Bár esélytelennek látjuk, de hátha...MA-i (06.15) napon egy párral szívesen kalandoznánk Debrecenben! Egymás előtti sex, párcsere, franciá-s párcsere (telefonszám előny, hogy ma létrejöhessen)
Sziasztok! Balatoni nudis napozós hajókázáshoz keresem Hölgyek ,Párok társaságát

Ma este párt fogadnék 14. kerületi lakásomon, macis, izmosabb 44éves pasi vagyok, kellemes mérettel

Sziasztok!Kezdő,szolid párokkal ismerkednénk Bp és környéke
Sziasztok

Sziasztok!
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Szombat Vasárnap nudizást kedvelő párt fogadnék telkemen a Tisza tónál.Medence napozó ágyak hideg italok zene
Szia! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
--------------kizárólag hellyel rendelkező ápoltat harmadiknak, csatlakozhat, a panzió, autó, az nem HELY ! Kizárólag privátban várjuk a válaszokat, a kiírt feltételeknek megfelelően. Ápoltság diszkréció is feltétel. ---------
Sziasztok! Ma (06.10) az estét Dombóvár mellett töltöm, helyem van. Szívesen fogadnék jó fej, csinos, ápolt és intelligens párt bármilyen felállásra, illetve hölgyet, esetleg transz neműt. Részemről minden csak megbeszélés kérdése, lényeg, hogy a végén egy széles mosollyal tudjunk elbúcsúzni egymástól. Én 33 éves, 184 cm, 78 kg , jó megjelenésű, intelligens férfi vagyok. Írjatok bátran

Sziasztok,
Adatlapom alapján keresek egy aranyos párt, vagy szóló hölgyet hosszútávú kapcsolatra.
Hatvan-Hort-Gyöngyös környékéről.
A távkapcsolatokban nem hiszek.
Alkalmi dolgokat nem keresek.
Fontos számomra a diszkréció, higiénia, és a biztonság.
Magas, sportos életmódot élő (úszom,edzem hetente többször bár azért még van egy kis poci ,de ez megy lefelé) férfi vagyok.
Azt kiemelném a fentebbieken túl ,hogy heteroszexuális férfi vagyok. Tényleg hetero... nem az aki csak az adatlapon vallja magát annak.
Páros esetén hölgy örömére csatlakoznék.
Adatlapom alapján keresek egy aranyos párt, vagy szóló hölgyet hosszútávú kapcsolatra.
Hatvan-Hort-Gyöngyös környékéről.
A távkapcsolatokban nem hiszek.
Alkalmi dolgokat nem keresek.
Fontos számomra a diszkréció, higiénia, és a biztonság.
Magas, sportos életmódot élő (úszom,edzem hetente többször bár azért még van egy kis poci ,de ez megy lefelé) férfi vagyok.
Azt kiemelném a fentebbieken túl ,hogy heteroszexuális férfi vagyok. Tényleg hetero... nem az aki csak az adatlapon vallja magát annak.
Páros esetén hölgy örömére csatlakoznék.
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok! Adatlapom szerint ismerkednék!
Sziasztok!
4es út..Monor-Pilis között mos délelőtt?..
4es út..Monor-Pilis között mos délelőtt?..
Párokkal és Lányokkal ismerkednénk.....
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Sziasztok! Bi párt keresek hármas kalandra a mai napon.utazas megoldható.
Biszex/ leszbikus Hölgyet ,párt keresek, elsősorban Győrben, esetleg a Balaton környékén akár erre a hétvégére! Közös program, és sok szex
Sziasztok!Veszprém környékén keresek lányt vagy párt, akivel kötetlenül jól érezhetjük magunkat.Pár esetén csak 18cm felettiek írjanak!

Sziasztok!
47/180/75, normális, fiatalos, független, megbízható, heteró pasi vagyok. Elsősorban Pest(Bp.) Nógrád, Fejér, megyéből keresek Hölgyet/Párt 06.06.(Péntek), vagy 06.07.(Szombat). Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok!!!
Üzenetben írj!
47/180/75, normális, fiatalos, független, megbízható, heteró pasi vagyok. Elsősorban Pest(Bp.) Nógrád, Fejér, megyéből keresek Hölgyet/Párt 06.06.(Péntek), vagy 06.07.(Szombat). Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok!!!
Üzenetben írj!
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6