Update:
Ugy nez ki a Kurultaj fesztivalra megyunk,Bugacra.A szallas valoszinuleg Kiskoros,meg keplekeny.Tehat olyanok jelentkezeset varjuk ismerkedni akik szinten resztvesznek a rendezvenyen vagy annak kozeleben lesznek lakohelyileg.
Koszonjuk! (Ez egy válasz ormanyos69 üzenetére (2026. 07. 24. péntek 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 24. péntek 13:13
Ugy nez ki a Kurultaj fesztivalra megyunk,Bugacra.A szallas valoszinuleg Kiskoros,meg keplekeny.Tehat olyanok jelentkezeset varjuk ismerkedni akik szinten resztvesznek a rendezvenyen vagy annak kozeleben lesznek lakohelyileg.
Koszonjuk! (Ez egy válasz ormanyos69 üzenetére (2026. 07. 24. péntek 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Aug.14.-16.között kirándulnánk valahova,amit összekötnénk szokás szerint többes erotikával.Várjuk a jelentkezöket és a tippeket a helyszínhez!
Elsődlegesen cuckold és hármas szex,biszexualitás előny!
Az adatlapunk alapján várjuk a jelentkezőket,mint mindig ..
Elsődlegesen cuckold és hármas szex,biszexualitás előny!Az adatlapunk alapján várjuk a jelentkezőket,mint mindig ..
Szeptemberbem mennék Riminibe.
Bi srác nem csatlakozna?
Bi srác nem csatlakozna?
Jul 28-29-30 Bogácson leszek.
Cumiznék a strandon vagy ha van helyed. Vagy szabadban.
Cumiznék a strandon vagy ha van helyed. Vagy szabadban.
08.07 - 08.11. Szikin ismerkedni? Főként párral!!!
Zadar - Vir környékén ismerkednék. Párokkal elég kritikusan állok az ismerkedéshez a sok rossz tapasztalat miatt.
Sziasztok!! Sex- bech van valahól KRK környèkèn infó kellene.
Njivice-ben van valaki?
mi alapvetően párt keresünk párcseréhez
nálunk az igazság az, hogy ma Ajkán vagyunk, egy hotelben
de vasárnap és hétfő éjszakára nincs tervünk, valahol kikötünk, Balcsizunk, sétálunk, esetleg veszprémi utcazenére kinézünk, majd ahol ér az éjszaka, zimmer Ferizünk
vagy ha akad olyan pár, akivel van összhang náluk alszunk (is)
nálunk az igazság az, hogy ma Ajkán vagyunk, egy hotelben
de vasárnap és hétfő éjszakára nincs tervünk, valahol kikötünk, Balcsizunk, sétálunk, esetleg veszprémi utcazenére kinézünk, majd ahol ér az éjszaka, zimmer Ferizünk
vagy ha akad olyan pár, akivel van összhang náluk alszunk (is)
Sziasztok! Pesti crossdresserként szívesen utaznék valakivel. Első sorban max egy éjszakás utazás férne bele, és szívesen mennék akár esti városnézésre is.
Sziasztok! 07.25-08.01-ig a horvátországi Valaltán leszünk a naturista kempingben. Párokkal szivesen ismerkednénk.
Sziasztok! Tudom, hogy szinte lehetetlen, de időnként meg szoktuk próbálni, hogy hátha..
3. beszállót keresünk egy igényes, hozzánk hasonló külsővel rendelkező LÁNY/NŐ személyében. Kizárólag szóló nő, nem pár, nem pasi. Ha mást szeretnénk, azt majd mi keresünk. Tehát: 20-50 közötti ennnnyhe bi hajlamú szóló Hölgyet keresünk mindhármunk örömére.
Felesleges álprofilok mögé bújni, mert a legelején kamerázunk néhány másodperc erejéig, addig nem küldünk semmit. Utána meg a lányok beszélnénk egymással.
3. beszállót keresünk egy igényes, hozzánk hasonló külsővel rendelkező LÁNY/NŐ személyében. Kizárólag szóló nő, nem pár, nem pasi. Ha mást szeretnénk, azt majd mi keresünk. Tehát: 20-50 közötti ennnnyhe bi hajlamú szóló Hölgyet keresünk mindhármunk örömére.
Felesleges álprofilok mögé bújni, mert a legelején kamerázunk néhány másodperc erejéig, addig nem küldünk semmit. Utána meg a lányok beszélnénk egymással.
Sziasztok! Útitársat keresek magam mellé augusztus 26. és 30 között Horvátországba naturista kempingbe
Aki jött volna velem sajnos lemondta.
40 éves sportos ápolt független férfi vagyok hölgyet keresek magam mellé szintén függetlent!
Nem a sex az elsődleges célom hanem kikapcsolódni jól érezni magunkat! Csupa móka kacagás! Természetes a költségeket én állom hiszem már fizetve van!
Aki jött volna velem sajnos lemondta.
40 éves sportos ápolt független férfi vagyok hölgyet keresek magam mellé szintén függetlent!
Nem a sex az elsődleges célom hanem kikapcsolódni jól érezni magunkat! Csupa móka kacagás! Természetes a költségeket én állom hiszem már fizetve van!
Aug.14.-16.között kirándulnánk valahova,amit összekötnénk szokás szerint többes erotikával.Várjuk a jelentkezöket és a tippeket a helyszínhez!
Elsődlegesen cuckold és hármas szex,biszexualitás előny!
Az adatlapunk alapján várjuk a jelentkezőket,mint mindig ..
Elsődlegesen cuckold és hármas szex,biszexualitás előny!Az adatlapunk alapján várjuk a jelentkezőket,mint mindig ..
Sziasztok, én ott leszek.
(Ez egy válasz hazasparos2013 üzenetére (2026. 07. 22. szerda 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Februári Panama-Kolumbiai utazáshoz keresek elsősorban férfi utitársat. Iroda által szervezett út, elsősorban az egyágyas felár elkerülése érdekében keresek,de ha útközben bármi történik,nem lesz ellenemre. Csak komoly partner írjon!
Lesz!
(Ez egy válasz renieszoli üzenetére (2026. 07. 24. péntek 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 24. péntek 07:46
Sziasztok augusztus 29-szeptember 5 között "Viren " lesz valaki ?
Sziasztok augusztus 29-szeptember 5 között "Viren " lesz valaki ?
Sziasztok! Ma délután,jul.24, megyek Németországba. Debrecen és az osztrák határ között szivesen szopatnék. De akár, ki is jöhetsz lehetsz.
Én Aug végén sajna ….
(Ez egy válasz jd69692 üzenetére (2026. 07. 23. csütörtök 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma éjjel ki(K) jönnek bulizni a Weiss bárba (Punta Kriz-en) ???

gabonya

EROTICAT88
Skylynn