budapesten.Tulsujos szörös emberek ne írjanak tiltjuk őket azonnal.Budapesten van lakás . Csak olyanok írjanak akik rá is èrnek !
Vibered legyen .
Most szombaton estère keresünk fiút fiúkat 18-40 èv között Budapesten.Tulsujos szörös emberek ne írjanak tiltjuk őket azonnal.Budapesten van lakás . Csak olyanok írjanak akik rá is èrnek !
Vibered legyen .
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok szombat estére keresünk fiút max 30 èves kor ig Budapesten helyük van.
Kizárólag heteró alapon!
Kizárólag heteró alapon!
Sziasztok most szombaton este szívesen találkoznánk párral Budapesten.
Hozzánk hasonló alkatú és koru vagy fiatalabb part keresünk női bi párcserés játékra.
Hely van .
Hozzánk hasonló alkatú és koru vagy fiatalabb part keresünk női bi párcserés játékra.
Hely van .
Sziasztok szombat estére keresünk fiút max 26 èves kor ig Budapesten.