Sziasztok
Mi egy 45 es 42 eves pár vagyunk.
Július 13-20 ig Rodoszon nyaralunk /evita bay szalloda/. Pasit keresünk aki flörtölne a feleségemmel. Ebben az időben ott nyaral vagy ott dolgozik
Mi egy 45 es 42 eves pár vagyunk.
Július 13-20 ig Rodoszon nyaralunk /evita bay szalloda/. Pasit keresünk aki flörtölne a feleségemmel. Ebben az időben ott nyaral vagy ott dolgozik
Sziasztok.
Hodmezovasarhelyi hetvegehez(jun.4.-6). keresunk elsodlegesen biszex erdeklodesu ferfi tarsasagat harmasra es cuckold szexre.Ismerkedes a strandfurdoben,szimpatia eseten este ''kapcsolodas''....
Minden tudnivalo az adatlapunkon,csak az ott leirtaknak megfelelo partnereknek valaszolunk.
Koszonjuk.
Hodmezovasarhelyi hetvegehez(jun.4.-6). keresunk elsodlegesen biszex erdeklodesu ferfi tarsasagat harmasra es cuckold szexre.Ismerkedes a strandfurdoben,szimpatia eseten este ''kapcsolodas''....
Minden tudnivalo az adatlapunkon,csak az ott leirtaknak megfelelo partnereknek valaszolunk.Koszonjuk.
Május végén (28-30-ig) Lakitelken fogunk kicsit kikapcsolódni, esetleg lenne kedve ismerkedni valakinek? Kizárólag az adatlapon lévő kritériumoknak megfelelően. Ha dohányzol semmiképpen se írj!
Június 12,13 án lessz innen valaki Gyulán?
Sziasztok !
Hétvégén esetleg párocska Cap d'agdén ?
Hétvégén esetleg párocska Cap d'agdén ?
Jövő héten hétfőn, Szeged–Győr útvonalon hölgyel vagy párral ismerkednék. Részletek privátba
Sziasztok! Holnap délelőtt Balatonboglár-Miskolc útvonalon haladok!?
Sziasztok!
24 éves fiatal fiu vagyok nyitott vagyok mindenre és persze nagy a szexuális fantáziám szeretek utazni szabad vagyok párok lányok irjatok
24 éves fiatal fiu vagyok nyitott vagyok mindenre és persze nagy a szexuális fantáziám szeretek utazni szabad vagyok párok lányok irjatok
Vodicén a hétvégén?
Sziasztok Szombatig itt vagyunk Hajdúszoboszlón szívesen ismerkednék párokkal de fügetlen férfi is szóba jöhet telefon szàmmal
Jövő héten hétfőn, Szeged–Győr útvonalon hölgyel vagy párral ismerkednék. Részletek privátban.
Sziasztok!
Hosszú hétvégére egy 50+-os nem macis horgársztárs lenne?
Én Újpesten lakom.....de jöhetsz messzebbről is.
Hely van. Egyedül élek.
Hosszú hétvégére egy 50+-os nem macis horgársztárs lenne?
Én Újpesten lakom.....de jöhetsz messzebbről is.
Hely van. Egyedül élek.
Sziasztok!
Május 21-23. között a Gyulai
Adatlapunk alapján, párok privát üzeneteit várjuk!
Május 21-23. között a Gyulai
Pá
Fesztiválon (két éjszakát a Corvin Hotelben) leszünk, szeretnénk egy kedves, hozzánk hasonló, igényes, szexi párral, ismerkedni, gabalyodni! alf
li alf
nk alf
aAdatlapunk alapján, párok privát üzeneteit várjuk!
Hello egy 24 éves passziv szűz keres idősebb aktiv pasit utitarsank megbeszeles alapjan
Sziasztok!
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Írj
Írj
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
…
…
Május végén (28-30-ig) Lakitelken fogunk kicsit kikapcsolódni, esetleg lenne kedve ismerkedni valakinek? Kizárólag az adatlapon lévő kritériumoknak megfelelően. Ha dohányzol semmiképpen se írj!
Sziasztok! Május utolsó hétvégéjét Tokajban töltjük. Az adatlapunk alapján szívesen ismerkednénk szimpatikus párral...
Sziasztok! Prágai hosszúhétvégére keresek igényes hölgy útitársat június elejére. Én 35 éves srác vagyok. Beszéljünk, írj nyugodtan, utána pedig érezzük jól magunkat
Sziasztok
Írj ha érdekel.
Írj ha érdekel.

gabonya

nagyg553
Violet