Hölgyeim Monor - Pilis környéke valaki kalandozni? Párokhoz is csatlakozom !! 28 eves pasi vagyok , 189cm/93 átlag testalkatú
Sziasztok!
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Nálam jöhet vastag farok! Párom előtt dughatsz ha mersz!
Sziasztok !! Monor és Pilis környéke hölgyeim valaki kalandozni ? Párokhoz is szívesen csatlakozom !! 28 éves pasi vagyok 189cm/92 átlag testalkatú . Kellemes idő töltés
Extra vastagot hölgyeim?
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon. Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.

Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon. Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Masszázs nőknek 18+ Mezőkövesd kőrnyéke!
sziasztok 40éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra
pártól se zárkózunk el

Sziasztok! Szűz sportos srácként keresek högyet vagy párt hetero alapon, akik szívesen segítenének nekem. Pest és környéke.

Sziasztok! Egy fiatalos 48/55 éves biszex pár vagyunk! Még itt vagyunk 2 napig Debrecen környékén, és szeretnénk kalandozni ma vagy holnap este. Akit keresünk: megbízható, nem kamus, hellyel rendelkező biszex pár, lány, srác. Mindenki mindenkivel alapon keresünk, de srácok között csak orál lehetséges! Esetleg autós kaland is szóba jöhet! Arcos és intim fotó a szimpátia és a kémia megléte miatt szükséges lesz, amit természetesen viszonzunk mi is! Leveleiteket privátban várjuk!
Sziasztok Balatonszemesen 2025.06.27-28 ra 3.nak beszállonak fiút vagy lányt keresünk.
Lányokkal és párokkal ismerkednénk! Bp és pest megye
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok.Tomi és Tina vagyunk. Ma este ismerkednénk párokkal.Érden van helyünk. Tina 32é shemale. Tomi uni.
28-án Szombaton napközben,lenne Pár vagy esetleg Lány aki meghívna magukhoz huncutkodni kicsit?
Privát üzit kérnénk
Privát üzit kérnénk
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.

Sziasztok! Lányok, párok ismeretségét keresnénk! Bp és Pest megye
Lenne vki Baranyából esetlegesen?
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok.
Független,kultúrált,jó megjelenésűnek mondott férfiként ismerkednék... főként párt keresek mindenre nyitottan.Szivesen lennék házibarát,esetleg kukkolás is érdekel. Kedves,barátságos emberek társaságát keresem kizárólag.Szállás is lehetséges,ha errefelé terveznétek kirándulást.