Sziasztok! 2026. 01-02 hó környékén megyünk Thaiföldre. Ha van esetleg olyan kölcsönösen szimpatikus pár aki hasonlóban gondolkodik, azoknak szívesen vesszük bemutatkozó levelét.
Holnap reggel indulok 2.kor szexárd-ausztria Tirol.hölgyet szivesen elvinnék.
Vasárnap délelőtt M7 Egerszeg - Bp vonalon autózom, egyenlőre magamban. Ha beszálna valaki, esetleg pár, szivesen venném
Sziasztok! 2 ünnep közötti Fuerteventurai utazáshoz keresek hölgy partnert. Akivel mentem volna sajnos vissza mondta. A nyaralás all inclusive tehát semmilyen költsége nincs a jelentkezőnek.
Sziasztok! Nov 16. Megyek Erdélybe, azon belül székelyföldre, ha valakit érdekel írjon privátba. Akár szállás is megoldható.
Sziasztok!
Szombaton (11.08.) 6 órakor indulok Győrből Budapestre. Ha érdekel keress nyugodtan!
Szombaton (11.08.) 6 órakor indulok Győrből Budapestre. Ha érdekel keress nyugodtan!
Sziasztok szombatin reggel 8,kor indulok Pestrol Debrecenbe ha valakit erdekel
Sziasztok holnap a reggeli órákban indulok bp.-kecskemet - 44es út Kunszentmárton ha valaki gondolja el tudom dobni de csak oda.
Hölgyet keresek 7.-8.-a Esztergomba
Sziasztok. Ma délután Tihany környékén kiránduláshoz keresek társat.
Sziasztok!
Mindig is hittem abban, hogy a hegyek nemcsak a természet részei, hanem a lélek tükrei is.
Gyerekkorom óta a csúcsok vonzanak – a csendjük, az erejük, a szabadságuk. Az egyik legnagyobb álmom, hogy eljussak az Everest alaptáborába, de jelenleg korlátozott lehetőségeim miatt ez még csak álom.
Viszont hiszem, hogy ha az ember mer kérni, akkor a világ néha válaszol.
Ha van valaki, aki hasonló útra készül, és maga mellé keresne egy mindig mosolygós, lelkes útitársat, örömmel lennék a társa.
Nem a pénz hajt – hanem az élmény, a közös út, és az, hogy egyszer ne csak nézzem, hanem érezzem a hegyet.
Nyitott vagyok bármilyen együttműködésre, természetbeni fizetésre, havi részletekben való törlesztésre, vagy közös tervezésre, csak hogy az álomból valóság lehessen.
„A hegy ugyanaz, de mindenki mást lát benne – talán pont ezért érdemes együtt nézni.”
Amennyiben érdekel: írj itt.
Egészségügyben dolgozó, 35 éves, Budapesten élő vagyok.
Mindig is hittem abban, hogy a hegyek nemcsak a természet részei, hanem a lélek tükrei is.
Gyerekkorom óta a csúcsok vonzanak – a csendjük, az erejük, a szabadságuk. Az egyik legnagyobb álmom, hogy eljussak az Everest alaptáborába, de jelenleg korlátozott lehetőségeim miatt ez még csak álom.
Viszont hiszem, hogy ha az ember mer kérni, akkor a világ néha válaszol.
Ha van valaki, aki hasonló útra készül, és maga mellé keresne egy mindig mosolygós, lelkes útitársat, örömmel lennék a társa.
Nem a pénz hajt – hanem az élmény, a közös út, és az, hogy egyszer ne csak nézzem, hanem érezzem a hegyet.
Nyitott vagyok bármilyen együttműködésre, természetbeni fizetésre, havi részletekben való törlesztésre, vagy közös tervezésre, csak hogy az álomból valóság lehessen.
„A hegy ugyanaz, de mindenki mást lát benne – talán pont ezért érdemes együtt nézni.”
Amennyiben érdekel: írj itt.
Egészségügyben dolgozó, 35 éves, Budapesten élő vagyok.
Most pénteken szombaton ki merre lesz?ismerkednek párokkal!
Kedves Párok!Máltára tervez valaki utazni dec.29-jan.2 között??
Kedden, szerdán Pogányban lesszünk a hotelban, ha esetleg ott van valaki szívesen összehoznánk közös esti programot.
November 10-15 között párok lesznek a Gyulai Corvin hotelben?
Hurghada velem.. Szeretkezni akarok tenger parton.. Útitársam keresem hölgy anyuka személyében..
Hétfő délutántól kedd reggelig mátrai 4csillagos hotelbe hölgy társaságot keresek..
Holnap mi kirándulunk egyet a Bakonyba
Sziasztok mi egy fiatal pár vagyunk október végén lesz valaki a Corvin hotelbe Gyulán?
Okt 23-25 Tátrai termálozás Győr indulási KomáromIrányába

gabonya

Anna Key