Sziasztok! Kanári szigeteki (Tenerife)all inclusive utazáshoz keresek hölgy partnert. Az utazás teljesen ki van fizetve, akivel mentem volna sajnos családi okok miatt nem tud jönni. Az utazás időpontja augusztus vége, várom azon hölgyek jelentkezését privátban akik kedvet kapnak egy ilyesfajta nyaraláshoz! Szép napot mindenkinek!!
Két hét múlva egy 4 napos autós túrára indulok az olasz Dolomitokba, és keresek magam mellé egy csinos, nyitott, nem prűd hölgyet útitársnak.
Minden meg van szervezve (útvonal, szállás stb.), neked ez teljesen ingyenes, semmit sem kell fizetned. A lényeg, hogy jól érezzük magunkat, sokat nevessünk, élvezzük a fantasztikus tájakat és szerezzünk egy csomó közös élményt.
Minden meg van szervezve (útvonal, szállás stb.), neked ez teljesen ingyenes, semmit sem kell fizetned. A lényeg, hogy jól érezzük magunkat, sokat nevessünk, élvezzük a fantasztikus tájakat és szerezzünk egy csomó közös élményt.
Sziasztok
Gábor vagyok 39 éves Csákvár környékén keressek olyan. Lányokat vagy hölgyeket akik szeretnek sétálni, túrázni vagy akár pizzázni vagy gyrosozni!!!!
Igaz ából ez nem egy szakmányos apróhirdetés csak szeretnék egy kis társaságot magam mellé de nem vagyok semmi jónak az elrontója azért eléggé nyitott vagyok.
Űdv Gábor.
Gábor vagyok 39 éves Csákvár környékén keressek olyan. Lányokat vagy hölgyeket akik szeretnek sétálni, túrázni vagy akár pizzázni vagy gyrosozni!!!!
Igaz ából ez nem egy szakmányos apróhirdetés csak szeretnék egy kis társaságot magam mellé de nem vagyok semmi jónak az elrontója azért eléggé nyitott vagyok.
Űdv Gábor.
Sziasztok.Agusztusban Tápiószecső Vesta hotelben pihenünk.Esetleg lesz ott valaki aki ismerkedne egy nagyon kövér párral?
Bp - Keszthely vonalon autózgatok magamban rendszeresen. Hölgy, vagy pár, ki beülne valahol? Valameddig? Kényelmes helyek, extra kiszolgálás, minden megoldás érdekel
08.07 - 08.11. Szikin ismerkedni? Főként párral!!!
Sziasztok.Agusztusban Tápiószecső Vesta hotelben pihenünk.Esetleg lesz ott valaki aki ismerkedne egy nagyon kövér párral?
Horvátország Vodice környékén ismerkednék júl 20-aug 2- ig, lenne kedve vkinek találkozni?
Júli21-től 24-ig Rovinjban leszünk van valakinek kedve összefutni velünk? 50-es fiatalos pár vagyunk, elsősorban szinpatikuk párt vagy bi pasira gondoltunk.
holnap este Július 16 utazok Artand - Frauenfeld útvonalon
Sziasztok. Július utolsó hetében Valalta kempingben leszünk Horvátországban. Feldobnánk a pihenésünket és szívesen ismerkednénk barátkoznánk egy hozzánk hasonló fiatalos középkorú párral vagy egy normális úriemberrel.
Szeretünk beszélgetni, barátkozni. Közös vacsora
Szeretünk beszélgetni, barátkozni. Közös vacsora
be
. Ismerjük meg egymást
alf
sz alf
él alf
getéssel borozgatással
Egy kesves hölgyet vagy párt meglátogatnék nyaralásuk során!
Agárdon vagyok lakóautóval
Busszal... Én már utazom...
(Ez egy válasz Carei üzenetére (2026. 07. 15. szerda 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 15. szerda 06:35
Hölgy uti társat szívesen fogadom Zala Veszprém Budapestig. Írj privit hátha ....
Hölgy uti társat szívesen fogadom Zala Veszprém Budapestig. Írj privit hátha ....
Szia. Kb egy óra múlva megyek Dunaújvárosból Budapestre. Ha valaki esetleg jönne
Július 23-án Pestről megyek Szegedre. Hölgyet szívesen viszek magammal.
Sziasztok. Augusztus közepén egyik hétvégén Olaszországba Gradoba kis hétvégi kiruccanásra van kedves 30-55 korig hölgy aki elkísérne?
Augusztus 15-i hétvégén a rovinj melletti swinger beachen leszünk.
Van olyan pár, aki szintén tervezi akkor a leutazást és lenne kedve randizni ott?
Van olyan pár, aki szintén tervezi akkor a leutazást és lenne kedve randizni ott?
Augusztus végén supetarba leszek egy hétig párok ismeretséget keresem nudizni

gabonya

Istvan1993bp