Sziasztok .41 éves magyar,ápolt egészséges, diszkrét,potens, nem dohányzó értelmiségi férfi vagyok.
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Sziasztok. Lenne egy szabadon választható időpontunk a Szilvásváradi Hotel Villa Parkba kettő éjszakára. Ketten megyünk a párommal. Ha lenne egy korunkbeli pár aki szívesen ismerkedne velünk, megbeszélhetnénk egy közös dátumot hogy együtt tölthessük el ezt a kettő napot …
privátba írjatok legyszi!
privátba írjatok legyszi!
Minden vágyam. Jó pihenés.
(Ez egy válasz KatalinJanos üzenetére (2025. 12. 27. szombat 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 27. szombat 22:08
Sziasztok!
Január 12.-től 28.-ig Phuketen Thàiföldön leszünk Majd 29.-től 31.-ig pedig Pattaya Dragonfly naturistàba !
Ha környéken lesztek írjatok!!!
Január 12.-től 28.-ig Phuketen Thàiföldön leszünk Majd 29.-től 31.-ig pedig Pattaya Dragonfly naturistàba !
Ha környéken lesztek írjatok!!!
Sziasztok sikerült párt találni?
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2026. 01. 03. szombat 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 03. szombat 12:28
Sziasztok. Január 7-9-ig elmennénk wellnesselni. Van ötletetek,hogy hova érdemes,ahol lehet kalandozni is? Esetleg csatlakoznia vagyókat keresünk oda...
1-2 hónapos tengerparti utazáshoz keresek hölgyet. minden költséget állok
Helló, sziasztok. Magas Tátraban vagyok,, szívesen ismerkednek nővel, párral. Írj bátran
Lesz esetleg innen valaki 02.06 - 02.08 Gyulán Corvinba?
Sziasztok, február végén aktuális máltai utazásra keresek hölgy kísérőt. Kor nem számít, alkat sem. Szexeljük végig az egész szigetet
természetesen mindent állok
természetesen mindent állok
Bad Kleinkircheimben leszünk január 28, 29.
Szívesen ismerkednénk. Szeretjük a helyi Római Fürdőt.
Helyetek nem lenne baj ha lenne.
Szívesen ismerkednénk. Szeretjük a helyi Római Fürdőt.
Helyetek nem lenne baj ha lenne.
Sziasztok..valaki hétvégén péntek vagy szombat...Balatonra (Bpről)...akar badacsony társulnak....haverság....stb.
Ma, belföld, vonatozás
Sziasztok, holnap reggel hölgyet/párt szívesenn vinnék Esztergom-Budapest útvonalon.
Tamás
Tamás
Sziasztok! Január 31-ig Hurghadában vagyok, nagyon szívesen ismerkednék minden jóra! Privátban beszéljünk!
Sziasztok. Ma délután Győrből utazok autóval Balatonfüredre jegkorcsolyázni. Szívesen el vinnék Nőt vagy Párt
Ha unod a hideget 18-án vasárnap Dabas, Budapest, Balaton , Velence, Bologna érintésével keresek utitársat hölgy vagy pár személyében. Lesz idönk megismerkedni.
Sziasztok, holgy vagy par Thaifoldon Phuket kornyeken?
Sziasztok! Van esetleg hölgy vagy pár aki Mexikóban ( playa del Carmen en) környékén van
És szívesen ismerkedne fiatal pasival?
UI
Esetleg tud valaki itt egy swinger klubot?
És szívesen ismerkedne fiatal pasival?
UI
Esetleg tud valaki itt egy swinger klubot?
Sziasztok! Január 19-én indulok Innsbruck-bol, Budapestre, úti társat keresek
Sziasztok, Mi most pár napot Ausztriába töltünk , a Das Tauernherz hotelban Obertauern ha ismerkedni beszélgetni volna kedve valakinek mi ott leszünk és még bármi is lehet ha van kellő szimpátia .

gabonya

Lenka P