Kecskeméten átutazó vagy kamionos kíváncsi hetero pasi?
Szopnék
Szopnék
Üdv lehet jönni hozzám nyaralni pihenni kikapcsolódni nyékládházára a tavak városába, gyönyörű tavak tiszta átlátszó víz van itt nálunk, lehet strandolni supozni napozni akár meztelenül is napozhat aki szereti. Egy szobám van plusz egy ággyal, Tiszaújváros termál 20 percre van autóval, miskolc Tapolca barlangfűrdő 20 perc és Lillafüred vízesés palota Szálló bükk is. Gyere élvezd a nyarat nálam ingyen, nem királyi lakosztály de ezért nem kérek semmit. Sütés főzési lehetőséggel az udvaron is. 40+os aktív normális életet élő erekesszékes srác vagyok. Jól jön a normális társaság....
Sziasztok! Kinek lenne kedve 2 éjszakát eltölteni Siófokon júniusban? Szállást én fizetem! Lányok párok?
Autós kiránduláshoz keresek hölgyet,párt Budapest környékéről!
Izgalmas kirándulásokhoz keresek társakat!
Sziasztok! Juli13-19 ig sun fesztivalon leszunk es párral ismerkednenk!
Cap d`age
Férfi szex ritka, keresgélek de semi eredménye. 3 személy. alkalom volt, vissza térők is van.
Július elején Debrecenből Isztambulba 1hét nyaralás férfi, nő mindegy legyél szimpatikus jó fej...
Holnap Budapest- Kalocsa útvonalon 51-es úton Párként utazunk. Megnéznénk ffi maszturbàciót, közös hokit, vagy pasik egymassal.. Ha nagy méret a hölgy is beszáll
Privit kérnénk
Privit kérnénk
Sziasztok!
Fiatal párként (23N/25F), utaznánk május 24-27 között Szlovéniába. Bovec, Bled és egyéb turista célpontokra. Ehhez keresnénk partnereket. Max 3 főt. 40 év alattiakat inkább. Autóval indulnánk 24-én BP-ről. Az útiköltség fejenként 100.000 kb. Ebben az üzemanyag és a szállás is benne van. Ezen felül nyilván költőpénz. Akit érdekel és szívesen csatlakozna, az írjon privátban.
Üdv, Peti&Brigi
Fiatal párként (23N/25F), utaznánk május 24-27 között Szlovéniába. Bovec, Bled és egyéb turista célpontokra. Ehhez keresnénk partnereket. Max 3 főt. 40 év alattiakat inkább. Autóval indulnánk 24-én BP-ről. Az útiköltség fejenként 100.000 kb. Ebben az üzemanyag és a szállás is benne van. Ezen felül nyilván költőpénz. Akit érdekel és szívesen csatlakozna, az írjon privátban.
Üdv, Peti&Brigi
Sziasztok! párommal keresnénk olyan nyaralási vagy wellnessezési helyszínt ahol lehet párokkal ismerkedni és swinger élményeket szerezni. Nem swinger klubot keresünk, hanem kevésbé nyilvánosan is ismert huncutkodó helyeket! Privatba irjatok kèrlek
Sziasztok! Tudjuk kicsi az esély, de április 26-29 között Mallorcán lesz esetleg innen valaki? Szívesen buliznánk egyik este egyet elsősorban hasonló párral
Autós kirándulás az Üvegtigrishez jeligére keresek csinos hölgyet,ill pár csatlakozásának is örülnék!
Sziasztok! Veszprembol indulnek .. kalandra keresek bevallalos holgyet! Irj batran !
Május 8-9-10 én Balaton környékét céloztuk meg!tudtok ajánlani csendes nyugodt dézsás esetleg szaunás szállást???köszi
Sziasztok
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék
…
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék
…
Wellnessre keresek hőlgyet. 30-50 évesig. Inkább teltkarcsú slkat az ideálom. Én 50 180 88 ...sármos magyar.
Privát keress.
Privát keress.
Wellnessre keresek hőlgyet. 30-50 évesig. Inkább teltkarcsú slkat az ideálom. Én 50 180 88 ...sármos magyar.
Privát keress.
Privát keress.
Diszkrét férfi párokat és hölgyeket keres a Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről…
Ahol a kíváncsiság találkozik a vággyal, ott kezd igazán érdekessé válni minden
Ha benned is több van egy átlagosnál… írj.
Ahol a kíváncsiság találkozik a vággyal, ott kezd igazán érdekessé válni minden
Ha benned is több van egy átlagosnál… írj.

gabonya

bandi56