Sziasztok! Tudom, hogy szinte lehetetlen, de időnként meg szoktuk próbálni, hogy hátha..
3. beszállót keresünk egy igényes, hozzánk hasonló külsővel rendelkező LÁNY/NŐ személyében. Kizárólag szóló nő, nem pár, nem pasi. Ha mást szeretnénk, azt majd mi keresünk. Tehát: 20-50 közötti ennnnyhe bi hajlamú szóló Hölgyet keresünk mindhármunk örömére.
Felesleges álprofilok mögé bújni, mert a legelején kamerázunk néhány másodperc erejéig, addig nem küldünk semmit. Utána meg a lányok beszélnénk egymással.
3. beszállót keresünk egy igényes, hozzánk hasonló külsővel rendelkező LÁNY/NŐ személyében. Kizárólag szóló nő, nem pár, nem pasi. Ha mást szeretnénk, azt majd mi keresünk. Tehát: 20-50 közötti ennnnyhe bi hajlamú szóló Hölgyet keresünk mindhármunk örömére.
Felesleges álprofilok mögé bújni, mert a legelején kamerázunk néhány másodperc erejéig, addig nem küldünk semmit. Utána meg a lányok beszélnénk egymással.
Sziasztok! Útitársat keresek magam mellé augusztus 26. és 30 között Horvátországba naturista kempingbe
Aki jött volna velem sajnos lemondta.
40 éves sportos ápolt független férfi vagyok hölgyet keresek magam mellé szintén függetlent!
Nem a sex az elsődleges célom hanem kikapcsolódni jól érezni magunkat! Csupa móka kacagás! Természetes a költségeket én állom hiszem már fizetve van!
Aki jött volna velem sajnos lemondta.
40 éves sportos ápolt független férfi vagyok hölgyet keresek magam mellé szintén függetlent!
Nem a sex az elsődleges célom hanem kikapcsolódni jól érezni magunkat! Csupa móka kacagás! Természetes a költségeket én állom hiszem már fizetve van!
Aug.14.-16.között kirándulnánk valahova,amit összekötnénk szokás szerint többes erotikával.Várjuk a jelentkezöket és a tippeket a helyszínhez!
Elsődlegesen cuckold és hármas szex,biszexualitás előny!
Az adatlapunk alapján várjuk a jelentkezőket,mint mindig ..
Elsődlegesen cuckold és hármas szex,biszexualitás előny!Az adatlapunk alapján várjuk a jelentkezőket,mint mindig ..
Sziasztok, én ott leszek.
(Ez egy válasz hazasparos2013 üzenetére (2026. 07. 22. szerda 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Februári Panama-Kolumbiai utazáshoz keresek elsősorban férfi utitársat. Iroda által szervezett út, elsősorban az egyágyas felár elkerülése érdekében keresek,de ha útközben bármi történik,nem lesz ellenemre. Csak komoly partner írjon!
Sziasztok augusztus 29-szeptember 5 között "Viren " lesz valaki ?
Sziasztok! Ma délután,jul.24, megyek Németországba. Debrecen és az osztrák határ között szivesen szopatnék. De akár, ki is jöhetsz lehetsz.
Én Aug végén sajna ….
(Ez egy válasz jd69692 üzenetére (tegnap 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma éjjel ki(K) jönnek bulizni a Weiss bárba (Punta Kriz-en) ???
Sziasztok! Mi is ott leszünk.
(Ez egy válasz rob1 üzenetére (2026. 07. 22. szerda 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 22. szerda 08:23
Sziasztok. Július utolsó hetében Valalta kempingben leszünk Horvátországban. Feldobnánk a pihenésünket és szívesen ismerkednénk barátkoznánk egy hozzánk hasonló fiatalos középkorú párral vagy egy normális úriemberrel.
Szeretünk beszélgetni, barátkozni. Közös vacsora
Szeretünk beszélgetni, barátkozni. Közös vacsora
be
. Ismerjük meg egymást
alf
sz alf
él alf
getéssel borozgatással
Sziasztok! 07.25-08.01-ig a horvátországi Valaltán leszünk a naturista kempingben. Párokkal szivesen ismerkednénk.
Sziasztok
Lesznek párok innen jövő héttől egy hétig Cipruson?
Szívesen ismerkednék !
Lesznek párok innen jövő héttől egy hétig Cipruson?
Szívesen ismerkednék !
Most hétvégén 07.24-07.27..Szlovéniában kirándulunk Mozirje,Radegunda környékén.Párokat keesünk négyes kalandozásra.Esetleg szoló srácot is 35-év fölött.
Telefonszám szükséges lesz ..
Mindenkinek jó keresést.
Telefonszám szükséges lesz ..
Mindenkinek jó keresést.
Paralia van most kint valaki inen?
Hetvegi 1-2 napos kirandulas, kerekparozas, Budapest környékén. Ha szivesen csatlakoznal, varom ututarsam jelentkezeset.
Holnap megyek Pestről Szegedre. Hölgyeket vagy párt szivesen viszek.
Sziasztok
Aug.19-től 23-ig Rovinjban leszünk. Feleségem örömére keresünk egy igényes srácot. Írjon aki ebben az időben ott lesz
Aug.19-től 23-ig Rovinjban leszünk. Feleségem örömére keresünk egy igényes srácot. Írjon aki ebben az időben ott lesz
Hello pár vagyunk mi szívesen megyünk
Sziasztok! Július 23/27 Csíkszereda/Tusvànyos!

gabonya

fadia